Beoordelingen van baziron-gelreiniger voor de vette huid

5 - 0

4 - 0

3 - 0

2 - 0

1 - 0

Gel voor het wassen van Baziron is handig voor iedereen die huidproblemen heeft of wil voorkomen dat het voorkomt.

Ik maakte ongeveer drie maanden geleden kennis met deze tool, toen ik met de komst van de zomer meer begon te zweten, de vettigheid van mijn huid toenam en toen de puistjes naar beneden vielen.

De gel is gemakkelijk te gebruiken, het is het beste om het twee keer per dag te gebruiken, en let goed op elk deel van de huid. Al vanaf de eerste keer dat je je schoon voelt, fris, ademen de poriën op een nieuwe manier in, het gezicht straalt niet zo.

Met constante zorg wordt de interne balans van de huid hersteld met behulp van deze oplossing, wallen worden verwijderd, de huid wordt letterlijk jonger in de ogen en verandert haar schaduw in gezond, evenals alle huiduitslag verdwijnen en zelfvertrouwen verschijnt.

Op mijn gezicht is het niet ongebruikelijk voor uitslag, glans, vooral bij warmer weer. Zorgverlenende middelen moeten zorgvuldig kiezen. Ik had al een spotcrème met deze naam, onlangs heb ik dit prachtige product geprobeerd.

Het belangrijkste punt voor mij was het feit dat ik, worstelend met vet, mijn huid niet uitdroog, peeling veroorzaak. Bij constant gebruik merkte ik verbeteringen op, de huid werd gereinigd, bijgewerkt. Bevalt de compositie met natuurlijke ingrediënten. Namelijk: zinkgluconaat (ik nam het gewoonlijk mee naar binnen), calendula-extract (ik veeg ook regelmatig tinctuur af), glycerine, om overmatige droogheid te voorkomen.

Ik gebruik het samen met siliconen spons in de eerste fase van de zorg, het is nog effectiever.

Ik was heel blij toen ik zag dat Baziron nu niet alleen acne-gel, maar ook wasgel, lotion en vochtinbrengende crème te koop is. Ik gebruik acne-gel al heel lang en dit is de beste remedie voor dit probleem. Heb nu een moisturizer en face wash gekocht. Alles betekent geweldig.

Ik zal vertellen over een umyvalka. De kosten van ongeveer 500 roebel, kunt u goedkoper vinden. De fles is klein, maar lang genoeg, het schuimt goed, je hebt een paar druppels nodig voor één toepassing. Reinigt de huid, inclusief cosmetica wast perfect weg.

De geur is aangenaam, nauwelijks waarneembaar. Transparant.

Ik was mijn gezicht twee keer per dag, soms gebeurt dit 1-2 keer per dag.

Wat merkte ik? Direct na de vetheid is het niet, maar na een tijdje lijkt het nog steeds, in een kleinere hoeveelheid, maar toch is het dat wel. Acne is bijna verdwenen, dus kleintjes zullen niet lang uitkomen. De poriën vernauwden zich, de teint ging op een rij. In combinatie met andere producten is Bazirona uitstekend. Op zichzelf, denk ik, is niet helemaal vol.

Ik raad aan om te proberen als een aanvulling op andere remedies voor een problematische, vette huid.

Baziron-gelreiniger beoordelingen

Uw feedback op het gebruik van de drug Baziron AS voor acne is interessant. Werkzaamheid, bijwerkingen,...

27/06/2010 10:15, Elena
Het probleem zit aanvankelijk in het lichaam. Acne is een reactie. Het is noodzakelijk om te behandelen en de huid en het maagdarmkanaal. Meestal reageert onze alvleesklier op deze manier. Stop met koffie en het resultaat zal je niet laten wachten. Rode wijn, zoetigheden, zoutgehalte, gerookt uitsluiten. Zelfs als je een hormonaal falen hebt, veroorzaken al deze producten alleen verergering, verergeren ze de situatie. Niemand wil 's morgens havermout eten. Het is een vergissing te denken dat kefir en yoghurt een oplossing voor het probleem is. Zuurgraad van maagsap is voor iedereen anders. Velen zijn allergisch voor zuivelproducten. Des te meer. alle poeder. In de ochtend is havermout nodig. Voor de huid: 1. Uriazh - gel voor neutrale was 2. Een masker van opgerolde haver 3. GEEN foundationcrèmes. poeders, lotions. NIETS. Alleen wassen en wrijven met kamille, linde. Probeer de problematische huid niet te martelen met tonalen, crèmes, poeders, lotions. In winkels, zoals alle geweldige middelen zullen gaan loven. Laat je niet misleiden! NIETS, je huid kan dat niet. Alleen wassen en afkoken van kruiden. Vegen NIET een HANDDOEK! Koop wattenschijfjes en dep de huid na het wassen.

07/08/2010 23:49,.; Yuzhanka
HOE ZONNEN EEN POEDER EN EEN TONNER TE LOPEN INDIEN OP DE MONDDAG VAN DE GEZICHTSVLEKKEN VAN VERSCHILLENDE FRISSE EN ACNE? DIT IS EEN ONZONDE FAMILIE VROUWEN EN BOLSHINSWARE VAN ONS ZIJN ALLES VERBORGEN.

21/07/2010 18:38 uur, Maria
De arts heeft mij Unidox Salyutab, Baziron en Zenerit-tabletten voorgeschreven. dus het effect was alleen van basiron voor de eerste maand (ik gebruikte zenerite en wist wat het was).

08/16/2010 09:31, Olga
Slechtere raad nog niet gehoord. En jijzelf had ernstige acne, waarvoor het zonde is om naar buiten te gaan? Travki-Aura, verdomme. dode pappen.

16/02/2013 23:00, Liza
Um, ik ben helemaal niet geschilderd

10/07/2010 23:17, Lisa
Integendeel, het is gewoon noodzakelijk om toon en poeder in stedelijke omstandigheden te gebruiken, hoogwaardige cosmetica beschermen de huid. Ik ben bang om me voor te stellen hoe je met blote huid uit kunt gaan, ik zal mezelf nooit toestaan ​​dat te doen. En je moet de huid behandelen met medicijnen, met ernstige problemen, allerlei kamille-linde kruiden zullen niet helpen. Vóór de behandeling moet u absoluut een dermatoloog raadplegen. Bewezen op basis van hun eigen ervaring.

17-11-2010 13:34, Alien
Ik gebruik al 2 buizen Baziron. ik vind het leuk Ik heb een aantal reviews gelezen over irritatie en roodheid van de huid. Ik weet het niet.. Ik denk dat dit allemaal individueel is, omdat het me veel heeft geholpen, hoewel ik nog nooit veel last heb gehad van acne! Dus ik adviseer iedereen, het is beter dan Klerasil, de schroef en wat er nog meer is.

17-11-2010 19:57, Uliana
Baziron veroorzaakte een vreselijke allergie in mij. 'S Avonds scoorde ik gestippelde puistjes,' s ochtends was het hele gezicht bedekt met rode vlekken, jeuk en verbranding, en er was veel zwelling onder het linkeroog! Gewoon verschrikkelijk! De dermatoloog schreef Sprastin, Locoid-zalf voor en veegde het gezicht af met een extract van kamille, stinkende gouwe en calendula (ijs). Laten we kijken wat er morgen zal gebeuren.

05/29/2012 10:04, Vera
Ulyana, ik heb dezelfde reactie, mijn gezicht is zo opgezwollen dat het een ambulance veroorzaakte! Ze pompten me met medicijnen, de tumor zakte weg, zat de hele dag op het water en pap, en vanmorgen rode vlekken overal op mijn lichaam, zelfs op mijn hoofd, en overal jeuk, mijn ogen waren opgezwollen, ik was zelf allergiemedicijnen aan het drinken. Vertel me alsjeblieft, hoe lang ben je allergisch geweest voor basiron?

06/14/2012 21:02, Uliana
Vera, mijn bijwerkingen begonnen op dag 3 over te gaan! Nou ja, er waren tenminste geen verdere complicaties! Maar het was onmogelijk om het huis te verlaten! De huid werd geruime tijd gerestaureerd, het werd nog gevoeliger! Nu gebruik ik alleen bewezen hulpmiddelen. Deze gruwel zal niet overleven!

