Baziron ac gel beoordelingen

Uw feedback op het gebruik van de drug Baziron AS voor acne is interessant. Werkzaamheid, bijwerkingen,...

26/12/2009 21:39 uur, Liska
Ik gebruik Baziron nu 3 weken lang, het aantal acne is niet afgenomen (de huid droogt op en schilfert erg veel af (ik weet niet wat ik moet doen, niets helpt..

08/07/2010 19:35, Sasha
Op basis van mijn eigen ervaring met het behandelen van BASIRON wil ik zeggen dat ik met de eerste applicatie een beetje geholpen heb en bij daaropvolgende behandelingen heb ik alleen de hele huid gedroogd, peeling verschenen en acne leek meer dan verdwenen.

08/09/2011 20:33, Catherine
Mijn advies aan jou is hoe je snel van acne af raakt, ik gebruik deze methode al heel lang, was je gezicht met zeep, zodat het droog wordt, breng dan acne aan op lincomycine (bij een apotheek kost het 15 roebel). En als acne elke zomer op het voorhoofd verschijnt, dan is het elke ochtend de moeite waard en 's avonds om het voorhoofd met een niet-significante substantie te smeren, is dit een stof van natuurlijke oorsprong. Niet-coöperatie kan worden gekocht via internet of in de winkels van het leven, ook acne houdt niet van appelciderazijn, dus je kunt je acne smeren met een zure appel.

09/03/2013 07:05, Lente
Hoe meer je je huid droogt, met bijvoorbeeld zeep, hoe meer het probeert het te verwijderen en dan wordt deze talg meer en waar zijn de acne?

28-09-2011 13:13, Inna
Ik heb dezelfde kans, ik gebruik basiron, maar het droogt de huid en acne, net zoals je net verschijnt. Als je een manier vindt om het te delen, alsjeblieft.

16/02/2013 22:50 uur, Liza
Baziron moet worden toegepast op acne, en niet op het hele gezicht)

04/06/2013 11:34, Mari
Ik heb een allergie die van hem uitging. In eerste instantie brandde het gezicht vreselijk en toen kwamen er kleine, waterige acne die jeuken. Ik schonk hem grote hoop ((((

05/17/2013 19:10, Tifa
Mari je verbrandt gewoon van deze tool, je moet toches toepassen en in een lagere dosering, of een paar uur na het aanbrengen van kindercrème aanbrengen

07.27.2013 18:36, Vladimir
Ik wil een interessant verhaal vertellen. Feitelijk kwelt acne en viel de keuze op "basiron ac", de eerste tube hielp echt, en het effect was merkbaar na een week, er waren geen problemen, na een maand kocht ik nog een 1 tube, en toen begon het, gedurende 2 dagen gebruik (dezelfde laag) was de huid bedekt een heleboel plekken en het is nog steeds niet duidelijk wat en al dit op het gezicht. Ik besloot om zelf medicijnen te gaan nemen omdat ik hier thuis niet uit kon komen, tavegil dronk, maar helaas een week later gebeurde er niets. Ik besloot om naar een betaalde kliniek te gaan omdat het 5 minuten van het huis was, en wat je denkt, de dokter zei dat hij op tijd was gekomen, want de zwelling van de ogen was begonnen, hij had veel dingen voorgeschreven. te weten; 4 druppels van 500 ml vloeistof, 7 intramusculaire (in de ezel) injecties dagelijks, druipen om de andere dag. Doma drinkt twee soorten pillen en smeert met een bepaalde zalf, geloof me jongens, het is beter dan een paar puistjes dan toch, nu is alles weg, maar je moet toch voor 2 poppen en 1 druppelaar gaan, basiron is een chemische stof en allergisch voor zijn eigenschappen in 70 procent, denk niet dat je zult dragen. Ik hoop dat iemand dit gezicht zal redden.

08/08/2013 15:07, Anastasia
Ken je zo'n woord als nep? Je was niet verrast dat je niets uit de eerste tube had. en vanaf het tweede, dat is wat. zooo makkelijk je zou een nep tegen kunnen komen dat is alles.

21-08-2013 10:47, Maria
Ik heb ook besloten om het "Miracle-preparaat" Baziron AU te kopen, aan het begin van het gebruik was het effect merkbaar, de huid werd glad, puistjes verdwenen bijna, maar aan het einde van het gebruik was het gezicht bedekt met acne, zodat het onmogelijk was om een ​​woonplek te vinden, het was een schande om naar buiten te gaan niet geholpen, de loop van de behandeling was voorbij, ik weet niet wat ik nu moet doen, er waren een paar puistjes en na Baziron was er een nachtmerrie, horror.. woorden kunnen niet worden beschreven

29-11-2013 19:37, Tatiana
Ik steun je mening. Baziron AS rustige horror, gebruikte 2 keer per week al een stille horror op zijn gezicht. Niet gebruiken.

12/20/2013 14:52 uur, Tanyuha
Echt waar !! Dat is het forum hiervoor beklommen. Ik heb ook zwelling van de ogen !! voorgeschreven alleen pillen voor allergie. op gezicht branden Ik al na de eerste dag van het medicijn. twee dagen ga ik met oedeem, een beetje in slaap !! Denk je dat je actie moet ondernemen? zelf zal niet werken.

05/13/2014 10:39, Elena
Ik ben het ermee eens. Ik smeer een week, ik zie dat ik volledig bedekt ben met een broeikaseffect. zoals urticaria, jeukt niet, maar rood karig puistje spreekt meer over allergieën: (sorry

05/03/2014 15:44, Lana
Acne (acne) veroorzaakt streptokokken (bacterie), het kan worden vernietigd door een antibioticum waarvoor het gevoelig is, bijvoorbeeld erythromycine of penicilline-antibiotica. Het is noodzakelijk om het complex te behandelen, naast het gebruik van antibiotica, is het noodzakelijk om de huid te behandelen, waardoor de activiteit van de talgklieren vermindert, zonder de huid uit te drogen. U kunt peroxide of hydrocultuur gebruiken om acne te cauteriseren. Anticonceptiemiddelen en hormonale geneesmiddelen helpen ook. Acne treedt op vanwege de toename van testosteron in het lichaam, terwijl het oestrogeen daalt, hierdoor is er een activering van de talgklieren en zweetklieren, het is onze taak om de hoeveelheid van deze hormonen te normaliseren. Een extra hoeveelheid vrouwelijke hormonen is aanwezig in de anticonceptiepillen.

08/11/2011 13:14, Prêt-à-Porter
Probeer op dieet te gaan: vet, gebakken, zout, zoet omhakken. drink Lactrofilter of Duffalac en gebruik elke avond (eerste week), dan 2 keer per week witte cosmetische klei, ik mixte gewoon klei in koolzuurhoudend mineraalwater (warm) en gezicht gedurende 20 minuten. Een maand later werd mijn gezicht een schonere, zachtere huid)

04/09/2012 11:33, Selena
Probeer het antibioticum Erythromycin. zalf van externe toepassing, kost slechts 30 roebel, helpt in een week)

03/01/2013 17:51 uur, katen'ka
Ik betwijfel of een antibioticum voor zo'n prijs echt helpt. Acne is de ziekte die moet worden behandeld, verwijderd en de meeste antibiotica onderdrukken de infectie en "verstoppen" deze verder en dieper. Extern verdwijnt acne, en op het interne niveau wordt acne erger. Maar het is allemaal hetzelfde en kom buiten naar buiten. Het is beter om te worden behandeld met natuurlijke remedies, maskers SAMI te maken, van geïmproviseerde middelen.

08/08/2013 15:11, Anastasia
Girl)) hier bijvoorbeeld antibioticum Ammoksitsilin kost minder dan 50 roebel.. maar het was in ieder geval de moeite waard. maar het helpt veel van een aantal ziekten. dus oordeel niet aan de prijs ooit. onthoud als duurder niet betekent dat het beter is!

