Baziron AU Cream 5% door Galderma

Uw feedback op het gebruik van de drug Baziron AS voor acne is interessant. Werkzaamheid, bijwerkingen,...

26/12/2009 21:39 uur, Liska
Ik gebruik Baziron nu 3 weken lang, het aantal acne is niet afgenomen (de huid droogt op en schilfert erg veel af (ik weet niet wat ik moet doen, niets helpt..

08/07/2010 19:35, Sasha
Op basis van mijn eigen ervaring met het behandelen van BASIRON wil ik zeggen dat ik met de eerste applicatie een beetje geholpen heb en bij daaropvolgende behandelingen heb ik alleen de hele huid gedroogd, peeling verschenen en acne leek meer dan verdwenen.

08/09/2011 20:33, Catherine
Mijn advies aan jou is hoe je snel van acne af raakt, ik gebruik deze methode al heel lang, was je gezicht met zeep, zodat het droog wordt, breng dan acne aan op lincomycine (bij een apotheek kost het 15 roebel). En als acne elke zomer op het voorhoofd verschijnt, dan is het elke ochtend de moeite waard en 's avonds om het voorhoofd met een niet-significante substantie te smeren, is dit een stof van natuurlijke oorsprong. Niet-coöperatie kan worden gekocht via internet of in de winkels van het leven, ook acne houdt niet van appelciderazijn, dus je kunt je acne smeren met een zure appel.

09/03/2013 07:05, Lente
Hoe meer je je huid droogt, met bijvoorbeeld zeep, hoe meer het probeert het te verwijderen en dan wordt deze talg meer en waar zijn de acne?

28-09-2011 13:13, Inna
Ik heb dezelfde kans, ik gebruik basiron, maar het droogt de huid en acne, net zoals je net verschijnt. Als je een manier vindt om het te delen, alsjeblieft.

16/02/2013 22:50 uur, Liza
Baziron moet worden toegepast op acne, en niet op het hele gezicht)

04/06/2013 11:34, Mari
Ik heb een allergie die van hem uitging. In eerste instantie brandde het gezicht vreselijk en toen kwamen er kleine, waterige acne die jeuken. Ik schonk hem grote hoop ((((

05/17/2013 19:10, Tifa
Mari je verbrandt gewoon van deze tool, je moet toches toepassen en in een lagere dosering, of een paar uur na het aanbrengen van kindercrème aanbrengen

07.27.2013 18:36, Vladimir
Ik wil een interessant verhaal vertellen. Feitelijk kwelt acne en viel de keuze op "basiron ac", de eerste tube hielp echt, en het effect was merkbaar na een week, er waren geen problemen, na een maand kocht ik nog een 1 tube, en toen begon het, gedurende 2 dagen gebruik (dezelfde laag) was de huid bedekt een heleboel plekken en het is nog steeds niet duidelijk wat en al dit op het gezicht. Ik besloot om zelf medicijnen te gaan nemen omdat ik hier thuis niet uit kon komen, tavegil dronk, maar helaas een week later gebeurde er niets. Ik besloot om naar een betaalde kliniek te gaan omdat het 5 minuten van het huis was, en wat je denkt, de dokter zei dat hij op tijd was gekomen, want de zwelling van de ogen was begonnen, hij had veel dingen voorgeschreven. te weten; 4 druppels van 500 ml vloeistof, 7 intramusculaire (in de ezel) injecties dagelijks, druipen om de andere dag. Doma drinkt twee soorten pillen en smeert met een bepaalde zalf, geloof me jongens, het is beter dan een paar puistjes dan toch, nu is alles weg, maar je moet toch voor 2 poppen en 1 druppelaar gaan, basiron is een chemische stof en allergisch voor zijn eigenschappen in 70 procent, denk niet dat je zult dragen. Ik hoop dat iemand dit gezicht zal redden.

08/08/2013 15:07, Anastasia
Ken je zo'n woord als nep? Je was niet verrast dat je niets uit de eerste tube had. en vanaf het tweede, dat is wat. zooo makkelijk je zou een nep tegen kunnen komen dat is alles.

21-08-2013 10:47, Maria
Ik heb ook besloten om het "Miracle-preparaat" Baziron AU te kopen, aan het begin van het gebruik was het effect merkbaar, de huid werd glad, puistjes verdwenen bijna, maar aan het einde van het gebruik was het gezicht bedekt met acne, zodat het onmogelijk was om een ​​woonplek te vinden, het was een schande om naar buiten te gaan niet geholpen, de loop van de behandeling was voorbij, ik weet niet wat ik nu moet doen, er waren een paar puistjes en na Baziron was er een nachtmerrie, horror.. woorden kunnen niet worden beschreven

29-11-2013 19:37, Tatiana
Ik steun je mening. Baziron AS rustige horror, gebruikte 2 keer per week al een stille horror op zijn gezicht. Niet gebruiken.

12/20/2013 14:52 uur, Tanyuha
Echt waar !! Dat is het forum hiervoor beklommen. Ik heb ook zwelling van de ogen !! voorgeschreven alleen pillen voor allergie. op gezicht branden Ik al na de eerste dag van het medicijn. twee dagen ga ik met oedeem, een beetje in slaap !! Denk je dat je actie moet ondernemen? zelf zal niet werken.

05/13/2014 10:39, Elena
Ik ben het ermee eens. Ik smeer een week, ik zie dat ik volledig bedekt ben met een broeikaseffect. zoals urticaria, jeukt niet, maar rood karig puistje spreekt meer over allergieën: (sorry

05/03/2014 15:44, Lana
Acne (acne) veroorzaakt streptokokken (bacterie), het kan worden vernietigd door een antibioticum waarvoor het gevoelig is, bijvoorbeeld erythromycine of penicilline-antibiotica. Het is noodzakelijk om het complex te behandelen, naast het gebruik van antibiotica, is het noodzakelijk om de huid te behandelen, waardoor de activiteit van de talgklieren vermindert, zonder de huid uit te drogen. U kunt peroxide of hydrocultuur gebruiken om acne te cauteriseren. Anticonceptiemiddelen en hormonale geneesmiddelen helpen ook. Acne treedt op vanwege de toename van testosteron in het lichaam, terwijl het oestrogeen daalt, hierdoor is er een activering van de talgklieren en zweetklieren, het is onze taak om de hoeveelheid van deze hormonen te normaliseren. Een extra hoeveelheid vrouwelijke hormonen is aanwezig in de anticonceptiepillen.

08/11/2011 13:14, Prêt-à-Porter
Probeer op dieet te gaan: vet, gebakken, zout, zoet omhakken. drink Lactrofilter of Duffalac en gebruik elke avond (eerste week), dan 2 keer per week witte cosmetische klei, ik mixte gewoon klei in koolzuurhoudend mineraalwater (warm) en gezicht gedurende 20 minuten. Een maand later werd mijn gezicht een schonere, zachtere huid)

04/09/2012 11:33, Selena
Probeer het antibioticum Erythromycin. zalf van externe toepassing, kost slechts 30 roebel, helpt in een week)

03/01/2013 17:51 uur, katen'ka
Ik betwijfel of een antibioticum voor zo'n prijs echt helpt. Acne is de ziekte die moet worden behandeld, verwijderd en de meeste antibiotica onderdrukken de infectie en "verstoppen" deze verder en dieper. Extern verdwijnt acne, en op het interne niveau wordt acne erger. Maar het is allemaal hetzelfde en kom buiten naar buiten. Het is beter om te worden behandeld met natuurlijke remedies, maskers SAMI te maken, van geïmproviseerde middelen.

