Avene Zonnebrandcrème SPF 50 met mineraal scherm - overzicht

Hallo allemaal! Deze crème, met een hoge beschermingsfactor, nam ik voor de zomer.

De fabrikant schrijft dat dit hulpmiddel zeer geschikt is voor de gevoelige en overgevoelige huid, evenals voor de atopische huid van kinderen, volwassenen, bescherming van verse littekens en littekens, na chirurgische ingrepen en dermatologische procedures. Hypoallergeen, niet-comedogeen. Zonder chemische geurstoffen en filters.

Toen ik de buis opende, was ik onaangenaam verrast door de bruine kleur die deze crème heeft. Ik aarzelde heel lang voordat ik het op mijn gezicht legde, het onderzocht, rook... Daarom heeft het me gespannen. Nou, ik raakte gewend aan het feit dat de crème precies witte of beige, melkachtige schaduw zou moeten zijn. Maar niet zo donker. En zo besloot ik en legde het op de wangen))

Ik moet zeggen dat mijn huid nogal gebruind is, de crème bij het aanbrengen normaal verdeeld was, maar deze bruine tint bleek een beetje lichter dan mijn huidige toon en legde een merkbaar masker. Ik stelde mezelf zelfs de vraag, heb ik het niet verpest in de apotheek? Misschien in plaats van een crème gebruinde grab of tonale tool? Maar op de doos staat geschreven in zwart en wit - zonnebrandcrème. Vandaar dat er geen fout kan zijn))

Nadat ik een beetje voor de spiegel in verwarring had gestaan, begon ik het af te wassen met behulp van de miceloplossing Aven. Wattenpads hadden dezelfde bruine kleur als de crème zelf. Zoals je begrijpt, heb ik deze crème niet op de huid gedragen. Ik kan niet zeggen over zijn maskerende eigenschappen, omdat ik niet echt iets te maskeren heb, maar het is vrij waarschijnlijk dat hij kleine imperfecties maskeert, en misschien zelfs het plan van de fabrikant (maar waarom schrijven ze daar dan nergens over?). Ik probeerde mijn blauwe plek op mijn been te bedekken met deze crème, en hoewel hij (nogal wat) was opgeklaard, was hij nog steeds zichtbaar, net als eerder.

Over het algemeen heb ik besloten het uit te stellen tot het einde van februari en begin maart. Misschien dat het op een volledig onverbrande huid er natuurlijker uitziet...

Reactie Feedback nuttig? Ja 26 · Nee 18

AVENE mineraalvloeistof getint spf 50. Mijn review.

Minerale beschermende vloeistof van Avene is een noviteit van vorig seizoen, het lukte me niet om het eerder te kopen, het werd niet verkocht in de plaatselijke apotheken, ik moest online bestellen, ik ben al heel lang op zoek naar een mineraalscherm van de zon en nu, eindelijk, een heel fatsoenlijk product. de fabrikant, deze vloeistof presteert.Ik vertrouw op het merk Avene, de kwaliteit staat bovenaan, zoals het zou moeten zijn.

De fles is klein en plat, past in de hand en in de handtas of zak.Het deksel gaat open, niet losgeschroefd.Een klein gaatje staat je toe om de hoeveelheid geld te meten, het lekt niet.Voor het aanbrengen, moet je de inhoud van de fles schudden, omdat het is vloeibaar, de kleur wordt precies in de foto uitgezonden, de vloeistof lijkt donker en is zelfs transparant! Het geeft de huid een gouden tint van tan, egaliseert de teint, maar maskeert absoluut niets, het heeft geen matte finish, het geeft de huid een gezonde uitstraling, het is volledig onzichtbaar op de huid, valt niet overdag in de poriën, rolt niet naar beneden en glijdt niet van de huid. Als je transpireert, werkt zweet als kleine druppeltjes op de huid, maar de vloeistof is niet besmeurd als je niet over je gezicht wrijft.

Het is geen olie-vrije vloeistof, het bevochtigt actief de huid, het duurt een paar minuten voordat het product over de huid is verdeeld en opgenomen, maar ik voel geen vette glans of plakkerigheid.Op mijn gecombineerde huid blijft de vloeistof de hele dag goed. op een dagcreme... Ik vond het niet leuk, ik heb Poederklinieken geprobeerd, het was ook niet erg goed, hoewel noodmatpoeder heel goed is voor vocht, het is helemaal niet merkbaar alsof het niet op je gezicht valt, als je het vergelijkt met de droge crèmes van Vichy La Roche-Posay, die ik vorig jaar gebruikte, is hemel en aarde ! BB crèmes gaven me bescherming tegen 50, egaliseerden de huid, maskeerden de gebreken, maar ze waren zichtbaar op de huid! Als een masker en viel door de poriën in de tweede helft van de dag. Het was nodig om het af te wassen en opnieuw toe te passen.

