Recensies van Baziron AU

Galderma LLC (www.galderma.ru)
Adres: 31A, Leningradsky Avenue, Building 1, Building 1, Floor 21, Moscow, 125284 Russian Federation

Tel / Fax:
+7 (495) 540-50-17

5 - 0

4 - 0

3 - 1

2 - 0

1 - 0

Ik ben erg blij dat ik voor mezelf een goed middel heb gevonden om acne te bestrijden. Baziron.AS gaat perfect met zijn taak om. Dankzij hem wordt de huid gezond en soepel. Eén tube is voldoende voor de volledige behandeling.

In het begin van de herfst, waarschijnlijk als gevolg van de verandering van het weer, zinkt mijn gezicht voortdurend, en ik kan er niets aan doen. Verschillende medische remedies komen te hulp, dit jaar heb ik besloten om een ​​nieuwe zalf te proberen (ik heb er nog nooit van gehoord) Barison, kocht het bij een apotheek voor 137 hryvnia.
De crème van goede consistentie stroomt niet, maar is niet vettig, het wordt gemakkelijk aangebracht op de huid van het gezicht. Het heeft geen geuren, die aangenaam tevreden zijn, ik hou niet van onaangename geuren van zalven. Het is noodzakelijk om alleen gestippeld toe te passen, het is niet noodzakelijk op alle gezichten, de crème is te sterk en kan irriteren.

Ik zag het eerste resultaat in drie dagen, acne werd minder opvallend, het was goed gedroogd. En na een week herkende ik mezelf helemaal niet, mijn gezicht was schoon waar geen spikkeltjes over waren. Over het algemeen heb ik het twee weken gebruikt, dit was genoeg voor mij om mijn huid perfect te maken, zelfs littekens bleven niet bestaan. Hoeveel heb ik deze hulpmiddelen geprobeerd, niets hielp, het enige dat ik niet weet over de verslaving. Immers, de volgende keer is geen feit dat zal helpen!

Ik zal waarschijnlijk beginnen met het feit dat mijn huid altijd erg problematisch is geweest, en in de strijd om een ​​mooi en schoon gezicht heb ik veel middelen op mezelf ervaren en ik zal je nu een van deze vertellen. Ik vond Gel Baziron leuk, en hoewel het lange tijd zou moeten worden gebruikt om het gewenste effect te bereiken, stelde hij me niet teleur.

De prijs voor een buis van 40 gram is ongeveer 750 roebel.
Er is een andere dosering, zwakker en sterker, ik koos voor de tweede optie.

Er is informatie over de samenstelling en mogelijke bijwerkingen.

De gel zelf is wit, ik heb de geur niet gehoord.

Na anderhalve maand gebruik werden verbeteringen merkbaar, de huid werd gladder en huiduitslag verdwenen, waarmee ik zeer tevreden was.

  1. Effectief.
  2. Reukloos.
  3. Het wordt zonder recept vrijgegeven.
  4. Droogt snel wanneer toegepast.
  1. Erg duur.
  2. Bij het uitvoeren van fasen kan het niet aan.
  3. Bij langdurig gebruik droogt de huid.

Het probleem met acne maakt zich zorgen over veel mensen, zo niet alles. Dit probleem was elke persoon. Maar voor sommigen lijkt het vaak. Er is veel informatie, discussies en advies op internet over hoe u van deze aandoening af kunt komen. Laten we zeggen dat het uiterlijk van acne het resultaat is, of beter gezegd de gevolgen van andere ziekten. Daarom is het nodig niet om te gaan met hun eliminatie, maar om te zoeken naar de oorzaak van het uiterlijk.
Daarom helpen acne-behandelingen soms niet. Deze keer wil ik het hebben over het gebruik van de drug Baziron AS - 5%. Als we het hebben over de werkzaamheid, kunnen we zeggen dat het effectief is als er acne is verschenen, bijvoorbeeld vanwege een schending van het maag-darmkanaal. Het gebeurt. Met een gecompliceerde behandeling helpen ze heel goed. Ik zal u niet vertellen welke hulpmiddelen u moet gebruiken in strijd met het maag-darmkanaal. Dit is een apart gespreksonderwerp. Maar om acne te verwijderen, zal deze gel zeer nuttig zijn. Ik merk ook op dat het medicijn effectief zal zijn als de ziekte niet in een verwaarloosde staat verkeert. Anders zal het een verspilling van veel geld zijn. Daarom moet je hiervan op de hoogte zijn.
Buis met gel verpakt in een kartonnen doos. Trouwens, ze zijn anders. Ik heb al een tweede keer gekocht. Deze keer verkochten ze me in zo'n kartonnen doos.

Sommige informatiegegevens kunnen direct in deze box worden gelezen. Ze worden aan verschillende kanten gepresenteerd.
Over de compositie, opslag.

Over de timing van vervaardiging en vervaldatum van gebruik.

Maar meer gedetailleerde informatie in de instructies die aan het medicijn zijn gehecht. Hier zijn enkele foto's uit de handleiding. Ik denk dat het interessant en nuttig zal zijn om er kennis mee te maken. Sinds voordat je iets koopt, is het beter om meer informatie te krijgen over het medicijn.

Samenstelling, beschrijving, farmacologische groep, eigenschappen, indicaties voor gebruik.

Bijwerkingen, speciale instructies.

Vervaldatum, bewaarcondities.

En hier is de tuba zelf.

En op de body van de tube staat ook een korte informatie.

De gel is wit. Reukloos.

Ik heb de gel 2 keer per dag volgens de aanbeveling aangebracht. 'S Morgens en' s avonds. Het is noodzakelijk om de gel zachtjes te wrijven op de plekken waar acne is. Ik merkte dat na het aanbrengen het oppervlak bleek wordt. Dat wil zeggen, de gel bezinkt, droogt. Bij langdurig gebruik, voelt de huid droog aan. Maar als het binnen 2-3 weken wordt gebruikt, worden dergelijke symptomen niet gedetecteerd.

In mijn geval heeft de gel geholpen. Maar ik zal het nogmaals zeggen - met een gecompliceerde behandeling. Het elimineren van de oorzaak van het uiterlijk.

Acne droogt geleidelijk uit. Maar er kunnen vlekken in hun plaats zitten. Maar dit is een cosmetisch defect van deze ziekte.

  • betaalbare
  • Helpt bij het wegwerken van kleine puistjes en huiduitslag
  • De loop van de behandeling is lang
  • Hoge kosten

Ik had niet gedacht dat ik op mijn leeftijd het probleem van acne onder ogen zou komen, aangezien ik ze nooit had gehad, maar het gebeurde. Op advies van een vriend die gel Baziron heeft gekocht, gebruikten ze dezelfde dag nog.

Het moet tot 2 keer per dag worden aangebracht, van toepassing op probleemgebieden, zachtjes wrijven en kloppend zodat het product snel in de huid wordt opgenomen.
Als het lange tijd wordt toegepast, en de minimale behandelingskuur één maand is, en alle drie zijn noodzakelijk voor een beter resultaat, dan verschijnt een grote droogte van de huid. Mijn en meer vatbaar voor uitdroging, dus aan het einde van de cursus was er een sterke peeling, maar ik raakte verlost van kleine, onaangename, rode acne.

Het is gemakkelijk te gebruiken, er zit een kleine dispenser in de tube, zodat het teveel niet zal werken. Betekent eenvoudig, goed toegepast.
De grote minpunt is de kostprijs van het medicijn, momenteel ongeveer 700 roebel, die voor permanent gebruik, of om frequente cursussen te volgen natuurlijk kostbaar zijn.

Voor mij is de gel "Baziron", zonder overdrijving, de beste remedie voor acne, acne, ontsteking op de huid van het gezicht. Ik koop het al één keer in de vierde, 1 tube is lang genoeg. Deze gel werd mij aanbevolen door een schoonheidsspecialist toen ik de volgende procedure voor het reinigen van het gezicht doormaakte.

Een klein voorwoord. Mijn huid is vettig, deze problemen met acne volgen vanaf hier, vooral het probleem wordt erger vóór kritieke dagen, na het lijden van stress, om eerlijk te zijn, mijn gezicht wordt bedekt met een kleine uitslag zelfs na een nacht doorgebracht in de trein. Waarom begrijp ik het niet? Het lijkt erop dat het wasgoed in de treinen hier schoon is, waarschijnlijk nog stoffig. Mijn leeftijd is nog lang niet puberaal en het probleem zit hem dwars. En in de adolescentie met het gezicht was alles in orde. Nu moeten we hier voortdurend mee omgaan, dure gereedschappen kopen, permanente reiniging uitvoeren, zoeken naar populaire methoden om het probleem op te lossen, enz. Met de ontdekking van de gel Baziron, kan ik zeggen dat het probleem van huiduitslag bijna volledig is opgelost. Ze verschijnen natuurlijk, maar nu weet ik het zeker en ik weet dat dit me zal helpen.

De prijs van deze tool is de afgelopen jaren met maar liefst twee keer gestegen en zelfs voor de toename van de koers heeft de vraag ernaar blijkbaar gevolgen gehad. Als ik het in eerste instantie voor 300 kocht met iets roebels, is de waarde nu rond de 800.

De houdbaarheid van het medicijn is 2 jaar, wat uitstekend is, want het is genoeg voor degenen die periodiek uitslag hebben gedurende een lange tijd. Productie Frankrijk, wekt vertrouwen. De gel is verkrijgbaar in een tube van 40 gram. De werkzame stof benzoylperoxide is water. Er zijn 3 soorten van deze gel - 2,5%, 5% en 10%. De meest populaire, en ik neem dit, het is 5% gel. Ik denk dat dit de beste optie is. 2,5% - voor lichte uitbarstingen, 10% - voor zeer sterk, die krachtige artillerie nodig hebben, en 5% - dit is de middelste optie. Baziron is een antisepticum, vertoont antimicrobiële werking tegen sommige bacteriën. Indicaties voor gebruik een - acne. U kunt de gel gebruiken vanaf 12 jaar.