08/08/2013 15:11, Anastasia
Girl)) hier bijvoorbeeld antibioticum Ammoksitsilin kost minder dan 50 roebel.. maar het was in ieder geval de moeite waard. maar het helpt veel van een aantal ziekten. dus oordeel niet aan de prijs ooit. onthoud als duurder niet betekent dat het beter is!

11.07.2012 01:08, Olenka
Gebruikt Bazironom, heeft niets geholpen.. alleen de huid sterk gedroogd, en acne verscheen weer.meisjes, ik adviseer u, na het wassen voor de nacht, veeg eerst uw gezicht af met een wattenschijfje met Calendula Tinctuur, dan met lotion (De samenstelling omvat: salicylzuur, kamfergeest, Farmaceutische zwavel, chlooramfenicoltabletten.. Je vermengt alles, je krijgt lotion, je kunt deze medicijnen bij de apotheek kopen, niet duur.) Een week geleden begon ik met deze procedure, het resultaat is al zichtbaar. Ik raad je aan om het te proberen!

11/08/2012 2:14, Ekaterina
Meisje en in welke verhouding priparaty voor lotion te mengen?

11/08/2012 18:58 uur, Alina
ongeveer 1: 1

06/10/2013 14:28, Devchulya
Met deze lotion is thuis voorzichtiger. kan worden verbrand. het moet precies worden toegepast.

31-10-2012 20:23, Elena
Ook ik ben erg bladderig en op mijn voorhoofd kwam zelfs de 'verbrande' schoonheidsspecialiste naar voren. aanvankelijk ging acne snel voorbij. Nu is het gestopt met gebruiken. De huid was te ontstoken. Ik gebruik nog steeds een moisturizer

11/08/2012 18:56 uur, Alina
En je verdunt het met water, brengt het aan, de huid van deze zal niet meer loslaten en geldt alleen voor de nacht

22/03/2013 14:39 uur, olya la
het betekent dat de reden niet in de huid zit, maar in het lichaam, ga naar de gynaecoloog en de endocrinoloog.

26/03/2013 17:59 uur, Maria
Het effect zal pas na 3 maanden gebruik zijn, je hebt meer interne therapie nodig en moet een dieet volgen (geen hongerstaking, maar een ander, nuttiger dieet) meer oranje, groene groenten en fruit in de voeding, apotheekvitaminen beter via een arts!

09/01/2013 09:45, denis
Geloof het! Baziron moet drie keer per dag worden gebruikt, altijd op een droge huid. Wees niet lui om volgens de instructies te gebruiken. In een week, terwijl je hier schrijft, zie je het resultaat niet. Drie maanden. Ga en voel je vrij om naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Ik ben een knappe jongeman, maar op sommige plaatsen is mijn gezicht bedekt met littekens en vol gaten vanwege het feit dat ik het heb gelanceerd. En dit probleem moet onmiddellijk worden opgelost, zoals het leek. Zeg dank aan ouders die je vertellen dat dit een overgangsperiode is en dat alles voorbij zal gaan. Ga naar de schoonheidsspecialiste, de procedure duurt 2 uur, maar het is het waard. Ik zeg niet dat Tipo omging en knap was. Er is gewoon geen andere manier. En ik probeer het aan te pakken.

25/11/2014 21:34 uur, Irinka
Ik gebruik, sinds begin augustus, daarvoor was mijn gezicht dik, er waren acne, er zijn 4 maanden verstreken, een gezicht is glad, schoon, een paar acne verschijnen regelmatig vóór PMS, hoewel de huid droogt, schilfers, maar ik breng ook vochtinbrengende crème aan) En ik raad aan niet te stoppen )) Ga door met dezelfde striem) Alles vooruit))

06/07/2015 12:44, Kate
Zorg ervoor dat je de huid hydrateert, een vochtinbrengende crème voor het gezicht koopt en deze samen met basironom gebruikt.De behandeling is lang, maar affectief, je moet geduld hebben.

01/12/2010 14:08 uur, Emy
De eerste keer hielp, maar aan het einde van de tube alleen een gedroogde huid. Dit is misschien te wijten aan het begin van de poolnacht en winter.

21/01/2010 08:27, elinabony
Baziron is, in tegenstelling tot Zenerit, niet verslavend, ik gebruik het al bijna een jaar, ik probeer pauzes te nemen om de huid niet te overdadig te maken, maar ik moet van binnenuit worden behandeld (vind de oorzaak), ik raad u aan om Dorsenval te kopen en te behandelen

03/14/2013 20:27, Lera
Ja, over Zenerit, hetzelfde verhaal, ik heb het drie jaar helemaal super gebruikt en nu kan ik er niet zonder leven, ik gebruik het al een half jaar niet en de huid is een probleem geworden. Hier ben ik recensies aan het bestuderen over bazirona, ik weet dat er ook in de vorm van tablets is.

29/01/2010 09:49 uur, Tatjana, 26
Baziron me nepomog, ogen zwellen en acne op zijn plaats

03/02/2010 23:10, Kira
Ik gebruikte de aanbeveling van een apotheker (mijn eigen moeder, die geen slechte dingen wilde wensen), en tegelijkertijd "basiron" en "differentieel". Hun prijzen zijn niet klein, maar ik heb het resultaat van een grote niet gezien. Hoewel de huid geen verslaving veroorzaakt lijkt alles te worden verbeterd, minder vet, minder roodheid. maar na een paar weken viel alles op zijn plaats, en er bleef niets anders over dan af te pellen. Hetzelfde effect als skinoren. En de compositie is naar mijn mening vergelijkbaar. Maar ik zou persoonlijk willen toevoegen dat ik uit eigen ervaring heb geleerd dat ik dit probleem alleen extern heb behandeld - er zou geen sterk effect zijn (ik begon van binnenuit te worden behandeld), kruiden, medicijnen die de maag, darmen beïnvloeden. Ik was op een "dieet". Elke dag, een liter en een halve liter kefir of bio-yoghurt. NUL. Op zijn minst op het gezicht - er is geen resultaat... Ik heb nog nooit zo'n gezicht als ik gehad, alleen morele ervaringen en morele straffen. verandert niet ((ik gebruik elke dag foundation, maar maskers en gezichtswassing zijn vaak een vuistregel en bovendien is een schoonheidsspecialiste één of twee keer in twee maanden. Daarom is alles individueel en hangt het af van het organisme en de erfelijkheid ((

03/16/2010 00:16, Alexander
Ik ga akkoord met 27, ik begon met acne te behandelen vanaf mijn 17e, mijn ouders vertelden me over de overgangsperiode, maar hij werd niet wakker gedurende 10 jaar. Eigenlijk heb ik slechts 17 tot 22 jaar meegemaakt, daarna raakte ik eraan gewend, maar soms is het in de zomer minder aangenaam dan in de winter en veel in de lente genezen Veel verschillende methoden van methoden besteedden ongeveer 1000.e. Desondanks heeft erfelijkheid zich kenbaar gemaakt, ook vader leed

07/11/2011 11:21, Mary
Alexander weet niet of je nog steeds acne hebt.. Maar ik zal adviseren. Als je ouders de kans hebben, laat ze je dan naar Frankrijk sturen! In een dure schoonheidssalon. Ik verzeker je dat Tama alles zal genezen.. Hier in Rusland zullen ze je niet helpen.. Alleen in het buitenland.. =)) Veel succes.