04.06.2013 11:53, Mari
In de meisjes. En ik ben er ook. Ik zit op de tabletten voor make-up Ik drink een zodak (anti-allergeen) gedurende 20 minuten, alleen dan wanneer de tumor zakt, schilder ik. mijn linkeroog was ook gezwollen (((toen ik wakker werd en mezelf zag, raakte ik bijna mijn verstand kwijt.Ik weet niet eens zelf wat ik kan verwachten.Ik moest eerst mijn man proberen))))

18/08/2013 21:53 uur, Vika
Ook ik, Baziron veroorzaakte allergieën: puntig gesmeerd, op probleemgebieden. Tegen de avond was het gezicht bedekt met vlekken en in de volgende dagen was het gezicht opgezwollen alsof ik was gebeten door een zwerm bijen !! Saw Suprostin, besmeurd met zalf, de hele allergische reactie was slechts een week weg. Gedurende deze tijd moest ik een ondraaglijke jeuk verduren, branden en de huid was ook erg dik, ik moest smeren met een enorme laag crème om de huid op de een of andere manier te hydrateren en te kalmeren. Goede zomer, ik kon in zonnebril lopen, omdat het een soort van gruwel was !! Koop dus geen drugs, maar vraag eerst advies aan een specialist. Nu gebruik ik "Zenith", het effect de volgende dag, als je het s'nachtsvegen. Maar de huid raakt snel in gebruik, daarom gebruik ik het alleen in de periode dat huiduitslag optreedt, vóór kritieke dagen.

25/09/2013 01:07, Alexandra
Ik had ook een allergische reactie op Baziron, een gezicht dat net een blik was als dat van Freddie Kruger. ))))) Alle rode, niet gladde huid en uitslag over het hele gezicht en zelfs in de nek, alles brandt en jeuk !! de eerste twee weken hielpen de zalf, maar nu is het gewoon de hel compleet! Ik drink suprostin, naar de dokter voor nog 3 dagen.

18-11-2010 16:43 uur, Alien
Is de huid zo gevoelig? Ik heb ook een huid die gevoelig is voor allergieën.

01/18/2011 1:25 PM, meisje
Basiron helpt meer tegen acne dan tegen puistjes, maar het totale effect is zichtbaar, ik gebruik het een week lang, terwijl er geen irritatie en allergie is, het opdroogt natuurlijk, maar wat te doen

03/07/2011 01:16 uur, RocketQueen
Ik begon Baziron eind januari te gebruiken, het enige dat ik noemde is niet Baziron, maar Benzac AC 5%. Ik werd gestuurd door familieleden uit Europa, zij noemen het zo! Het resultaat is, maar zo super merkbaar, nee! Ik heb een zeer lange geschiedenis, acne begon op de leeftijd van 13, nu is het 17. Ik word 3 jaar behandeld! Vorig jaar werd ik behandeld met skinoren en zerit, ik begon het ergens in december te gebruiken en ik werd tevreden met het resultaat eind maart, het duurde ongeveer 4 maanden om acne volledig te elimineren. Ongeveer een jaar lang deed acne me helemaal niets, er was een schoon gezicht, zelfs de littekens bleven niet bestaan. Begin januari werd ik gedurende 2 weken besprenkeld met paling als nooit tevoren. Als acne eerst op de wangen verscheen, had ik nu het hele gezicht in zich en het voorhoofd en de kinnen en wangen. Ik ging naar de schoonheidsspecialiste, een maand lang had ik geen resultaat: cryoprocedures (die alleen mijn huid irriteerden en nieuwe pijnlijke acne verschenen uit deze procedures) deden 3 peelings, geen effect en 20 procedures voor laserbloedreiniging. De schoonheidsspecialist hielp me nergens mee, terwijl ik ook Trichopolum nam, besmeerd met Metrogil-gel. Getroffen bij dermatologen, ook zonder resultaat, vond ik geen demodicose en ze zeiden dat het niet ons probleem was om naar een gastro-enteroloog en een endocrinoloog te gaan. Ik wendde me tot een gastro-enteroloog, ze gaven me een aantal tests: leverproeven, tests voor Giardia en andere parasieten, echografie van het maagdarmkanaal, slikte ook een sonde in om hilakbakter te detecteren. Over het algemeen heb ik Giardia gevonden, nu ga ik voor giardiasis behandelen, ik hoop dat dit zal helpen. Ik gebruik ook Unidox Solutab voor ongeveer een maand. 3 keer per dag gebruik ik de volgende medicijnen: Baziron, Skinoren, Isotrexin. Natuurlijk, beetje bij beetje, het gezicht komt weer normaal, ontsteking is verstreken, hoewel er onderhuidse acne, pijnlijk, die lang duren, maar ze zijn niet bijzonder merkbaar. Het enige dat ik wil zeggen is, gebruik geen tonale middelen, ze verstoppen je poriën vreselijk, ik persoonlijk heb zelfs nog meer acne van tonale, maar zulke pijnlijke. Natuurlijk is het onaangenaam om over straat te lopen en de bevroren gezichten van passanten op te merken, maar wat kun je doen? Ik ben niet verplicht voor deze mensen en hun mening is absoluut niet interessant voor mij! We zijn niet gewend om ons te schamen voor onze ziekten, en acne is een ziekte!

Het medicijn "Baziron Control": instructies en beoordelingen

Probleemhuid heeft speciale zorg en een selectie speciale gereedschappen nodig. De farmaceutische industrie biedt een breed scala aan geneesmiddelen die zijn ontworpen om zich te ontdoen van huiduitslag, olieachtige glans, acne. De Baziron Control-productreeks is enorm populair geworden. Laten we eens kijken naar welke producten de fabrikant aanbiedt en of deze moet worden gebruikt.

Over de fabrikant

Probleemhuid kan adolescenten niet alleen lastig vallen. Met karakteristieke onaangename symptomen in de vorm van acne, acne, verhoogd werk van de talgklieren waar zowel mannen als vrouwen op elke leeftijd tegenaan lopen. Alleen medische cosmetica kunnen de kwaliteit van leven verbeteren en gebreken voorkomen. Galderma, een dochteronderneming van bekende merken als L'Oreal en Nestlé, produceert hoogwaardige huidverzorgingsproducten.

In 2002 verklaarde de fabrikant zich op de binnenlandse markt. Alle producten die door het bedrijf worden gemaakt, voldoen aan de vereisten van dermatologen. Het bedrijf is zich ervan bewust hoe belangrijk het is voor mensen van elke leeftijd om een ​​gezonde huid te hebben, en het creëert therapeutische cosmetica die effectief zullen omgaan met verschillende problemen van de epidermis.

Voor een problematische huid

Elke fabrikant van speciale medische cosmetica produceert producten die zijn ontworpen om voor een probleemhuid te zorgen. Onder de producten van het bedrijf "Galderma" is de professionele lijn "Baziron Control" vooral populair. Een reeks producten heeft een complex effect op de epidermis en helpt het weer op de normale waarde te brengen. Medische cosmetica heeft de volgende nuttige eigenschappen:

  • vermindert het vetgehalte van de epidermis en reguleert het werk van de talgklieren;
  • verbetert de huidskleur en elimineert irritatie;
  • beschermt tegen de schadelijke gevolgen van ultraviolette straling;
  • heeft een antiseptisch effect;
  • hydrateert en voorkomt uitdroging;
  • reinigt de dermis voorzichtig en grondig van make-up en vuil.

Gemedicineerde cosmetica zijn niet-comedogeen en veroorzaken geen acne.

De samenstelling van de serie

De specialisten van het bedrijf hebben er alles aan gedaan om een ​​volledig assortiment producten te creëren voor de huid die vatbaar is voor huiduitslag en acne. Om een ​​positief effect te bereiken en de conditie van de epidermis te verbeteren, raadt de fabrikant aan om de gehele Baziron-controlelijn te gebruiken die uit de volgende hulpmiddelen bestaat:

  1. Reinigingslotion.
  2. Gel voor wassen "Verminderde vette huid."
  3. Gel met een rustgevend effect.
  4. Scrub van zwarte stippen.
  5. Moisturizer met SPF 15 beschermingsniveau.

