Face Lotion Galderma Baziron Control-reiniging voor probleemhuid - beoordelingen

Probleemhuid heeft speciale zorg en een selectie speciale gereedschappen nodig. De farmaceutische industrie biedt een breed scala aan geneesmiddelen die zijn ontworpen om zich te ontdoen van huiduitslag, olieachtige glans, acne. De Baziron Control-productreeks is enorm populair geworden. Laten we eens kijken naar welke producten de fabrikant aanbiedt en of deze moet worden gebruikt.

Over de fabrikant

Probleemhuid kan adolescenten niet alleen lastig vallen. Met karakteristieke onaangename symptomen in de vorm van acne, acne, verhoogd werk van de talgklieren waar zowel mannen als vrouwen op elke leeftijd tegenaan lopen. Alleen medische cosmetica kunnen de kwaliteit van leven verbeteren en gebreken voorkomen. Galderma, een dochteronderneming van bekende merken als L'Oreal en Nestlé, produceert hoogwaardige huidverzorgingsproducten.

In 2002 verklaarde de fabrikant zich op de binnenlandse markt. Alle producten die door het bedrijf worden gemaakt, voldoen aan de vereisten van dermatologen. Het bedrijf is zich ervan bewust hoe belangrijk het is voor mensen van elke leeftijd om een ​​gezonde huid te hebben, en het creëert therapeutische cosmetica die effectief zullen omgaan met verschillende problemen van de epidermis.

Voor een problematische huid

Elke fabrikant van speciale medische cosmetica produceert producten die zijn ontworpen om voor een probleemhuid te zorgen. Onder de producten van het bedrijf "Galderma" is de professionele lijn "Baziron Control" vooral populair. Een reeks producten heeft een complex effect op de epidermis en helpt het weer op de normale waarde te brengen. Medische cosmetica heeft de volgende nuttige eigenschappen:

  • vermindert het vetgehalte van de epidermis en reguleert het werk van de talgklieren;
  • verbetert de huidskleur en elimineert irritatie;
  • beschermt tegen de schadelijke gevolgen van ultraviolette straling;
  • heeft een antiseptisch effect;
  • hydrateert en voorkomt uitdroging;
  • reinigt de dermis voorzichtig en grondig van make-up en vuil.

Gemedicineerde cosmetica zijn niet-comedogeen en veroorzaken geen acne.

De samenstelling van de serie

De specialisten van het bedrijf hebben er alles aan gedaan om een ​​volledig assortiment producten te creëren voor de huid die vatbaar is voor huiduitslag en acne. Om een ​​positief effect te bereiken en de conditie van de epidermis te verbeteren, raadt de fabrikant aan om de gehele Baziron-controlelijn te gebruiken die uit de volgende hulpmiddelen bestaat:

  1. Reinigingslotion.
  2. Gel voor wassen "Verminderde vette huid."
  3. Gel met een rustgevend effect.
  4. Scrub van zwarte stippen.
  5. Moisturizer met SPF 15 beschermingsniveau.

Wat belooft de fabrikant?

Series "Baziron Control" stelt u in staat om probleemhuid voorzichtig te reinigen en de vorming van nieuwe laesies te voorkomen. Dit geldt met name tijdens de periode van het ontstekingsproces, wanneer er een risico is op infectie van schone delen van de epidermis. Middelen zijn in staat om acne te elimineren, de huid te ontdoen van comedonen en acne, de toon te egaliseren en het gezicht te verfrissen.

Als u de hele lijn medische cosmetica op regelmatige basis toepast, ziet u na 3-4 weken de eerste positieve veranderingen. Het therapeutische effect zal persistenter zijn als producten gedurende 3 maanden worden gebruikt. Indien nodig, en de aanbevelingen van een dermatoloog herhalen de behandeling.

Gel voor wassen

De eerste fase van het reinigen van de huid is om de gel "Baziron Control" te gebruiken om te wassen. De componenten reinigen de opperhuid van verschillende verontreinigingen en elimineren irritatie. Volgens de instructies bevat het product natuurlijke ingrediënten: calendula-extract en aloë (voeden, kalmeren de dermis), propyleenglycol en glycerine (hebben een verzachtende werking). Een stof zoals natriumtridecetaalsulfaat (oppervlakteactieve stof) helpt de epidermis te reinigen. Verkrijgbaar in een flacon van 120 ml.

De gel is geschikt voor dagelijks gebruik. De fabrikant raadt aan om hem 's ochtends en' s avonds gedurende 4 weken te gebruiken. Dit zal helpen de talgproductie te verminderen, ontstekingen te elimineren, het aantal laesies en comedonen te verminderen, de lipide-balans te normaliseren, de poriën te openen. In de samenstelling van het hulpmiddel zijn er geen schadelijke additieven en alcohol.

Reinigingslotion

Lotion "Baziron Control" is ontworpen voor diepe reiniging. Het kan worden gebruikt om make-upresten te verwijderen na het wassen met gel. Het bevat stoffen zoals propyleenglycol, cetyl en stearylalcohol, natriumlaurylsulfaat, butylparaben, methylparaben en propylparaben. De lotion droogt de huid niet en verwijdert effectief glans.

De fabrikant beveelt het gebruik aan bij atopische dermatitis, acne, comedonen, vetrijke opperhuid, eczeem.