23/06/2014 16:48 uur, Eric
Hij woonde 5 jaar in Frankrijk, bezocht meer dan één schoonheidsspecialist en dermatoloog, maar dat hielp niet), dus Frankrijk is jouw hoed!

12/07/2011 1:54 PM, Alice
Had je niet gedacht dat je een bloedprobleem zou hebben? Ik had een vriend die ook erfelijk was, iets met bloed, maar ze werd gereinigd met bloed in verschillende sessies, en het hielp haar, nu is haar gezicht volkomen schoon)

05/13/2012 01:16, Victoria
goed, hoe was alles goed met het gezicht?

15-04-2013 18:15, Stas
Ik ben het volledig eens met deze opmerking die ik al 5 jaar niet heb geprobeerd, ik heb geprobeerd de resultaten van binnen en van buiten te behandelen.

08/08/2013 15:17, Anastasia
Meisje en je dacht niet dat je een problematische huid had... waarop acne geen tonale mag gebruiken. hij verstopt alleen de poriën en houdt de huid vettig, ik weet het alleen. stopte lang geleden met make-up zo sterk te gebruiken. dat wil zeggen, de basis en het tonale, minder acne is geworden

03/26/2010 22:48, Andrei
Ik wil alleen maar zeggen dat Baziron een van de meest effectieve middelen voor mij is met zijn eigen voor- en nadelen (ik zal ze niet beschrijven, omdat efficiëntie voorop staat). MAAR. elke remedie tegen acne begint pas echt effectief te worden in het complex, d.w.z. dit zijn dieet, sport, afwijzing van alle slechte gewoonten, hygiëne, het nemen van vitamines van groepen A, B, immuniteitsverhogende middelen, etc. Ik heb veel dingen geprobeerd, ik noem ze die me echt hebben geholpen: Zenerit, Baziron, Skinoren (niet erg comfortabel, jeukende huid heel erg), Differin, (alleen voor de nacht, zoals beschreven in de instructies). Zenerte werkt meestal op oppervlakkige ontstekingen en, naar het mij voorkomt, geneest het niet, het erythromycine-zinkcomplex doodt eenvoudig de oorzaak van ontstekingen en voorkomt herhaling ervan, ik herinner u eraan dat Zinerit vrij effectief is, maar het geneest Skinoren, een complex van Baziron en Differin 1 keer per dag, Differin voor de nacht. Echte resultaten zullen zichtbaar zijn na 2-3 weken toepassing, na 3 (maximale) maanden van toepassing van al het bovenstaande, zult u aangenaam verrast zijn. Als u met de behandeling begint, wees niet ongerust, aan het begin kan er een verslechtering van het algemene beeld van ontsteking zijn, dit duurt niet lang. Maar. er zijn ziekten van het maagdarmkanaal, het urogenitale systeem, hormonale veranderingen die acne veroorzaken, het is noodzakelijk om rekening te houden en maatregelen te nemen om ze te elimineren. Veel geluk voor iedereen, ik hoop dat mijn ervaring iemand zal helpen! Veel succes!

04/18/2010 22:24, Hope
Het Bazironom-maandeffect is goed, minder acne en vooral mee-eters die moeilijk terug te trekken zijn. Het was niet mogelijk om langer te gebruiken omdat allergie begon, het gezicht, de ogen waren opgezwollen, de roodheid duurde een dag. na het stoppen met acne is teruggekeerd. Ik gebruik een punt, soms is het effect

19/06/2011 23:38, lyaisan
Hallo iedereen, voor het eerst op je site, ik heb ook vreselijk last van acne, ik lijd, ik kruip met groen licht gedurende 3 jaar 4 keer het effect is nul, ik ben begonnen met het gebruik van thuistherapie, ik wrijf mijn gezicht in met 70% alcohol, dan is een masker met honing en zout evenredig aan 20 minuten, dan wrijf ik over mijn gezicht met ijs van een afkooksel met een touwtje, en dus is er elke dag het effect, maar het belangrijkste is dat ze (acne) in geen geval kunnen worden verpletterd en gekrast, wat erg moeilijk voor me was. alle succes

08/07/2011 19:21, Andrei
Hallo iedereen! Vertel me alsjeblieft, kan iemand het weten.. Ik heb kleine vlekken (9 kleine puistjes) op de huid van de achterkant van de onderarm en de billen. Periodiek en verschijnen er purulent op.. Ik ging naar de dermatoloog in KVD. ze zeiden dat de huid zo is, dat twijfel ik ten zeerste. en hoe ermee om te gaan.

10.29.2011 00:54, schoonheidsspecialist Jamila
Hallo, Andrei. Probeer een dergelijke lotion te bereiden: 200 ml alcohol, 4 aspirinetabletten, 4 tabletten chloramphenicol, 4 tabletten streptotsida. 1. Breng na het baden probleemgebieden aan met baby- of huishoudzeep, giet fijn zout op een zeepsop en scrub voorzichtig. 2. Veeg met lotion dan BEIDE babypoeder in poedervorm. De eerste week van zout om de andere dag, de tweede na drie dagen, de derde keer per week, drie weken afwrijven met lotion en poeder met poeder elke dag. Tegen die tijd zou het probleem moeten verdwijnen, maar voor preventie kun je het 1-2 keer per week met lotion afvegen. ! Veel succes!

05.12.2012 14:10, Anastasia
Hallo! En welke alcohol kan ik nemen? Kan ik wodka krijgen?

20/04/2015 21:32, Leila
Probeer een prater op resorcin, het is bereid in apotheken, het zal zeker helpen

08/02/2012 06:42, Olka
Schrijf hier uw mening alstublieft

11/04/2012 20:30, Kisa
Baziron hielp, maar pas na 3 maanden gebruik. na 3 dagen zal het gewoon niet helpen, zoals ze hier schrijven - dit is onzin.

Baziron AS. Gebruiksaanwijzing voor acne, prijs, analogen, reviews van dermatologen

Acne komt in bepaalde periodes van leven voor in bijna alle. Baziron AU, volgens vrouwen, schrijven dermatologen voor om zich te ontdoen van acne. De gel exfolieert dode deeltjes van de bovenste laag van de opperhuid, geneest acne in 7-10 dagen, maakt de huid stralend. Om het resultaat te krijgen, moet u de regels kennen voor het gebruik van de gel. Informatie over contra-indicaties helpt onaangename gevolgen te voorkomen.

Formulier vrijgeven

Baziron AU - witte gelsubstantie. Het wordt geproduceerd in verschillende doses van de hoofdcomponent. Benzoylperoxide elimineert op effectieve wijze de uitslag. Het product komt vrij in het gehalte van 2,5%, 5% en 10% van deze stof, een ondersoort van waterstofperoxide.