Bij het gebruik van de tool is het belangrijk om het niet te overdrijven. Alleen aanbrengen op de getroffen delen van de huid, in een dunne laag, bij voorkeur 's nachts. Het is beter om niet in de zon te verschijnen als de gel is aangebracht, de huid kan gepigmenteerd zijn, net als bij mij. Ik bracht de gel puntsgewijs op een puistje aan, daarna was ik op straat, toen kwam het pukkeltje snel los, maar er verscheen een plekje op zijn plaats, dat zich lange tijd op mijn voorhoofd bevond. En het is niet voor niets dat ze schrijven dat alleen van toepassing is op de getroffen gebieden en dun, indien toegepast op het hele gezicht en veel, het is vol met een brandwond, dit overkwam mij ook, voor mijn lange behandelingspraktijk, het was onaangenaam en zelfs pijnlijk. Ik was het onlangs ook vergeten, en ik deed het goed, smeerde mijn gezicht overvloedig in de nacht, toen ik 's morgens wakker werd zag ik een rood gezicht in de spiegel, opgezwollen, alsof ik in de actieve zon was geweest, dacht ik allergie, maar nee, het was een brandwond. En de gel is zeer droge huid. Vermijd om op zachte plaatsen, rond lippen, rond ogen toe te passen. Ik deed dit altijd, legde het op mijn slapen en sloeg de huid rond mijn ogen, waarna het hele ding schilferig, jeukte, mijn huid gleed. Dit kan gebeuren op gewone sets, niet per se dun en delicaat, als je het meerdere keren per dag en overvloedig besmeert.

So. Algemene gebruiksvoorwaarden. Op de aangetaste huid, een dunne laag, niet te wrijven, maar slechts een lichte aanraking om aan te brengen. Vermijd blootstelling aan de zon en vlek op delicate plaatsen. Het beste is om het 's nachts te gebruiken. Als je deze aanbevelingen opvolgt, zal je huid mooi, gezond zijn, zonder extra extra problemen.

Als er echter een verbranding heeft plaatsgevonden, breng de gel dan pas aan als de huid volledig is genezen. Je kunt een aantal genezende, anti-brandwonden medicijnen insmeren.

Baziron helpt me altijd snel, een kleine uitslag wordt heel snel behandeld, voor grote ontstekingsontstekingen duurt het enige tijd. Maar het effect is er altijd, wat niet gezegd kan worden over een heleboel andere middelen die ik gedurende een lange periode heb getest.

De consistentie van de gel is zacht, waterig, gemakkelijk te verdelen.

De gel reguleert de vette huid, stopt de productie van overvloedige talg, droogt goed en geneest perfect. Voor mij is dit de beste tool voor vandaag, voor veel van mijn kennissen, vrienden, zussen. Mijn zus had vreselijke ontstekingen van haar tienerjaren, alles was bedekt met hen, toen ze Baziron begon te gebruiken, haar gezicht heel schoon was, werd die vreselijke foto niet langer en nu is deze gel haar favoriet.

Als u vergelijkbare huidproblemen heeft, probeer het dan. Aarzel niet, deze tool zal zeker helpen om ze in korte tijd en kwalitatief op te lossen.

Op de foto, de oude versie van de verpakking, vrij recent was het enigszins aangepast, de inhoud bleef hetzelfde, nog steeds zo effectief.

Recensies voor Baziron AU

Formulier vrijgeven: Gel

Analogs Baziron AS

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 24 roebel. Analoog goedkoper met 708 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 65 roebel. Analoog goedkoper met 667 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 121 roebel. Analoog goedkoper met 611 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 131 roebel. Analoog goedkoper met 601 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 171 roebel. Analoog goedkoper met 561 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 183 roebel. Analoog goedkoper met 549 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 236 roebel. Analoog goedkoper met 496 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 246 roebel. Analoog goedkoper met 486 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 289 roebel. Analoog goedkoper met 443 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 295 roebel. Analoog is goedkoper met 437 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 331 roebel. Analoog goedkoper met 401 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 344 roebel. Analoog goedkoper met 388 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 536 roebel. Analoog goedkoper met 196 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 546 roebel. Analoog goedkoper met 186 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 560 roebel. Analoog goedkoper met 172 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 577 roebel. Analoog goedkoper met 155 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 582 roebel. Analoog goedkoper met 150 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 595 roebel. Analoog goedkoper met 137 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 638 roebel. Analoog goedkoper met 94 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 659 roebel. Analoog goedkoper met 73 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 676 roebel. Analoog goedkoper met 56 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 720 roebel. Analoog goedkoper met 12 roebel

Gebruiksaanwijzing voor Baziron AU

Registratie-ID:

Handelsnaam van het medicijn:

Internationale niet-eigendomsnaam of groepnaam:

Doseringsformulier:

ingrediënten:

100 g gel bevat
actief bestanddeel: benzoylperoxide water (in watervrije benzoylperoxide)
Baziron ® AC 2,5% - 2,5 g,
Baziron ® AC 5,0% - 5,0 g,
Baziron ® AC 10,0% - 10,0 g;
hulpstoffen: methacrylzuur copolymeer - 2,0 g, poloxamer 182 - 0,2 g, carbomeer 940 - 0,8 g, glycerol - 4,0 g, dinatriumedetaat - 0,1 g, natriumdrug - 0,05 g, propyleenglycol - 4,0 g, colloïdaal siliciumdioxide - 0,021 g, natriumhydroxide - tot pH 5,1-5,5, gezuiverd water - tot 100 g

beschrijving

Witte homogene gel.

Farmacotherapeutische groep:

Acne behandeling uitslag.

ATX-code: - D 10 AE 01.

Farmacologische eigenschappen

Benzoylperoxide vertoont antimicrobiële activiteit tegen Propionibacterium acnes en Staphylococcus epidermidis. Het heeft een keratolytisch effect, verbetert de oxygenatie van het weefsel en onderdrukt de talgproductie in de talgklieren.

Farmacokinetiek Benzoylperoxide penetratie door de huid is laag. Het grootste deel van benzoylperoxide wordt omgezet in benzoëzuur, dat na absorptie de systemische circulatie binnengaat en snel wordt uitgescheiden door de nieren.
Er is geen cumulatie in de weefsels. Cutane toediening van Baziron ® AC in therapeutische doses leidt niet tot bijwerkingen van systemische werking.

Indicaties voor gebruik:

Contra

Zwangerschap en borstvoeding

zwangerschap
Klinische ervaring met uitwendig gebruik van benzoylperoxide tijdens de zwangerschap is afwezig of beperkt. Gegevens over de effecten op de reproductieve functie, vruchtbaarheid of peri- en postnatale ontwikkeling, evenals de eigenschappen van de teratogeniteit en embryotoxiciteit van het geneesmiddel bij gebruik bij dieren ontbreken eveneens. Met grootschalig klinisch gebruik voor de behandeling van acne in massaconcentraties tot tientallen jaren gedurende tientallen jaren, veroorzaakte benzoylperoxide geen enkel effect op deze indicatoren in het menselijk lichaam. Benzoylperoxide mag alleen bij zwangere vrouwen worden gebruikt als er na raadpleging van een arts een duidelijke indicatie is.

Borstvoedingsperiode
Het is niet bekend of benzoylperoxide of zijn metabolieten worden uitgescheiden in de moedermelk. Het risico voor pasgeborenen / zuigelingen kan niet worden uitgesloten. Om contact van het kind met het medicijn tijdens de periode van borstvoeding te vermijden, moet het gebruik van Baziron ® AC-gel op het borstgebied worden vermeden.

Baziron AS - mijn mening, beoordeling en feedback

Baziron AU - een van de meest effectieve hulpmiddelen bij de externe behandeling van acne. Bij mijn voorbeeld was ik ervan overtuigd dat Baziron in de kortst mogelijke tijd de beste resultaten kan geven. Dit is het belangrijkste voordeel van deze tool. Over andere nuttige eigenschappen, gebruik, contra-indicaties, mijn mening en feedback zullen in het artikel van vandaag worden besproken.

Baziron is een nieuwe straal van hoop in het weerstaan ​​van acne. Dit medicijn heeft al duizenden positieve recensies verzameld, waaronder die van mij. Samen met Skinoren en Zinerit zijn dit de meest effectieve remedies voor de externe behandeling van acne.

Nuttige eigenschappen van Baziron

Het belangrijkste actieve bestanddeel van Baziron is benzoylperoxide (of benzoylperoxide).

1 Het belangrijkste voordeel van benzoylperoxide is de keratolytische werking (afschilfering van de bovenste lagen van de huid, drogen). Dankzij deze actie verschijnt er een korst op de puistjes en deze passeren.

2 Ook heeft dit peroxide een ontstekingsremmende werking, waardoor de voortplanting van de bacterie Propionibacterium acnes, de belangrijkste veroorzaker van acne, aanzienlijk wordt geremd.

3 Een ander nuttig kenmerk is dat basiron de vettigheid van de huid vermindert, waardoor het "voer" voor de hierboven aangekondigde bacteriën wordt verminderd.

4 Baziron is in staat comedonen op te lossen, en in feite is er vaak sprake van ontstoken acne door comedonen. Zoals ik vaak heb gezegd, is het wegwerken van comedonen een belangrijk onderdeel in het bouwen van een schone en gezonde huid.

5 Vanwege de keratolytische eigenschappen kan het hulpmiddel omgaan met post-acne (namelijk met vlekken na acne).

Te koop baziron AU is verkrijgbaar in drie typen (op basis van gewicht en percentage van hetzelfde benzoylperoxide)

Baziron AU 2,5% 25 gram.

Baziron AU 5% 50 gram.

Baziron AU 10% 100 gram.

Het is niet moeilijk om te berekenen dat de gel 10% uit benzoylperoxide bestaat, de rest wordt ingenomen door hulpstoffen (glycerine, enz.). De meest voorkomende 5% gel.

De theorie onderzocht, laten we nu verder gaan om te oefenen.