11.07.2012 01:08, Olenka
Gebruikt Bazironom, heeft niets geholpen.. alleen de huid sterk gedroogd, en acne verscheen weer.meisjes, ik adviseer u, na het wassen voor de nacht, veeg eerst uw gezicht af met een wattenschijfje met Calendula Tinctuur, dan met lotion (De samenstelling omvat: salicylzuur, kamfergeest, Farmaceutische zwavel, chlooramfenicoltabletten.. Je vermengt alles, je krijgt lotion, je kunt deze medicijnen bij de apotheek kopen, niet duur.) Een week geleden begon ik met deze procedure, het resultaat is al zichtbaar. Ik raad je aan om het te proberen!

11/08/2012 2:14, Ekaterina
Meisje en in welke verhouding priparaty voor lotion te mengen?

11/08/2012 18:58 uur, Alina
ongeveer 1: 1

06/10/2013 14:28, Devchulya
Met deze lotion is thuis voorzichtiger. kan worden verbrand. het moet precies worden toegepast.

31-10-2012 20:23, Elena
Ook ik ben erg bladderig en op mijn voorhoofd kwam zelfs de 'verbrande' schoonheidsspecialiste naar voren. aanvankelijk ging acne snel voorbij. Nu is het gestopt met gebruiken. De huid was te ontstoken. Ik gebruik nog steeds een moisturizer

11/08/2012 18:56 uur, Alina
En je verdunt het met water, brengt het aan, de huid van deze zal niet meer loslaten en geldt alleen voor de nacht

22/03/2013 14:39 uur, olya la
het betekent dat de reden niet in de huid zit, maar in het lichaam, ga naar de gynaecoloog en de endocrinoloog.

26/03/2013 17:59 uur, Maria
Het effect zal pas na 3 maanden gebruik zijn, je hebt meer interne therapie nodig en moet een dieet volgen (geen hongerstaking, maar een ander, nuttiger dieet) meer oranje, groene groenten en fruit in de voeding, apotheekvitaminen beter via een arts!

09/01/2013 09:45, denis
Geloof het! Baziron moet drie keer per dag worden gebruikt, altijd op een droge huid. Wees niet lui om volgens de instructies te gebruiken. In een week, terwijl je hier schrijft, zie je het resultaat niet. Drie maanden. Ga en voel je vrij om naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Ik ben een knappe jongeman, maar op sommige plaatsen is mijn gezicht bedekt met littekens en vol gaten vanwege het feit dat ik het heb gelanceerd. En dit probleem moet onmiddellijk worden opgelost, zoals het leek. Zeg dank aan ouders die je vertellen dat dit een overgangsperiode is en dat alles voorbij zal gaan. Ga naar de schoonheidsspecialiste, de procedure duurt 2 uur, maar het is het waard. Ik zeg niet dat Tipo omging en knap was. Er is gewoon geen andere manier. En ik probeer het aan te pakken.

25/11/2014 21:34 uur, Irinka
Ik gebruik, sinds begin augustus, daarvoor was mijn gezicht dik, er waren acne, er zijn 4 maanden verstreken, een gezicht is glad, schoon, een paar acne verschijnen regelmatig vóór PMS, hoewel de huid droogt, schilfers, maar ik breng ook vochtinbrengende crème aan) En ik raad aan niet te stoppen )) Ga door met dezelfde striem) Alles vooruit))

06/07/2015 12:44, Kate
Zorg ervoor dat je de huid hydrateert, een vochtinbrengende crème voor het gezicht koopt en deze samen met basironom gebruikt.De behandeling is lang, maar affectief, je moet geduld hebben.

01/12/2010 14:08 uur, Emy
De eerste keer hielp, maar aan het einde van de tube alleen een gedroogde huid. Dit is misschien te wijten aan het begin van de poolnacht en winter.

21/01/2010 08:27, elinabony
Baziron is, in tegenstelling tot Zenerit, niet verslavend, ik gebruik het al bijna een jaar, ik probeer pauzes te nemen om de huid niet te overdadig te maken, maar ik moet van binnenuit worden behandeld (vind de oorzaak), ik raad u aan om Dorsenval te kopen en te behandelen

03/14/2013 20:27, Lera
Ja, over Zenerit, hetzelfde verhaal, ik heb het drie jaar helemaal super gebruikt en nu kan ik er niet zonder leven, ik gebruik het al een half jaar niet en de huid is een probleem geworden. Hier ben ik recensies aan het bestuderen over bazirona, ik weet dat er ook in de vorm van tablets is.

29/01/2010 09:49 uur, Tatjana, 26
Baziron me nepomog, ogen zwellen en acne op zijn plaats

03/02/2010 23:10, Kira
Ik gebruikte de aanbeveling van een apotheker (mijn eigen moeder, die geen slechte dingen wilde wensen), en tegelijkertijd "basiron" en "differentieel". Hun prijzen zijn niet klein, maar ik heb het resultaat van een grote niet gezien. Hoewel de huid geen verslaving veroorzaakt lijkt alles te worden verbeterd, minder vet, minder roodheid. maar na een paar weken viel alles op zijn plaats, en er bleef niets anders over dan af te pellen. Hetzelfde effect als skinoren. En de compositie is naar mijn mening vergelijkbaar. Maar ik zou persoonlijk willen toevoegen dat ik uit eigen ervaring heb geleerd dat ik dit probleem alleen extern heb behandeld - er zou geen sterk effect zijn (ik begon van binnenuit te worden behandeld), kruiden, medicijnen die de maag, darmen beïnvloeden. Ik was op een "dieet". Elke dag, een liter en een halve liter kefir of bio-yoghurt. NUL. Op zijn minst op het gezicht - er is geen resultaat... Ik heb nog nooit zo'n gezicht als ik gehad, alleen morele ervaringen en morele straffen. verandert niet ((ik gebruik elke dag foundation, maar maskers en gezichtswassing zijn vaak een vuistregel en bovendien is een schoonheidsspecialiste één of twee keer in twee maanden. Daarom is alles individueel en hangt het af van het organisme en de erfelijkheid ((

03/16/2010 00:16, Alexander
Ik ga akkoord met 27, ik begon met acne te behandelen vanaf mijn 17e, mijn ouders vertelden me over de overgangsperiode, maar hij werd niet wakker gedurende 10 jaar. Eigenlijk heb ik slechts 17 tot 22 jaar meegemaakt, daarna raakte ik eraan gewend, maar soms is het in de zomer minder aangenaam dan in de winter en veel in de lente genezen Veel verschillende methoden van methoden besteedden ongeveer 1000.e. Desondanks heeft erfelijkheid zich kenbaar gemaakt, ook vader leed

07/11/2011 11:21, Mary
Alexander weet niet of je nog steeds acne hebt.. Maar ik zal adviseren. Als je ouders de kans hebben, laat ze je dan naar Frankrijk sturen! In een dure schoonheidssalon. Ik verzeker je dat Tama alles zal genezen.. Hier in Rusland zullen ze je niet helpen.. Alleen in het buitenland.. =)) Veel succes.

23/06/2014 16:48 uur, Eric
Hij woonde 5 jaar in Frankrijk, bezocht meer dan één schoonheidsspecialist en dermatoloog, maar dat hielp niet), dus Frankrijk is jouw hoed!

12/07/2011 1:54 PM, Alice
Had je niet gedacht dat je een bloedprobleem zou hebben? Ik had een vriend die ook erfelijk was, iets met bloed, maar ze werd gereinigd met bloed in verschillende sessies, en het hielp haar, nu is haar gezicht volkomen schoon)

05/13/2012 01:16, Victoria
goed, hoe was alles goed met het gezicht?