Wat belooft de fabrikant?

Series "Baziron Control" stelt u in staat om probleemhuid voorzichtig te reinigen en de vorming van nieuwe laesies te voorkomen. Dit geldt met name tijdens de periode van het ontstekingsproces, wanneer er een risico is op infectie van schone delen van de epidermis. Middelen zijn in staat om acne te elimineren, de huid te ontdoen van comedonen en acne, de toon te egaliseren en het gezicht te verfrissen.

Als u de hele lijn medische cosmetica op regelmatige basis toepast, ziet u na 3-4 weken de eerste positieve veranderingen. Het therapeutische effect zal persistenter zijn als producten gedurende 3 maanden worden gebruikt. Indien nodig, en de aanbevelingen van een dermatoloog herhalen de behandeling.

Gel voor wassen

De eerste fase van het reinigen van de huid is om de gel "Baziron Control" te gebruiken om te wassen. De componenten reinigen de opperhuid van verschillende verontreinigingen en elimineren irritatie. Volgens de instructies bevat het product natuurlijke ingrediënten: calendula-extract en aloë (voeden, kalmeren de dermis), propyleenglycol en glycerine (hebben een verzachtende werking). Een stof zoals natriumtridecetaalsulfaat (oppervlakteactieve stof) helpt de epidermis te reinigen. Verkrijgbaar in een flacon van 120 ml.

De gel is geschikt voor dagelijks gebruik. De fabrikant raadt aan om hem 's ochtends en' s avonds gedurende 4 weken te gebruiken. Dit zal helpen de talgproductie te verminderen, ontstekingen te elimineren, het aantal laesies en comedonen te verminderen, de lipide-balans te normaliseren, de poriën te openen. In de samenstelling van het hulpmiddel zijn er geen schadelijke additieven en alcohol.

Reinigingslotion

Lotion "Baziron Control" is ontworpen voor diepe reiniging. Het kan worden gebruikt om make-upresten te verwijderen na het wassen met gel. Het bevat stoffen zoals propyleenglycol, cetyl en stearylalcohol, natriumlaurylsulfaat, butylparaben, methylparaben en propylparaben. De lotion droogt de huid niet en verwijdert effectief glans.

De fabrikant beveelt het gebruik aan bij atopische dermatitis, acne, comedonen, vetrijke opperhuid, eczeem.

De tool is verkrijgbaar in een grote fles van 200 ml. Heeft een gelachtige consistentie en een eigenaardige geur. Volgens de instructies moet een kleine hoeveelheid lotion op het gezicht worden aangebracht en zachtjes worden gemasseerd. Daarna worden de resterende fondsen verwijderd met behulp van een wattenschijfje of doek. Dientengevolge, wordt de epidermis saai en aangenaam om aan te raken. Het effect van een verstrakte huid en het gevoel van film op het gezicht is afwezig.

Crème "Baziron-controle"

Moisturizer is speciaal ontwikkeld voor de huid die aan acne lijdt. De instructie zegt dat het actieve componenten bevat zoals Parsol 1789 (beschermt tegen ultraviolette A-straling), Octocrylene (beschermt tegen ultraviolette B-straling), glycerine, disoprolyladipaat, tocoferolacetaat, polymethylmethacrylaat, cyclomethicone. Het gereedschap heeft zonneschermeigenschappen door de aanwezigheid van twee filters tegelijk.

Crème "Baziron Control" (vochtinbrengende crème) kan voor verschillende huidtypes worden gebruikt. Het elimineert effectief droogheid en een gevoel van een strakke huid.

Beschikbaar hulpmiddel in een handige fles met dispenser. Het heeft een lichte textuur en wordt goed opgenomen.

Hoe te gebruiken?

De fabrikant beveelt het gebruik aan van een crème met ultraviolette bescherming na voorafgaande reiniging van de epidermis. Dat wil zeggen, het moet worden aangebracht na het wassen met het gebruik van andere middelen van de liniaal - gel en lotion.

In sommige gevallen wordt de therapie aangevuld met de genezende crème Baziron AS, die benzoylperoxide bevat. Het medicijn heeft een uitgesproken antibacterieel effect en wordt meestal gebruikt om acne van milde tot matige ernst te behandelen. Het is echter beter om het niet te gebruiken zonder eerst een dermatoloog te raadplegen.

U kunt moisturizer "Baziron Control" niet aanbrengen op de huid rond de ogen. Als irritatie of ongemak optreedt, moet het gebruik ervan worden opgegeven.

schrobben

Gezichtsscrubs zijn erg populair omdat ze het meest uitgesproken effect hebben en de huid perfect reinigen. Het product dat Galderma biedt, verdient echt aandacht.

De scrub uit de Baziron Control-serie is geschikt voor alle huidtypes. Het bevat zulke natuurlijke componenten als microkristallen van aluminiumoxide, rijstextract, sheaboter, allantoïne. In het complex hebben deze stoffen een ontstekingsremmende, exfoliërende, hydraterende werking. Bovendien voorkomt de scrub het optreden van comedonen en voorkomt het verstopte poriën.

Breng het product beter aan op de gestoomde en gehydrateerde huid van het gezicht, hals. Na de ingreep afspoelen met warm water.

Schrobdeeltjes zijn erg klein, maar ze voeren hun taak goed uit en verwonden de dermis niet. Gebruik de scrub-fabrikant niet meer dan twee keer per week.

Voordelen van Medical Cosmetics

Voor de behandeling van acne, comedonen, acne, vette huid is het belangrijk om de juiste tool te vinden. Het merendeel van de producten gepresenteerd in conventionele cosmetica winkels zijn niet bedoeld voor professionele zorg en hebben niet het gewenste effect. De beste optie die echt helpt om de huid naar zijn normale uiterlijk terug te brengen, is het gebruik van medische cosmetica.

Het bedrijf "Galderma" heeft al vertrouwen gewonnen door de ontwikkeling en productie van dergelijke bekende gereedschappen voor probleemhuid, zoals "Baziron" en "Differin." De Baziron Control-serie won ook populariteit. Beoordelingen deze lijn dermatologen wordt positief ontvangen. De voordelen van de fondsen omvatten de aanwezigheid van natuurlijke componenten in de samenstelling, voorafgaande tests van alle producten, de uitvoering van de door het merk gedeclareerde taken.

Met behulp van de hele reeks producten voor de verzorging van probleemhuid, kunt u in een maand positieve resultaten en een significante verbetering van de conditie van de epidermis zien. Het vooronderzoek is echter nog steeds een bezoek waard aan een specialist die de noodzaak van het gebruik van deze hulpmiddelen zal bepalen.

beoordelingen

De lijn van professionele remedies voor het problematische type epidermis heeft immense populariteit gewonnen. De meeste patiënten die de dermatoloog aanbeveelt om deze producten in combinatie te gebruiken, waren tevreden met het resultaat. Patiënten merken op dat het meest effectief was een gel om de vette huid, lotion en scrub te verminderen.

Het grootste aantal negatieve feedback kreeg vochtinbrengende crème "Baziron Control". Beoordelingen wijzen erop dat het hulpmiddel slecht wordt opgenomen, een vette film achterlaat op de dermis en de poriën verstopt. Daarom is het beter om het te gebruiken voor degenen van wie de huid gevoelig is voor uitdroging.

De gemiddelde kosten van geneesmiddelen zijn 540-600 roebel. Je kunt ze alleen in apotheken kopen.

Gel voor wassen Galderma "Baziron Control" vermindering van de huid vette huid - effectieve wasbak voor acne

waardigheid

tekortkomingen

gegevens

Ik heb al geschreven over mijn favoriete acne remedies - Baziron AC-acne remedie en Galderma "Baziron Control" Moisturizer voor het gezicht. Ik gebruik nu al een aantal jaar acne-gel, maar ik ben onlangs op de hoogte gekomen van crème en gel en umyvalka, ik heb het meteen gekocht. Het blijkt ook dat er een tonicum uit deze serie is, ik zal het ook later doen, ik wist het niet.