Toepassing van Baziron

De toepassing van Baziron AC is 3 maanden. Fabrikanten beweren dat acne na 3 maanden helemaal verdwijnt. In dit opzicht kun je ruzie met hen maken, want het wegwerken van acne bevat veel punten (externe middelen, interne voeding, cosmetische procedures). Daarom heb je na het voltooien van de behandeling en het naleven van de andere regels, uitstekende kansen om te vergeten wat acne is.

Baziron bracht 2 keer per dag, 's ochtends en' s avonds, aan. U kunt toepassen, afhankelijk van de ernst van acne: als de acne in het gezicht een beetje is, kunt u het beste basiron gebruiken; Als acne vaak voorkomt, breng dan het hele gezicht aan.

Zoals hij aan het begin al schreef, is basiron AC de snelste drug voor acne acupressuur (naar mijn mening). U ziet dus het zichtbare resultaat na een week gebruik.

Breng basiron niet te dik aan - een kleine hoeveelheid is voldoende om het huidoppervlak volledig te vullen. Ja, en het zal beter worden geabsorbeerd.

Contra-indicaties en negatieve punten van gebruik:

1 Het belangrijkste nadeel van deze remedie (evenals van elke ACTING-behandeling tegen acne) is een droge huid. Ja, basiron zeer droge huid. Maar als de huid goed gehydrateerd is, zullen er geen problemen zijn. Koop in een apotheek wat vochtinbrengende crème in geval van problemen.

Ja, in eerdere artikelen schreef ik al, maar ik herhaal! Denk niet dat als de huid schilfert, het dan wordt vernieuwd en andere onzin... Dus de huid daarentegen geeft je signalen dat je te veel wordt behandeld. Het gevolg van het drogen kan ernstige roodheid en het verschijnen van nog meer acne zijn.

2 Het tweede nadeel van Baziron is de prijs. Het is de moeite waard van 500 tot 700 roebel, afhankelijk van de regio. Hoewel, als u het economisch gebruikt (dat wil zeggen, het niet toepast met een enorme dikke laag), zal het voor een zeer lange tijd volstaan.

3 Kan niet tijdens de zwangerschap worden gebruikt (lees de instructies :))

4 Na het voltooien van de cursus kan het verslavend werken en stopt de tool met helpen. Zoiets bestaat in bijna alle goede remedies tegen acnebehandeling (behalve misschien een prater), waarvan Zenerit het meest levendige voorbeeld is.

Baziron AS: beoordelingen en mijn mening

Ik heb uit ervaring geleerd dat Baziron een van de meest effectieve externe remedies is voor acnebehandeling. Bovendien, een groot pluspunt voor luie mensen - handelt vrij snel.

Maar stel geen te hoge verwachtingen aan Baziron. Na het lezen van de recensies op internet (hieronder schrijf ik er een paar), zag ik dat de meningen verdeeld waren. Iemand Baziron hielp erg, maar iemand zag helemaal geen effect of droogde de huid. Maar meestal zijn de beoordelingen natuurlijk positief.

En hier zijn de beloofde beoordelingen. Luda schrijft

Luda: Baziron raadde me aan om een ​​vriend te gebruiken die altijd grote problemen had met haar gezicht. We zijn erg hecht bij haar, dus vertelde ze me over veel van de tools die ze gebruikte: Zinerit, differential en skinoren. En ik had nooit specifieke problemen met mijn gezicht, maar tegen de tijd dat de horror begon te komen tot 23 ((Nieuwe acne verscheen bijna elke dag + een zeer vette huid nam toe.) Waarom was het daar? Al mijn voorheen schone poriën waren verstopt met comedonen.

In die tijd begonnen we onze vriendin minder vaak te zien. Ik heb veel gereedschap geprobeerd. Zodra we elkaar ontmoetten en ik vertelde over mijn kwellingen met deze acne. Ze adviseerde om Baziron te gebruiken. Gekocht, besmeurd, alles is standaard :). Drie dagen later merkte ik dat het vetgehalte van de huid licht daalde. Ik ging naar de schoonmaak, de schoonheidsspecialiste kneep alle zwarte stippen eruit. Daarna is Baziron net begonnen met het doen van wonderen! Ik meen het! Al na 2 weken was er een uitstekend resultaat (het belangrijkste was dat de huid weer normaal werd, niet olieachtig, ik ben ermee klaar na een maand waarin alles weer normaal was, later zei een bekende dokter dat het waarschijnlijk een vortex op korte termijn was. dus bedankt :).

Tweede beoordeling door ALEX.

Alex: hielp helemaal niet. Ik was twee weken besmeurd, helemaal geen effect. En het is duur. Waarschijnlijk is de huid al aan al deze antibiotica gewend.

In het algemeen, als u mijn mening wilt weten, is Baziron AU een van de meest werkende hulpmiddelen bij de behandeling van acne. En als je het nog niet hebt geprobeerd, moet je het proberen.

Alle vragen en uw ervaring met behulp van de write in de comments. Tot snel!

Ik vond een goede videobeoordeling van Baziron, in principe, wat ik al heb gezegd, maar voor algemene ontwikkeling is het nuttig om te zien:

Baziron als - beoordelingen van dermatologen en patiënten

Vraag je je vaak af wat de naam van de populaire huidbehandeling betekent? En wie van ons leest de samenstelling van het medicijn op de achterkant van het pakket? Om fantasie geen prioriteit te geven aan gezond verstand, laten we verduidelijken wat we op het eerste gezicht zetten en streven we naar schoonheid en huidgezondheid. Uiteraard zullen we echte professionals en ervaren gebruikers aantrekken om te helpen.

Het ingrediënt, dat vandaag wordt besproken, is ontworpen om acne te bestrijden en wordt benzoylperoxide of benzoylperoxide genoemd. Het meest bekende en betaalbare medicijn met hem in de samenstelling - basiron van acne.

Baziron Gel dat is

Farmaceutische bereiding in de vorm van een gel of crème met een uitgesproken antimicrobiële werking. Het hoofdbestanddeel behoort tot de organische familie van peroxiden, peroxiden. Het maakt deel uit van het geld

  • van acne,
  • preparaten voor het bleken van de huid
  • blekende gels en pasta's
  • wasmiddel met een whitening-effect.

Er gaat niets boven? Ja, het is een vorm van waterstofperoxide.

Hoe werkt het?

Vanwege het sebostatische effect van benzoylperoxide, basiron

  • vermindert talgafscheiding
  • het comedolytische effect draagt ​​bij aan de reiniging en vernauwing van de poriënmonding,
  • antibacterieel effect zorgt ervoor dat bacteriën zich niet vermenigvuldigen.

Simpel gezegd, het creëert omstandigheden die onmogelijk zijn voor het leven van bacteriën. Het medicijn maakt extra zuurstofmoleculen vrij in het subcutane weefsel, waar bacteriën die acne veroorzaken leven en zich actief reproduceren.

De stammen van acne veroorzakende bacteriën zijn anaerobe micro-organismen. Dit betekent dat ze niet van zuurstof houden. Het medicijn doodt ze eenvoudig, vermindert het aantal kolonies en laat weinig kans op de vorming van acne.

Wat behandelt hij basironcrème

Dermatologen schrijven basiron voor voor de behandeling en preventie van acne. Het kan worden gebruikt voor ontstekingen aan het gezicht en lichaam. Vanwege zijn bacteriële dodende eigenschappen is het een uitstekend middel om te voorkomen.

Wie moet acrona gebruiken

Benzoylperoxide is een component zonder leeftijdsgrens. Elke acnepatiënt kan het gebruiken.

Op gevoelige, gevoelig voor irritatie en schilferige huid, wordt het toegepast in een minimale dosis.

Engelse dermatoloog Somerville gelooft dat het medicijn ideaal is voor patiënten met een vette huid die vatbaar is voor acne.

Waar te baziron en analogen te vinden

Baziron wordt verkocht in een apotheek, verkocht zonder recept, samen met andere anti-acnemiddelen. Analogen van basiron:

  • benzoylperoxide
  • deskvam,
  • proDERM,
  • eklaran.

Dermatologen schrijven vaak een schema voor voor de behandeling van acne van baziron en een ander medicijn, maar het is goed op zichzelf.

concentratie

Baziron Gel wordt verkocht met een hoofdcomponentgehalte van 2,5%; 5%; 10%. De meeste zijn genoeg van de eerste twee opties.

De 10% -vorm kan effectiever zijn, maar de kans op complicaties neemt ook toe:

  • het uiterlijk van uitdroging
  • peeling
  • microscheurtjes.

Hoe vaak basiron toepassen

Het beste gebruik van baziron is tweemaal daags voor behandeling en preventie. Maar bepaalt de frequentie van de huidaandoening. De geleide cursus, die instructie adviseert, als de irritatie voorkomt, kunt u de dosis verminderen of één gebruik overslaan.

Hoe lang te gebruiken

Acne is behandelbaar, maar de kans is groot dat ze terugkeren, daarom moet er altijd een oplossing voorhanden zijn. Dus je kunt de situatie onder controle houden en niet toestaan ​​dat het erger wordt wanneer de eerste tekenen van angst verschijnen. Voor preventie kunt u één keer per dag 's nachts aanbrengen.

Bij zogenaamde tolerantie treedt verslaving op, gelbehandeling moet worden gecombineerd met afschilfering (peeling) met een speciale spons of gezichtsborsteltje.

En, ten slotte, een weinig bekend feit en een gemeenschappelijke mythe.

Velen weten niet dat peroxide sporen van vervaging op kleding kan achterlaten.

Een veel voorkomende mythe is de associatie van benzoylperoxide met kanker. Wetenschappers weerleggen deze geruchten, de stof is niet kankerverwekkend.

Klantrecensies

De instructie belooft geen wonderen: bij systematisch gebruik komt het effect binnen een maand, de tube zou genoeg moeten zijn voor drie. De meeste merkt het uiterlijk van verbeteringen na een week op. Maar er zijn ook teleurgesteld. Misschien hebben ze het medicijn geen kans gegeven?