15-04-2013 18:15, Stas
Ik ben het volledig eens met deze opmerking die ik al 5 jaar niet heb geprobeerd, ik heb geprobeerd de resultaten van binnen en van buiten te behandelen.

08/08/2013 15:17, Anastasia
Meisje en je dacht niet dat je een problematische huid had... waarop acne geen tonale mag gebruiken. hij verstopt alleen de poriën en houdt de huid vettig, ik weet het alleen. stopte lang geleden met make-up zo sterk te gebruiken. dat wil zeggen, de basis en het tonale, minder acne is geworden

03/26/2010 22:48, Andrei
Ik wil alleen maar zeggen dat Baziron een van de meest effectieve middelen voor mij is met zijn eigen voor- en nadelen (ik zal ze niet beschrijven, omdat efficiëntie voorop staat). MAAR. elke remedie tegen acne begint pas echt effectief te worden in het complex, d.w.z. dit zijn dieet, sport, afwijzing van alle slechte gewoonten, hygiëne, het nemen van vitamines van groepen A, B, immuniteitsverhogende middelen, etc. Ik heb veel dingen geprobeerd, ik noem ze die me echt hebben geholpen: Zenerit, Baziron, Skinoren (niet erg comfortabel, jeukende huid heel erg), Differin, (alleen voor de nacht, zoals beschreven in de instructies). Zenerte werkt meestal op oppervlakkige ontstekingen en, naar het mij voorkomt, geneest het niet, het erythromycine-zinkcomplex doodt eenvoudig de oorzaak van ontstekingen en voorkomt herhaling ervan, ik herinner u eraan dat Zinerit vrij effectief is, maar het geneest Skinoren, een complex van Baziron en Differin 1 keer per dag, Differin voor de nacht. Echte resultaten zullen zichtbaar zijn na 2-3 weken toepassing, na 3 (maximale) maanden van toepassing van al het bovenstaande, zult u aangenaam verrast zijn. Als u met de behandeling begint, wees niet ongerust, aan het begin kan er een verslechtering van het algemene beeld van ontsteking zijn, dit duurt niet lang. Maar. er zijn ziekten van het maagdarmkanaal, het urogenitale systeem, hormonale veranderingen die acne veroorzaken, het is noodzakelijk om rekening te houden en maatregelen te nemen om ze te elimineren. Veel geluk voor iedereen, ik hoop dat mijn ervaring iemand zal helpen! Veel succes!

04/18/2010 22:24, Hope
Het Bazironom-maandeffect is goed, minder acne en vooral mee-eters die moeilijk terug te trekken zijn. Het was niet mogelijk om langer te gebruiken omdat allergie begon, het gezicht, de ogen waren opgezwollen, de roodheid duurde een dag. na het stoppen met acne is teruggekeerd. Ik gebruik een punt, soms is het effect

19/06/2011 23:38, lyaisan
Hallo iedereen, voor het eerst op je site, ik heb ook vreselijk last van acne, ik lijd, ik kruip met groen licht gedurende 3 jaar 4 keer het effect is nul, ik ben begonnen met het gebruik van thuistherapie, ik wrijf mijn gezicht in met 70% alcohol, dan is een masker met honing en zout evenredig aan 20 minuten, dan wrijf ik over mijn gezicht met ijs van een afkooksel met een touwtje, en dus is er elke dag het effect, maar het belangrijkste is dat ze (acne) in geen geval kunnen worden verpletterd en gekrast, wat erg moeilijk voor me was. alle succes

08/07/2011 19:21, Andrei
Hallo iedereen! Vertel me alsjeblieft, kan iemand het weten.. Ik heb kleine vlekken (9 kleine puistjes) op de huid van de achterkant van de onderarm en de billen. Periodiek en verschijnen er purulent op.. Ik ging naar de dermatoloog in KVD. ze zeiden dat de huid zo is, dat twijfel ik ten zeerste. en hoe ermee om te gaan.

10.29.2011 00:54, schoonheidsspecialist Jamila
Hallo, Andrei. Probeer een dergelijke lotion te bereiden: 200 ml alcohol, 4 aspirinetabletten, 4 tabletten chloramphenicol, 4 tabletten streptotsida. 1. Breng na het baden probleemgebieden aan met baby- of huishoudzeep, giet fijn zout op een zeepsop en scrub voorzichtig. 2. Veeg met lotion dan BEIDE babypoeder in poedervorm. De eerste week van zout om de andere dag, de tweede na drie dagen, de derde keer per week, drie weken afwrijven met lotion en poeder met poeder elke dag. Tegen die tijd zou het probleem moeten verdwijnen, maar voor preventie kun je het 1-2 keer per week met lotion afvegen. ! Veel succes!

05.12.2012 14:10, Anastasia
Hallo! En welke alcohol kan ik nemen? Kan ik wodka krijgen?

20/04/2015 21:32, Leila
Probeer een prater op resorcin, het is bereid in apotheken, het zal zeker helpen

08/02/2012 06:42, Olka
Schrijf hier uw mening alstublieft

11/04/2012 20:30, Kisa
Baziron hielp, maar pas na 3 maanden gebruik. na 3 dagen zal het gewoon niet helpen, zoals ze hier schrijven - dit is onzin.

Baziron AS

Vormen van vrijgave

Instructies bazirona-luidsprekers

Baziron AU (actief bestanddeel - benzoylperoxide) - een antisepticum voor de behandeling van acne. Bijna elke persoon had het ongeluk om het probleem van acne, d.w.z. acne. En als ze in één geval lijken op enkele voorbijgaande huiduitslag, dan gaat bij anderen alles door waar het zwaarder is. De meest voorkomende acne ziekte komt voor tussen de leeftijd van 12 en 24 jaar. Verder daalt de incidentiecurve en na 25 jaar acne wordt slechts 10% van de mensen aangetroffen. Mannen hebben door de anatomische kenmerken van het gezicht meer kans op acne. Er wordt aangenomen dat er twee onderling verbonden mechanismen ten grondslag liggen aan de ontwikkeling van acne: androgene hyperstimulatie van de talgklieren (die leidt tot hyperproductie van talg) en folliculaire hyperkeratose (waardoor de evacuatie van talg wordt verstoord en aërobe microflora zich snel begint te vermenigvuldigen). Pathogene bacteriën in de follikels van de talgklieren veroorzaken een reeks immuun-ontstekingsreacties die de wanden van de klieren vernietigen, wat op zijn beurt leidt tot de afgifte van hun inhoud in de dermis met de vorming van nodulair-pustulaire of nodulair-cyste elementen. Bovendien secreteren pathogene aeroben (bijvoorbeeld Propionbacteria acne) proteasen, lipasen, giaulonidase en bevorderen de vorming van vrije vetzuren, die de pH van de huid verschuift naar de alkalische kant en het bacteriostatische potentieel van talg vermindert. De basisgeneesmiddelen voor de behandeling van nodulair-pustulaire acne (ook wel papulopustular genoemd) zijn systemische of lokale antibiotica. Een belangrijk nadeel van de laatste is het verlies van hun effectiviteit bij langdurig gebruik als gevolg van de vorming van resistentie van micro-organismen en de ontwikkeling van allergische reacties. Bij personen met reeds vastgestelde resistentie tegen externe antibiotica, wordt ongevoeligheid voor systemische antibacteriële geneesmiddelen opgemerkt. In dit verband is er een dringende behoefte aan het gebruik van alternatieve antibiotica actuele antimicrobiële geneesmiddelen die effectief zijn bij ontstekingen die van acne afkomstig zijn. In de afgelopen jaren is het medicijn Baziron AU steeds populairder geworden onder artsen.