De tool is verkrijgbaar in een grote fles van 200 ml. Heeft een gelachtige consistentie en een eigenaardige geur. Volgens de instructies moet een kleine hoeveelheid lotion op het gezicht worden aangebracht en zachtjes worden gemasseerd. Daarna worden de resterende fondsen verwijderd met behulp van een wattenschijfje of doek. Dientengevolge, wordt de epidermis saai en aangenaam om aan te raken. Het effect van een verstrakte huid en het gevoel van film op het gezicht is afwezig.

Crème "Baziron-controle"

Moisturizer is speciaal ontwikkeld voor de huid die aan acne lijdt. De instructie zegt dat het actieve componenten bevat zoals Parsol 1789 (beschermt tegen ultraviolette A-straling), Octocrylene (beschermt tegen ultraviolette B-straling), glycerine, disoprolyladipaat, tocoferolacetaat, polymethylmethacrylaat, cyclomethicone. Het gereedschap heeft zonneschermeigenschappen door de aanwezigheid van twee filters tegelijk.

Crème "Baziron Control" (vochtinbrengende crème) kan voor verschillende huidtypes worden gebruikt. Het elimineert effectief droogheid en een gevoel van een strakke huid.

Beschikbaar hulpmiddel in een handige fles met dispenser. Het heeft een lichte textuur en wordt goed opgenomen.

Hoe te gebruiken?

De fabrikant beveelt het gebruik aan van een crème met ultraviolette bescherming na voorafgaande reiniging van de epidermis. Dat wil zeggen, het moet worden aangebracht na het wassen met het gebruik van andere middelen van de liniaal - gel en lotion.

In sommige gevallen wordt de therapie aangevuld met de genezende crème Baziron AS, die benzoylperoxide bevat. Het medicijn heeft een uitgesproken antibacterieel effect en wordt meestal gebruikt om acne van milde tot matige ernst te behandelen. Het is echter beter om het niet te gebruiken zonder eerst een dermatoloog te raadplegen.

U kunt moisturizer "Baziron Control" niet aanbrengen op de huid rond de ogen. Als irritatie of ongemak optreedt, moet het gebruik ervan worden opgegeven.

schrobben

Gezichtsscrubs zijn erg populair omdat ze het meest uitgesproken effect hebben en de huid perfect reinigen. Het product dat Galderma biedt, verdient echt aandacht.

De scrub uit de Baziron Control-serie is geschikt voor alle huidtypes. Het bevat zulke natuurlijke componenten als microkristallen van aluminiumoxide, rijstextract, sheaboter, allantoïne. In het complex hebben deze stoffen een ontstekingsremmende, exfoliërende, hydraterende werking. Bovendien voorkomt de scrub het optreden van comedonen en voorkomt het verstopte poriën.

Breng het product beter aan op de gestoomde en gehydrateerde huid van het gezicht, hals. Na de ingreep afspoelen met warm water.

Schrobdeeltjes zijn erg klein, maar ze voeren hun taak goed uit en verwonden de dermis niet. Gebruik de scrub-fabrikant niet meer dan twee keer per week.

Voordelen van Medical Cosmetics

Voor de behandeling van acne, comedonen, acne, vette huid is het belangrijk om de juiste tool te vinden. Het merendeel van de producten gepresenteerd in conventionele cosmetica winkels zijn niet bedoeld voor professionele zorg en hebben niet het gewenste effect. De beste optie die echt helpt om de huid naar zijn normale uiterlijk terug te brengen, is het gebruik van medische cosmetica.

Het bedrijf "Galderma" heeft al vertrouwen gewonnen door de ontwikkeling en productie van dergelijke bekende gereedschappen voor probleemhuid, zoals "Baziron" en "Differin." De Baziron Control-serie won ook populariteit. Beoordelingen deze lijn dermatologen wordt positief ontvangen. De voordelen van de fondsen omvatten de aanwezigheid van natuurlijke componenten in de samenstelling, voorafgaande tests van alle producten, de uitvoering van de door het merk gedeclareerde taken.

Met behulp van de hele reeks producten voor de verzorging van probleemhuid, kunt u in een maand positieve resultaten en een significante verbetering van de conditie van de epidermis zien. Het vooronderzoek is echter nog steeds een bezoek waard aan een specialist die de noodzaak van het gebruik van deze hulpmiddelen zal bepalen.

beoordelingen

De lijn van professionele remedies voor het problematische type epidermis heeft immense populariteit gewonnen. De meeste patiënten die de dermatoloog aanbeveelt om deze producten in combinatie te gebruiken, waren tevreden met het resultaat. Patiënten merken op dat het meest effectief was een gel om de vette huid, lotion en scrub te verminderen.

Het grootste aantal negatieve feedback kreeg vochtinbrengende crème "Baziron Control". Beoordelingen wijzen erop dat het hulpmiddel slecht wordt opgenomen, een vette film achterlaat op de dermis en de poriën verstopt. Daarom is het beter om het te gebruiken voor degenen van wie de huid gevoelig is voor uitdroging.

De gemiddelde kosten van geneesmiddelen zijn 540-600 roebel. Je kunt ze alleen in apotheken kopen.

Baziron Control - officiële instructies voor gebruik

Cosmetisch. Geen medicijn

Voordat u medische cosmetica gebruikt, moet u de instructies aandachtig lezen, omdat er contra-indicaties zijn.