Wat zeggen schoonheidsspecialisten

Onder specialisten over bashyl ​​ac beoordelingen variëren ook:

  • sommigen beschouwen het als een waardeloze drug
  • anderen erkennen de effectiviteit en nemen deel aan de samenstelling van complexe cosmetische schema's.

Onder de tegenstanders van het gebruik ervan zijn degenen die geloven in de juistheid van acne behandeling met antibiotica, en in Basirona zie de oorzaak van de verschrikkelijke verschijnselen - contactdermatitis.

Voorstanders van het medicijn adviseren om het te combineren met professionele zorg voor de behandeling van gelokaliseerde huiduitslag. In combinatie met diferinom (retinoïsche medicatie), wordt het gebruikt om de peeling te stimuleren en de poriën te reinigen.

Iedereen die last heeft van acne die moeilijk te behandelen is, wordt geadviseerd om vrienden te worden met een dermatoloog, waarmee u verzekerd bent van succes.

3 OPMERKINGEN

Van basiron schilfert sterk af. En gezien het feit dat ik het heb, en dus te gevoelig is, is het over het algemeen gecontra-indiceerd voor mij. Mirror past me beter. Ik zou het iedereen met een gevoelige huid aanraden.

Welnu, wat is deze analoge? Spiegel - antibioticum.
Baziron is geen antibioticum, het belangrijkste actieve ingrediënt is benzoylperoxide, dat niet verslavend is en niets met antibiotica te maken heeft. Ik ervaar aan mijn ervaring dat acne baser veel heeft geholpen. Nu verschijnen ze heel zelden, maar als het plotseling gaat, smeer dan een paar keer een pukkel in en alles gaat voorbij.

Mirror is een soort analoog van Baziron. Alleen is het bijna 2 keer goedkoper. En qua efficiëntie is het helemaal niet inferieur aan Baziron.

Baziron As Beoordelingen kopers

Uw feedback op het gebruik van de drug Baziron AS voor acne is interessant. Werkzaamheid, bijwerkingen,...

26/12/2009 21:39 uur, Liska
Ik gebruik Baziron nu 3 weken lang, het aantal acne is niet afgenomen (de huid droogt op en schilfert erg veel af (ik weet niet wat ik moet doen, niets helpt..

08/07/2010 19:35, Sasha
Op basis van mijn eigen ervaring met het behandelen van BASIRON wil ik zeggen dat ik met de eerste applicatie een beetje geholpen heb en bij daaropvolgende behandelingen heb ik alleen de hele huid gedroogd, peeling verschenen en acne leek meer dan verdwenen.

08/09/2011 20:33, Catherine
Mijn advies aan jou is hoe je snel van acne af raakt, ik gebruik deze methode al heel lang, was je gezicht met zeep, zodat het droog wordt, breng dan acne aan op lincomycine (bij een apotheek kost het 15 roebel). En als acne elke zomer op het voorhoofd verschijnt, dan is het elke ochtend de moeite waard en 's avonds om het voorhoofd met een niet-significante substantie te smeren, is dit een stof van natuurlijke oorsprong. Niet-coöperatie kan worden gekocht via internet of in de winkels van het leven, ook acne houdt niet van appelciderazijn, dus je kunt je acne smeren met een zure appel.

09/03/2013 07:05, Lente
Hoe meer je je huid droogt, met bijvoorbeeld zeep, hoe meer het probeert het te verwijderen en dan wordt deze talg meer en waar zijn de acne?

28-09-2011 13:13, Inna
Ik heb dezelfde kans, ik gebruik basiron, maar het droogt de huid en acne, net zoals je net verschijnt. Als je een manier vindt om het te delen, alsjeblieft.

16/02/2013 22:50 uur, Liza
Baziron moet worden toegepast op acne, en niet op het hele gezicht)

04/06/2013 11:34, Mari
Ik heb een allergie die van hem uitging. In eerste instantie brandde het gezicht vreselijk en toen kwamen er kleine, waterige acne die jeuken. Ik schonk hem grote hoop ((((

05/17/2013 19:10, Tifa
Mari je verbrandt gewoon van deze tool, je moet toches toepassen en in een lagere dosering, of een paar uur na het aanbrengen van kindercrème aanbrengen

07.27.2013 18:36, Vladimir
Ik wil een interessant verhaal vertellen. Feitelijk kwelt acne en viel de keuze op "basiron ac", de eerste tube hielp echt, en het effect was merkbaar na een week, er waren geen problemen, na een maand kocht ik nog een 1 tube, en toen begon het, gedurende 2 dagen gebruik (dezelfde laag) was de huid bedekt een heleboel plekken en het is nog steeds niet duidelijk wat en al dit op het gezicht. Ik besloot om zelf medicijnen te gaan nemen omdat ik hier thuis niet uit kon komen, tavegil dronk, maar helaas een week later gebeurde er niets. Ik besloot om naar een betaalde kliniek te gaan omdat het 5 minuten van het huis was, en wat je denkt, de dokter zei dat hij op tijd was gekomen, want de zwelling van de ogen was begonnen, hij had veel dingen voorgeschreven. te weten; 4 druppels van 500 ml vloeistof, 7 intramusculaire (in de ezel) injecties dagelijks, druipen om de andere dag. Doma drinkt twee soorten pillen en smeert met een bepaalde zalf, geloof me jongens, het is beter dan een paar puistjes dan toch, nu is alles weg, maar je moet toch voor 2 poppen en 1 druppelaar gaan, basiron is een chemische stof en allergisch voor zijn eigenschappen in 70 procent, denk niet dat je zult dragen. Ik hoop dat iemand dit gezicht zal redden.

08/08/2013 15:07, Anastasia
Ken je zo'n woord als nep? Je was niet verrast dat je niets uit de eerste tube had. en vanaf het tweede, dat is wat. zooo makkelijk je zou een nep tegen kunnen komen dat is alles.

21-08-2013 10:47, Maria
Ik heb ook besloten om het "Miracle-preparaat" Baziron AU te kopen, aan het begin van het gebruik was het effect merkbaar, de huid werd glad, puistjes verdwenen bijna, maar aan het einde van het gebruik was het gezicht bedekt met acne, zodat het onmogelijk was om een ​​woonplek te vinden, het was een schande om naar buiten te gaan niet geholpen, de loop van de behandeling was voorbij, ik weet niet wat ik nu moet doen, er waren een paar puistjes en na Baziron was er een nachtmerrie, horror.. woorden kunnen niet worden beschreven

29-11-2013 19:37, Tatiana
Ik steun je mening. Baziron AS rustige horror, gebruikte 2 keer per week al een stille horror op zijn gezicht. Niet gebruiken.

12/20/2013 14:52 uur, Tanyuha
Echt waar !! Dat is het forum hiervoor beklommen. Ik heb ook zwelling van de ogen !! voorgeschreven alleen pillen voor allergie. op gezicht branden Ik al na de eerste dag van het medicijn. twee dagen ga ik met oedeem, een beetje in slaap !! Denk je dat je actie moet ondernemen? zelf zal niet werken.

05/13/2014 10:39, Elena
Ik ben het ermee eens. Ik smeer een week, ik zie dat ik volledig bedekt ben met een broeikaseffect. zoals urticaria, jeukt niet, maar rood karig puistje spreekt meer over allergieën: (sorry

05/03/2014 15:44, Lana
Acne (acne) veroorzaakt streptokokken (bacterie), het kan worden vernietigd door een antibioticum waarvoor het gevoelig is, bijvoorbeeld erythromycine of penicilline-antibiotica. Het is noodzakelijk om het complex te behandelen, naast het gebruik van antibiotica, is het noodzakelijk om de huid te behandelen, waardoor de activiteit van de talgklieren vermindert, zonder de huid uit te drogen. U kunt peroxide of hydrocultuur gebruiken om acne te cauteriseren. Anticonceptiemiddelen en hormonale geneesmiddelen helpen ook. Acne treedt op vanwege de toename van testosteron in het lichaam, terwijl het oestrogeen daalt, hierdoor is er een activering van de talgklieren en zweetklieren, het is onze taak om de hoeveelheid van deze hormonen te normaliseren. Een extra hoeveelheid vrouwelijke hormonen is aanwezig in de anticonceptiepillen.

08/11/2011 13:14, Prêt-à-Porter
Probeer op dieet te gaan: vet, gebakken, zout, zoet omhakken. drink Lactrofilter of Duffalac en gebruik elke avond (eerste week), dan 2 keer per week witte cosmetische klei, ik mixte gewoon klei in koolzuurhoudend mineraalwater (warm) en gezicht gedurende 20 minuten. Een maand later werd mijn gezicht een schonere, zachtere huid)

04/09/2012 11:33, Selena
Probeer het antibioticum Erythromycin. zalf van externe toepassing, kost slechts 30 roebel, helpt in een week)

03/01/2013 17:51 uur, katen'ka
Ik betwijfel of een antibioticum voor zo'n prijs echt helpt. Acne is de ziekte die moet worden behandeld, verwijderd en de meeste antibiotica onderdrukken de infectie en "verstoppen" deze verder en dieper. Extern verdwijnt acne, en op het interne niveau wordt acne erger. Maar het is allemaal hetzelfde en kom buiten naar buiten. Het is beter om te worden behandeld met natuurlijke remedies, maskers SAMI te maken, van geïmproviseerde middelen.

08/08/2013 15:11, Anastasia
Girl)) hier bijvoorbeeld antibioticum Ammoksitsilin kost minder dan 50 roebel.. maar het was in ieder geval de moeite waard. maar het helpt veel van een aantal ziekten. dus oordeel niet aan de prijs ooit. onthoud als duurder niet betekent dat het beter is!

11.07.2012 01:08, Olenka
Gebruikt Bazironom, heeft niets geholpen.. alleen de huid sterk gedroogd, en acne verscheen weer.meisjes, ik adviseer u, na het wassen voor de nacht, veeg eerst uw gezicht af met een wattenschijfje met Calendula Tinctuur, dan met lotion (De samenstelling omvat: salicylzuur, kamfergeest, Farmaceutische zwavel, chlooramfenicoltabletten.. Je vermengt alles, je krijgt lotion, je kunt deze medicijnen bij de apotheek kopen, niet duur.) Een week geleden begon ik met deze procedure, het resultaat is al zichtbaar. Ik raad je aan om het te proberen!