Baziron AU met een percentage benzoylperoxide wordt verpakt in tubes van 40 g.

structuur

Het medicijn bevat de volgende ingrediënten:

  • water;
  • natriumhydroxide;
  • glycerol;
  • propyleenglycol;
  • methacrylzuur copolymeer;
  • Poloxamer 182;
  • carbomeer 940;
  • dinatriumedetaat;
  • natrium dokuzat;
  • siliciumdioxide.

Farmacologische eigenschappen

Baziron AU (beoordelingen dermatologen bevestigen het hieronder beschreven materiaal) voorkomt de groei van bacteriën en stafylokokken, wat het optreden van acne beïnvloedt. De tool creëert een ongunstige omgeving voor de ontwikkeling van micro-organismen. Huiduitslag veroorzaakt anaërobe pathogenen die in zuurstof sterven.

Baziron AU voorziet de opperhuid van zuurstofmoleculen en vernietigt daarmee ongedierte.

Door laboratoriumstudies werd gevonden dat na 7 dagen geltoepassing het aantal bacteriën met 94% afnam, gedurende 28 dagen - met 99%. Bovendien verbetert de gel de bloedcirculatie, regelt het werk van de talgklieren, hydrateert de huid.

Indicaties voor gebruik

Baziron AS voorgeschreven voor uitslag van verschillende ernst. Als er weinig acne is, moet u de voorkeur geven aan een geneesmiddel dat 2,5% benzoylperoxide bevat. Als de aal de wangen, het voorhoofd bedekt, moet u Baziron AU 5% kopen.

Een middel met de inhoud van het hoofdbestanddeel van 10% wordt zeer zelden door dermatologen benoemd, in gevorderde gevallen en acnéslaesies van meer dan 70% van het gezicht. Het is verboden om het product met de hoogste concentratie benzoylperoxide te kopen en toe te passen zonder een dermatoloog te raadplegen.

Veel artsen zijn het erover eens dat de eerste behandelingskuur moet worden uitgevoerd door Baziron AU met de laagste concentratie van de hoofdcomponent, ondanks het aantal acne. Een dosering van 5% wordt aanbevolen voor gebruik in secundaire behandeling. Daarom is het belangrijk om een ​​dermatoloog te bezoeken voor de juiste selectie van het behandelingsregime.

Contra

Baziron AU mag niet worden toegepast als het allergisch is voor een van de bestanddelen van het geneesmiddel. Gebruik dit product niet voor kinderen jonger dan 12 jaar oud.

Dosering en wijze van gebruik voor acne

Baziron AU (beoordelingen van dermatologen kunnen verder worden gelezen) moet worden verdeeld over de gereinigde huid totdat deze volledig is geabsorbeerd na het wakker worden in de ochtend en 's nachts voordat u naar bed gaat. Voordat u het product aanbrengt, is het belangrijk om de huid te drogen met een zachte papieren handdoek. Als de huiduitslag een beetje is, kan de gel alleen 's morgens of' s avonds worden aangebracht.

Baziron AU moet gedurende 3 maanden worden gebruikt. De eerste resultaten verschijnen na 7-10 dagen regelmatig gebruik. Binnen een maand is de huid volledig vrij van acne en na 3 maanden zal het therapeutische effect permanent worden hersteld.

Over de mogelijkheid van herhaling van de loop van de therapie moet je met een dermatoloog praten. Met het volledig verdwijnen van laesies eerder dan 4 weken, gedurende de resterende behandelingskuur, mag het medicijn niet tweemaal, maar eenmaal per dag worden aangebracht.

Voor een te droge, zeer gevoelige huid moet het product in een minimale hoeveelheid worden gebruikt. De gel kan worden gebruikt als een preventieve maatregel voor een vette huid die vatbaar is voor acne, alleen 's morgens of' s avonds gedurende 3 maanden.

Hoe Baziron AU tijdens de zwangerschap toe te passen

Baziron AU (beoordelingen van dermatologen wijzen op het ontbreken van laboratoriumonderzoek naar de veiligheid van het geneesmiddel voor zwangerschap en borstvoeding) kunnen door vrouwen in de situatie alleen worden gebruikt als het gunstige effect voor het meisje het mogelijke risico voor de foetus overschrijdt.

Baziron AU heeft een zeer lage absorbeerbaarheid door de huid, waardoor het praktisch niet in het bloed komt. Vanwege het gebrek aan klinisch onderzoek schrijven fabrikanten niet over de veiligheid van de gel in relatie tot zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven.

Het risico van invloed van Baziron AU op de foetus of baby baby is minimaal.

Bijwerkingen

Bijwerkingen van Baziron AU worden opgemerkt bij de verandering van de epidermis. Na stopzetting van het medicijn verdwijnen onaangename symptomen. Negatieve manifestaties kunnen worden onderverdeeld in verschillende groepen, afhankelijk van de frequentie van voorkomen.

De meest voorkomende reacties zijn:

  • gevoel van beklemming;
  • jeuk;
  • schillen;
  • erythema;
  • ongemak in palpatie van de huid;
  • roodheid;
  • branderig gevoel.

Zelden aangetroffen:

  • onverdraagzaamheid;
  • zwelling van het gezicht.

Speciale instructies

Vóór de eerste toepassing van Baziron AU is het noodzakelijk om een ​​gevoeligheidstest uit te voeren. Een druppel geld wreef over de pols of de binnenkant van de elleboog. Jeuk en andere bijwerkingen duiden op intolerantie voor een of meer componenten van de remedie. In dit geval moet de gel worden gewassen met stromend water. Mensen die allergisch zijn voor een van de componenten die op Baziron worden toegepast, zijn ten strengste verboden.

Het is belangrijk om te weten dat na de eerste aanbrenging van de gel, een lichte schilfering van de huid, het verschijnen van roodheid binnen 2-3 dagen en een licht brandend gevoel binnen enkele minuten na aanbrengen mogelijk is. Het is belangrijk om de ernst van de hierboven beschreven symptomen te controleren.

Bij een normale lichaamsreactie verdwijnen onplezierige symptomen na 2-3 dagen en veroorzaken bijna geen ongemak. Als u allergisch bent voor de bestanddelen van Baziron AU, manifesteert de negatieve reactie zich sterk, brengt pijn.

Baziron AU (volgens beoordelingen van dermatologen) mag niet in het oog vallen, op het slijmvlies van neus en mond. Als het product zich in de aangegeven gebieden bevindt, moeten deze met water worden gewassen.

Baziron AU is verboden toe te passen op open wonden en andere beschadigde huid.

Om de mogelijkheid van negatieve gevolgen te minimaliseren, kan na toepassing van Baziron AU niet onder de zon zijn. Therapie Bazironom AU kan het beste in het winterseizoen worden gedaan. Ultraviolette stralen kunnen brand en irritatie van de epidermis veroorzaken.