Gel voor het wassen van acne wordt twee keer per dag gebruikt. Breng aan op een natte huid, masseer gedurende 1-2 minuten en was vervolgens af met water. Gebruik na de gel "Baziron Control" -lotion (beoordelingen van gebruikers bevestigen dat deze mat is, vermindert de vette huid, verstrakt de poriën), die niet wordt afgewassen. Voordat u het volgende product aanbrengt, moet u wachten tot de lotion volledig in de huid is opgenomen. Vervolgens komt SPF 15 Moisturizer, geschikt voor elk type huid. Breng 2-3 keer per dag aan op een goed gereinigde huid. In combinatie met andere medicinale (medische) medicijnen 40-60 minuten na het aanbrengen van de tegenstander gebruiken.

Gezichtsscrub moet twee keer per week worden gebruikt. Controleer voordat u het medicijn aanbrengt of er geen ontstekingsprocessen in het gelaat zijn. Middelen leggen een vloeiende beweging op het gezicht en de hals op, vermijden de ogen, en een beetje masseren van de huid, afwassen.

Cosmetische lijn helpt bij het elimineren van de effecten van acnebehandeling. Reinigt grondig de dermis en verhoogt de gevoeligheid van de huid voor medicijnen.

Onder de merknaam "Baziron Control" reinigingslotion (200 ml). Zijn er goede recensies over hem?

Wat zeggen mensen over deze lotion? Ik wil ten minste één van mijn medische zorgmiddelen vervangen en het effect evalueren.

Beoordelingen van lotion "Baziron" controversieel. Maar er is een patroon: degenen die alleen lotion van de hele serie gebruikten, merken op dat het weinig effectief is. En degenen die huidreiniging met Baziron-vochtinbrengende crème of een scrub tegen zwarte vlekken aanvulden, voelden beter: minder puistjes, de huid werd matter. En dit is logisch: fondsen van elk merk werken beter in het systeem. Daarom, als u de Baziron Control-lijn wilt proberen, raad ik u aan om 2 of 3 producten tegelijk te testen.

Baziron-controle

Voor een goede verzorging van de probleemhuid wordt aangeraden professionele cosmetische lijnen te gebruiken die de status van medische cosmetica hebben en zijn ontworpen om aan de volgende patiëntbehoeften te voldoen:

  • Verminder de vette huid en verminder de glans
  • Bevochtig de huid effectief
  • Verbeter huidskleur wanneer geïrriteerd
  • Verbeter huidskleur in geval van irritatie, inclusief die geassocieerd met medicamenteuze behandeling van acne
  • Bied betrouwbare bescherming tegen schadelijke UV-A- en UV-B-straling
  • Verwijder effectief vuil en make-up
  • Wees niet-comedogeen en nonacnegenic
  • Alle eigenschappen moeten in klinische tests worden bewezen.

Namelijk, dit betekent een reeks cosmetica voor de verzorging van probleemhuid - Baziron® Control.

De structuur van de cosmeticalijn Baziron® Control omvat:

  • Baziron® Control Cleansing Lotion
  • Baziron®-controlegel voor wassen "Verminderende vette huid"
  • Baziron® Control Soothing Gezichts Wash Gel
  • Baziron® Control-hydraterende gezichtscrème SPF 15
  • Baziron® Control gezichtsscrub "Tegen zwarte stippen"

Baziron® Control is van toepassing:
als een dagelijks verzorgingsproduct voor een huid die gevoelig is voor acne
in de beginfase van acnebehandeling wanneer de huid zich aanpast aan de therapie
in de onderhoudsfase van de behandeling - gedurende de gehele therapie.

De scrub wordt gebruikt in de periode van remissie, wanneer er geen behandeling is met medicijnen die worden gebruikt voor acnebehandeling.

BASIRON CONTROL CLEANSING LOTION 200ML

Kort over het product

Lees over het product

Baziron gebruiksaanwijzing

structuur

water, cetylalcohol, propyleenglycol, natriumlaurylsulfaat, stearylalcohol, methylparabeen, propylparabeen, butylparabeen,

beschrijving

Fijn reinigt de ontstoken huid, veroorzaakt geen verstopping van de poriën, irriteert niet en droogt niet.

getuigenis

voor de verzorging van vette, probleemhuid, huidgevoelig voor hygiëneproducten, voor de gevoelige huid van kinderen.

  • Koop Baziron controlelotionlotion 200ml in Moskou kan handig zijn bij uw apotheek, een bestelling plaatsen voor Apteka.RU.
  • We hebben een lage prijs voor Baziron Control Cleansing Lotion 200ml in Moskou.

U kunt de dichtstbijzijnde afleverpunten in Moskou hier vinden.

Baziron controlelotion 200ml reinigingsrecensies

Uw feedback op het gebruik van de drug Baziron AS voor acne is interessant. Werkzaamheid, bijwerkingen,...

26/12/2009 21:39 uur, Liska
Ik gebruik Baziron nu 3 weken lang, het aantal acne is niet afgenomen (de huid droogt op en schilfert erg veel af (ik weet niet wat ik moet doen, niets helpt..