Gel voor het wassen wordt verkocht zonder doos, een fles van 120 ml. Ik moet de vette huid verminderen, zelfs in de verkoop daar met de naam "rustgevend". Productie Brazilië.

Het ontwerp is hetzelfde als bij andere Baziron-producten.

Het deksel klikt vast, de dispenser is niet, maar zonder dat is handig.

De samenstelling van paardenkastanjextract, calendula en aloë vera. Op de achterkant is de volledige compositie.

De fabrikant belooft een diepe reiniging van poriën en eliminatie van een vette huid.

De geur is normaal, het is aangenaam, maar niet de mijne, zoetheid vermengd met kruiden, zoiets. De gel is helder. De consistentie van vloeistof, gel.

Gebruik als een gewone reiniger 's morgens en' s avonds. Ik heb 2 keer per dag aangebracht. Ze schuimde in haar handpalmen, legde het op haar gezicht, wreef het in, hield het een beetje (ongeveer een minuut) en waste het weg. Ik was de oogmake-up zelfs af en toe met deze gel, het reinigt goed, het belangrijkste is om de slijmvliezen niet aan te raken.

Lathers heel goed, slechts een kleine hoeveelheid per wasbeurt.

Prijs ongeveer 500 roebel. Het lijkt erop dat de fles klein is, slechts 120 ml, maar vanwege het feit dat het goed schuimt, gaat het lang mee. Ik gebruik het nu ongeveer 2 keer per dag, ongeveer de helft is gebleven, misschien 1/3. Verkocht in de apotheek.

Ik vind het leuk. Vetzucht was minder (hoewel het niet wegging), huiduitslag, zelfs grote, interne acne kwamen niet uit deze tijd vóór kritieke dagen, het is zeer aangenaam en bewijst dat alle Baziron-producten een uitstekend effect hebben.

Baziron-gel voor wassen: gebruiksaanwijzing

Niet alle mensen kunnen bogen op de perfecte conditie van de huid.

Vooral deze problemen komen vaak voor tijdens de adolescentie.

Farmaceutische geneesmiddelen zullen gemakkelijk helpen om met deze overtreding om te gaan.

Gel voor het wassen van Baziron maakt het in korte tijd mogelijk om de conditie van de huid aanzienlijk te verbeteren.

structuur

De samenstelling bevat natuurlijke ingrediënten die een hypoallergene formule hebben. Deze omvatten:

  • extracten van aloë vera en calendula - kalmeert irritatie, verzacht de huid, heeft een kalmerend effect;
  • propyleenglycol en glycerine - effectief hydrateren de huid;
  • natrium tridecet sulfaat - zorgt voor een uitstekende reiniging van de dermis.

De prijs van de gel Baziron AU hangt af van het prijsbeleid van de apotheek. Gemiddeld kost de prijs van 120 ml geld 550-600 roebel.

Nuttige eigenschappen

De verzachtende gel voor het wassen van Baziron Control lost veel huidproblemen op. Dankzij het gebruik is het mogelijk:

  • verminderen talgsynthese;
  • open poriën;
  • om te gaan met ontstekingsprocessen in de huid;
  • normaliseren lipidenbalans;
  • het aantal acne-laesies verminderen;
  • het niveau van vetzuren verminderen;
  • verminder het aantal comedonen.

Acne gel Baziron bevat geen alcohol en aromatische additieven. Omdat de dreiging van allergieën tot een minimum wordt beperkt.

Als onderdeel van de tool zijn er geen antibacteriële componenten, het is niet verslavend.

Het gebruik van dit product versnelt het proces van exfoliatie van dode cellen, wat zorgt voor een snel herstel van de dermis.

Toepassingsfuncties

Baziron-gel voor acne moet worden aangebracht op de gereinigde huid bij de lokalisatie van laesies. De tool wordt aanbevolen om 2 keer per dag toe te passen - 's morgens en' s avonds. De concentratie van het werkzame bestanddeel moet worden voorgeschreven door een arts.

Gebruiksaanwijzing gel Baziron merkt op dat de minimale duur van de behandeling 4 weken is. Om volledig te kunnen omgaan met acne en acne, moet je de samenstelling van minimaal 3 maanden gebruiken.

Tegelijkertijd is het tijdens de behandelingsperiode noodzakelijk om elke 2 weken om de 2 weken korte pauzes te nemen.

De tool veroorzaakt praktisch geen verslaving en kan daarom lange tijd worden gebruikt. Na het voltooien van de volledige therapiekuur is het noodzakelijk om een ​​dermatoloog te raadplegen.

Als het niet mogelijk was om het gewenste resultaat te verkrijgen, is het belangrijk om een ​​uitgebreid onderzoek te ondergaan en de oorzaken van de uitslag vast te stellen.

De gel, die de vettigheid van de huid vermindert, mag alleen worden aangebracht na het reinigen van het gezicht van onzuiverheden en cosmetica. Deze stof wordt niet aanbevolen om te worden gecombineerd met producten die alcohol bevatten. Dit kan uitdroging en irritatie van de dermis veroorzaken.

Het is belangrijk om te voorkomen dat de gel op de slijmvliezen terechtkomt. Het wordt ook niet aangeraden om op de huid rond de ogen te worden aangebracht. Als de samenstelling per ongeluk op gevoelige plekken valt, moet deze worden afgewassen met warm water.

Bijwerkingen

In sommige gevallen veroorzaakt deze tool ongewenste gevolgen voor de gezondheid. Deze omvatten het volgende:

  • dermis irritatie;
  • verhoogde droogte;
  • allergieën;
  • peeling.

In het geval van dergelijke symptomen, moet u bovendien een niet-vettige moisturizer gebruiken.

In dit geval wordt de frequentie van het aanbrengen van de gel verminderd - deze moet om de andere dag worden aangebracht. U kunt ook een kleinere hoeveelheid van het product gebruiken door het in een dunne laag aan te brengen.

Het is niet nodig om decoratieve cosmetica in de loop van de behandeling toe te passen, omdat dit tot verstopte poriën leidt.

Dit veroorzaakt herhaalde ontsteking, die is beladen met het verschijnen van nieuwe acne. Vooral schadelijk om tonale gereedschappen en poeder te gebruiken.

Contra

Gel Baziron is verboden om in dergelijke gevallen te gebruiken:

  • de neiging tot allergische reacties;
  • zwangerschap;
  • lactatie;
  • leeftijd minder dan 12 jaar.

Als het gereedschap per ongeluk op de slijmvliezen terechtkomt, moeten deze met water worden gewassen. Het is belangrijk om blootstelling aan de directe zonnestralen onmiddellijk na het gebruik van de gel te vermijden, omdat dit erg irriterend is.

In geval van overdosering kunnen ongewenste reacties optreden. Als gevolg hiervan wordt een ontsteking of irritatie op de huid waargenomen. In dit geval moet u het gebruik van de gel enkele dagen achterwege laten en proberen geen droogmiddelen te gebruiken.

Baziron-gel wordt beschouwd als een tamelijk effectief product dat helpt bij het verminderen van de huidvetheid en het omgaan met acne. Zodat het medicijn niet tot negatieve gevolgen leidt, is het erg belangrijk om de instructies strikt te volgen.

Met het verschijnen van bijwerkingen zou de frequentie van gebruik van fondsen moeten worden verminderd.

Baziron - in beoordelingen over cosmetica

Merk: nog eens 302 merken in de lijst.