Voor het eerst las ik een review van deze vloeistof van een blogger uit Frankrijk: een meisje met een vette huid, een donkere huid, heel mooi.Ze verzekerde dat deze vloeistof heil voor haar is in het hete seizoen en dat is ideaal voor de vette huid.

Ik wilde deze tool echt zelf proberen en evalueren. Onder alle voordelen - minerale filters, een hoge mate van bescherming, duurzaamheid, hydratatie, comfort, geschikt voor de gevoelige huid en gelijkmatig de toon van het gezicht - er is een nadeel: vloeistof is niet mat, het heeft olie en ik ben er niet zeker van of het geschikt is voor de vette, problematische huid van het gezicht, het maskeert niets.roodheid, uitslag, gepigmenteerde vlekken-- Dit alles wordt getoond door een mooie gouden tint van vloeistof.

Desalniettemin, ik ben dol op hem, ik gebruik hem elke dag 's ochtends, na het wassen van Avene-gel en het sproeien van Avene thermaal water.Ik breng het behoorlijk aan en wrijf het in mijn gezicht en nekvel.In heldere zonlicht glinstert op mijn gezicht vanwege het gehalte aan reflecterende deeltjes. eindig op de huid van het gezicht, zonder poeder te gebruiken.

Het heeft geen geur, verstopt de poriën niet, veroorzaakt geen ontsteking en beschermt op betrouwbare wijze tegen het volledige spectrum van zonlicht.

Plannen om een ​​kleurloze versie voor de halslijn te kopen.

Minerale vloeistoffen - dit is een nieuwe generatie beschermende middelen, ze vervangen zware en dikke minerale crèmes die moeilijk aan te brengen zijn en later moeilijk af te wassen zijn.

U kunt helemaal niet bruinen bij gebruik.

Toen we naar de zee gingen. Natuurlijk kocht ik alle benodigde accessoires, ik begon lang voor de reis zelf. En aangezien ik meestal in drie seconden brand, onder de hete zuidelijke zon, heb ik besloten om mezelf alleen super-maximum te besparen. Na het lezen van de beoordelingen gestopt bij Sunscreen Avene SPF50. Deze crème is ontworpen voor een gevoelige en zeer lichte huid. Ik kan het niet met zekerheid zeggen, maar ik zal uit eigen ervaring zeggen dat ik het gebruikte om de huid van mijn dochter te beschermen. Zoals elke zonnebrandcrème moet Avene SPF50 vlak voor het naar buiten gaan worden aangebracht, een kleine hoeveelheid crème moet gelijkmatig over het hele lichaam worden verdeeld. En ook als je lang in de zon blijft, dan zou je het permanent moeten aandoen. En natuurlijk wordt de crème aangebracht na elke duik in het water.
Ik nam een ​​flesje 50ml mee, het was genoeg voor ons om 14 dagen rust te nemen.
Deze crème heeft een zeer hoge mate van bescherming. Toch moet hiermee rekening worden gehouden, want bij juist gebruik blijft tan helemaal niet hangen. Een paar dagen later weigerde haar man het te gebruiken, met woorden. Jij wilt. Wat zou ik vanuit het zuiden komen alsof ik uit het noorden kom. Ja, en ik ben niet zo actief bezig het te gebruiken. Daarom, als u op zee bent, moet u natuurlijk een crème kiezen die niet zo sterk is tegen zonnebrand. Uitstekend, deze crème is geschikt voor diegenen die gecontra-indiceerd zijn om te zonnebaden.

Comments

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Jij kunt de eerste zijn.

We hebben een kanaal geopend in Yandex Zen. Subscribe!

7 beste zonneschermen

Vrouwen die niet van tevoren oud willen worden, weten dat zonnebrandcrème een essentieel onderdeel is van huidverzorging in het zomerseizoen. En voor het gezicht is het over het algemeen aan te raden crèmes altijd met SPF te gebruiken! Dit zal helpen beschermen tegen de schadelijke effecten van ultraviolette straling en fotoveroudering voorkomen. Niet elk hulpmiddel kan echter de kwaliteit van het lichaam beschermen, dus de keuze van het beste zonnescherm moet worden benaderd met kennis van zaken!