08/07/2010 19:35, Sasha
Op basis van mijn eigen ervaring met het behandelen van BASIRON wil ik zeggen dat ik met de eerste applicatie een beetje geholpen heb en bij daaropvolgende behandelingen heb ik alleen de hele huid gedroogd, peeling verschenen en acne leek meer dan verdwenen.

08/09/2011 20:33, Catherine
Mijn advies aan jou is hoe je snel van acne af raakt, ik gebruik deze methode al heel lang, was je gezicht met zeep, zodat het droog wordt, breng dan acne aan op lincomycine (bij een apotheek kost het 15 roebel). En als acne elke zomer op het voorhoofd verschijnt, dan is het elke ochtend de moeite waard en 's avonds om het voorhoofd met een niet-significante substantie te smeren, is dit een stof van natuurlijke oorsprong. Niet-coöperatie kan worden gekocht via internet of in de winkels van het leven, ook acne houdt niet van appelciderazijn, dus je kunt je acne smeren met een zure appel.

09/03/2013 07:05, Lente
Hoe meer je je huid droogt, met bijvoorbeeld zeep, hoe meer het probeert het te verwijderen en dan wordt deze talg meer en waar zijn de acne?

28-09-2011 13:13, Inna
Ik heb dezelfde kans, ik gebruik basiron, maar het droogt de huid en acne, net zoals je net verschijnt. Als je een manier vindt om het te delen, alsjeblieft.

16/02/2013 22:50 uur, Liza
Baziron moet worden toegepast op acne, en niet op het hele gezicht)

04/06/2013 11:34, Mari
Ik heb een allergie die van hem uitging. In eerste instantie brandde het gezicht vreselijk en toen kwamen er kleine, waterige acne die jeuken. Ik schonk hem grote hoop ((((

05/17/2013 19:10, Tifa
Mari je verbrandt gewoon van deze tool, je moet toches toepassen en in een lagere dosering, of een paar uur na het aanbrengen van kindercrème aanbrengen

07.27.2013 18:36, Vladimir
Ik wil een interessant verhaal vertellen. Feitelijk kwelt acne en viel de keuze op "basiron ac", de eerste tube hielp echt, en het effect was merkbaar na een week, er waren geen problemen, na een maand kocht ik nog een 1 tube, en toen begon het, gedurende 2 dagen gebruik (dezelfde laag) was de huid bedekt een heleboel plekken en het is nog steeds niet duidelijk wat en al dit op het gezicht. Ik besloot om zelf medicijnen te gaan nemen omdat ik hier thuis niet uit kon komen, tavegil dronk, maar helaas een week later gebeurde er niets. Ik besloot om naar een betaalde kliniek te gaan omdat het 5 minuten van het huis was, en wat je denkt, de dokter zei dat hij op tijd was gekomen, want de zwelling van de ogen was begonnen, hij had veel dingen voorgeschreven. te weten; 4 druppels van 500 ml vloeistof, 7 intramusculaire (in de ezel) injecties dagelijks, druipen om de andere dag. Doma drinkt twee soorten pillen en smeert met een bepaalde zalf, geloof me jongens, het is beter dan een paar puistjes dan toch, nu is alles weg, maar je moet toch voor 2 poppen en 1 druppelaar gaan, basiron is een chemische stof en allergisch voor zijn eigenschappen in 70 procent, denk niet dat je zult dragen. Ik hoop dat iemand dit gezicht zal redden.

08/08/2013 15:07, Anastasia
Ken je zo'n woord als nep? Je was niet verrast dat je niets uit de eerste tube had. en vanaf het tweede, dat is wat. zooo makkelijk je zou een nep tegen kunnen komen dat is alles.

21-08-2013 10:47, Maria
Ik heb ook besloten om het "Miracle-preparaat" Baziron AU te kopen, aan het begin van het gebruik was het effect merkbaar, de huid werd glad, puistjes verdwenen bijna, maar aan het einde van het gebruik was het gezicht bedekt met acne, zodat het onmogelijk was om een ​​woonplek te vinden, het was een schande om naar buiten te gaan niet geholpen, de loop van de behandeling was voorbij, ik weet niet wat ik nu moet doen, er waren een paar puistjes en na Baziron was er een nachtmerrie, horror.. woorden kunnen niet worden beschreven

29-11-2013 19:37, Tatiana
Ik steun je mening. Baziron AS rustige horror, gebruikte 2 keer per week al een stille horror op zijn gezicht. Niet gebruiken.

12/20/2013 14:52 uur, Tanyuha
Echt waar !! Dat is het forum hiervoor beklommen. Ik heb ook zwelling van de ogen !! voorgeschreven alleen pillen voor allergie. op gezicht branden Ik al na de eerste dag van het medicijn. twee dagen ga ik met oedeem, een beetje in slaap !! Denk je dat je actie moet ondernemen? zelf zal niet werken.