11/08/2012 2:14, Ekaterina
Meisje en in welke verhouding priparaty voor lotion te mengen?

11/08/2012 18:58 uur, Alina
ongeveer 1: 1

06/10/2013 14:28, Devchulya
Met deze lotion is thuis voorzichtiger. kan worden verbrand. het moet precies worden toegepast.

31-10-2012 20:23, Elena
Ook ik ben erg bladderig en op mijn voorhoofd kwam zelfs de 'verbrande' schoonheidsspecialiste naar voren. aanvankelijk ging acne snel voorbij. Nu is het gestopt met gebruiken. De huid was te ontstoken. Ik gebruik nog steeds een moisturizer

11/08/2012 18:56 uur, Alina
En je verdunt het met water, brengt het aan, de huid van deze zal niet meer loslaten en geldt alleen voor de nacht

22/03/2013 14:39 uur, olya la
het betekent dat de reden niet in de huid zit, maar in het lichaam, ga naar de gynaecoloog en de endocrinoloog.

26/03/2013 17:59 uur, Maria
Het effect zal pas na 3 maanden gebruik zijn, je hebt meer interne therapie nodig en moet een dieet volgen (geen hongerstaking, maar een ander, nuttiger dieet) meer oranje, groene groenten en fruit in de voeding, apotheekvitaminen beter via een arts!

09/01/2013 09:45, denis
Geloof het! Baziron moet drie keer per dag worden gebruikt, altijd op een droge huid. Wees niet lui om volgens de instructies te gebruiken. In een week, terwijl je hier schrijft, zie je het resultaat niet. Drie maanden. Ga en voel je vrij om naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Ik ben een knappe jongeman, maar op sommige plaatsen is mijn gezicht bedekt met littekens en vol gaten vanwege het feit dat ik het heb gelanceerd. En dit probleem moet onmiddellijk worden opgelost, zoals het leek. Zeg dank aan ouders die je vertellen dat dit een overgangsperiode is en dat alles voorbij zal gaan. Ga naar de schoonheidsspecialiste, de procedure duurt 2 uur, maar het is het waard. Ik zeg niet dat Tipo omging en knap was. Er is gewoon geen andere manier. En ik probeer het aan te pakken.

25/11/2014 21:34 uur, Irinka
Ik gebruik, sinds begin augustus, daarvoor was mijn gezicht dik, er waren acne, er zijn 4 maanden verstreken, een gezicht is glad, schoon, een paar acne verschijnen regelmatig vóór PMS, hoewel de huid droogt, schilfers, maar ik breng ook vochtinbrengende crème aan) En ik raad aan niet te stoppen )) Ga door met dezelfde striem) Alles vooruit))

06/07/2015 12:44, Kate
Zorg ervoor dat je de huid hydrateert, een vochtinbrengende crème voor het gezicht koopt en deze samen met basironom gebruikt.De behandeling is lang, maar affectief, je moet geduld hebben.

01/12/2010 14:08 uur, Emy
De eerste keer hielp, maar aan het einde van de tube alleen een gedroogde huid. Dit is misschien te wijten aan het begin van de poolnacht en winter.

21/01/2010 08:27, elinabony
Baziron is, in tegenstelling tot Zenerit, niet verslavend, ik gebruik het al bijna een jaar, ik probeer pauzes te nemen om de huid niet te overdadig te maken, maar ik moet van binnenuit worden behandeld (vind de oorzaak), ik raad u aan om Dorsenval te kopen en te behandelen

03/14/2013 20:27, Lera
Ja, over Zenerit, hetzelfde verhaal, ik heb het drie jaar helemaal super gebruikt en nu kan ik er niet zonder leven, ik gebruik het al een half jaar niet en de huid is een probleem geworden. Hier ben ik recensies aan het bestuderen over bazirona, ik weet dat er ook in de vorm van tablets is.

29/01/2010 09:49 uur, Tatjana, 26
Baziron me nepomog, ogen zwellen en acne op zijn plaats

03/02/2010 23:10, Kira
Ik gebruikte de aanbeveling van een apotheker (mijn eigen moeder, die geen slechte dingen wilde wensen), en tegelijkertijd "basiron" en "differentieel". Hun prijzen zijn niet klein, maar ik heb het resultaat van een grote niet gezien. Hoewel de huid geen verslaving veroorzaakt lijkt alles te worden verbeterd, minder vet, minder roodheid. maar na een paar weken viel alles op zijn plaats, en er bleef niets anders over dan af te pellen. Hetzelfde effect als skinoren. En de compositie is naar mijn mening vergelijkbaar. Maar ik zou persoonlijk willen toevoegen dat ik uit eigen ervaring heb geleerd dat ik dit probleem alleen extern heb behandeld - er zou geen sterk effect zijn (ik begon van binnenuit te worden behandeld), kruiden, medicijnen die de maag, darmen beïnvloeden. Ik was op een "dieet". Elke dag, een liter en een halve liter kefir of bio-yoghurt. NUL. Op zijn minst op het gezicht - er is geen resultaat... Ik heb nog nooit zo'n gezicht als ik gehad, alleen morele ervaringen en morele straffen. verandert niet ((ik gebruik elke dag foundation, maar maskers en gezichtswassing zijn vaak een vuistregel en bovendien is een schoonheidsspecialiste één of twee keer in twee maanden. Daarom is alles individueel en hangt het af van het organisme en de erfelijkheid ((

03/16/2010 00:16, Alexander
Ik ga akkoord met 27, ik begon met acne te behandelen vanaf mijn 17e, mijn ouders vertelden me over de overgangsperiode, maar hij werd niet wakker gedurende 10 jaar. Eigenlijk heb ik slechts 17 tot 22 jaar meegemaakt, daarna raakte ik eraan gewend, maar soms is het in de zomer minder aangenaam dan in de winter en veel in de lente genezen Veel verschillende methoden van methoden besteedden ongeveer 1000.e. Desondanks heeft erfelijkheid zich kenbaar gemaakt, ook vader leed

07/11/2011 11:21, Mary
Alexander weet niet of je nog steeds acne hebt.. Maar ik zal adviseren. Als je ouders de kans hebben, laat ze je dan naar Frankrijk sturen! In een dure schoonheidssalon. Ik verzeker je dat Tama alles zal genezen.. Hier in Rusland zullen ze je niet helpen.. Alleen in het buitenland.. =)) Veel succes.

23/06/2014 16:48 uur, Eric
Hij woonde 5 jaar in Frankrijk, bezocht meer dan één schoonheidsspecialist en dermatoloog, maar dat hielp niet), dus Frankrijk is jouw hoed!

12/07/2011 1:54 PM, Alice
Had je niet gedacht dat je een bloedprobleem zou hebben? Ik had een vriend die ook erfelijk was, iets met bloed, maar ze werd gereinigd met bloed in verschillende sessies, en het hielp haar, nu is haar gezicht volkomen schoon)

05/13/2012 01:16, Victoria
goed, hoe was alles goed met het gezicht?

15-04-2013 18:15, Stas
Ik ben het volledig eens met deze opmerking die ik al 5 jaar niet heb geprobeerd, ik heb geprobeerd de resultaten van binnen en van buiten te behandelen.

08/08/2013 15:17, Anastasia
Meisje en je dacht niet dat je een problematische huid had... waarop acne geen tonale mag gebruiken. hij verstopt alleen de poriën en houdt de huid vettig, ik weet het alleen. stopte lang geleden met make-up zo sterk te gebruiken. dat wil zeggen, de basis en het tonale, minder acne is geworden

03/26/2010 22:48, Andrei
Ik wil alleen maar zeggen dat Baziron een van de meest effectieve middelen voor mij is met zijn eigen voor- en nadelen (ik zal ze niet beschrijven, omdat efficiëntie voorop staat). MAAR. elke remedie tegen acne begint pas echt effectief te worden in het complex, d.w.z. dit zijn dieet, sport, afwijzing van alle slechte gewoonten, hygiëne, het nemen van vitamines van groepen A, B, immuniteitsverhogende middelen, etc. Ik heb veel dingen geprobeerd, ik noem ze die me echt hebben geholpen: Zenerit, Baziron, Skinoren (niet erg comfortabel, jeukende huid heel erg), Differin, (alleen voor de nacht, zoals beschreven in de instructies). Zenerte werkt meestal op oppervlakkige ontstekingen en, naar het mij voorkomt, geneest het niet, het erythromycine-zinkcomplex doodt eenvoudig de oorzaak van ontstekingen en voorkomt herhaling ervan, ik herinner u eraan dat Zinerit vrij effectief is, maar het geneest Skinoren, een complex van Baziron en Differin 1 keer per dag, Differin voor de nacht. Echte resultaten zullen zichtbaar zijn na 2-3 weken toepassing, na 3 (maximale) maanden van toepassing van al het bovenstaande, zult u aangenaam verrast zijn. Als u met de behandeling begint, wees niet ongerust, aan het begin kan er een verslechtering van het algemene beeld van ontsteking zijn, dit duurt niet lang. Maar. er zijn ziekten van het maagdarmkanaal, het urogenitale systeem, hormonale veranderingen die acne veroorzaken, het is noodzakelijk om rekening te houden en maatregelen te nemen om ze te elimineren. Veel geluk voor iedereen, ik hoop dat mijn ervaring iemand zal helpen! Veel succes!