De exclusiviteit is een combinatie van farmacologische en cosmetische eigenschappen. Benzoylperoxide - het werkzame bestanddeel van het medicijn - is een krachtig oxidatiemiddel en vertoont bij contact met een bacteriemembraan een uitgesproken bacteriedodend effect. Benzoëzuur gevormd tijdens de ontleding van benzoylperoxide remt de groei en ontwikkeling van bacteriën, d.w.z. werkt bacteriostatisch. Het hoopt zich niet op in de weefsels, wordt niet opgenomen in de systemische circulatie en wordt in de oorspronkelijke vorm uitgescheiden door de nieren. Het ontstekingsremmende effect van benzoylperoxide is te wijten aan de vernietiging van vrije vetzuren en de inactivatie van vrije zuurstofradicalen in de inflammatoire focus. Omdat het een peroxide is in zijn chemische structuur, heeft benzoylperoxide ook een whitening-effect, wat leidt tot verkleuring van post-inflammatoire hyperpigmentpunten en littekens. Het acrylaatcopolymeer van basarone gelgel base adsorbeert actief talg op zich, onderdrukt seborrhea en vermindert de olieachtige glans van de huid met 35%. Glycerine als onderdeel van de voorbereiding als adjuvans verzacht en hydrateert de huid zodra deze wordt vrijgegeven, waardoor het irriterende effect van de werkzame stof wordt geëlimineerd. Baziron AS is actief tegen de belangrijkste vertegenwoordigers van pathogene microflora die zijn geplant bij patiënten met acne: Staphylococcus epidermidis en P. acnes. Resistentie tegen het geneesmiddel is niet ontwikkeld, waardoor het kan worden gebruikt in het kader van langdurige medicijncursussen. Zoals laboratoriumstudies hebben aangetoond, remt benzoylperoxide de groei van P acnes tweemaal zo efficiënt als de lokale vormen van clindamycine en erytromycine. Het succes van het gebruik van medicijnen vormt de kern van het succes van anti-acnebehandelingen. Een studie uitgevoerd door binnenlandse wetenschappers op basis van St. Petersburg State Medical University. Acad. IP Pavlova toonde aan dat een stabiel positief effect van het gebruik van baziron AU pas na 4-6 maanden met reguliere farmacotherapie werd bereikt.

Baziron als - beoordelingen van dermatologen en patiënten

Vraag je je vaak af wat de naam van de populaire huidbehandeling betekent? En wie van ons leest de samenstelling van het medicijn op de achterkant van het pakket? Om fantasie geen prioriteit te geven aan gezond verstand, laten we verduidelijken wat we op het eerste gezicht zetten en streven we naar schoonheid en huidgezondheid. Uiteraard zullen we echte professionals en ervaren gebruikers aantrekken om te helpen.

Het ingrediënt, dat vandaag wordt besproken, is ontworpen om acne te bestrijden en wordt benzoylperoxide of benzoylperoxide genoemd. Het meest bekende en betaalbare medicijn met hem in de samenstelling - basiron van acne.

Baziron Gel dat is

Farmaceutische bereiding in de vorm van een gel of crème met een uitgesproken antimicrobiële werking. Het hoofdbestanddeel behoort tot de organische familie van peroxiden, peroxiden. Het maakt deel uit van het geld

  • van acne,
  • preparaten voor het bleken van de huid
  • blekende gels en pasta's
  • wasmiddel met een whitening-effect.

Er gaat niets boven? Ja, het is een vorm van waterstofperoxide.

Hoe werkt het?

Vanwege het sebostatische effect van benzoylperoxide, basiron

  • vermindert talgafscheiding
  • het comedolytische effect draagt ​​bij aan de reiniging en vernauwing van de poriënmonding,
  • antibacterieel effect zorgt ervoor dat bacteriën zich niet vermenigvuldigen.

Simpel gezegd, het creëert omstandigheden die onmogelijk zijn voor het leven van bacteriën. Het medicijn maakt extra zuurstofmoleculen vrij in het subcutane weefsel, waar bacteriën die acne veroorzaken leven en zich actief reproduceren.

De stammen van acne veroorzakende bacteriën zijn anaerobe micro-organismen. Dit betekent dat ze niet van zuurstof houden. Het medicijn doodt ze eenvoudig, vermindert het aantal kolonies en laat weinig kans op de vorming van acne.

Wat behandelt hij basironcrème

Dermatologen schrijven basiron voor voor de behandeling en preventie van acne. Het kan worden gebruikt voor ontstekingen aan het gezicht en lichaam. Vanwege zijn bacteriële dodende eigenschappen is het een uitstekend middel om te voorkomen.

Wie moet acrona gebruiken

Benzoylperoxide is een component zonder leeftijdsgrens. Elke acnepatiënt kan het gebruiken.

Op gevoelige, gevoelig voor irritatie en schilferige huid, wordt het toegepast in een minimale dosis.

Engelse dermatoloog Somerville gelooft dat het medicijn ideaal is voor patiënten met een vette huid die vatbaar is voor acne.

Waar te baziron en analogen te vinden

Baziron wordt verkocht in een apotheek, verkocht zonder recept, samen met andere anti-acnemiddelen. Analogen van basiron:

  • benzoylperoxide
  • deskvam,
  • proDERM,
  • eklaran.

Dermatologen schrijven vaak een schema voor voor de behandeling van acne van baziron en een ander medicijn, maar het is goed op zichzelf.

concentratie

Baziron Gel wordt verkocht met een hoofdcomponentgehalte van 2,5%; 5%; 10%. De meeste zijn genoeg van de eerste twee opties.

De 10% -vorm kan effectiever zijn, maar de kans op complicaties neemt ook toe:

  • het uiterlijk van uitdroging
  • peeling
  • microscheurtjes.

Hoe vaak basiron toepassen

Het beste gebruik van baziron is tweemaal daags voor behandeling en preventie. Maar bepaalt de frequentie van de huidaandoening. De geleide cursus, die instructie adviseert, als de irritatie voorkomt, kunt u de dosis verminderen of één gebruik overslaan.

Hoe lang te gebruiken

Acne is behandelbaar, maar de kans is groot dat ze terugkeren, daarom moet er altijd een oplossing voorhanden zijn. Dus je kunt de situatie onder controle houden en niet toestaan ​​dat het erger wordt wanneer de eerste tekenen van angst verschijnen. Voor preventie kunt u één keer per dag 's nachts aanbrengen.

Bij zogenaamde tolerantie treedt verslaving op, gelbehandeling moet worden gecombineerd met afschilfering (peeling) met een speciale spons of gezichtsborsteltje.

En, ten slotte, een weinig bekend feit en een gemeenschappelijke mythe.

Velen weten niet dat peroxide sporen van vervaging op kleding kan achterlaten.

Een veel voorkomende mythe is de associatie van benzoylperoxide met kanker. Wetenschappers weerleggen deze geruchten, de stof is niet kankerverwekkend.

Klantrecensies

De instructie belooft geen wonderen: bij systematisch gebruik komt het effect binnen een maand, de tube zou genoeg moeten zijn voor drie. De meeste merkt het uiterlijk van verbeteringen na een week op. Maar er zijn ook teleurgesteld. Misschien hebben ze het medicijn geen kans gegeven?

Wat zeggen schoonheidsspecialisten

Onder specialisten over bashyl ​​ac beoordelingen variëren ook:

  • sommigen beschouwen het als een waardeloze drug
  • anderen erkennen de effectiviteit en nemen deel aan de samenstelling van complexe cosmetische schema's.

Onder de tegenstanders van het gebruik ervan zijn degenen die geloven in de juistheid van acne behandeling met antibiotica, en in Basirona zie de oorzaak van de verschrikkelijke verschijnselen - contactdermatitis.