"Basiron" -recensies op alle merken cosmetica

38 beoordelingen gevonden

Reacties Beoordeling nuttig? Ja 5 · Nee 0

over Academie cosmetics 14 oktober 2009

Reacties Beoordeling nuttig? Ja 6 · Nee 1

Reacties Beoordeling nuttig? Ja 5 · Nee 0

Meteen zeg ik dat dit cosmetica is voor mensen met huidproblemen. Schreeuw niet: dit is een verschrikkelijke make-up, ik heb een brandwond! Eerst moet je volgens de instructies gebruiken (de lotion wordt niet onder de crème aangebracht, maar AFZONDERLIJK). Als je problemen hebt met zwarte vlekken op de neus en de gevoelige huid, smeer dan alleen de neus in, niet het hele gezicht! Goed, je moet cosmetica gebruiken, maar niet je eigen stompzinnigheid om rot tot de mooiste cosmetica te verspreiden!

Dit is niet mijn eerste ervaring met genezing. Voordien waren er La Rye en bioderm, maar niets hielp. Zelfs Baziron had geen effect!
Na het lezen van de forumalen besloot ik om naar deze make-up te kijken.
Umyvalka
ze zijn gewoon super. Zacht exfolieert en gaat heel lang mee.
Aknemega 100
erg dik. Maar zij handelt! Ze paste het 's nachts toe en ze verminderde het aantal uitbarstingen en de vette huid.
lotion
moeilijk ding, maar zeer effectief. Nu heb ik slechts 2 comedo-problemen op mijn wang! En daarvoor had ik enorme pijnlijke acne, die heel lang bleef hangen.
En toch, deze cosmetica verlicht heel goed een postacne, wordt economisch uitgegeven, en geloof me, het werkt!
Als je aan het begin van het gebruik droog of geïrriteerd was, werd ik gered, bijvoorbeeld door ze te herstellen.
Ja, en meer. Deze make-up maakt de huid glad. Zelfs mijn moeder, die een droge, gevoelige huid heeft, vond deze serie leuk. En ze had geen allergieën! :)
Ik wens jullie allemaal veel succes en een chique huid;)

Reacties Beoordeling nuttig? Ja 0 · Nee 0

Reacties Beoordeling nuttig? Ja 2 · Nee 0

over cosmetica van Vichy 8 november 2008

Ik verontschuldig me van tevoren voor mijn hardheid, maar ik heb Vishy altijd positief behandeld en van de gruwelen die hier worden genoemd - het haar op mijn hoofd gaat rechtop staan ​​en er is geen limiet aan de storing.
Waarom geeft u advies en vergelijkt u MEDISCHE APOTHEEKOLIËN, die geneesmiddelen met cosmetische producten zijn, alleen bedoeld om de huidconditie te behouden en te verbeteren! Die kan prachtig worden gecombineerd in een complex met dezelfde basiron!
Cosmetica moet verstandig worden gebruikt! Ikzelf heb trouwens nog lang een nogal problematische huid. En wat ik gewoon niet heb geprobeerd. Normaderm van Vichy heeft huidproblemen nooit verergerd en heel vaak echt gered. En waarom vertrouwen op problemen en hayat-cosmetica, als u een moeilijke huid en problemen hebt? Is het echt zo moeilijk om naar een schoonheidsspecialist (dermatoloog) te gaan om te overleggen voordat je geld uitgeeft (voor veel, niet voor kleine) aan cosmetica die niet bedoeld is voor de behandeling van problematische huid (vooral als we het hebben over matige of ernstige acne). behandelen - aan de dokter! Maar naast zalven en babbelboxen en speciale procedures moet je thuis nog steeds iets wassen. Dus Normaderm - niet de slechtste optie!

Reacties Beoordeling nuttig? Ja 1 · Nee 0

over cosmetica Vichy 7 november 2008

Voor Ann.
Ik ken je probleem heel goed. Na het gebruik van het binnenlandse merk JUNIOR, zelfs op de universiteit, was het gezicht volledig bedekt met occlusies: subcutaan en extern. Wat ik net niet deed. 'S Morgens huilde ze uit één blik in de spiegel. Ja, en het was onmogelijk om het gezicht te raken - alles was vreselijk pijnlijk. Ik probeerde een stel traditionele medicijnen, maakte klei met een klei, maakte een masker van levomycetine met calendula-tinctuur, overgoten met essentiële oliën, enz. En uiteindelijk. verbetering van de week door 2, en dan helemaal opnieuw. Ik begon te werken - geld verscheen, geld leek duurder. Garnier, Yves Rocher, Kanebo en uiteindelijk ging ik failliet op VISHI, de hele NORMADERM-serie.
Hieronder heb ik het hele proces van mijn kennismaking met VISHI al beschreven.
Het heeft me veel erger gemaakt.
Nu al ervaren, kan ik mensen die aan deze plaag lijden adviseren. In mijn arsenaal zijn er 2 bewezen hulpmiddelen, of liever gezegd methoden:
1. Metrogil-gel voor uitwendig gebruik - bestrijk uw gezicht 's morgens en' s avonds; en maak daarnaast een mengsel van drie alcoholen in gelijke verhoudingen: salicylisch, kamfer en boorzuur - eenmaal per dag (bij voorkeur 's avonds). Maar er is één MAAR! Alcoholen zijn zeer droge huid, ik klauterde zelfs met de vingertoppen, maar mopperde naar buiten. Een cursus voor gedoemde patiënten gedurende ten minste 3 maanden. De rest, denk ik, symptomatisch.
De kosten van deze therapie per maand zijn ongeveer 150 roebel. Alles wordt verkocht in de apotheek.
Metrogil heeft ook nadelen - ik ben er persoonlijk aan gewend geraakt en na vijf maanden klommen we opnieuw (MAAR! In een kleiner aantal).
Trouwens, misschien kunnen alcohols worden vervangen door lotion GARNYE voor een gevoelige huid (zo'n blauwe) - ik vond het ook heel leuk, alleen erg bitter.
2. De tweede methode is duurder: 500-700 roebel per maand. Geneesmiddelen BAZIRON en DIFFERIN. Baziron we smeren in de ochtend (onder een make-up) matten gewoon SUPER. Mijn huid is meestal na 10 minuten. na het wassen is het net een pannekoek, en hier heb ik bijna de hele werkdag genoeg, soms vergeet ik zelfs poeder. Differin in de avond (voor het slapengaan) - je moet het heel weinig smeren, over het hele gezicht de hoeveelheid room ter grootte van een erwt. Alleen voorzichtig met de huid rond de ogen - er kan irritatie zijn (het is voorbijgaan. Probeer het niet dicht bij de ogen te smeren).
Om de huid niet te overdadig te maken, gebruik je bijvoorbeeld een moisturizer, 's avonds na het werk, gewassen, besmeurd met moisturizer, ze hebben anderhalf uur gelopen, afgewassen en smeervet gedrenkt.
Persoonlijk heb ik genoeg van een vochtinbrengende wastafel en AQUABALANCE-tonic van ChZ (ongeveer een paar keer per week). Geen irritatie.
Maar er is een resultaat.
Mensen, Heer, ik zou al 5-7 jaar geleden over deze medicijnen geweten hebben, hoeveel tranen zouden mijn zenuwen en complexen in studententijd hebben gered.
Het is noodzakelijk om minimaal drie maanden te smeren, daarna ondersteunende therapie in de vorm van differen, en dan niet elke dag.
Het resultaat is mijn: zelfs vóór de menstruatie heb ik geen minnares. De huid schijnt niet. Zelfs de poriën zijn veel schoner en minder verstopt geraakt. De littekens zijn nog niet volledig genezen, maar de huid is merkbaar gladder geworden. Pah-pah-pah, om het niet te verbloemen.
En meer! Wees niet lui. 'S Morgens en' s avonds meppen is niet moeilijk. Het belangrijkste is REGULAR. Dan zal er een resultaat zijn. Ik voelde me veel beter na 2 weken. Er mogen geen andere droogmiddelen worden gebruikt. Alleen hydrateren. En vergeet SCRAB niet. Ik gebruik om de andere dag.
En ten slotte, voor degenen die het begrijpen. Mijn droom was om zonder fundament te vertrekken. Dus hier. Ik heb slechts twee maanden poeder gebruikt, in de kast verzamelen twee TONALS van VISHI-normaderm stof - het is jammer om het gewoon weg te gooien.
Veel succes allemaal. Houd van jezelf en heb liefde.
Ik hoop dat mijn ervaring iemand van pas zal komen!