05/13/2014 10:39, Elena
Ik ben het ermee eens. Ik smeer een week, ik zie dat ik volledig bedekt ben met een broeikaseffect. zoals urticaria, jeukt niet, maar rood karig puistje spreekt meer over allergieën: (sorry

05/03/2014 15:44, Lana
Acne (acne) veroorzaakt streptokokken (bacterie), het kan worden vernietigd door een antibioticum waarvoor het gevoelig is, bijvoorbeeld erythromycine of penicilline-antibiotica. Het is noodzakelijk om het complex te behandelen, naast het gebruik van antibiotica, is het noodzakelijk om de huid te behandelen, waardoor de activiteit van de talgklieren vermindert, zonder de huid uit te drogen. U kunt peroxide of hydrocultuur gebruiken om acne te cauteriseren. Anticonceptiemiddelen en hormonale geneesmiddelen helpen ook. Acne treedt op vanwege de toename van testosteron in het lichaam, terwijl het oestrogeen daalt, hierdoor is er een activering van de talgklieren en zweetklieren, het is onze taak om de hoeveelheid van deze hormonen te normaliseren. Een extra hoeveelheid vrouwelijke hormonen is aanwezig in de anticonceptiepillen.

08/11/2011 13:14, Prêt-à-Porter
Probeer op dieet te gaan: vet, gebakken, zout, zoet omhakken. drink Lactrofilter of Duffalac en gebruik elke avond (eerste week), dan 2 keer per week witte cosmetische klei, ik mixte gewoon klei in koolzuurhoudend mineraalwater (warm) en gezicht gedurende 20 minuten. Een maand later werd mijn gezicht een schonere, zachtere huid)

04/09/2012 11:33, Selena
Probeer het antibioticum Erythromycin. zalf van externe toepassing, kost slechts 30 roebel, helpt in een week)

03/01/2013 17:51 uur, katen'ka
Ik betwijfel of een antibioticum voor zo'n prijs echt helpt. Acne is de ziekte die moet worden behandeld, verwijderd en de meeste antibiotica onderdrukken de infectie en "verstoppen" deze verder en dieper. Extern verdwijnt acne, en op het interne niveau wordt acne erger. Maar het is allemaal hetzelfde en kom buiten naar buiten. Het is beter om te worden behandeld met natuurlijke remedies, maskers SAMI te maken, van geïmproviseerde middelen.

08/08/2013 15:11, Anastasia
Girl)) hier bijvoorbeeld antibioticum Ammoksitsilin kost minder dan 50 roebel.. maar het was in ieder geval de moeite waard. maar het helpt veel van een aantal ziekten. dus oordeel niet aan de prijs ooit. onthoud als duurder niet betekent dat het beter is!

11.07.2012 01:08, Olenka
Gebruikt Bazironom, heeft niets geholpen.. alleen de huid sterk gedroogd, en acne verscheen weer.meisjes, ik adviseer u, na het wassen voor de nacht, veeg eerst uw gezicht af met een wattenschijfje met Calendula Tinctuur, dan met lotion (De samenstelling omvat: salicylzuur, kamfergeest, Farmaceutische zwavel, chlooramfenicoltabletten.. Je vermengt alles, je krijgt lotion, je kunt deze medicijnen bij de apotheek kopen, niet duur.) Een week geleden begon ik met deze procedure, het resultaat is al zichtbaar. Ik raad je aan om het te proberen!

11/08/2012 2:14, Ekaterina
Meisje en in welke verhouding priparaty voor lotion te mengen?

11/08/2012 18:58 uur, Alina
ongeveer 1: 1

06/10/2013 14:28, Devchulya
Met deze lotion is thuis voorzichtiger. kan worden verbrand. het moet precies worden toegepast.

31-10-2012 20:23, Elena
Ook ik ben erg bladderig en op mijn voorhoofd kwam zelfs de 'verbrande' schoonheidsspecialiste naar voren. aanvankelijk ging acne snel voorbij. Nu is het gestopt met gebruiken. De huid was te ontstoken. Ik gebruik nog steeds een moisturizer

11/08/2012 18:56 uur, Alina
En je verdunt het met water, brengt het aan, de huid van deze zal niet meer loslaten en geldt alleen voor de nacht

22/03/2013 14:39 uur, olya la
het betekent dat de reden niet in de huid zit, maar in het lichaam, ga naar de gynaecoloog en de endocrinoloog.

26/03/2013 17:59 uur, Maria
Het effect zal pas na 3 maanden gebruik zijn, je hebt meer interne therapie nodig en moet een dieet volgen (geen hongerstaking, maar een ander, nuttiger dieet) meer oranje, groene groenten en fruit in de voeding, apotheekvitaminen beter via een arts!

09/01/2013 09:45, denis
Geloof het! Baziron moet drie keer per dag worden gebruikt, altijd op een droge huid. Wees niet lui om volgens de instructies te gebruiken. In een week, terwijl je hier schrijft, zie je het resultaat niet. Drie maanden. Ga en voel je vrij om naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Ik ben een knappe jongeman, maar op sommige plaatsen is mijn gezicht bedekt met littekens en vol gaten vanwege het feit dat ik het heb gelanceerd. En dit probleem moet onmiddellijk worden opgelost, zoals het leek. Zeg dank aan ouders die je vertellen dat dit een overgangsperiode is en dat alles voorbij zal gaan. Ga naar de schoonheidsspecialiste, de procedure duurt 2 uur, maar het is het waard. Ik zeg niet dat Tipo omging en knap was. Er is gewoon geen andere manier. En ik probeer het aan te pakken.