Wanneer Baziron AC interageert met geverfde stoffen of haar, zal hun kleur veranderen of zal er verkleuring optreden. Baziron AU heeft geen effect op de hersenen. Gel mag vóór het rijden of vóór het werken met kleine details worden aangebracht.

wisselwerking

Tijdens de periode van medicamenteuze behandeling is het noodzakelijk om het gebruik van alcoholhoudende middelen te staken. Dergelijke medicijnen worden voorgeschreven door artsen voor het drogen van acne, scrubben de bovenste laag van de huid. Alcoholbevattende geneesmiddelen kunnen niet tegelijkertijd met Bazironom AU worden gebruikt.

Artsen schrijven vaak een behandeling voor met Baziron AU samen met differenine. Dit medicijn reinigt diep de poriën en veroorzaakt peeling, wat helpt om snel acne-aangetaste lagen van de epidermis kwijt te raken.

overdosis

Baziron AU (beoordelingen van dermatologen en de regels voor toepassing betekent dat het medicijn uitsluitend op de huid kan worden gebruikt) veroorzaakt negatieve effecten bij vaker gebruik dan gespecificeerd in de gebruiksregels van het product. Toepassing van Baziron AU in een overmatige hoeveelheid zal geen beter resultaat hebben en zal de regeneratie niet versnellen.

Te vaak gebruik van het medicijn verhoogt alleen het risico op negatieve effecten. Als jeuk of andere negatieve verschijnselen optreden, moet de behandeling met Baziron AU worden onderbroken en moet een dermatoloog worden aangesteld om een ​​speciale behandeling voor te schrijven.

Goedkope tegenhangers crème Baziron AU

De minimale kosten van Baziron AS in Rusland schommelen rond de 750 roebel. De prijs van de gel is vrijwel onveranderd, ongeacht de concentratie van het hoofdbestanddeel. Goedkope zalven met soortgelijke ingrediënten worden in India geproduceerd, maar zijn niet in Rusland vertegenwoordigd.

Benzoylperoxide maakt deel uit van de spray Ugresol. De prijs is 140-170 roebel. Het effect van het gebruik van dit geneesmiddel verschijnt na 8 weken gebruik. Het is niet erg handig om aan te brengen, omdat de substantie op grote delen van de huid komt.

Skinoren-gel heeft bijna geen bijwerkingen, alleen een licht brandend gevoel na toediening is acceptabel. Dit medicijn wordt als zachter beschouwd, maar niet slechter dan Baziron AU. De prijs is 400-600 roebel.

Prodrome is een goedkope Russische analoog van Baziron AS. Het is alleen effectief tegen een bepaalde groep bacteriën. Voor de werkzaamheid moet u, voordat u Proderma gebruikt, tests doorstaan ​​om vast te stellen welke bacteriën huiduitslag veroorzaken. De prijs is 120-140 roebel. Andere analogen worden in de VS vervaardigd door Persa en Neutrogena.

Algemene voorwaarden voor opslag

Baziron AS 2 jaar opgeslagen. Voordat u een geneesmiddel koopt, is het belangrijk om vertrouwd te raken met de productiedatum. Achterstallige gel is verboden.

Baziron AU moet op een donkere plaats buiten het bereik van kinderen worden bewaard bij een temperatuur van maximaal 25 ° C.

De prijs van het medicijn in Moskou, St. Petersburg, regio's

De effectiviteit van de middelen

Vaak is het optreden van negatieve reacties geassocieerd met oneigenlijk gebruik van het medicijn. Het ontbreken van een positieve dynamiek in de therapie betekent waarschijnlijk de verkeerde selectie van medicatie of concentratie van de hoofdbestanddeelcomponent. Daarom wordt dermatologen geadviseerd om het medicijn alleen te gebruiken na de individuele aanwijzing van fondsen.

Artsen zeggen een afname van het aantal en de grootte van acne na 7-10 dagen na het eerste contact van het medicijn met acne. De mate van aanvang van de positieve dynamiek is afhankelijk van de intensiteit van de ziekte. Het wordt niet aanbevolen om het gebruik van het product eerder dan 3 maanden na het eerste gebruik stop te zetten om een ​​langdurig effect te bereiken.

Correct gebruikt, helpt Baziron AU bij het wegwerken van acne.

Naast de positieve resultaten van therapie veroorzaakt Baziron AU soms negatieve reacties, daarom is het niet voor iedereen geschikt. Vaak is er een lichte afbladdering van de epidermis, het optreden van rode vlekken enkele dagen na het begin van de behandeling. In dit geval moet de huid de tijd krijgen om het gebruik van de gel gedurende 1-2 dagen aan te passen en op te schorten.

Om onaangename situaties te voorkomen, raden dermatologen niet aan om de therapie met Baziron AU te starten voor belangrijke gebeurtenissen.

Dermatoloog beoordelingen

Artsen zeggen dat acne kan worden genezen, maar de kans op een recidief is groot. Daarom moet Baziron AU altijd bij de hand zijn. Als er na enige tijd na de behandeling nieuwe acne is, hebt u een dunne laag nodig om de aangetaste huid te behandelen tot het verdwijnen van onaangename symptomen.

Als de gel zijn taak niet meer aankan, betekent dit dat u moet wennen aan het belangrijkste actieve onderdeel. In dit geval schrijft de arts een schilfbehandeling of een ander cosmetisch product voor dat moet worden gebruikt met Baziron AU.

Onder de artsen zijn er tegenstanders van Baziron AU. Ze geloven dat acne moet worden behandeld met medicijnen, waarvan de belangrijkste ingrediënten antibiotica zijn. Dermatologen weerleggen de gevestigde overtuiging dat benzoylperoxide kan bijdragen aan het verschijnen van kankercellen. Wetenschappers hebben bewezen dat deze stof niet kankerverwekkend is.

Om niet effectief de symptomen en manifestaties van de ziekte te behandelen, maar de oorzaak ervan. Om dit te doen, moet u voor de duur van de behandeling een onderzoek ondergaan en de juiste tests doorstaan. Baziron AU is effectief tegen vele soorten bacteriën, maar niet in alle gevallen kan het huiduitslag genezen.

Volgens beoordelingen van dermatologen, die Baziron AU 3 maanden gebruiken, kun je volledig ontdoen van acne. Het is belangrijk om de behandeling niet stop te zetten nadat de eerste resultaten verschijnen. Voor het beste effect moet u de instructies bestuderen en vóór het eerste gebruik een gelintolerantietest uitvoeren.