Hoe een zonnescherm te kiezen

Allereerst moet je onthouden dat de ultraviolette stralen anders zijn, namelijk het type UVA, UVB en UVC. Deze laatste passeren echter bijna niet door de ozonlaag, dus we hoeven ons alleen te verdedigen tegen de eerste twee. Veel moderne crèmes, ook wel sunscreens, sanskrin genoemd, kunnen de huid tegelijkertijd van de effecten van zowel UVA- als UVB-stralen redden. In de regel schrijven fabrikanten in grote druk dergelijke informatie voor op de verpakking - let hier op alle mogelijke aandacht op!

Daarnaast speelt de Sun Protection Factor een belangrijke rol, die ook bij alle SPF bekend is. En als je voor een wandeling door het schaduwrijke stadspark voldoende crème met SPF 15-20 hebt, dan voor een vakantie op het strand en nog meer voor een vakantie in een warm tropisch resort, heb je meer serieuze bescherming nodig en is het beter om een ​​Sanskrin te kiezen met een SPF-niveau van 30-50. Als u Koreaanse producten gebruikt, moet u er rekening mee houden dat in Azië PA-markering wordt gebruikt - een analoog van de Europese SPF. En in plaats van nummers na PA, plussen worden neergezet, en hoe meer van hen, hoe hoger de mate van bescherming.

Wat de samenstelling betreft, is het geweldig als titaniumdioxide en zinkoxide (fysische filters) of avobenzon, benzofenon, bisoctrizol (chemische filters) in de crème aanwezig zijn.

Nuances van toepassing

Natuurlijk moet men niet alleen in staat zijn om een ​​kwaliteitsinstrument te kiezen, maar ook om het op de juiste manier te gebruiken. Dus, geen Sanskrin zal de huid de hele dag beschermen - het moet worden vernieuwd, vooral na het baden! Een zonnebrandcrème mag niet direct op het strand worden aangebracht, maar 15-30 minuten voordat u naar buiten gaat, zodat de chemische filters voldoende tijd hebben om hun beschermende werking te beginnen.

Bovendien mag de Sanskrin-buis zelf niet op een ligstoel onder de brandende zon liggen - stop hem in een zak zodat de filters hun effectiviteit niet verliezen!

En om te beslissen welk soort zonnebrandcrème u moet nemen voor het gezicht en lichaam, kunt u onze beoordeling van de besten helpen, samengesteld op basis van de meningen van professionals en beoordelingen van gewone gebruikers.

Avene spf 50 beoordelingen

Je kunt me uitschelden, maar eigenlijk ben ik nooit geïnteresseerd geweest in bescherming tegen de zon, eerlijk, het lijkt me dat er in Moskou genoeg een kleine SPF in mineraalpoeder zit tussen werk en transport. Maar in Bretagne kwam ik voor de eerste keer een echt krachtige zon tegen - een dagwandeling begin mei kan een gezicht tijdelijk veranderen in een sappige tomaat. En aangezien ik nog maar net zure peelings had en in het algemeen is het een twijfelachtig genoegen om een ​​tomaat te zijn, besloot ik een sterke verdediging te hebben.

Wat ben jij SPF 50+? Dit jaar vernieuwde Aven zijn line-up en bracht sunscreens uit in verschillende versies: van een lichte emulsie tot een rijke crèmekleurige textuur. Daarnaast heeft de line-up toegevoegd zonnebrandcrème met een toon, zonnebrandcrème zonder geur, crèmes voor een problematische huid met een kenmerk van Reiniging. Ook is het merkteken "zonder witte vlekken" en "mat aanraken" toegevoegd aan de hele lijn, dat wil zeggen "matte afwerking", wat ook heel goed is, omdat veel crèmes met een gemiddelde en hoge bescherming na aanbrengen genadeloos stralen. Een belangrijk amendement: crèmes van deze lijn bevatten chemische filters, wat betekent dat deze crème om de twee uur moet worden vernieuwd, wat natuurlijk een beetje duur is. Maar als ik een paar belangrijke blots uit de haakjes haal, denk ik dat Aven's lijn zeer succesvol was!

Op een zonnige dag, onder welke verdovende middelen ik kocht, kocht ik voor het eerst een zonnebrandmiddel met een toon (hoewel ik mezelf wel eens een gelofte heb gedaan!). Natuurlijk is het idee uitstekend, twee in één en verdwijnt een eeuwig dilemma, make-up of bescherming. Maar toch... als u een crème met 50+ bescherming maakt, denkt u waarschijnlijk aan mensen met een blanke huid, die na een grijze winter duidelijk niet goudbruin zijn? Waarom is de zonwering zo donker? Op de foto is duidelijk dat het nog vrij behoorlijk in de schaduw staat, maar zelfs na volledige schaduw is het verschil zichtbaar.