25/11/2014 21:34 uur, Irinka
Ik gebruik, sinds begin augustus, daarvoor was mijn gezicht dik, er waren acne, er zijn 4 maanden verstreken, een gezicht is glad, schoon, een paar acne verschijnen regelmatig vóór PMS, hoewel de huid droogt, schilfers, maar ik breng ook vochtinbrengende crème aan) En ik raad aan niet te stoppen )) Ga door met dezelfde striem) Alles vooruit))

06/07/2015 12:44, Kate
Zorg ervoor dat je de huid hydrateert, een vochtinbrengende crème voor het gezicht koopt en deze samen met basironom gebruikt.De behandeling is lang, maar affectief, je moet geduld hebben.

01/12/2010 14:08 uur, Emy
De eerste keer hielp, maar aan het einde van de tube alleen een gedroogde huid. Dit is misschien te wijten aan het begin van de poolnacht en winter.

21/01/2010 08:27, elinabony
Baziron is, in tegenstelling tot Zenerit, niet verslavend, ik gebruik het al bijna een jaar, ik probeer pauzes te nemen om de huid niet te overdadig te maken, maar ik moet van binnenuit worden behandeld (vind de oorzaak), ik raad u aan om Dorsenval te kopen en te behandelen

03/14/2013 20:27, Lera
Ja, over Zenerit, hetzelfde verhaal, ik heb het drie jaar helemaal super gebruikt en nu kan ik er niet zonder leven, ik gebruik het al een half jaar niet en de huid is een probleem geworden. Hier ben ik recensies aan het bestuderen over bazirona, ik weet dat er ook in de vorm van tablets is.

29/01/2010 09:49 uur, Tatjana, 26
Baziron me nepomog, ogen zwellen en acne op zijn plaats

03/02/2010 23:10, Kira
Ik gebruikte de aanbeveling van een apotheker (mijn eigen moeder, die geen slechte dingen wilde wensen), en tegelijkertijd "basiron" en "differentieel". Hun prijzen zijn niet klein, maar ik heb het resultaat van een grote niet gezien. Hoewel de huid geen verslaving veroorzaakt lijkt alles te worden verbeterd, minder vet, minder roodheid. maar na een paar weken viel alles op zijn plaats, en er bleef niets anders over dan af te pellen. Hetzelfde effect als skinoren. En de compositie is naar mijn mening vergelijkbaar. Maar ik zou persoonlijk willen toevoegen dat ik uit eigen ervaring heb geleerd dat ik dit probleem alleen extern heb behandeld - er zou geen sterk effect zijn (ik begon van binnenuit te worden behandeld), kruiden, medicijnen die de maag, darmen beïnvloeden. Ik was op een "dieet". Elke dag, een liter en een halve liter kefir of bio-yoghurt. NUL. Op zijn minst op het gezicht - er is geen resultaat... Ik heb nog nooit zo'n gezicht als ik gehad, alleen morele ervaringen en morele straffen. verandert niet ((ik gebruik elke dag foundation, maar maskers en gezichtswassing zijn vaak een vuistregel en bovendien is een schoonheidsspecialiste één of twee keer in twee maanden. Daarom is alles individueel en hangt het af van het organisme en de erfelijkheid ((

03/16/2010 00:16, Alexander
Ik ga akkoord met 27, ik begon met acne te behandelen vanaf mijn 17e, mijn ouders vertelden me over de overgangsperiode, maar hij werd niet wakker gedurende 10 jaar. Eigenlijk heb ik slechts 17 tot 22 jaar meegemaakt, daarna raakte ik eraan gewend, maar soms is het in de zomer minder aangenaam dan in de winter en veel in de lente genezen Veel verschillende methoden van methoden besteedden ongeveer 1000.e. Desondanks heeft erfelijkheid zich kenbaar gemaakt, ook vader leed

07/11/2011 11:21, Mary
Alexander weet niet of je nog steeds acne hebt.. Maar ik zal adviseren. Als je ouders de kans hebben, laat ze je dan naar Frankrijk sturen! In een dure schoonheidssalon. Ik verzeker je dat Tama alles zal genezen.. Hier in Rusland zullen ze je niet helpen.. Alleen in het buitenland.. =)) Veel succes.

23/06/2014 16:48 uur, Eric
Hij woonde 5 jaar in Frankrijk, bezocht meer dan één schoonheidsspecialist en dermatoloog, maar dat hielp niet), dus Frankrijk is jouw hoed!

12/07/2011 1:54 PM, Alice
Had je niet gedacht dat je een bloedprobleem zou hebben? Ik had een vriend die ook erfelijk was, iets met bloed, maar ze werd gereinigd met bloed in verschillende sessies, en het hielp haar, nu is haar gezicht volkomen schoon)

05/13/2012 01:16, Victoria
goed, hoe was alles goed met het gezicht?

15-04-2013 18:15, Stas
Ik ben het volledig eens met deze opmerking die ik al 5 jaar niet heb geprobeerd, ik heb geprobeerd de resultaten van binnen en van buiten te behandelen.