Artikel ontwerp: Olga Pankevich

Baziron AS

Vormen van vrijgave

Instructies bazirona-luidsprekers

Baziron AU (actief bestanddeel - benzoylperoxide) - een antisepticum voor de behandeling van acne. Bijna elke persoon had het ongeluk om het probleem van acne, d.w.z. acne. En als ze in één geval lijken op enkele voorbijgaande huiduitslag, dan gaat bij anderen alles door waar het zwaarder is. De meest voorkomende acne ziekte komt voor tussen de leeftijd van 12 en 24 jaar. Verder daalt de incidentiecurve en na 25 jaar acne wordt slechts 10% van de mensen aangetroffen. Mannen hebben door de anatomische kenmerken van het gezicht meer kans op acne. Er wordt aangenomen dat er twee onderling verbonden mechanismen ten grondslag liggen aan de ontwikkeling van acne: androgene hyperstimulatie van de talgklieren (die leidt tot hyperproductie van talg) en folliculaire hyperkeratose (waardoor de evacuatie van talg wordt verstoord en aërobe microflora zich snel begint te vermenigvuldigen). Pathogene bacteriën in de follikels van de talgklieren veroorzaken een reeks immuun-ontstekingsreacties die de wanden van de klieren vernietigen, wat op zijn beurt leidt tot de afgifte van hun inhoud in de dermis met de vorming van nodulair-pustulaire of nodulair-cyste elementen. Bovendien secreteren pathogene aeroben (bijvoorbeeld Propionbacteria acne) proteasen, lipasen, giaulonidase en bevorderen de vorming van vrije vetzuren, die de pH van de huid verschuift naar de alkalische kant en het bacteriostatische potentieel van talg vermindert. De basisgeneesmiddelen voor de behandeling van nodulair-pustulaire acne (ook wel papulopustular genoemd) zijn systemische of lokale antibiotica. Een belangrijk nadeel van de laatste is het verlies van hun effectiviteit bij langdurig gebruik als gevolg van de vorming van resistentie van micro-organismen en de ontwikkeling van allergische reacties. Bij personen met reeds vastgestelde resistentie tegen externe antibiotica, wordt ongevoeligheid voor systemische antibacteriële geneesmiddelen opgemerkt. In dit verband is er een dringende behoefte aan het gebruik van alternatieve antibiotica actuele antimicrobiële geneesmiddelen die effectief zijn bij ontstekingen die van acne afkomstig zijn. In de afgelopen jaren is het medicijn Baziron AU steeds populairder geworden onder artsen.

De exclusiviteit is een combinatie van farmacologische en cosmetische eigenschappen. Benzoylperoxide - het werkzame bestanddeel van het medicijn - is een krachtig oxidatiemiddel en vertoont bij contact met een bacteriemembraan een uitgesproken bacteriedodend effect. Benzoëzuur gevormd tijdens de ontleding van benzoylperoxide remt de groei en ontwikkeling van bacteriën, d.w.z. werkt bacteriostatisch. Het hoopt zich niet op in de weefsels, wordt niet opgenomen in de systemische circulatie en wordt in de oorspronkelijke vorm uitgescheiden door de nieren. Het ontstekingsremmende effect van benzoylperoxide is te wijten aan de vernietiging van vrije vetzuren en de inactivatie van vrije zuurstofradicalen in de inflammatoire focus. Omdat het een peroxide is in zijn chemische structuur, heeft benzoylperoxide ook een whitening-effect, wat leidt tot verkleuring van post-inflammatoire hyperpigmentpunten en littekens. Het acrylaatcopolymeer van basarone gelgel base adsorbeert actief talg op zich, onderdrukt seborrhea en vermindert de olieachtige glans van de huid met 35%. Glycerine als onderdeel van de voorbereiding als adjuvans verzacht en hydrateert de huid zodra deze wordt vrijgegeven, waardoor het irriterende effect van de werkzame stof wordt geëlimineerd. Baziron AS is actief tegen de belangrijkste vertegenwoordigers van pathogene microflora die zijn geplant bij patiënten met acne: Staphylococcus epidermidis en P. acnes. Resistentie tegen het geneesmiddel is niet ontwikkeld, waardoor het kan worden gebruikt in het kader van langdurige medicijncursussen. Zoals laboratoriumstudies hebben aangetoond, remt benzoylperoxide de groei van P acnes tweemaal zo efficiënt als de lokale vormen van clindamycine en erytromycine. Het succes van het gebruik van medicijnen vormt de kern van het succes van anti-acnebehandelingen. Een studie uitgevoerd door binnenlandse wetenschappers op basis van St. Petersburg State Medical University. Acad. IP Pavlova toonde aan dat een stabiel positief effect van het gebruik van baziron AU pas na 4-6 maanden met reguliere farmacotherapie werd bereikt.

Recensies voor Baziron AU

Formulier vrijgeven: Gel

Analogs Baziron AS

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 24 roebel. Analoog goedkoper met 708 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 65 roebel. Analoog goedkoper met 667 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 121 roebel. Analoog goedkoper met 611 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 131 roebel. Analoog goedkoper met 601 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 171 roebel. Analoog goedkoper met 561 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 183 roebel. Analoog goedkoper met 549 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 236 roebel. Analoog goedkoper met 496 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 246 roebel. Analoog goedkoper met 486 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 289 roebel. Analoog goedkoper met 443 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 295 roebel. Analoog is goedkoper met 437 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 331 roebel. Analoog goedkoper met 401 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 344 roebel. Analoog goedkoper met 388 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 536 roebel. Analoog goedkoper met 196 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 546 roebel. Analoog goedkoper met 186 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 560 roebel. Analoog goedkoper met 172 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 577 roebel. Analoog goedkoper met 155 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 582 roebel. Analoog goedkoper met 150 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 595 roebel. Analoog goedkoper met 137 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 638 roebel. Analoog goedkoper met 94 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 659 roebel. Analoog goedkoper met 73 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 676 roebel. Analoog goedkoper met 56 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 720 roebel. Analoog goedkoper met 12 roebel

Gebruiksaanwijzing voor Baziron AU

Registratie-ID:

Handelsnaam van het medicijn:

Internationale niet-eigendomsnaam of groepnaam:

Doseringsformulier:

ingrediënten:

100 g gel bevat
actief bestanddeel: benzoylperoxide water (in watervrije benzoylperoxide)
Baziron ® AC 2,5% - 2,5 g,
Baziron ® AC 5,0% - 5,0 g,
Baziron ® AC 10,0% - 10,0 g;
hulpstoffen: methacrylzuur copolymeer - 2,0 g, poloxamer 182 - 0,2 g, carbomeer 940 - 0,8 g, glycerol - 4,0 g, dinatriumedetaat - 0,1 g, natriumdrug - 0,05 g, propyleenglycol - 4,0 g, colloïdaal siliciumdioxide - 0,021 g, natriumhydroxide - tot pH 5,1-5,5, gezuiverd water - tot 100 g

beschrijving

Witte homogene gel.

Farmacotherapeutische groep:

Acne behandeling uitslag.

ATX-code: - D 10 AE 01.

Farmacologische eigenschappen

Benzoylperoxide vertoont antimicrobiële activiteit tegen Propionibacterium acnes en Staphylococcus epidermidis. Het heeft een keratolytisch effect, verbetert de oxygenatie van het weefsel en onderdrukt de talgproductie in de talgklieren.

Farmacokinetiek Benzoylperoxide penetratie door de huid is laag. Het grootste deel van benzoylperoxide wordt omgezet in benzoëzuur, dat na absorptie de systemische circulatie binnengaat en snel wordt uitgescheiden door de nieren.
Er is geen cumulatie in de weefsels. Cutane toediening van Baziron ® AC in therapeutische doses leidt niet tot bijwerkingen van systemische werking.