Over het algemeen is de crème goed, hij blijft goed, drijft niet, blijft niet in de poriën achter en geeft een zeer zachte en mooie afdronk, zelfs op een gecombineerde huid met een min of meer vette t-zone. Toegegeven, het leek mij dat zijn kerel zonder toon met dezelfde bescherming een lichtere textuur had. Over de SPF 50+ zonder toon, laten we verder gaan met het meest positieve deel van de recensie!

Avène zeer hoge bescherming SPF50 + is echt een zeer goede zonnebrandcrème: het beschermt perfect tegen de zon (gecontroleerd door te wandelen op een zonnige dag langs de zee), hydrateert de huid perfect, absorbeert snel en geeft een aangenaam enigszins zijdeachtige finish. De crème is vrij gemakkelijk bij te werken en bij je te dragen dankzij een nieuwe vorm van release - een tube met dispenser. Voor het toepassen van slechts één of twee klikken. Ik zal hieraan toevoegen dat de crème volledig niet plakkerig is en geen dichte laag voelt, zelfs op een gecombineerde huid.
De T-zone, naar mijn mening, de crème is niet vet, maar het is niet mat, maar droge gebieden perfect bevochtigen.

Over afwerking gesproken, doet whitening cream? Ik zou zeggen dat de crème de huid lichter maakt (het verschil voelt) en de algehele toon lichtelijk doet stijgen. Natuurlijk is een dergelijke afwerking op de lichte huid erg mooi, vooral in tegenstelling tot heldere glitters bijvoorbeeld, maar op een donkere - heeft SPF50 + een donkerdere huid nodig?

Maar in het algemeen, laten we niet ongegrond zijn, oordeel zelf hoe de crème eruit ziet op de huid: bijna de hoogste complexiteit is het getal voor de beautyblogger, de foto is bijna geen make-up:

(van make-up mascara, concealer en glans YSL Fuchsia Oran)

Naar mijn mening is Avene zeer hoge bescherming SPF 50+ een geweldige crème! SPF 50+ is natuurlijk meer een 'walking-versie', make-up aanbrengen kan moeilijk zijn en de crème moet elke twee uur worden bijgewerkt, maar Avene SPF 50+ voert zijn taak met meer dan 100% uit. Daarom, als u plotseling op zoek bent naar een sterke bescherming voor de komende zonnige dagen, raad ik u aan op de bijgewerkte lijn Aven te letten, en ik hoop dat het u, net als ik, aangenaam zal verrassen.

En welke zonneschermlijn vind je vooral leuk? Welke beschermingsfactor gebruikt u gewoonlijk? Hoe bescherm je je huid tegen de zon? Laten we deze zomervraag bespreken! :)

AVENE ZONBESCHERMINGSCRÈME SPF 50+ ZONDER 50ML

Kort over het product

Lees over het product

Avene zonnebrandcrème spf 50+ zonder geurstoffen 50ml handleiding

structuur

AVENE AQUA, C12-15 alkylbenzoaat, methyleenbis-benzotriazolyl TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO] WATER (AQUA), diisopropyladipaat, PENTHAERYTHRITYL TETRACAPRILATE / TETRACAPRATE, Dicaprylyl CARBONATE BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METOXYPHENYL triazine, diëthylhexyl BUTAMIDO triazon, ALUMINIUM ZETMEEL Octenylsuccinate, butyleenglycol, butylmethoxydibenzoylmethaan, kaliumcetylfosfaat, decylglucoside, decylglucoside, glycerylstearaat, PEG-100 stearaat, acrylaten / C10-30 alkylacrylaat kruispolymeer, benzoëzuur, capryl / caprinetriglyceride, caprylyl gLYCOL dinatrium EDTA, glycerylbehenaat, GLYCERYL DIBEHENAAT, GEHYDROGENEERDE PALM, GLYCERIDEN, GEHYDROGENEERDE, PALM

beschrijving

Voor de huid die extreem gevoelig is voor zonlicht en wordt blootgesteld aan fel zonlicht.

Biedt een zeer hoge mate van bescherming tegen een breed scala aan UVA- en UVB-stralen dankzij de gepatenteerde exclusieve complexe Sunsitive-bescherming®.

• Fotobeschermend complex, stabiel en effectief gedurende een lange periode.

• Pretocoferil is een krachtige antioxidant

De crème kalmeert de huid en verlicht irritatie, vanwege de binnenkomende samenstelling van het thermale water Avène.

De rijke, romige textuur beschermt en hydrateert de * gevoelige huid.

* Hydrateert de bovenste lagen van de huid.