04/18/2010 22:24, Hope
Het Bazironom-maandeffect is goed, minder acne en vooral mee-eters die moeilijk terug te trekken zijn. Het was niet mogelijk om langer te gebruiken omdat allergie begon, het gezicht, de ogen waren opgezwollen, de roodheid duurde een dag. na het stoppen met acne is teruggekeerd. Ik gebruik een punt, soms is het effect

19/06/2011 23:38, lyaisan
Hallo iedereen, voor het eerst op je site, ik heb ook vreselijk last van acne, ik lijd, ik kruip met groen licht gedurende 3 jaar 4 keer het effect is nul, ik ben begonnen met het gebruik van thuistherapie, ik wrijf mijn gezicht in met 70% alcohol, dan is een masker met honing en zout evenredig aan 20 minuten, dan wrijf ik over mijn gezicht met ijs van een afkooksel met een touwtje, en dus is er elke dag het effect, maar het belangrijkste is dat ze (acne) in geen geval kunnen worden verpletterd en gekrast, wat erg moeilijk voor me was. alle succes

08/07/2011 19:21, Andrei
Hallo iedereen! Vertel me alsjeblieft, kan iemand het weten.. Ik heb kleine vlekken (9 kleine puistjes) op de huid van de achterkant van de onderarm en de billen. Periodiek en verschijnen er purulent op.. Ik ging naar de dermatoloog in KVD. ze zeiden dat de huid zo is, dat twijfel ik ten zeerste. en hoe ermee om te gaan.

10.29.2011 00:54, schoonheidsspecialist Jamila
Hallo, Andrei. Probeer een dergelijke lotion te bereiden: 200 ml alcohol, 4 aspirinetabletten, 4 tabletten chloramphenicol, 4 tabletten streptotsida. 1. Breng na het baden probleemgebieden aan met baby- of huishoudzeep, giet fijn zout op een zeepsop en scrub voorzichtig. 2. Veeg met lotion dan BEIDE babypoeder in poedervorm. De eerste week van zout om de andere dag, de tweede na drie dagen, de derde keer per week, drie weken afwrijven met lotion en poeder met poeder elke dag. Tegen die tijd zou het probleem moeten verdwijnen, maar voor preventie kun je het 1-2 keer per week met lotion afvegen. ! Veel succes!

05.12.2012 14:10, Anastasia
Hallo! En welke alcohol kan ik nemen? Kan ik wodka krijgen?

20/04/2015 21:32, Leila
Probeer een prater op resorcin, het is bereid in apotheken, het zal zeker helpen

08/02/2012 06:42, Olka
Schrijf hier uw mening alstublieft

11/04/2012 20:30, Kisa
Baziron hielp, maar pas na 3 maanden gebruik. na 3 dagen zal het gewoon niet helpen, zoals ze hier schrijven - dit is onzin.

De remedie voor acne Baziron AS - beoordelingen

Negatieve beoordelingen

Dit was mijn grootste teleurstelling!

Na 2 weken merkte ik verbeteringen op en begon acne af te nemen. Letterlijk in een maand mijn gezicht bijna volledig gewist. Ik kon er geen genoeg van krijgen. Ze herinnerde zich constant haar wantrouwen tegen deze drug en verweten zichzelf.

En dus, toen ik klaar was om te stoppen met het gebruik van bazirona (2 maanden verstreken sinds het begin van de receptie), was mijn gezicht weer gesprenkeld! En het was nog erger dan de eerste keer. Nu was mijn voorhoofd bedekt met kleine puistjes (meer als een uitslag of een allergie), mijn jukbeenderen waren weer bedekt met grote, pijnlijke rode puistjes, maar nu had ik ook kleine puistjes op mijn wangen (hetzelfde als op mijn voorhoofd). ie de aangetaste gebieden zijn toegenomen en de conditie van de huid is verslechterd. Toen ik met dit probleem naar de dokter ging, kon ze niets verstaanbaars zeggen, behalve 'dat de remedie niet paste'. Maar het probleem is dat het niet iets is dat niet paste, het heeft een ACHTERUIT EFFECT gegeven. En ik heb het ook niet 3 maanden gebruikt (slechts 2,5 maanden).

SAMENVATTING VAN DE TOEPASSING VAN DE VOORBEREIDING:

Iemand die alles beheerst wat ik hierboven schreef, begreep al dat er geen voordelen voor mij waren.

Verlichting wordt miniem door het gebruik van Baziron AU.

  • droogt de huid slecht, niet elke moisturizer kan helpen de huid te herstellen;
  • zeer beschadigende gevoelige huid;
  • veroorzaakt schilfering, kan brandwonden op de huid veroorzaken als het onjuist wordt toegepast;
  • geneest geen acne, verlamt de huid (in mijn geval).

Mijn mening is puur subjectief. Het medicijn heeft me helemaal niet geholpen, alleen de situatie verslechterd. Ik ben erg blij als er mensen zijn die tevreden zijn met zijn actie en nog steeds van acne af zijn. Maar ik ben teleurgesteld over dit medicijn en zal hem niet adviseren om te kopen.

Nadelen: gevaarlijk voor de gevoelige huid.

De positieve effecten van de applicatie:

  • Minder gesloten comedonen, inderdaad, de "hobbels" met frequent gebruik werden minder, de kleinere verdwenen, dit had op geen enkele manier invloed op de cysten.
  • Voorkomen van acne, er zijn er minder dan voor het gebruik van baziron, maar er is geen geweldig resultaat.
  • Mat leer.

Op deze professionals eindigde.

  • Droogte, dit is het beste als je een pauze neemt in de tijd.
  • Burns. Speciaal niet gefotografeerd, omdat ik het op zulke momenten niet aankon. Ik was in geestelijk verval. De tool is erg sterk en bijtend, het kan dit creëren.
  • Allergie (?). Eigenlijk was dit de aanzet voor de definitieve annulering van fondsen. Ik vind het nog steeds moeilijk om te zeggen of het allergisch is of niet, maar daarna had basiron geen kans en kon het geen kans krijgen.
  • Pijn, pijn en pijn opnieuw. Niet alleen de huid zelf heeft brandwonden, dus de puistjes zelf worden nog veel zieker door wat moeilijk te zeggen is. Van contact met de waterhuid als een gegoten vlam!
  • Het maakt niet uit hoe cool je bent, en je komt tot de rand rond de ogen. Dit is voor mij een mysticus. Ik trok me heel ver van de oogleden terug, legde er niets bovenop, wreef niet over mijn gezicht, maar toch, de huid was afgeschilferd en verbrand.
  • Van een vrouw tot een slang, nee, hij zal je geen beest doen ontwaken, maar je zult je huid afwerpen.))
  • Tot ziens, favoriete dingen. Ja, hij is echt in staat om stoffen te verkleuren, gecontroleerd op een kussensloop.
  • Hallo, ouderdom. Vanaf de applicatie begonnen rimpels te verschijnen. Ik woon liever met acne dan van tevoren opgroeien. Gelukkig is na het stoppen van het gebruik alles weer terug op zijn plaats))

Conclusies, resultaten, aanbevelingen.

Ik zal me een beetje vervelen, maar het probleem van puistjes moet van binnenuit worden gezocht. Geen probleem, u zult niet met dergelijke problemen vliegen, het is slechts een symmetrisch hulpmiddel. Stop om te gebruiken en zo, problemen komen terug. Ja, er zijn zulke gevallen waarin de oorzaak van acne je niet kunt wegnemen of tijdelijk niet kunt, zoals in mijn geval. Dan zijn die zeer symptomatische middelen nodig. Maar meisjes beginnen in godsnaam klein, met dezelfde klei en salicyles. Laat Baziron alleen het allerlaatste redmiddel zijn!

Oh, en ik droeg met deze bazironom AU! Heb 600r betaald gekocht. Het is zelfs jammer dat ze kocht en geld naar de wind gooide. Voelen na het aanbrengen was verschrikkelijk! De huid is brandend, rood, er is een brandwond, en het effect is 0. Ik dacht dat het waarschijnlijk niet bij me paste vanwege de structuur van de huid, stelde ik mijn zus voor, haar huidstructuur is anders. Dus ze had hetzelfde, brandwonden bleven, God zij dank dat we gezalfd waren met de zalf van de "Redder", dankzij hem zijn we snel verbrand. Niet alleen laat het brandwonden achter, het droogt bovendien ook ZEER de huid, dan ga je brak op verschillende moisturizers. Over het algemeen, denken meisjes.

Gebruikt Bazironom p1,5 maanden, vlak voor het slapen gaan besmeurd! Het helpt goed, helaas heb ik de beoordelingen niet meteen gelezen! Al de derde dag in tranen! Mijn gezicht is helemaal rood, opgezwollen, op sommige kleine punten van water! Griezelig voor horror. gaat het voorbij? Hoe de huid te behandelen van deze effecten? Vertel me alsjeblieft! (((

Wees voorzichtig met bazironom Na een keer aanbrengen voelde mijn huid als hout, en na de tweede, mijn gezicht rood en opgezwollen, blaren op de huid en al deze "schoonheid" ging niet lang voorbij. Ik heb nog nooit zoiets gehad, mijn huid is niet gevoelig.

Ik heb een BASIRON AC gekocht in een apotheek.
Op dag 3 manifesteerde zich een vreselijke allergie - het gezicht was helemaal opgezwollen, rood gekleurd, jeuk, verbranding. Voordien was er nooit een allergie, horror, geen crème!
BASIRON AC - ALLERGIE OP GEZICHT.

Droogt de huid. Bleekt kleding en ondergoed, wast niet af. Ik raad het niet aan. Maak extra kosten. Er zijn genoeg en geen nieuwe producten om apart genomen huiduitslag of huidzones te drogen - niet zo duur en niet met zo'n effect. Elk hulpmiddel wordt individueel gekozen, maar het meest effectief kan worden overwogen: salicylzuurpunt of op het gebied van uitslag; maskers van witte / groene klei; maskers met modder uit de dode zee en de uitsluiting van provocerende factoren - ze zijn allemaal verschillend.

Helpt helemaal niet. Ik was twee weken besmeurd, helemaal geen effect. En het is duur. Waarschijnlijk is de huid al aan al deze antibiotica gewend.