08/08/2013 15:17, Anastasia
Meisje en je dacht niet dat je een problematische huid had... waarop acne geen tonale mag gebruiken. hij verstopt alleen de poriën en houdt de huid vettig, ik weet het alleen. stopte lang geleden met make-up zo sterk te gebruiken. dat wil zeggen, de basis en het tonale, minder acne is geworden

03/26/2010 22:48, Andrei
Ik wil alleen maar zeggen dat Baziron een van de meest effectieve middelen voor mij is met zijn eigen voor- en nadelen (ik zal ze niet beschrijven, omdat efficiëntie voorop staat). MAAR. elke remedie tegen acne begint pas echt effectief te worden in het complex, d.w.z. dit zijn dieet, sport, afwijzing van alle slechte gewoonten, hygiëne, het nemen van vitamines van groepen A, B, immuniteitsverhogende middelen, etc. Ik heb veel dingen geprobeerd, ik noem ze die me echt hebben geholpen: Zenerit, Baziron, Skinoren (niet erg comfortabel, jeukende huid heel erg), Differin, (alleen voor de nacht, zoals beschreven in de instructies). Zenerte werkt meestal op oppervlakkige ontstekingen en, naar het mij voorkomt, geneest het niet, het erythromycine-zinkcomplex doodt eenvoudig de oorzaak van ontstekingen en voorkomt herhaling ervan, ik herinner u eraan dat Zinerit vrij effectief is, maar het geneest Skinoren, een complex van Baziron en Differin 1 keer per dag, Differin voor de nacht. Echte resultaten zullen zichtbaar zijn na 2-3 weken toepassing, na 3 (maximale) maanden van toepassing van al het bovenstaande, zult u aangenaam verrast zijn. Als u met de behandeling begint, wees niet ongerust, aan het begin kan er een verslechtering van het algemene beeld van ontsteking zijn, dit duurt niet lang. Maar. er zijn ziekten van het maagdarmkanaal, het urogenitale systeem, hormonale veranderingen die acne veroorzaken, het is noodzakelijk om rekening te houden en maatregelen te nemen om ze te elimineren. Veel geluk voor iedereen, ik hoop dat mijn ervaring iemand zal helpen! Veel succes!

04/18/2010 22:24, Hope
Het Bazironom-maandeffect is goed, minder acne en vooral mee-eters die moeilijk terug te trekken zijn. Het was niet mogelijk om langer te gebruiken omdat allergie begon, het gezicht, de ogen waren opgezwollen, de roodheid duurde een dag. na het stoppen met acne is teruggekeerd. Ik gebruik een punt, soms is het effect

19/06/2011 23:38, lyaisan
Hallo iedereen, voor het eerst op je site, ik heb ook vreselijk last van acne, ik lijd, ik kruip met groen licht gedurende 3 jaar 4 keer het effect is nul, ik ben begonnen met het gebruik van thuistherapie, ik wrijf mijn gezicht in met 70% alcohol, dan is een masker met honing en zout evenredig aan 20 minuten, dan wrijf ik over mijn gezicht met ijs van een afkooksel met een touwtje, en dus is er elke dag het effect, maar het belangrijkste is dat ze (acne) in geen geval kunnen worden verpletterd en gekrast, wat erg moeilijk voor me was. alle succes

08/07/2011 19:21, Andrei
Hallo iedereen! Vertel me alsjeblieft, kan iemand het weten.. Ik heb kleine vlekken (9 kleine puistjes) op de huid van de achterkant van de onderarm en de billen. Periodiek en verschijnen er purulent op.. Ik ging naar de dermatoloog in KVD. ze zeiden dat de huid zo is, dat twijfel ik ten zeerste. en hoe ermee om te gaan.

10.29.2011 00:54, schoonheidsspecialist Jamila
Hallo, Andrei. Probeer een dergelijke lotion te bereiden: 200 ml alcohol, 4 aspirinetabletten, 4 tabletten chloramphenicol, 4 tabletten streptotsida. 1. Breng na het baden probleemgebieden aan met baby- of huishoudzeep, giet fijn zout op een zeepsop en scrub voorzichtig. 2. Veeg met lotion dan BEIDE babypoeder in poedervorm. De eerste week van zout om de andere dag, de tweede na drie dagen, de derde keer per week, drie weken afwrijven met lotion en poeder met poeder elke dag. Tegen die tijd zou het probleem moeten verdwijnen, maar voor preventie kun je het 1-2 keer per week met lotion afvegen. ! Veel succes!

05.12.2012 14:10, Anastasia
Hallo! En welke alcohol kan ik nemen? Kan ik wodka krijgen?

20/04/2015 21:32, Leila
Probeer een prater op resorcin, het is bereid in apotheken, het zal zeker helpen

08/02/2012 06:42, Olka
Schrijf hier uw mening alstublieft

11/04/2012 20:30, Kisa
Baziron hielp, maar pas na 3 maanden gebruik. na 3 dagen zal het gewoon niet helpen, zoals ze hier schrijven - dit is onzin.

Baziron controlelotion 200ml reinigingsrecensies

Groep: Deelnemers
Berichten: 10
Registratie: 13 april 14
Van: Rusland
Gebruikers-ID: 898609
Reputatie: nog niet

Voor een goede verzorging van de probleemhuid wordt aangeraden professionele cosmetische lijnen te gebruiken die de status van medische cosmetica hebben en zijn ontworpen om aan de volgende patiëntbehoeften te voldoen:

Verminder olieachtige huid en verminder glans;
Effectief de huid hydrateren;
Om de huidskleur te verbeteren in geval van irritatie, inclusief die geassocieerd met medicamenteuze behandeling van acne;
Bied betrouwbare bescherming tegen schadelijke UV-A- en UV-B-straling;
Verwijder effectief vuil en make-up;
Wees niet-comedogeen en niet-genetisch;
Alle eigenschappen moeten in klinische tests worden bewezen.
Zo'n tool is een reeks cosmetica voor de verzorging van Baziron® Control voor probleemzachte huid.