Voorstanders van het medicijn adviseren om het te combineren met professionele zorg voor de behandeling van gelokaliseerde huiduitslag. In combinatie met diferinom (retinoïsche medicatie), wordt het gebruikt om de peeling te stimuleren en de poriën te reinigen.

Iedereen die last heeft van acne die moeilijk te behandelen is, wordt geadviseerd om vrienden te worden met een dermatoloog, waarmee u verzekerd bent van succes.

3 OPMERKINGEN

Van basiron schilfert sterk af. En gezien het feit dat ik het heb, en dus te gevoelig is, is het over het algemeen gecontra-indiceerd voor mij. Mirror past me beter. Ik zou het iedereen met een gevoelige huid aanraden.

Welnu, wat is deze analoge? Spiegel - antibioticum.
Baziron is geen antibioticum, het belangrijkste actieve ingrediënt is benzoylperoxide, dat niet verslavend is en niets met antibiotica te maken heeft. Ik ervaar aan mijn ervaring dat acne baser veel heeft geholpen. Nu verschijnen ze heel zelden, maar als het plotseling gaat, smeer dan een paar keer een pukkel in en alles gaat voorbij.

Mirror is een soort analoog van Baziron. Alleen is het bijna 2 keer goedkoper. En qua efficiëntie is het helemaal niet inferieur aan Baziron.

Recensies van Baziron AU

Zoals ik Baziron AU heb geprobeerd

  • Recensies van Baziron AU
  • Hoe "Turboslim" toe te passen
  • Hoe voor de huid van tieners te zorgen

100% effect

Vanaf de leeftijd van 13 jaar heb ik last van een problematische huid. Nu ben ik 21, en slechts een half jaar geleden vond ik deze geweldige tool. Voordat Baziron-aas probeerde ik veel geld van acne, in verschillende prijscategorieën, maar niets hielp. Na een maand Baziron-aas te hebben gebruikt, zag ik verbeteringen en na nog eens 2 maanden begon ik me te verheugen over mijn reflectie. Heel erg bedankt aan de fabrikanten!

Nog een nutteloos medicijn

Nogmaals, leidde tot reclame - gekocht acne crème Baziron AU. Nogmaals, gewoon geld pompen. Ik heb geprobeerd het tien keer toe te passen - alles zonder resultaat. Nou ja, misschien verdwijnt er een beetje roodheid. En acne en nu daar. Nee, misschien past het niet bij mijn huidtype, ik heb het zelf gekocht zonder een arts te raadplegen. Over het algemeen vond ik het niet leuk.

Acronaz Acrona Cream

De keuze in de apotheek was geweldig, ik koos, eerlijk gezegd, gewoon voor een duurdere remedie voor acne - basiron ac. Zoals de praktijk aantoont dat goedkoop goed is, gebeurt dit niet. Als gevolg hiervan - heel gelukkig, helpt de crème mij. Ik gebruik zoals nodig, meestal voor de nacht. 'S Morgens wordt het puistje verminderd en kan het worden gemaskeerd tot onzichtbaarheid.

De hele waarheid over Baziron-aas

Baziron als - volledig nutteloze drug. Hij werd geadviseerd door zijn dermatoloog. Voor dat soort geld verwachtte ik een wonder, en volgens beoordelingen werd hij geprezen. Maar blijkbaar is niet iedereen geschikt. Gebruikt het voor zes maanden, maar er is geen resultaat! De huid is niet veranderd, alle problemen blijven bestaan. Zelfs op sommige plaatsen werd het erger. Zeer teleurgesteld. Misschien heb ik nep gekregen, maar toch zal ik niet meer riskeren.

Baziron

Baziron is een van de beste remedies voor mij tegen acne. De acute huiduitslag heeft 5 jaar geleden geleden en voor de eerste keer dat iets me hielp, gebruikte ik het voor een maand, bijna alle zichtbare huiduitslag was gesloten, er bleven kleine sporen achter, maar ze waren ook in de genezingsfase. een laag op het hele gezicht, in de avond voor het naar bed gaan.De huid brandde een beetje, maar dit is normaal, toen ging alles weg, maar geloof dat het het waard is.En vrienden, het is het beste om te wassen met gekookt water.Dit is ook belangrijk! Mijn liefste, in 1 maand zul je acne vergeten als je de barison gebruikt.

Feedback over basiron

Het probleem van acne en acne staat al op jonge leeftijd voor me. Ik heb waarschijnlijk alle voorbereidingen al geprobeerd. Onlangs gekocht en baziron ac. Tot dusverre gebruik ik het alleen. In vergelijking met vergelijkbare middelen is het effect duidelijk - het verwijdert roodheid, vermindert de grootte van acne. Ik breng het meestal 's nachts aan, omdat er onder een lichte make-up gebieden zijn waarop het wordt aangebracht, en ik hou er niet van om een ​​dikke laag make-up aan te brengen. Het werkt goed 's nachts en de huid ademt.

Baziron Ass Review

Ik kreeg deze crème ongeveer een maand geleden. Ik hoorde voor het eerst over hem in advertenties. Toen ik bij de apotheek aankwam, wilde ik er nog een kopen, maar ik zag Baziron-aas, ik herinnerde me de advertentie en besloot om het te proberen. De crème knijpt niet, het resultaat is de volgende dag zichtbaar. Het enige negatieve is dat de kleur van de crème wit is en het is merkbaar als je de huid niet maskeert na het aanbrengen.

Mijn naam is Mark. Ik heb lang geleden aan acne

Maar toen ik basiron A in de apotheek vond, besloot ik het meteen te proberen, omdat dit een nieuw medicijn was. Na 2 weken behandeling begonnen de roodheidsverbeteringen. Een maand later ontmoette ik een van mijn vrienden, hij werd getroffen door mijn huid op zijn gezicht en na 3 maanden was ik Acne helemaal vergeten.

Baziron AS

Baziron AU is een zeer effectief antimicrobieel middel. Begonnen om op aanbeveling van een schoonheidsspecialist van toepassing te zijn. Het is geschikt voor bijna elk huidtype en is niet verslavend, wat uitermate belangrijk is voor mij om allergisch te zijn. De resultaten van de applicatie werden na de eerste week merkbaar, wat aangenaam verrassend is. Het aantal acne nam af, de huid werd minder vettig. Verwijdert direct roodheid vanaf de eerste dag! Een groot pluspunt van Baziron wordt snel opgenomen, d.w.z. het voelt bijna niet op de huid en ondervindt geen ongemak. Het gezicht was volledig schoon na zes maanden gebruik.

Baziron AU Cream 5% door Galderma

terugroepen

Ik heb al lange tijd geen recensies geschreven en deze heeft waarschijnlijk ongeveer 7 maanden lang mijn record verzameld.)) Het langste was om foto's te verzamelen.

Nerveus om beter niet te kijken.

Dus wat ik eerder had:

Gecombineerde huid (olieachtige T-zone en soms droog op de wangen), ontsteking, verslechtering opgetreden als gevolg van onjuist gekozen en niet geschikt voor mij betekende (tonaal, wasbakken, poeder), die allergieën veroorzaakte en leidde tot comedonen. Dergelijke gesloten acne ging heel lang over en ging niet naar buiten. Toen was er een berg van postacne, vlekjes gingen maandenlang niet over, gelaagd en dit alles bedreigd met littekens en al een soort huidaandoening. De overgangsperiode is al lang voorbij en het was noodzakelijk om een ​​lange knal te maken, om goed overlappende tonale, salicylische, enz. Te kopen. Het was toen dat zware artillerie in beweging kwam.))

De gel zelf in de buis, die heel gewoon is voor dergelijke medicijnen, wordt zoveel als nodig geperst, ik persoonlijk heb geen klachten. De keuze was het percentage en het type zalf of gel. Er was slechts 5%, ik neem de derde buis, het woord zalf op de een of andere manier gespannen, dus ik nam de gel, misschien komt het op de een of andere manier tot de zalf.