Gel voor het wassen van "Baziron"

Door alleen cosmetische middelen te gebruiken, is het moeilijk om de oorzaak van de uitslag te genezen. De apotheekserie Baziron-producten, in het bijzonder gels voor het wassen, zullen helpen om het probleem van de onvolmaakte huid het hoofd te bieden. Deze professionele medische cosmetica omvat alle noodzakelijke stappen voor het reinigen en hydrateren.

Naast cosmetische producten is het volgens veel consumenten belangrijk om het medicinale preparaat "AS" in de vorm van een gel uit de "Baziron" -serie te gebruiken. "AC" wordt rechtstreeks aangebracht op de aangetaste gebieden van acne en ontsteking van de epidermis.

Nuttige eigenschappen

Externe behandeling bereikt hoge resultaten vanwege de actieve eigenschappen van cosmeceutische producten van de Baziron-lijn. Kenmerkende kenmerken van het gebruik van deze geneesmiddelen zijn:

  • Het verminderen van het gehalte aan vetzuren door de synthese van talg te verminderen;
  • Vermindering van het aantal comedonen, acne;
  • Normalisatie van de lipidenbalans;
  • Antimicrobieel effect;
  • De afwezigheid van antibiotica, alcohol en aromatische additieven;
  • Versnelde regeneratie;
  • Optimale hydratatie;
  • Verbetering van de huidskleur bij geïrriteerd;
  • Betrouwbare bescherming tegen schadelijke UV-A- en UV-B-straling;
  • Het aantal pathogene bacteriën verminderen.

Zelfs een probleempersoon kan verschillende typen hebben, daarom zijn twee soorten reinigingsmiddelen "Control" ontwikkeld. Ze zijn in staat om in de kortste tijd de conditie van de huid ten goede te veranderen.

Om de vette huid te verminderen

De voorgestelde remedie in de vorm van een gel "Control" gaat perfect om met de beschreven problemen. In dit geval ziet de huid er fris, uitgerust uit, zonder al te veel glans op het gezicht. Een soortgelijk effect wordt bereikt door de diepe reiniging van de poriën en de vernieuwing van de epidermis.

De consistentie van de gel voor het wassen van "Baziron" is homogeen, de geur is aangenaam grasachtig, het product is heerlijk schuimend en droogt de huid niet. Hij heeft een rijke natuurlijke samenstelling. Aanbevolen voor eigenaren van een vette huid zonder ontsteking en normale huid met acne.

De basis is aloë barbadensis-extract. Deze plant hydrateert en voedt de huid met vitamines. Extra componenten zijn extracten van paardenkastanje en calendula officinalis met ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen. Zinkgluconaat, dat deel uitmaakt van de reinigingsgel, helpt om vet te verminderen en te elimineren.

verzachtend

Voor meisjes met een gevoelige en geïrriteerde huid werd Baziron gemaakt als een verzachtende, hypoallergene formule. Natuurlijke componenten in combinatie met glycerine en propyleenglycol verwijderen actieve ontsteking, roodheid. Een element zoals natriumtridecetsulfaat, reinigt de huid en vermindert het vetgehalte bij regelmatig gebruik.

De vrouwen in de beoordelingen merken op dat het aantal laesies aanzienlijk wordt verminderd, de huid een goed verzorgd uiterlijk krijgt, de huid aanzienlijk wordt gladgestreken.

toepassing

Gel voor het wassen van "Baziron" volgens de instructies moet twee keer per dag worden gebruikt. Voor het wassen is één druppel voldoende, het gereedschap is economisch in gebruik.

De gel wordt aangebracht op vochtig, gereinigd van decoratieve cosmetica en andere verontreinigingen van de huid met lichte massagebewegingen. Vermijd contact met de slijmvliezen van de ogen.

Een reeks gels voor het wassen van "Baziron" verwijst naar medische cosmetica, dus het gebruik ervan vereist meer zorg en aandacht. Koop een aparte handdoek voor jezelf, het is raadzaam om het elke dag te wassen en te strijken. Dep je gezicht en wrijf niet, wat ongemak veroorzaakt.

Met behulp van de drugslijn "AU" is de huid zeer actief in het reageren op externe irritatie, deze wordt gevoelig. Cosmetologists raden aan om het beddengoed vaak te vervangen en elke dag op een schone kussensloop te slapen.

Probleem huid # 3. Baziron loste het probleem volledig op. Foto skin.

Ik heb al eerder verteld over hoe mijn huid eruit ziet als ik een recensie schreef over Differin. Het volgende medicijn op weg naar een mooie weerspiegeling was Zenerit. Na hem ging het prima, dag.

In de zomer van 2013 ging ik 2 maanden naar een heel heet land. Daar moest ik als vrijwilliger werken met kinderen op dezelfde school. Eerst zal ik zeggen dat ik uit het noorden kom, en ik ben gewend om in een koel klimaat te leven - ik kan niet tegen de hitte, en ik hou meer van de winter dan van de zomer. Ten tweede, ik eet praktisch geen vlees, maar laat me af en toe kippen eten als ik me in een restaurant vind. Maar tijdens de reis werd alles op zijn kop gezet.

1) Het was daar erg heet. 'S Nachts, +25, en gedurende de dag tot +35 in de schaduw. Ik heb veel gezweet, ik was constant warm.
2) Lokale keuken is gebaseerd op bakken en vlees, dus ik at consequent beide keren per dag, 2 keer per dag.
3) Periodiek in de ochtend in het appartement was er geen water. Absoluut. Daarom kon ik voordat ik make-up aanbracht mijn gezicht alleen afvegen met een vochtige doek die het niet goed mogelijk maakte de huid voor te bereiden. Toen begon ik poeder te dragen, dus dit alles werd vermengd met de restanten van talg die 's nachts werden geproduceerd, zweet werd toegevoegd bovenop de temperatuur en het helse mengsel werd verkregen.

Tegen deze achtergrond begon mijn gezicht opnieuw te 'bloeien'. Helaas, alle foto's waar mijn gezicht van dichtbij verschijnt, heb ik al een foto kunnen maken, dus er zijn er alleen die waarbij de schaal van de ramp niet zo opvallend is.

Ik kreeg een paar hele grote onderhuidse ogen op het voorhoofd, evenals op de neus, wat nog niet zo lang geleden was. Chin en wangen waren schoon.

Omdat ik in die tijd veel kennissen had met jongens van over de hele wereld, zoals vrijwilligers, wilde ik er goed uitzien en kon ik de corrector en het poeder niet weigeren. Ja, deze tools hielpen echt om mijn probleem een ​​beetje te maskeren, maar als gevolg daarvan verergerden ze het ook, waardoor de poriën alleen maar verstopt raakten.

Nadat ik een maand naar Rusland was teruggekeerd, deed ik niets, maar probeerde ik terug te keren naar mijn vroegere manier van leven. Maar de acne verdween niet vanzelf, hoewel de nieuwe niet meer kruipen - en daarvoor bedankt. Uiteindelijk besloot ik om me opnieuw tot apotheekgeneesmiddelen te wenden, en in die tijd wilde ik een beter bekende proberen dan Differin-gel, Baziron.

Ik gebruikte het eenmaal per dag - voor de nacht, na het verwijderen van alle cosmetica. 'S Morgens bracht ze een moisturizer aan om de situatie op de een of andere manier te verbeteren met een droge huid. Droog me het begin van de dag in 3-4. Ik heb van eerdere ervaringen geleerd dat ik minstens anderhalf uur verliet tussen het toepassen van Baziron en naar bed gaan en niet vergeten hoe ik mijn handen moest wassen na het aanbrengen.

Het gevolg was dat na een maand mijn gezicht er zo uitzag, "knipperend" behalve littekens.