De structuur van de cosmeticalijn Baziron® Control omvat:

Baziron® Control Cleansing Lotion
Baziron®-controlegel voor wassen "Verminderende vette huid"
Baziron® Control Soothing Gezichts Wash Gel
Baziron® Control-hydraterende gezichtscrème SPF 15
Baziron® Control gezichtsscrub "Tegen zwarte stippen"
Baziron® Control is van toepassing:
als een dagelijks verzorgingsproduct voor een huid die gevoelig is voor acne
in de beginfase van acnebehandeling wanneer de huid zich aanpast aan de therapie
in de onderhoudsfase van de behandeling - gedurende de gehele therapie

Baziron Control Cleansing Lotion, 200ml

Instructies Baziron Control reinigingslotion, 200ml

Baziron Control reinigingslotion, 200ml gebruiksaanwijzing voor gebruik door de fabrikant van het Lab Galderma:

Cleansing Lotion is een van de producten die deel uitmaken van de productlijn onder de algemene naam BASIRON CONTROL (Control) huidverzorgingsproducten voor mensen met acne van het Zwitserse bedrijf Galderma. Deze serie is een therapeutisch en cosmetisch supplement voor de drugs Baziron AC en Differin, gebruikt voor de behandeling van acne (acne) en comedonale (zwarte stippen) vormen van acne.
Deze cosmetische lijn is gericht op het elimineren van de bijwerkingen van acné-therapie, zoals irritatie, roodheid, peeling, evenals op het reinigen van de huid, noodzakelijk voor het aanbrengen van het medicijn en de hydratatie na gebruik. Deze aanpak helpt niet alleen onaangename bijwerkingen van medicijnen te elimineren en maakt het leven comfortabeler, maar verhoogt ook de effectiviteit van de behandeling zelf.
Het bedrijf Galderma biedt drie eenvoudige stappen om acne te verslaan: REINIGEN - BEHANDELEN - VOCHT Het implementeren van de eerste stap, dat wil zeggen het reinigen van de huid, is ontworpen om de Cleansing Lotion BASIRON CONTROL (200 ml) te helpen. Het is ontworpen om make-up te verwijderen en vuil op de huid van het gezicht te verwijderen en is geschikt voor alle huidtypes. De structuur, waarover u meer in de gebruiksaanwijzing kunt lezen, omvat actieve ingrediënten zoals natriumlaurylsulfaat (verwijdert op effectieve wijze make-up, onzuiverheden en dode huidcellen), propyleenglycol, stearyl en cetylalcoholen, die een vochtinbrengende werking hebben.
Het hulpmiddel bevat geen agressieve componenten zoals ethylalcohol, lipiden, zepen en irriteert de huid niet, en is ook goed geschikt voor gebruik bij personen met een lichtgevoelige huid.

Het wordt 2 keer per dag aangebracht: 's morgens en' s avonds. Het wordt aangebracht in zachte cirkelvormige bewegingen en vervolgens verwijderd met een wattenschijfje of doek. Je kunt niet doorspoelen met water. Volgens een onderzoek waaraan 4302 mensen deelnamen (2 keer per dag gedurende 4 weken), was 95% van de mensen het erover eens dat het de huid effectief reinigt en make-up verwijdert, geen irritatie veroorzaakt en goed wordt verdragen.

CONTROL BASIRON LOTION CLEANSING 200ML

Algemene beschrijving

BASIRON CONTROL reinigingslotion (200 ml). Het is ontworpen om make-up te verwijderen en vuil op de huid van het gezicht te verwijderen en is geschikt voor alle huidtypes.
Actieve ingrediënten

Het bevat actieve bestanddelen zoals natriumlaurylsulfaat (verwijdert effectief make-up, onzuiverheden en dode huidcellen), propyleenglycol, stearyl en cetylalcoholen, die een vochtinbrengende werking hebben.
Het hulpmiddel bevat geen agressieve componenten zoals ethylalcohol, lipiden, zepen en irriteert de huid niet, en is ook goed geschikt voor gebruik bij personen met een lichtgevoelige huid.

getuigenis

Voor een goede verzorging van de probleemhuid wordt aangeraden professionele cosmetische lijnen te gebruiken die de status van medische cosmetica hebben en zijn ontworpen om aan de volgende patiëntbehoeften te voldoen:
-Bevochtig de huid effectief
-Verbeter huidskleur wanneer geïrriteerd
-Verbeter huidskleur in geval van irritatie, inclusief die geassocieerd met medicamenteuze behandeling van acne
-Bied betrouwbare bescherming tegen schadelijke UV-A- en UV-B-straling
-Verwijder effectief vuil en make-up

Wijze van gebruik en dosering

Het medicijn is bedoeld voor uitwendig gebruik.
Het wordt 2 keer per dag aangebracht: 's morgens en' s avonds. Het wordt aangebracht in zachte cirkelvormige bewegingen en vervolgens verwijderd met een wattenschijfje of doek. Je kunt niet afspoelen met water.

Voor Meer Informatie Over De Behandeling Van Acne