Hier is hoe het eruit ziet (de foto is genomen op de Hellwein, besloten om de depressieve beoordeling te diversifiëren met iets dat niet zo smerig is als horror op het gezicht):

Nu over de consistentie, toepassing, etc. Medium dichtheid gel, wit, bijna geurloos, als er iets absoluut niet smerig is, plus voor mij. Droogt snel. Maar pas alleen niet onder cosmetica toe! Als het over het hele oppervlak wordt aangebracht met een middelste laag, is het bedekt met een witte droge film die bij contact met water vlekken kan vormen. Met cosmetica kun je zo'n puinhoop maken dat je alles moet wassen. 'S Nachts aanbrengen na het wassen en een maximum aan lotion, crème is beter na.

De eerste buis ging snel weg, omdat er bijna geen gezicht op het gezicht van de levende plek was, het werd overal op het gezicht aangebracht. Toen het resultaat al een punt was. Het is beter om een ​​allergietest te doen. Droogt heel goed, voor mij is het vergelijkbaar met klinikovsky-lotion. Na een tijd kunnen er schelpen verschijnen, na twee roodheid droogt de huid zelfs nog meer. Over het algemeen, als je overdrijft, is het een droge cake. Goede vochtinbrengende crème binnen handbereik tijdens periodes van basiron.

Nu de resultaten. Foto's gemaakt na een week of twee. Ik zal geen vreselijkere foto's verspreiden, om me helemaal niet bang te maken.)) Voor de zuiverheid van het experiment heb ik een foto gemaakt van het zielenveld, er zijn geen fondsen op mijn gezicht.

Mijn close-up stuk na:

En hier is nog een foto met make-up, helemaal niet photoshoped, ik liet het met opzet achter. Met macro is er iets te zien, maar ze was geschokt over hoezeer de huid schoner werd na al mijn tests en verfijningen in de behandeling.

En tot slot de foto die in de editor stond. Ik hoop dat niemand in slaap viel tijdens het lezen van mijn zeer lange beoordeling.

Veel mensen weten van baziron, en wie twijfelt nog steeds, ik hoop dat mijn gedetailleerde beoordeling nuttig was!))

BAZIRON AU

◊ Gel voor extern gebruik 2,5% wit of bijna wit homogeen zonder vreemde deeltjes met een karakteristieke geur.

Hulpstoffen: methacrylzuur copolymeer - 2 g, poloxamer 182 - 0,2 g, carbomeer 940 - 0,8 g, glycerol - 4 g, dinatriumedetaat - 0,1 g, natriumdocetaat - 0,05 g, propyleenglycol - 4 g, siliciumdioxide, colloïdaal - 0,021 g, natriumhydroxide - tot pH 5,1-5,5, gezuiverd water - tot 100 g

40 g - polyethyleen buizen (1) - kartonnen verpakkingen.

◊ Gel voor extern gebruik 5% wit of bijna wit homogeen zonder vreemde deeltjes met een karakteristieke geur.

Hulpstoffen: methacrylzuur copolymeer - 2 g, poloxamer 182 - 0,2 g, carbomeer 940 - 0,8 g, glycerol - 4 g, dinatriumedetaat - 0,1 g, natriumdocetaat - 0,05 g, propyleenglycol - 4 g, siliciumdioxide, colloïdaal - 0,021 g, natriumhydroxide - tot pH 5,1-5,5, gezuiverd water - tot 100 g

40 g - polyethyleen buizen (1) - kartonnen verpakkingen.

◊ Gel voor uitwendig gebruik 10% wit of bijna wit homogeen zonder vreemde deeltjes met een karakteristieke geur.

Hulpstoffen: methacrylzuur copolymeer - 2 g, poloxamer 182 - 0,2 g, carbomeer 940 - 0,8 g, glycerol - 4 g, dinatriumedetaat - 0,1 g, natriumdocetaat - 0,05 g, propyleenglycol - 4 g, siliciumdioxide, colloïdaal - 0,021 g, natriumhydroxide - tot pH 5,1-5,5, gezuiverd water - tot 100 g

40 g - polyethyleen buizen (1) - kartonnen verpakkingen.

Benzoylperoxide penetratie door de huid is laag.

Het grootste deel van benzoylperoxide wordt omgezet in benzoëzuur, dat na absorptie de systemische circulatie binnengaat en snel wordt uitgescheiden door de nieren. Er is geen cumulatie in de weefsels.

Cutane toediening van het geneesmiddel Baziron AU in therapeutische doses leidt niet tot bijwerkingen van systemische werking.

- overgevoeligheid voor het medicijn;

- kinderleeftijd tot 12 jaar.

Alleen voor uitwendig gebruik.

Hoe te gebruiken: breng de gel één tot twee keer per dag ('s ochtends en' s avonds) op het aangedane oppervlak aan op een schone, droge huid. Patiënten met een gevoelige huid worden aangeraden om de gel 1 keer / dag in de avond aan te brengen.

Het therapeutische effect ontwikkelt zich na 4 weken behandeling, een blijvende verbetering na 3 maanden behandeling.

Een tweede cursus is mogelijk na het raadplegen van een arts.

Alle tijdens klinische onderzoeken geïdentificeerde bijwerkingen zijn geassocieerd met huidaandoeningen. Met een afname in de frequentie van gebruik van het geneesmiddel of annulering van de behandeling, zijn ze omkeerbaar.

Definitie van categorieën van frequentie van bijwerkingen: zeer vaak (≥1 / 10), vaak (≥1 / 100 tot

Recensies voor Baziron AU

Formulier vrijgeven: Gel

Analogs Baziron AS

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 24 roebel. Analoog goedkoper met 708 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 65 roebel. Analoog goedkoper met 667 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 121 roebel. Analoog goedkoper met 611 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 131 roebel. Analoog goedkoper met 601 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 171 roebel. Analoog goedkoper met 561 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 183 roebel. Analoog goedkoper met 549 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 236 roebel. Analoog goedkoper met 496 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 246 roebel. Analoog goedkoper met 486 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 289 roebel. Analoog goedkoper met 443 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 295 roebel. Analoog is goedkoper met 437 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 331 roebel. Analoog goedkoper met 401 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 344 roebel. Analoog goedkoper met 388 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 536 roebel. Analoog goedkoper met 196 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 546 roebel. Analoog goedkoper met 186 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 560 roebel. Analoog goedkoper met 172 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 577 roebel. Analoog goedkoper met 155 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 582 roebel. Analoog goedkoper met 150 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 595 roebel. Analoog goedkoper met 137 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 638 roebel. Analoog goedkoper met 94 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 659 roebel. Analoog goedkoper met 73 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 676 roebel. Analoog goedkoper met 56 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 720 roebel. Analoog goedkoper met 12 roebel

Gebruiksaanwijzing voor Baziron AU

Registratie-ID:

Handelsnaam van het medicijn:

Internationale niet-eigendomsnaam of groepnaam:

Doseringsformulier:

ingrediënten:

100 g gel bevat
actief bestanddeel: benzoylperoxide water (in watervrije benzoylperoxide)
Baziron ® AC 2,5% - 2,5 g,
Baziron ® AC 5,0% - 5,0 g,
Baziron ® AC 10,0% - 10,0 g;
hulpstoffen: methacrylzuur copolymeer - 2,0 g, poloxamer 182 - 0,2 g, carbomeer 940 - 0,8 g, glycerol - 4,0 g, dinatriumedetaat - 0,1 g, natriumdrug - 0,05 g, propyleenglycol - 4,0 g, colloïdaal siliciumdioxide - 0,021 g, natriumhydroxide - tot pH 5,1-5,5, gezuiverd water - tot 100 g

beschrijving

Witte homogene gel.