Tegelijkertijd begon ik goede gewoonten te ontwikkelen die echt voor mij werken:

1) De huid kan niet overdry zijn, het is belangrijk om te hydrateren. Ja, zelfs als het vet is. Om deze reden, nu heb ik 2 crèmes - een voedende nacht, en de andere een mat of licht vochtinbrengende dag.
2) Ik verwissel kussensloop 2 keer per week op een kussen. Ja, dit is een manische angst voor microben en bacteriën, maar minder van hen zullen op mijn gezicht vallen.
3) Na het wassen, veeg ik nooit mijn gezicht af met een handdoek, met behulp van de papieren versie of een servet. Er zijn ook veel micro-organismen op de handdoeken en ik wil ze niet overgeven aan het gezicht dat gestoomd is met water.
4) Ik volg het dieet. Ons menu kan de conditie van de huid enorm beïnvloeden, dus ik probeer geen vlees te eten (mama zegt dat ik het niet lekker vind uit de wieg, ik at alleen de vogel), ik eet meer groenten, granen en fruit. Natuurlijk heb ik ook dagen met gefrituurde aardappelen en broodjes, maar ik probeer altijd slechts een deel van het eten te eten, beperk me tot gevaren.

Over het algemeen zag ik er voor Kerst na die reis al zo uit

En dankzij mijn goede gewoonten kon ik dit effect behouden. Ik heb nog steeds soms kleine puistjes, maar ze gaan snel voorbij. Het gebeurt, zoals velen, tijdens PMC. Maar ik worstel met ze op lokale manieren, waarover ik waarschijnlijk een andere keer zal praten. Deze foto werd een jaar na het einde van de cursus Baziron genomen.

Waarom vond ik Baziron zo leuk? Het beïnvloedt de talgklieren en dwingt hen om minder actief te werken. Als gevolg daarvan begint de huid later te glanzen en verschijnt er geen acne. Het is ook handig om mee te nemen. Zener is bijvoorbeeld niet erg handig in gebruik vanwege de vloeibare vorm. Als u de nacht thuis doorbrengt, zijn er geen problemen met het gebruik ervan, maar op reizen of gasten erna kan een dunne gedroogde laag van het product merkbaar zijn. Baziron wordt volledig opgenomen en laat helemaal geen sporen na. Dus 3-4 weken na het begin van de cursus, wanneer de huid zich aanpast en stopt met klimmen, kunt u deze tool zelfs onder make-up toepassen.

De gel zelf is smaakloos en geurloos, maar ik adviseer eigenaren van een gevoelige huid eerst een test uit te voeren op een klein deel van de huid. Ik weet dat het gezicht voor sommige mensen een beetje begint te tintelen, maar mijn huid behandelt zelfs de meest naakte middelen kalm.

In het algemeen, "Baziron" heb ik een stap gezet met "Differin". Voor mij zijn beide tools goed, en ik ben tevreden met het resultaat! Maar vergeet niet dat acnebehandeling een geïntegreerde aanpak vereist, dus zorg voor uw gezondheid en persoonlijke hygiëne.

En in de volgende recensie uit de serie over problematische huid zal ik je vertellen over een populaire, maar voor mij niet erg succesvolle mattingcrème. Dit was het geval toen de eerste verbazingwekkende indruk bedrieglijk was.

In de serie "Baziron-controle" is er een gel om te wassen. Welke recensies over hem?

Ik wil naar de huidverzorging van de apotheek. Baziron-reinigingsgel verkochten me met een beroemd merk. Wat zeggen degenen die al eerder hebben gebruikt over hem?

Recensies van deze tool zijn niet slecht. Het verbruik van de gel is klein, het product schuimt goed. Mattes en droogt de huid, maar vereist een verplichte hydratatie, anders kan er afpellen optreden. Bevochtig de huid kan een crème uit dezelfde serie zijn "Baziron Control." Sommigen wijzen op de hoge kosten van de gel (ongeveer 500 roebel voor 118 ml), maar vergeet niet dat dit een therapeutisch hulpmiddel is en geen eenvoudige dagelijkse reiniging.

Face Lotion Galderma Baziron Control-reiniging voor probleemhuid - beoordelingen

Negatieve beoordelingen

Ik, als eigenaar van een problematische huid, gebruik en probeer allerlei producten voor een problematische huid en gebruik de crème van deze lijn Baziron AS al lang (

review) en vervolgens in een apotheek zag ik een lotion met een bekende naam en besloot om het te proberen.

De consistentie als een lotion lijkt niet meer op een gel of een soort van helder slijm. Ik gebruikte deze tool ongeveer een maand en vond geen enkel effect, en er was helemaal geen geur over een ontstekingsremmend en verzachtend effect. Ook de prijs is pijnlijk bijten en het is het geld niet waard. Misschien werkt het als een eenvoudige reinigingslotion nog steeds als iets, maar het is erg duur voor slechts een lotion, het is beter om een ​​gewone lotion te kopen en het zal goedkoper zijn en het gevoel hetzelfde zijn.

Volgens de resultaten van de lotion in mijn geval, nutteloze en over het algemeen dure geld in de put, raad ik niet aan.

Nog niet zo lang geleden werd ik net aangevallen door acne en mijn moeder kocht me deze remedie. Ik weet niet precies hoeveel het kost, maar het lijkt ongeveer 500 roebel te zijn.

Dus ik gebruikte het zoals het zou zijn, 's ochtends en' s avonds. Ik merkte het effect helemaal niet op, integendeel, acne is alleen maar meer geworden. Ik denk niet dat het in hem zit, maar toch.

Bovendien voelt het na het aanbrengen heel sterk aan en is vet blex aanwezig. De geur hield ook niet van.

Het enige pluspunt is waarschijnlijk een economische uitgave.

Volbsch, geld in de put, geen effect. Ik heb het ongeveer 3 weken gebruikt in de hoop op een wonder en ben toen gestopt.

Dientengevolge genas ik acne door mijn dieet met zoet en vet voedsel te borstelen, en ontstekingen met regelmatige alcohol te wrijven)

Ik hoop dat mijn beoordeling nuttig voor u zal zijn))

Hallo, lieve meiden! Ik kocht de lotion bij het zoeken naar een ander wondermiddel voor een probleemhuid. Het product is zeker controversieel en dubbelzinnig.

Ik raakte gewend aan de vloeibare consistentie van de lotion en gebruik die na het wassen om de reiniging van de huid te voltooien. Dit product moet in wezen het wassen vervangen door water voor een zwaar beschadigde huid.De lotion is erg vloeibaar, het aanbrengen ervan op de huid is problematisch, het is beter om het te reinigen met wattenschijfjes en het debiet is groot. Maar hij verwijdert zijn zwakke, duurzame cosmetica helemaal niet, zijn oogmake-up wordt niet gewist. Na de "reiniging" wordt de huid enigszins dof, het effect van frisheid gaat niet lang mee, en dan wilt u toch wassen. Het product irriteert de huid niet, veroorzaakt geen allergieën. De lotion is geurloos, wazig van uiterlijk, snotterige consistentie. Voor 200 ml moet je ongeveer 500 roebel betalen.

Conclusie: vrijwel al het micellaire water is bestand tegen alle verklaarde eigenschappen en het is veel goedkoper en beter, en het verwijdert ook make-up van de ogen. Voor mij bleek het medium nutteloos, de middelmatige gel voor wassen in deze serie is hier te lezen.

https://irecommend.ru/content/posredstvennyi-gel-p. Het resultaat bevalt me ​​alleen gel voor uitwendig gebruik van 2,5%, wat ik op een punt heb gesteld, heel goed droogt de ontsteking.

Bedankt voor je aandacht!

voordelen:

nadelen:

Prijs, geen effect.