Indicaties voor gebruik:

Contra

Zwangerschap en borstvoeding

zwangerschap
Klinische ervaring met uitwendig gebruik van benzoylperoxide tijdens de zwangerschap is afwezig of beperkt. Gegevens over de effecten op de reproductieve functie, vruchtbaarheid of peri- en postnatale ontwikkeling, evenals de eigenschappen van de teratogeniteit en embryotoxiciteit van het geneesmiddel bij gebruik bij dieren ontbreken eveneens. Met grootschalig klinisch gebruik voor de behandeling van acne in massaconcentraties tot tientallen jaren gedurende tientallen jaren, veroorzaakte benzoylperoxide geen enkel effect op deze indicatoren in het menselijk lichaam. Benzoylperoxide mag alleen bij zwangere vrouwen worden gebruikt als er na raadpleging van een arts een duidelijke indicatie is.

Borstvoedingsperiode
Het is niet bekend of benzoylperoxide of zijn metabolieten worden uitgescheiden in de moedermelk. Het risico voor pasgeborenen / zuigelingen kan niet worden uitgesloten. Om contact van het kind met het medicijn tijdens de periode van borstvoeding te vermijden, moet het gebruik van Baziron ® AC-gel op het borstgebied worden vermeden.

Recensies van Baziron AU

Galderma LLC (www.galderma.ru)
Adres: 31A, Leningradsky Avenue, Building 1, Building 1, Floor 21, Moscow, 125284 Russian Federation

Tel / Fax:
+7 (495) 540-50-17

5 - 0

4 - 0

3 - 1

2 - 0

1 - 0

Ik ben erg blij dat ik voor mezelf een goed middel heb gevonden om acne te bestrijden. Baziron.AS gaat perfect met zijn taak om. Dankzij hem wordt de huid gezond en soepel. Eén tube is voldoende voor de volledige behandeling.

In het begin van de herfst, waarschijnlijk als gevolg van de verandering van het weer, zinkt mijn gezicht voortdurend, en ik kan er niets aan doen. Verschillende medische remedies komen te hulp, dit jaar heb ik besloten om een ​​nieuwe zalf te proberen (ik heb er nog nooit van gehoord) Barison, kocht het bij een apotheek voor 137 hryvnia.
De crème van goede consistentie stroomt niet, maar is niet vettig, het wordt gemakkelijk aangebracht op de huid van het gezicht. Het heeft geen geuren, die aangenaam tevreden zijn, ik hou niet van onaangename geuren van zalven. Het is noodzakelijk om alleen gestippeld toe te passen, het is niet noodzakelijk op alle gezichten, de crème is te sterk en kan irriteren.

Ik zag het eerste resultaat in drie dagen, acne werd minder opvallend, het was goed gedroogd. En na een week herkende ik mezelf helemaal niet, mijn gezicht was schoon waar geen spikkeltjes over waren. Over het algemeen heb ik het twee weken gebruikt, dit was genoeg voor mij om mijn huid perfect te maken, zelfs littekens bleven niet bestaan. Hoeveel heb ik deze hulpmiddelen geprobeerd, niets hielp, het enige dat ik niet weet over de verslaving. Immers, de volgende keer is geen feit dat zal helpen!

Ik zal waarschijnlijk beginnen met het feit dat mijn huid altijd erg problematisch is geweest, en in de strijd om een ​​mooi en schoon gezicht heb ik veel middelen op mezelf ervaren en ik zal je nu een van deze vertellen. Ik vond Gel Baziron leuk, en hoewel het lange tijd zou moeten worden gebruikt om het gewenste effect te bereiken, stelde hij me niet teleur.

De prijs voor een buis van 40 gram is ongeveer 750 roebel.
Er is een andere dosering, zwakker en sterker, ik koos voor de tweede optie.

Er is informatie over de samenstelling en mogelijke bijwerkingen.

De gel zelf is wit, ik heb de geur niet gehoord.

Na anderhalve maand gebruik werden verbeteringen merkbaar, de huid werd gladder en huiduitslag verdwenen, waarmee ik zeer tevreden was.

  1. Effectief.
  2. Reukloos.
  3. Het wordt zonder recept vrijgegeven.
  4. Droogt snel wanneer toegepast.
  1. Erg duur.
  2. Bij het uitvoeren van fasen kan het niet aan.
  3. Bij langdurig gebruik droogt de huid.

Het probleem met acne maakt zich zorgen over veel mensen, zo niet alles. Dit probleem was elke persoon. Maar voor sommigen lijkt het vaak. Er is veel informatie, discussies en advies op internet over hoe u van deze aandoening af kunt komen. Laten we zeggen dat het uiterlijk van acne het resultaat is, of beter gezegd de gevolgen van andere ziekten. Daarom is het nodig niet om te gaan met hun eliminatie, maar om te zoeken naar de oorzaak van het uiterlijk.
Daarom helpen acne-behandelingen soms niet. Deze keer wil ik het hebben over het gebruik van de drug Baziron AS - 5%. Als we het hebben over de werkzaamheid, kunnen we zeggen dat het effectief is als er acne is verschenen, bijvoorbeeld vanwege een schending van het maag-darmkanaal. Het gebeurt. Met een gecompliceerde behandeling helpen ze heel goed. Ik zal u niet vertellen welke hulpmiddelen u moet gebruiken in strijd met het maag-darmkanaal. Dit is een apart gespreksonderwerp. Maar om acne te verwijderen, zal deze gel zeer nuttig zijn. Ik merk ook op dat het medicijn effectief zal zijn als de ziekte niet in een verwaarloosde staat verkeert. Anders zal het een verspilling van veel geld zijn. Daarom moet je hiervan op de hoogte zijn.
Buis met gel verpakt in een kartonnen doos. Trouwens, ze zijn anders. Ik heb al een tweede keer gekocht. Deze keer verkochten ze me in zo'n kartonnen doos.

Sommige informatiegegevens kunnen direct in deze box worden gelezen. Ze worden aan verschillende kanten gepresenteerd.
Over de compositie, opslag.

Over de timing van vervaardiging en vervaldatum van gebruik.

Maar meer gedetailleerde informatie in de instructies die aan het medicijn zijn gehecht. Hier zijn enkele foto's uit de handleiding. Ik denk dat het interessant en nuttig zal zijn om er kennis mee te maken. Sinds voordat je iets koopt, is het beter om meer informatie te krijgen over het medicijn.

Samenstelling, beschrijving, farmacologische groep, eigenschappen, indicaties voor gebruik.

Bijwerkingen, speciale instructies.

Vervaldatum, bewaarcondities.

En hier is de tuba zelf.

En op de body van de tube staat ook een korte informatie.

De gel is wit. Reukloos.

Ik heb de gel 2 keer per dag volgens de aanbeveling aangebracht. 'S Morgens en' s avonds. Het is noodzakelijk om de gel zachtjes te wrijven op de plekken waar acne is. Ik merkte dat na het aanbrengen het oppervlak bleek wordt. Dat wil zeggen, de gel bezinkt, droogt. Bij langdurig gebruik, voelt de huid droog aan. Maar als het binnen 2-3 weken wordt gebruikt, worden dergelijke symptomen niet gedetecteerd.

In mijn geval heeft de gel geholpen. Maar ik zal het nogmaals zeggen - met een gecompliceerde behandeling. Het elimineren van de oorzaak van het uiterlijk.

Acne droogt geleidelijk uit. Maar er kunnen vlekken in hun plaats zitten. Maar dit is een cosmetisch defect van deze ziekte.