Jongens, ik heb ook deze vreselijke crème Baziron ontmoet. En aanvankelijk bewonderde ze hem. Hoe snel hij puistjes verwijdert. Totdat ik op de een of andere manier wakker werd met zwelling onder mijn ogen. Begreep die allergie. Maar de gedachte was niet dat op deze crème. Eerder had ze 's avonds gezouten champignons gegeten. Ik ging naar een allergoloog, ze plantte me op een hypo-allergeen dieet, stelde antihistaminica voor (in mijn geval Lomilan, ik val in slaap door fenystyle) en drink polysorbenten. En tussen haakjes, geef alle cosmetica op. Zit op een dieet, drink een pil, alles is in orde, was verrukt. En 's avonds besloot ik mezelf opnieuw te zalven met dit cremicum. In de ochtend kon ik niet naar mezelf kijken. Rood gezicht, jeuk, afgestoken wangen, zakken onder de ogen. Moet lees beoordelingen over de crème en kwam als een schok. Nu als gevolg daarvan ga ik in zonnebril. Ik drink mijn Lomilan en wacht tot de hangende zakken onder mijn ogen verdwijnen. En Baziron "ziet er goed uit" in de vuilnisbak, maar niet op mijn gezicht.

Neutrale beoordelingen

De eerste keer van toepassing: aanvankelijk leek het erop dat acne veel meer is geworden, maar integendeel was het goed. Bazirona AC verdreef alle acne naar believen, ze kwamen naar buiten. Ze waren erg ziek en rood. Dit effect duurde ongeveer 3-4 weken. Toen begon acne wat minder te lijken, maar dat waren ze wel. Velen ontploften en ik kneep er zachtjes in, na een paar dagen gingen ze helemaal voorbij. Om Baziron AU te gebruiken, gaat u verder. Sommige puistjes kwamen tevoorschijn, maar ik hield niet op om naar mijn doel te gaan.

Wat is het resultaat na bijna 4 maanden gebruik?

Ik moet zeggen dat ik de aanpak om acne te verwijderen veranderde.

Nu gebruik ik bijna nooit onze gel, ik begon onze soort en bekende Garnier te gebruiken en gebruikte ook verschillende acne-producten (schuim, crème).

Onze Baziron AU is bijna afgelopen, rekening houdend met het feit dat ik het 3 maanden lang continu gebruikte, 2 keer per dag.

Ik stopte met het gebruik van de tool, en geen van beide was erger of beter. Het lijkt mij dat de tool verslavend is. Ik raad Dermatotrope stof GALDERMA Baziron AU liever niet aan!

Sinds lange tijd gebruik is het resultaat niet zo indrukwekkend.

Prijsbeten, blij dat het debiet zeer economisch is.

Voordelen: snel opgenomen, commercieel verkrijgbaar, behandelt acne, droogt de huid, vermindert de vette huid.

Nadelen: afpellen is mogelijk, als een dikke laag wordt aangebracht, voorkomt het niet opnieuw verschijnen, verkleurt sommige soorten stof, droogt de huid.

Baziron is de tweede remedie die ik probeerde te gebruiken. De eerste was Zenerit. Naar mijn mening toonde hij goede resultaten, maar toen werd alles nieuw.

Ik ben 17 jaar oud en heb minstens 3 jaar acne, ik weet het niet precies meer. Mijn huid is vettig. Het is mogelijk dat acne is gekropen door hormonen (een deel van de schildklier is enigszins vergroot), ik heb ook een onevenwichtig dieet, maar geen slechte gewoonten.

De eerste dermatoloog van de dermatologische apotheek (!) Schreef me salicylzuur en een soort puree. Maar het heeft me niet geholpen. Het lijkt nog erger te zijn geworden en ik heb de behandeling verlaten. Daarna, toen ik naar de universiteit ging, maakte ik een afspraak met een dermatoloog in een studentenkliniek. Hij schreef me toen Zener en vervolgens Baziron (5%). Ik gebruik het nog steeds. Heb 700 roebels gekocht. De waarheid deed een korte pauze per week, waarvoor een klein aantal puistjes op mijn gezicht sprong, sommige waren pijnlijk.

In het algemeen zal ik een kleine beschrijving geven. Baziron is een witte consistentie met een lichte specifieke geur. Snel opgenomen.

Ik gebruik het 's morgens en' s avonds. Voor het aanbrengen was ik mijn gezicht met koud water en gewone zeep. Daarna, wanneer de huid uitdroogt, breng ik een dunne laag op probleemgebieden aan. En voor die acne die me het meeste ongemak bezorgen, doe ik een beetje meer gel.

Onder de tekortkomingen: droge huid. Dit kan gebeuren als je te veel op de huid legt. Persoonlijk heb ik ook roodheid. En nog een ding. Ik heb ook gel op mijn schouders aangebracht, daarom had mijn shirt een beetje verbleekte mouwen.

In principe een zeer goede tool om acne te bestrijden.

De laatste keer dat een dermatoloog mij Baziron toekende na het opnieuw opduiken van de laser, voor het geval er een puistje op sprong, lokaal toegepast. Zo'n geval kwam - een vrij diep pukkeltje op de wang sprong weg (en blijkbaar werd het geprovoceerd door het gebruik van deze zonnebrandcrème). Maar Baziron hielp me helemaal niet, zelfs bij langdurig gebruik verbrandde alleen de huid ze. Ik zal meer zeggen, ik geloof dat het niet zo goed is voor de gel. Hoewel, dit is niet de meest ineffectieve remedie - nog een andere populaire crème brak het record voor de totale afwezigheid van effect - Aven Triacneal, evenals volledig nutteloze gel Kuriozin. En tot slot, Baziron is vrij duur - 600-700 roebel.

Conclusie: Baziron zit in mijn EHBO-doos, maar gebruik deze zelden. Ik gebruik voor kleine inflammatoire elementen, die soms in de nasolabiale driehoek springen, en voor meer ernstige acne gebruik ik een effectiever middel van de gecombineerde samenstelling, Effesel-gel, perfect omgaan met acne, en ook een zeer effectief antibioticum dat ik zeer recent heb ontdekt - gel Klenzit-C.

Welke voordelen heb ik opgemerkt bij Baziron?

  • het drogen van puistjes, waardoor een korst zich vormt en ze verdwijnen;
  • heeft een ontstekingsremmend effect;
  • vermindert huidvet, maar mijn huid is droog, dus er is niets te verminderen;
  • absorbeert comedonen, die vaak de oorzaak van de subcutis zijn.

Om het gewenste effect te bereiken zonder de huid te beschadigen, moet u dit niet overdrijven met de toepassing van Baziron. Als acne niet het hele oppervlak bedekt, moet je de crème aanbrengen met een gestippelde dunne laag, zoals ik deed - alleen op het voorhoofd aangebracht op de plaatsen waar er bjaki waren.

Gebruikt 2 keer per dag - 's morgens en' s avonds. Na gebruik MOETEN de handen worden gewassen.

Maar toch is de situatie ten goede veranderd en is het aantal afgenomen, hoewel Baziron zwak op de onderhuidse huid handelde en zij op eigen kracht passeerden. Maar de longen zijn klein of etterig genezen snel. Maar een perfect schoon gezicht op het einde werkte helaas niet. Later werd het gezicht schoner, maar roodheid en post-acne zijn nog steeds zichtbaar. De onderstaande foto toont het resultaat met poeder op het gezicht. Er zijn nog steeds sporen zichtbaar, en alleen tonalnik + poeder samen kan ze blokkeren, maar ik ben geen fan van "pleisteren", dus ik blijf zoeken naar mijn ideale remedie voor postacne.

Ik merk de geïdentificeerde nadelen van de crème op:

voor eigenaren van een droge huid, biedt de crème geen goede service, omdat deze, samen met de drogende bjak, ook de huid zal drogen, dus als u nog steeds Baziron gaat gebruiken, moet u zorgen voor de vochtbalans van de huid.

als er peeling is opgetreden, betekent dit dat de hoeveelheid toegediende crème moet worden verminderd of dat het gebruik ervan moet worden gestopt.

de nadelen zijn de hoge prijs

onvermogen om te gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding. Ik zal echter degenen aanbevelen aan wie hij helpt, meer dan degenen aan wie hij niet paste.

Ik gebruik Baziron 3 weken lang. Gedurende de eerste vijf dagen was er absoluut geen resultaat, maar aan het einde van de eerste week gebeurde wonderbaarlijke acne letterlijk binnen enkele uren, maar tegelijkertijd verscheen er een vreselijke peeling, de huid 'pelde' eraf en het was gewoon onmogelijk om make-up toe te passen. Ik heb ontoelaatbaar veel geadviseerd, en zelfs voordat ik de probleemgebieden toepaste, wreef ik het in met een alcoholische (!) Oplossing van salicylzuur, zodat ik zelf verantwoordelijk was voor de verschijning van een dergelijke droogheid, strakheid en schilfers. Maar de huid werd ECHT veel schoner dan ik besloot te riskeren huid en bleef bazironom gebruiken. De huid schrok vreselijk gedurende 6 dagen, en toen begon al deze horror voorbij te gaan, en puistjes bleven intussen verdwijnen, wat ik enorm vond.Nu begint de 4e week van mijn experiment met bazironom en ik kan zeggen dat de desquamatie en benauwdheid helemaal verdwenen zijn, maar er is een lichte roodheid (zoals net na zonnebrand) en een lichte jeuk. Meestal jeukende wangen, maar deze "schurft" is redelijk verdraagzaam. "De huid ziet er bijna perfect uit, er blijven slechts enkele sporen van acne over. Ik weet niet wat er zal gebeuren proc eed, maar voor nu ga ik een volledige verloop van de behandeling Baziron besteden als alle andere middelen ik niet bijzonder te helpen.

Zdravstvyte. Ik heb Baziron AS lange tijd gebruikt, ik heb heel goed geholpen, maar onlangs ging de allergie ook al. Alle bovengenoemde symptomen: roodheid, jeuk, de hele huid van het gezicht brandt.

Ik dacht eerst niet van hem, ik stopte ermee om het te gebruiken, maar gisteren besloot ik het opnieuw te proberen en vandaag weer heb ik dezelfde rode reactie. Nu is de zalf in de vuilnisbak. Basiron AU is een goede zaak, maar als het lang geduurd wordt.