Farmacotherapeutische groep:

Acne behandeling uitslag.

ATX-code: - D 10 AE 01.

Farmacologische eigenschappen

Benzoylperoxide vertoont antimicrobiële activiteit tegen Propionibacterium acnes en Staphylococcus epidermidis. Het heeft een keratolytisch effect, verbetert de oxygenatie van het weefsel en onderdrukt de talgproductie in de talgklieren.

Farmacokinetiek Benzoylperoxide penetratie door de huid is laag. Het grootste deel van benzoylperoxide wordt omgezet in benzoëzuur, dat na absorptie de systemische circulatie binnengaat en snel wordt uitgescheiden door de nieren.
Er is geen cumulatie in de weefsels. Cutane toediening van Baziron ® AC in therapeutische doses leidt niet tot bijwerkingen van systemische werking.

Indicaties voor gebruik:

Contra

Zwangerschap en borstvoeding

zwangerschap
Klinische ervaring met uitwendig gebruik van benzoylperoxide tijdens de zwangerschap is afwezig of beperkt. Gegevens over de effecten op de reproductieve functie, vruchtbaarheid of peri- en postnatale ontwikkeling, evenals de eigenschappen van de teratogeniteit en embryotoxiciteit van het geneesmiddel bij gebruik bij dieren ontbreken eveneens. Met grootschalig klinisch gebruik voor de behandeling van acne in massaconcentraties tot tientallen jaren gedurende tientallen jaren, veroorzaakte benzoylperoxide geen enkel effect op deze indicatoren in het menselijk lichaam. Benzoylperoxide mag alleen bij zwangere vrouwen worden gebruikt als er na raadpleging van een arts een duidelijke indicatie is.

Borstvoedingsperiode
Het is niet bekend of benzoylperoxide of zijn metabolieten worden uitgescheiden in de moedermelk. Het risico voor pasgeborenen / zuigelingen kan niet worden uitgesloten. Om contact van het kind met het medicijn tijdens de periode van borstvoeding te vermijden, moet het gebruik van Baziron ® AC-gel op het borstgebied worden vermeden.

Recensies van Baziron AU

Galderma LLC (www.galderma.ru)
Adres: 31A, Leningradsky Avenue, Building 1, Building 1, Floor 21, Moscow, 125284 Russian Federation

Tel / Fax:
+7 (495) 540-50-17

5 - 0

4 - 0

3 - 1

2 - 0

1 - 0

Ik ben erg blij dat ik voor mezelf een goed middel heb gevonden om acne te bestrijden. Baziron.AS gaat perfect met zijn taak om. Dankzij hem wordt de huid gezond en soepel. Eén tube is voldoende voor de volledige behandeling.

In het begin van de herfst, waarschijnlijk als gevolg van de verandering van het weer, zinkt mijn gezicht voortdurend, en ik kan er niets aan doen. Verschillende medische remedies komen te hulp, dit jaar heb ik besloten om een ​​nieuwe zalf te proberen (ik heb er nog nooit van gehoord) Barison, kocht het bij een apotheek voor 137 hryvnia.
De crème van goede consistentie stroomt niet, maar is niet vettig, het wordt gemakkelijk aangebracht op de huid van het gezicht. Het heeft geen geuren, die aangenaam tevreden zijn, ik hou niet van onaangename geuren van zalven. Het is noodzakelijk om alleen gestippeld toe te passen, het is niet noodzakelijk op alle gezichten, de crème is te sterk en kan irriteren.

Ik zag het eerste resultaat in drie dagen, acne werd minder opvallend, het was goed gedroogd. En na een week herkende ik mezelf helemaal niet, mijn gezicht was schoon waar geen spikkeltjes over waren. Over het algemeen heb ik het twee weken gebruikt, dit was genoeg voor mij om mijn huid perfect te maken, zelfs littekens bleven niet bestaan. Hoeveel heb ik deze hulpmiddelen geprobeerd, niets hielp, het enige dat ik niet weet over de verslaving. Immers, de volgende keer is geen feit dat zal helpen!

Ik zal waarschijnlijk beginnen met het feit dat mijn huid altijd erg problematisch is geweest, en in de strijd om een ​​mooi en schoon gezicht heb ik veel middelen op mezelf ervaren en ik zal je nu een van deze vertellen. Ik vond Gel Baziron leuk, en hoewel het lange tijd zou moeten worden gebruikt om het gewenste effect te bereiken, stelde hij me niet teleur.

De prijs voor een buis van 40 gram is ongeveer 750 roebel.
Er is een andere dosering, zwakker en sterker, ik koos voor de tweede optie.

Er is informatie over de samenstelling en mogelijke bijwerkingen.

De gel zelf is wit, ik heb de geur niet gehoord.

Na anderhalve maand gebruik werden verbeteringen merkbaar, de huid werd gladder en huiduitslag verdwenen, waarmee ik zeer tevreden was.

  1. Effectief.
  2. Reukloos.
  3. Het wordt zonder recept vrijgegeven.
  4. Droogt snel wanneer toegepast.
  1. Erg duur.
  2. Bij het uitvoeren van fasen kan het niet aan.
  3. Bij langdurig gebruik droogt de huid.

Het probleem met acne maakt zich zorgen over veel mensen, zo niet alles. Dit probleem was elke persoon. Maar voor sommigen lijkt het vaak. Er is veel informatie, discussies en advies op internet over hoe u van deze aandoening af kunt komen. Laten we zeggen dat het uiterlijk van acne het resultaat is, of beter gezegd de gevolgen van andere ziekten. Daarom is het nodig niet om te gaan met hun eliminatie, maar om te zoeken naar de oorzaak van het uiterlijk.
Daarom helpen acne-behandelingen soms niet. Deze keer wil ik het hebben over het gebruik van de drug Baziron AS - 5%. Als we het hebben over de werkzaamheid, kunnen we zeggen dat het effectief is als er acne is verschenen, bijvoorbeeld vanwege een schending van het maag-darmkanaal. Het gebeurt. Met een gecompliceerde behandeling helpen ze heel goed. Ik zal u niet vertellen welke hulpmiddelen u moet gebruiken in strijd met het maag-darmkanaal. Dit is een apart gespreksonderwerp. Maar om acne te verwijderen, zal deze gel zeer nuttig zijn. Ik merk ook op dat het medicijn effectief zal zijn als de ziekte niet in een verwaarloosde staat verkeert. Anders zal het een verspilling van veel geld zijn. Daarom moet je hiervan op de hoogte zijn.
Buis met gel verpakt in een kartonnen doos. Trouwens, ze zijn anders. Ik heb al een tweede keer gekocht. Deze keer verkochten ze me in zo'n kartonnen doos.

Sommige informatiegegevens kunnen direct in deze box worden gelezen. Ze worden aan verschillende kanten gepresenteerd.
Over de compositie, opslag.

Over de timing van vervaardiging en vervaldatum van gebruik.

Maar meer gedetailleerde informatie in de instructies die aan het medicijn zijn gehecht. Hier zijn enkele foto's uit de handleiding. Ik denk dat het interessant en nuttig zal zijn om er kennis mee te maken. Sinds voordat je iets koopt, is het beter om meer informatie te krijgen over het medicijn.

Samenstelling, beschrijving, farmacologische groep, eigenschappen, indicaties voor gebruik.

Bijwerkingen, speciale instructies.

Vervaldatum, bewaarcondities.

En hier is de tuba zelf.

En op de body van de tube staat ook een korte informatie.

De gel is wit. Reukloos.