  • betaalbare
  • Helpt bij het wegwerken van kleine puistjes en huiduitslag
  • De loop van de behandeling is lang
  • Hoge kosten

Ik had niet gedacht dat ik op mijn leeftijd het probleem van acne onder ogen zou komen, aangezien ik ze nooit had gehad, maar het gebeurde. Op advies van een vriend die gel Baziron heeft gekocht, gebruikten ze dezelfde dag nog.

Het moet tot 2 keer per dag worden aangebracht, van toepassing op probleemgebieden, zachtjes wrijven en kloppend zodat het product snel in de huid wordt opgenomen.
Als het lange tijd wordt toegepast, en de minimale behandelingskuur één maand is, en alle drie zijn noodzakelijk voor een beter resultaat, dan verschijnt een grote droogte van de huid. Mijn en meer vatbaar voor uitdroging, dus aan het einde van de cursus was er een sterke peeling, maar ik raakte verlost van kleine, onaangename, rode acne.

Het is gemakkelijk te gebruiken, er zit een kleine dispenser in de tube, zodat het teveel niet zal werken. Betekent eenvoudig, goed toegepast.
De grote minpunt is de kostprijs van het medicijn, momenteel ongeveer 700 roebel, die voor permanent gebruik, of om frequente cursussen te volgen natuurlijk kostbaar zijn.

Voor mij is de gel "Baziron", zonder overdrijving, de beste remedie voor acne, acne, ontsteking op de huid van het gezicht. Ik koop het al één keer in de vierde, 1 tube is lang genoeg. Deze gel werd mij aanbevolen door een schoonheidsspecialist toen ik de volgende procedure voor het reinigen van het gezicht doormaakte.

Een klein voorwoord. Mijn huid is vettig, deze problemen met acne volgen vanaf hier, vooral het probleem wordt erger vóór kritieke dagen, na het lijden van stress, om eerlijk te zijn, mijn gezicht wordt bedekt met een kleine uitslag zelfs na een nacht doorgebracht in de trein. Waarom begrijp ik het niet? Het lijkt erop dat het wasgoed in de treinen hier schoon is, waarschijnlijk nog stoffig. Mijn leeftijd is nog lang niet puberaal en het probleem zit hem dwars. En in de adolescentie met het gezicht was alles in orde. Nu moeten we hier voortdurend mee omgaan, dure gereedschappen kopen, permanente reiniging uitvoeren, zoeken naar populaire methoden om het probleem op te lossen, enz. Met de ontdekking van de gel Baziron, kan ik zeggen dat het probleem van huiduitslag bijna volledig is opgelost. Ze verschijnen natuurlijk, maar nu weet ik het zeker en ik weet dat dit me zal helpen.

De prijs van deze tool is de afgelopen jaren met maar liefst twee keer gestegen en zelfs voor de toename van de koers heeft de vraag ernaar blijkbaar gevolgen gehad. Als ik het in eerste instantie voor 300 kocht met iets roebels, is de waarde nu rond de 800.

De houdbaarheid van het medicijn is 2 jaar, wat uitstekend is, want het is genoeg voor degenen die periodiek uitslag hebben gedurende een lange tijd. Productie Frankrijk, wekt vertrouwen. De gel is verkrijgbaar in een tube van 40 gram. De werkzame stof benzoylperoxide is water. Er zijn 3 soorten van deze gel - 2,5%, 5% en 10%. De meest populaire, en ik neem dit, het is 5% gel. Ik denk dat dit de beste optie is. 2,5% - voor lichte uitbarstingen, 10% - voor zeer sterk, die krachtige artillerie nodig hebben, en 5% - dit is de middelste optie. Baziron is een antisepticum, vertoont antimicrobiële werking tegen sommige bacteriën. Indicaties voor gebruik een - acne. U kunt de gel gebruiken vanaf 12 jaar.

Bij het gebruik van de tool is het belangrijk om het niet te overdrijven. Alleen aanbrengen op de getroffen delen van de huid, in een dunne laag, bij voorkeur 's nachts. Het is beter om niet in de zon te verschijnen als de gel is aangebracht, de huid kan gepigmenteerd zijn, net als bij mij. Ik bracht de gel puntsgewijs op een puistje aan, daarna was ik op straat, toen kwam het pukkeltje snel los, maar er verscheen een plekje op zijn plaats, dat zich lange tijd op mijn voorhoofd bevond. En het is niet voor niets dat ze schrijven dat alleen van toepassing is op de getroffen gebieden en dun, indien toegepast op het hele gezicht en veel, het is vol met een brandwond, dit overkwam mij ook, voor mijn lange behandelingspraktijk, het was onaangenaam en zelfs pijnlijk. Ik was het onlangs ook vergeten, en ik deed het goed, smeerde mijn gezicht overvloedig in de nacht, toen ik 's morgens wakker werd zag ik een rood gezicht in de spiegel, opgezwollen, alsof ik in de actieve zon was geweest, dacht ik allergie, maar nee, het was een brandwond. En de gel is zeer droge huid. Vermijd om op zachte plaatsen, rond lippen, rond ogen toe te passen. Ik deed dit altijd, legde het op mijn slapen en sloeg de huid rond mijn ogen, waarna het hele ding schilferig, jeukte, mijn huid gleed. Dit kan gebeuren op gewone sets, niet per se dun en delicaat, als je het meerdere keren per dag en overvloedig besmeert.

So. Algemene gebruiksvoorwaarden. Op de aangetaste huid, een dunne laag, niet te wrijven, maar slechts een lichte aanraking om aan te brengen. Vermijd blootstelling aan de zon en vlek op delicate plaatsen. Het beste is om het 's nachts te gebruiken. Als je deze aanbevelingen opvolgt, zal je huid mooi, gezond zijn, zonder extra extra problemen.

Als er echter een verbranding heeft plaatsgevonden, breng de gel dan pas aan als de huid volledig is genezen. Je kunt een aantal genezende, anti-brandwonden medicijnen insmeren.

Baziron helpt me altijd snel, een kleine uitslag wordt heel snel behandeld, voor grote ontstekingsontstekingen duurt het enige tijd. Maar het effect is er altijd, wat niet gezegd kan worden over een heleboel andere middelen die ik gedurende een lange periode heb getest.

De consistentie van de gel is zacht, waterig, gemakkelijk te verdelen.

De gel reguleert de vette huid, stopt de productie van overvloedige talg, droogt goed en geneest perfect. Voor mij is dit de beste tool voor vandaag, voor veel van mijn kennissen, vrienden, zussen. Mijn zus had vreselijke ontstekingen van haar tienerjaren, alles was bedekt met hen, toen ze Baziron begon te gebruiken, haar gezicht heel schoon was, werd die vreselijke foto niet langer en nu is deze gel haar favoriet.

Als u vergelijkbare huidproblemen heeft, probeer het dan. Aarzel niet, deze tool zal zeker helpen om ze in korte tijd en kwalitatief op te lossen.

Op de foto, de oude versie van de verpakking, vrij recent was het enigszins aangepast, de inhoud bleef hetzelfde, nog steeds zo effectief.

Voor Meer Informatie Over De Behandeling Van Acne