Ik ben net begonnen (ongeveer een week). Ze was heel bang en de huid was al behoorlijk droog. Maar hij gaf me een geweldig shot van de sterkste roodheid in een uur (wat ik in een maand niet met een skinoren kon bereiken), maar dan is het effect niet meer zo merkbaar. Natuurlijk werd het veel beter dan het was, maar ik ben nog steeds bang voor mensen op straat. Ja, en een droge huid is vreselijk. Gedehydrateerde dikke voorhoofd - niet een zeer aangenaam gezicht. De resterende delen van het gezicht zijn eenvoudigweg uitgedroogd... en de neus, in het algemeen, kan me niet schelen. Tijdens het spatten van panthenol spray.

Ze zeggen dat in de eerste week de meerderheid van zo'n reactie... voorbij gaat.

Ik had acne sinds de adolescentie, en toen ik Baziron kocht, voelde ik al op de 2e dag dat ze begonnen te drogen. In een week was mijn gezicht al helder (bedenk eens wat ik al zoveel jaren met deze acne heb geleden als ze konden zo gemakkelijk genezen worden) Maar ik gebruikte het voor een aantal maanden en alles was in orde, af en toe toegepast op individuele, zeldzame acne, en gisteren heb ik het toegepast op het hele gezicht voor preventie (en dat deed ik vroeger), het was in de ochtend dat mijn gezicht vreselijk begon te jeuken, ik werd wakker rood gezicht de hele dag voelde als met temperatuur +.Alle gezicht verbrand en de zaak kwam en vroeg waarom ik was zo roze.

Mijn huid tintte van hem, vooral in de eerste paar dagen. Blijkbaar omdat hij ook keratolytische eigenschappen heeft.

Toen hield het op (maar ik paste hydraterende crème nog steeds toe na basiron).

Genezen acne in ongeveer een maand, zelfs minder (vier volle weken), in principe zouden er twee voldoende zijn, maar besloten om de cursus volledig te voltooien.

Positieve beoordelingen

Verdorie jongens, waar heb je het over horrorverhalen? Baziron-uitstekende tool. Er kan alleen een allergie zijn voor intolerantie voor de componenten - maar een droge korst in plaats van een vel - ja, je moet gaan en de verschrikkingen wegnemen! Een goed hulpmiddel, het belangrijkste is om matig te gebruiken. Over het algemeen, overhandig de analyse van hormonen!
Met mate))) Nou, wel :) het is geen horrorverhaal, blijkbaar heeft de meerderheid het. Ik ben geen uitzondering, ik heb deze horror een jaar geleden meegemaakt, ik besloot een pukkel op mijn kin te smeren, tegen het einde van de dag begonnen de urticaria en de nek was opgezwollen. Eend hier verpest je gezondheid niet! Het resultaat is niet afhankelijk van de hoeveelheid toegepast!

Pluspunten: helpt echt, verlicht hobbels, verlicht acne, economisch.

Mijn huid is vettig, maar acne leed alleen in mijn jeugd. En nadat ik een van de slechte kwaliteitstonen had gebruikt, begon ik te lijken alsof ik onder de huid stak vanwege verstopte poriën, totdat je ze eruit knijpte, en dus gingen ze zitten. In de zomer escaleerde de situatie en besefte ik dat ik niet langer de kracht heb om ze een half uur lang te vermommen. Ik las recensies en begon te kiezen tussen ZINERIT en BASIRON AC, belangrijker dan Baziron.

Ik kocht een remedie van 5% bij een apotheek voor 480 roebel en begon mijn huid te bewerken. Voorbereiding op het ergste: roodheid en brandwonden. Maar ik heb er nog nooit zo iets van gevoeld. In eerste instantie heb ik het hele gezicht aangebracht (in een dunne laag), omdat de heuvels overal lagen en later begon ik een punt toe te passen. Zodra je smeert, begint de huid aan het begin te knijpen en verschijnt er een matte film. In de ochtend verdwijnen al deze manifestaties.

De eerste 2 weken smeerde ik 's morgens en' s avonds. Gunstig effect verscheen na een week van gebruik. De huid is gelijkmatiger geworden. Tegelijkertijd heb ik actief gezonnebaad (zomer en zee, waar doe je zonder). Voor de hele tijd dat ik Baziron gebruikte heb ik nog nooit moisturizers ingesmeerd (in de zomer kan ik er niet tegen), mijn huid is zelfs minder vet geworden. Een maand is verstreken sinds ik gestopt ben met het gebruik van Baziron, maar mijn gezicht is schoon en zodra een puistje verschijnt, breng ik mijn wondermiddel aan en 's morgens verdwijnt alles, want er is geen gewenningseffect. De tube is nog niet afgelopen en mijn gevoelens gaan verder dan woorden. Tonalka en poeder heb ik niet nodig, de huid is schoon en glad, zoals eerder.

Mijn eerste wekelijkse indruk:

Ik besmeerde de eerste week, besteedde geen aandacht aan het resultaat, omdat ik nog steeds niet in de spiegel wilde kijken, want naast het lelijke gezicht zou ik daar niets zien. Maar wat was mijn verbazing toen acne afnam en de meerderheid verstreek, weet je, zonder enig spoor na te laten. Acne was nog steeds op mijn huid, maar het duurde slechts een week!

Waarschuwing voor persoonlijke ervaringen.

Probeer niet op de wangen te zetten, als ze niet door acne worden aangetast. Of er waren de kleinste puistjes. Maar ik deed het met een dwaas van mijn geest, niet met een punt maar met een crème en wat je denkt. De volgende ochtend heb ik: jeuk, peeling, roodheid. Ik begon meteen de bekende Boro-plus uit te smeren, en toen stopte het allemaal, dat wil zeggen, gebruik het alleen wanneer nodig en op de plaatsen van het probleem.

Bijna drie maanden zijn verstreken sinds de behandeling.

Het gezicht is een normale menselijke soort geworden. Uitgaan zonder make-up lijkt niet meer zo belangrijk, ik heb ook niet langer een overvloed aan maskeergereedschappen nodig.

  • Zone T droogt niet uit en pelt niet af (tenminste voor mij. Als er droogheid is, breng dan noodzakelijk moisturizer aan)
  • Het verwijdert roodheid, ik bedoel de beginfase van een puistje, wanneer je net een rode vlek bent gaan vormen en in een enorme puist verandert.
  • Zeer effectief. Mijn foto's vertellen u alles zelf.
  • Acne op het voorhoofd springt minder vaak op, maar verschijnt nog steeds.
  • Niet verslavend.
  • We doen niet veel. Lokaal en alleen op probleemgebieden.
  • Niet voor de droge huid van het gezicht, want het veroorzaakt vals spelen.
  • Draag tijdens de applicatie geen goede kleding, als je het geld krijgt. het zal je stof verbranden tot "tla".

Ik gebruik sinds eind 2006. Een paar puistjes tijdens de ICP-periode doen denken aan de probleemhuid. Ik heb alles geprobeerd voor Bazirona, inclusief Roaccutane (ik dronk een jaar, mijn gezicht werd nog erger na de annulering), ze probeerde ook darsonval. mijn huid werd basisch gemaakt door het drogen aan de bovenkant, het was zelfs pellen, nu normaal, ik gebruik echt moisturizers, vooral in de winter - de laatste van de serie is een hydraterende emulsie. En waarom heeft Baziron het niet eerder bedacht? :-( Ik werd acht jaar lang gekweld door acne, ik kon niet leven zonder een hoofdruimte, ik verspilde veel geld aan huidorgels, normormen, enzovoort, en duizenden meer in het proces om het van een dermoloog te accepteren.

Ik had het resultaat in ongeveer 2 weken. Acne gewoon "uitgedroogd", mijn huid zelf is vettig, en nadat bazirona normaal werd) nu heb ik helemaal geen last) er waren altijd acne, sommige gingen door anderen, maar nu verschijnen ze voor PMS en verdwijnen ze meteen omdat met de hand Baziron)))))

Ik gebruikte basiron aan het begin van de herfst, of op de achtergrond van hormonen, of iets anders, veel acne op mijn kin sijpelde naar buiten en rode vlekken kwamen eruit.
Ongeveer een maand lang heb ik alles opgeruimd (hoewel ik naast baziron ook een crème heb gebruikt, 's ochtends gebruikte ik een wasbak als een reinigingsgel en eenmaal per week een scrub.
Het is prettig om te gebruiken, na het aanbrengen van - knijpende huid, een beetje, maar ik smeerde onmiddellijk de crème in, dus er waren geen onaangename gevolgen.

Baziron raadde me aan om een ​​vriend te gebruiken die altijd grote problemen had met haar gezicht. We zijn erg hecht bij haar, dus vertelde ze me over veel van de tools die ze gebruikte: Zinerit, differential en skinoren. En ik had nooit specifieke problemen met mijn gezicht, maar tegen de tijd dat de horror begon te komen tot 23 ((Nieuwe acne verscheen bijna elke dag + een zeer vette huid nam toe.) Waarom was het daar? Al mijn voorheen schone poriën waren verstopt met comedonen.

In die tijd begonnen we onze vriendin minder vaak te zien. Ik heb veel gereedschap geprobeerd. Zodra we elkaar ontmoetten en ik vertelde over mijn kwellingen met deze acne. Ze adviseerde om Baziron te gebruiken. Gekocht, besmeurd, alles is standaard :). Drie dagen later merkte ik dat het vetgehalte van de huid licht daalde. Ik ging naar de schoonmaak, de schoonheidsspecialiste kneep alle zwarte stippen eruit. Daarna is Baziron net begonnen met het doen van wonderen! Ik meen het! Al na 2 weken was er een uitstekend resultaat (het belangrijkste was dat de huid weer normaal werd, niet olieachtig, ik ben ermee klaar na een maand waarin alles weer normaal was, later zei een bekende dokter dat het waarschijnlijk een vortex op korte termijn was. dus bedankt :).

Voor Meer Informatie Over De Behandeling Van Acne