Ik heb de gel 2 keer per dag volgens de aanbeveling aangebracht. 'S Morgens en' s avonds. Het is noodzakelijk om de gel zachtjes te wrijven op de plekken waar acne is. Ik merkte dat na het aanbrengen het oppervlak bleek wordt. Dat wil zeggen, de gel bezinkt, droogt. Bij langdurig gebruik, voelt de huid droog aan. Maar als het binnen 2-3 weken wordt gebruikt, worden dergelijke symptomen niet gedetecteerd.

In mijn geval heeft de gel geholpen. Maar ik zal het nogmaals zeggen - met een gecompliceerde behandeling. Het elimineren van de oorzaak van het uiterlijk.

Acne droogt geleidelijk uit. Maar er kunnen vlekken in hun plaats zitten. Maar dit is een cosmetisch defect van deze ziekte.

  • betaalbare
  • Helpt bij het wegwerken van kleine puistjes en huiduitslag
  • De loop van de behandeling is lang
  • Hoge kosten

Ik had niet gedacht dat ik op mijn leeftijd het probleem van acne onder ogen zou komen, aangezien ik ze nooit had gehad, maar het gebeurde. Op advies van een vriend die gel Baziron heeft gekocht, gebruikten ze dezelfde dag nog.

Het moet tot 2 keer per dag worden aangebracht, van toepassing op probleemgebieden, zachtjes wrijven en kloppend zodat het product snel in de huid wordt opgenomen.
Als het lange tijd wordt toegepast, en de minimale behandelingskuur één maand is, en alle drie zijn noodzakelijk voor een beter resultaat, dan verschijnt een grote droogte van de huid. Mijn en meer vatbaar voor uitdroging, dus aan het einde van de cursus was er een sterke peeling, maar ik raakte verlost van kleine, onaangename, rode acne.

Het is gemakkelijk te gebruiken, er zit een kleine dispenser in de tube, zodat het teveel niet zal werken. Betekent eenvoudig, goed toegepast.
De grote minpunt is de kostprijs van het medicijn, momenteel ongeveer 700 roebel, die voor permanent gebruik, of om frequente cursussen te volgen natuurlijk kostbaar zijn.

Voor mij is de gel "Baziron", zonder overdrijving, de beste remedie voor acne, acne, ontsteking op de huid van het gezicht. Ik koop het al één keer in de vierde, 1 tube is lang genoeg. Deze gel werd mij aanbevolen door een schoonheidsspecialist toen ik de volgende procedure voor het reinigen van het gezicht doormaakte.

Een klein voorwoord. Mijn huid is vettig, deze problemen met acne volgen vanaf hier, vooral het probleem wordt erger vóór kritieke dagen, na het lijden van stress, om eerlijk te zijn, mijn gezicht wordt bedekt met een kleine uitslag zelfs na een nacht doorgebracht in de trein. Waarom begrijp ik het niet? Het lijkt erop dat het wasgoed in de treinen hier schoon is, waarschijnlijk nog stoffig. Mijn leeftijd is nog lang niet puberaal en het probleem zit hem dwars. En in de adolescentie met het gezicht was alles in orde. Nu moeten we hier voortdurend mee omgaan, dure gereedschappen kopen, permanente reiniging uitvoeren, zoeken naar populaire methoden om het probleem op te lossen, enz. Met de ontdekking van de gel Baziron, kan ik zeggen dat het probleem van huiduitslag bijna volledig is opgelost. Ze verschijnen natuurlijk, maar nu weet ik het zeker en ik weet dat dit me zal helpen.

De prijs van deze tool is de afgelopen jaren met maar liefst twee keer gestegen en zelfs voor de toename van de koers heeft de vraag ernaar blijkbaar gevolgen gehad. Als ik het in eerste instantie voor 300 kocht met iets roebels, is de waarde nu rond de 800.

De houdbaarheid van het medicijn is 2 jaar, wat uitstekend is, want het is genoeg voor degenen die periodiek uitslag hebben gedurende een lange tijd. Productie Frankrijk, wekt vertrouwen. De gel is verkrijgbaar in een tube van 40 gram. De werkzame stof benzoylperoxide is water. Er zijn 3 soorten van deze gel - 2,5%, 5% en 10%. De meest populaire, en ik neem dit, het is 5% gel. Ik denk dat dit de beste optie is. 2,5% - voor lichte uitbarstingen, 10% - voor zeer sterk, die krachtige artillerie nodig hebben, en 5% - dit is de middelste optie. Baziron is een antisepticum, vertoont antimicrobiële werking tegen sommige bacteriën. Indicaties voor gebruik een - acne. U kunt de gel gebruiken vanaf 12 jaar.

Bij het gebruik van de tool is het belangrijk om het niet te overdrijven. Alleen aanbrengen op de getroffen delen van de huid, in een dunne laag, bij voorkeur 's nachts. Het is beter om niet in de zon te verschijnen als de gel is aangebracht, de huid kan gepigmenteerd zijn, net als bij mij. Ik bracht de gel puntsgewijs op een puistje aan, daarna was ik op straat, toen kwam het pukkeltje snel los, maar er verscheen een plekje op zijn plaats, dat zich lange tijd op mijn voorhoofd bevond. En het is niet voor niets dat ze schrijven dat alleen van toepassing is op de getroffen gebieden en dun, indien toegepast op het hele gezicht en veel, het is vol met een brandwond, dit overkwam mij ook, voor mijn lange behandelingspraktijk, het was onaangenaam en zelfs pijnlijk. Ik was het onlangs ook vergeten, en ik deed het goed, smeerde mijn gezicht overvloedig in de nacht, toen ik 's morgens wakker werd zag ik een rood gezicht in de spiegel, opgezwollen, alsof ik in de actieve zon was geweest, dacht ik allergie, maar nee, het was een brandwond. En de gel is zeer droge huid. Vermijd om op zachte plaatsen, rond lippen, rond ogen toe te passen. Ik deed dit altijd, legde het op mijn slapen en sloeg de huid rond mijn ogen, waarna het hele ding schilferig, jeukte, mijn huid gleed. Dit kan gebeuren op gewone sets, niet per se dun en delicaat, als je het meerdere keren per dag en overvloedig besmeert.

So. Algemene gebruiksvoorwaarden. Op de aangetaste huid, een dunne laag, niet te wrijven, maar slechts een lichte aanraking om aan te brengen. Vermijd blootstelling aan de zon en vlek op delicate plaatsen. Het beste is om het 's nachts te gebruiken. Als je deze aanbevelingen opvolgt, zal je huid mooi, gezond zijn, zonder extra extra problemen.

Als er echter een verbranding heeft plaatsgevonden, breng de gel dan pas aan als de huid volledig is genezen. Je kunt een aantal genezende, anti-brandwonden medicijnen insmeren.

Baziron helpt me altijd snel, een kleine uitslag wordt heel snel behandeld, voor grote ontstekingsontstekingen duurt het enige tijd. Maar het effect is er altijd, wat niet gezegd kan worden over een heleboel andere middelen die ik gedurende een lange periode heb getest.

De consistentie van de gel is zacht, waterig, gemakkelijk te verdelen.

De gel reguleert de vette huid, stopt de productie van overvloedige talg, droogt goed en geneest perfect. Voor mij is dit de beste tool voor vandaag, voor veel van mijn kennissen, vrienden, zussen. Mijn zus had vreselijke ontstekingen van haar tienerjaren, alles was bedekt met hen, toen ze Baziron begon te gebruiken, haar gezicht heel schoon was, werd die vreselijke foto niet langer en nu is deze gel haar favoriet.

Als u vergelijkbare huidproblemen heeft, probeer het dan. Aarzel niet, deze tool zal zeker helpen om ze in korte tijd en kwalitatief op te lossen.

Op de foto, de oude versie van de verpakking, vrij recent was het enigszins aangepast, de inhoud bleef hetzelfde, nog steeds zo effectief.

Voor Meer Informatie Over De Behandeling Van Acne