Goede dag voor alle otzovika-gebruikers! Vandaag zal ik het hebben over reinigingslotion "Baziron".
Ik besloot om het te kopen, omdat de crème die ik kocht voor 700 roebel nuttig was. Lotion kost ongeveer 500 roebel.
Toen ik het op de huid aanbracht, voelde ik een vreemd brandend gevoel, mijn wangen werden onmiddellijk rood. Het is niet duidelijk waarom dit is gebeurd, hoogstwaarschijnlijk een allergische reactie. De volgende keer was alles in orde, geen ongemak, maar er was ook geen effect van de lotion.
Een maand is verstreken en acne is niet verdwenen. De huid bleef net zo vettig als voorheen. Kortom, deze lotion bleek voor mij gewoon een verspilling van geld te zijn.

voordelen:

bijna niet, behalve dat het gevoel dat de huid ademt

nadelen:

onder zijn invloed beginnen uitbarstende uitbarstingen tot leven te komen, als bij toverslag; irritatie; strakheid, vreemde textuur, slechte reiniging

Goede dag voor iedereen!
Ik wil het hebben over de reinigingslotion Galderma "Baziron Control", verdomme. Ik kocht deze tool iets meer dan een week geleden in een apotheekketen.
Met de komst van de lente en het verschijnen van zonlicht, begint mijn huid soms te verergeren in de vorm van acne. Hoewel, ik zal niet beweren, misschien is de reden iets anders.
Voordat ik aan het winkelen was, heb ik heel lang met dezelfde middelen het raam in een apotheek bestudeerd, omdat ik iets wilde kopen dat de huid niet uitdroogt en niet erg sterk is in actie, maar tegelijkertijd iets nuttigs. In het algemeen wilde ik een remedie die beter profylactisch is zonder een uitgesproken therapeutisch effect.
De productlijn "Baziron" had slechts verschillende manieren van middelen: zowel sterker als zwakker, berekend voor een ander effecteffect. Ik koos iets dat zwakker is. Het was lotion "Baziron Control", wat, afgaand op de beschrijving:
- geschikt voor dagelijks gebruik;
- veroorzaakt geen verstopte poriën;
- delicaat in actie, omdat het bedoeld is voor het zuiveren van precies de ontstoken huid;
- verwijdert make-up en onzuiverheden.
De fles wordt geleverd in een volume van 200 ml en ziet er hetzelfde uit.
Op de achterkant van de fles worden de soorten probleemhuid vermeld, die wordt aanbevolen om lotion te gebruiken.
Er is een samenstelling, die slechts acht ingrediënten bevat.
Zoals de fabrikant een Frans laboratorium opsomde.
De fles zelf is bovendien verpakt in een doos met hetzelfde laconieke ontwerp dat lijkt op de verpakking van een medicijn.
Inbegrepen bij de lotion is de gebruiksaanwijzing, die uiterlijk ook lijkt op de instructies voor sommige medicijnen.
Ik zag van de instructie die de lotion moet hydrateren, verzachten en de huid niet irriteren.
De fles lotion zelf is comfortabel, uitgerust met een klep met klep aan de bovenkant die stevig en met een klik sluit.
Bij de eerste kennismaking met de lotion werd ik enorm verrast door de dikke consistentie ervan, omdat het lijkt alsof het niet eens een lotion is, maar een soort gel of emulsie. Eerlijk gezegd, ik had dit niet verwacht. Ik heb altijd gedacht dat lotion zo vloeibaar mogelijk is. Dit is hoe deze tool eruit ziet.
Ik weet niet hoe begrijpelijk de foto is, maar wanneer het geld in de hand wordt geperst, houdt het de vorm vast, zoals een gel, en verspreidt het zich niet spontaan. De kleur is enigszins witachtig. Een beetje transparant. De geur van de lotion is zwak, niet opdringerig.
Bij wrijven wordt het gereedschap transparanter en glijdt het gemakkelijk over de huid.
Ik heb dit hulpmiddel toegepast zoals aanbevolen door de fabrikant - met mijn handen met lichte cirkelvormige bewegingen en vervolgens verwijderd met een wattenschijfje. Elke keer waste ik mijn gezicht grondig voordat ik de lotion aanbracht. Na het aanbrengen is ze niet langer gewassen, omdat dit niet nodig is.
Dus, welke conclusie kreeg ik na ongeveer een week dagelijks gebruik? Maar voor wat - voor mij was deze lotion niet alleen nutteloos, maar zelfs kwaadaardig. Na de eerste toepassing merkte ik het volgende feit op. Die acne, die ik als vervaagd beschouwend, maar waarvan de sporen nog steeds in het gezicht aanwezig waren, begon plotseling een nieuw leven te beginnen, vlak voor mijn ogen en onmiddellijk na het aanbrengen van Baziron-lotion. Toen ze zich voelden, leken ze me op de een of andere manier levend, zelfs een beetje pijnlijk en duidelijk geïrriteerd door wat ze hadden gestoord. En qua uiterlijk werden ze meer rood. Over het algemeen was ik in een openlijke shock van alles wat er gebeurde.
Ik bleef echter hardnekkig dit instrument ongeveer een week gebruiken, waarbij ik schreef wat er gebeurde met de verslaving van de huid aan een nieuwe tool of een paar triviale toevalligheden. Maar helaas was na elke wasbeurt een soortgelijk effect aanwezig. Tot ik op een dag stopte met het gebruik van het product.
Daarnaast wil ik ook opmerken dat de lotion, in tegenstelling tot de beloften van de fabrikant, de huid nog steeds droogt. In eerste instantie lijkt het erop dat de huid echt gehydrateerd is, maar dit effect verdwijnt erg snel, omdat het wordt opgenomen en plaats maakt voor benauwdheid.
Wat betreft de reinigende eigenschappen van de lotion merkte ik ze niet op. Na elk gebruik was het wattenschijfje waarmee ik over mijn gezicht wreef absoluut schoon. Hoewel gewoonlijk (bij gebruik van andere lotions) op zijn minst enige tekenen van vervuiling vertoont.
Misschien is het enige dat ik goed kan zeggen over deze lotion het feit dat de huid erna goed ademt en er een echt gevoel ontstaat dat het de poriën niet verstopt. Maar waar komt het bovenstaande effect dan vandaan?
Het is vermeldenswaard dat het verwijderen van een wattenschijfje niet zo eenvoudig is. Het draait allemaal om de consistentie van de gel. Immers, als je het met een dunne laag aanbrengt, droogt het heel snel, en het wattenschijfje blijft bijna droog. En als u een dikkere laag aanbrengt, heeft de lotion geen tijd om te drogen, maar wordt deze slecht verwijderd door de schijf, omdat de schijf deze bijna niet absorbeert en op de huid begint te glijden zonder de agent te grijpen. Over het algemeen is alles op de een of andere manier niet volgens de geest.
Tot slot wil ik de belangrijkste voor- en nadelen van de tool benadrukken. Hoewel, wat zijn hier de voordelen, eigenlijk, enkele nadelen.
voordelen:
- het gevoel dat de huid ademt.
nadelen:
- irritatie van bestaande laesies, hun roodheid;
- slechte reiniging, omdat het wattenschijfje bijna altijd schoon is;
- gevoel van strakheid van de huid;
- vreemde gelconsistentie;
- ongemakkelijk verwijderd met een wattenschijfje, omdat het slecht wordt opgenomen;
- gebrek aan vocht.
Persoonlijk was ik erg ontevreden over de Baziron-controlelotion. Ik weet niet eens of hij in staat is om iemand te benaderen of niet, maar op basis van mijn ervaring zal ik deze remedie niet aanbevelen.

voordelen:

nadelen:

Geen effect, ongemak, prijs

Ondanks de door de fabrikant deugden in feite een middel was praktisch nutteloos.
Het is niet erg aangename textuur. Lijkt meer op slijm dan op lotion. Je wilt een beetje knijpen, maar het blijkt een complete spons te zijn. In plaats van het gezicht af te vegen, blijkt dat. Ik was ze)) Ik zag geen enkel ontstekingsremmend effect.
De prijs hiervoor is 540 roebel, wat absoluut niet overeenkomt met de kwaliteit. Voor mij was deze aankoop zinloos
Samengevat: voor mezelf zal ik zoeken naar een geschikter middel in termen van efficiëntie, kwaliteit en gebruiksgemak. Ik raad het niet aan

Moisturizer is erg dik, kon het niet gebruiken. Liggend met een dikke film, dik, wil ik meteen snel afwassen

Voor mij is dit een reeks agressieve, dus als de huid gevoelig en dun is, is het beter om het niet te proberen.

Voor Meer Informatie Over De Behandeling Van Acne