Avène Solaire Crème sans parfum SPF 50+ waterproof zonnebrandcrème met een fotostabiele formule heeft een lichte, niet-vettige textuur en bevat geen geurstoffen. Het innovatieve complex van zonnefilters SunSitive Protection, speciaal ontworpen voor de gevoelige huid, biedt de hoogste mate van bescherming tegen UVA / UVB-straling. Vitamine E heeft een anti-aging effect, thermaal water Aven kalmeert irritatie en ontstekingen, verzacht rimpels. "Ademende" beschermende film houdt vocht vast in de opperhuid, waardoor de huid zijdezacht en jong stralend wordt.

-SunSitive Protection SPF50 + zonnefiltercomplex beschermt de gevoelige huid tegen de zonnestralen zonder irritatie te veroorzaken;

-thermaal water Aven verwijdert roodheid, verfrist en verzacht de huid, maakt het soepel en fluweelachtig;

-Vitamine E versnelt de celregeneratie, herstelt de elasticiteit en een gezonde gloed van de huid;

-Dimethicone-matten geven de huid een satijnzachtheid;

-Xanthaangom hydrateert de opperhuid en verstevigt de huid, vormt een ademende beschermende film die bestand is tegen zweet en water.

Aven Cream zonnebrandcrème SPF50 + zonder geurstoffen (Avène Solaire Crème très haute protection SPF 50+ sans parfum) - voor droge en zeer droge gevoelige huid wordt gepresenteerd met een bijgewerkte formule - Geen geur. Leeftijd vanaf 20 jaar. Artikel: S51376. Onzichtbare, niet-vettige textuur

getuigenis

Optimale beschermingsgevoeligheid, geneigd tot allergische reacties van gezichtshuid van ultraviolette straling.

Geschikt voor de huid die erg licht is en overgevoelig is voor de zon.

Het beschermt de huid tegen de negatieve effecten van ultraviolet zonlicht, versterkt de beschermende barrière van de huid, heeft rustgevende irritatie en kalmeert de eigenschappen.

Voor degenen die de voorkeur geven aan geurloze producten!

Contra

Individuele intolerantie van individuele componenten.

  • Koop Avene zonnebrandcrème spf 50+ zonder geurstoffen 50 ml in Moskou bij uw gemakswinkel door een bestelling te plaatsen voor Apteka.RU.
  • De prijs van Avene zonnebrandcrème spf 50+ zonder geuren 50 ml in Moskou - 1199,95 roebel.
  • Gebruiksaanwijzing voor Avene zonnebrandcrème spf 50+ zonder geurstoffen 50ml.

U kunt de dichtstbijzijnde afleverpunten in Moskou hier vinden.

dosering

Solliciteer Aven Sunscreen SPF50 + zonder geurtjes op het gezicht en de hals voor elke uitgang naar de straat en zorg ervoor dat je het na het baden actualiseert, afvegen met een handdoek, tijdens een lang verblijf in de zon. Herhaal de applicatie zo vaak mogelijk.

Vermijd oogcontact. In geval van contact met de ogen, afspoelen met water.

Avene spf 50 beoordelingen

100% natuurlijke voedingssupplementen Premium SOLGAR

Geef de smaak van natuurlijke thee terug!

CATEGORIEËN

POPULAIRE MERKEN

POPULAIRE GOEDEREN

CATEGORIEËN

POPULAIRE MERKEN

interessant

Ergonomie en ecologie met RADIUS-tandenborstels

Maak kennis met de unieke set voor intensief bleken!

CATEGORIEËN

POPULAIRE MERKEN

POPULAIRE GOEDEREN

CATEGORIEËN

POPULAIRE MERKEN

interessant

Avene - zonbescherming voor de meest gevoelige huid

CATEGORIEËN

POPULAIRE MERKEN

interessant

Maak kennis met de hardware cosmetology WELSS!

Genezing van gezichts- en lichaamsbehandelingen met Gezatone-apparaten

CATEGORIEËN

POPULAIRE MERKEN

interessant

Uriage - zorg voor de tere huid van baby's en peuters

Veilige en effectieve zorg voor u en uw baby

Merken- A

POPULAIRE GOEDEREN

interessant

YSTHEAL - huidverzorging na 25 jaar

Merken- B

Merken- C

Brands- D

Merken- E

POPULAIRE GOEDEREN

interessant

Elancyl slank ontwerp - Gladdere, elastische en strakke huid

Merken- F

POPULAIRE GOEDEREN

interessant

Filorga Hydra-Hyal - gehydrateerde, gladgemaakte huid straalt van de jeugd!

Brands- G

POPULAIRE GOEDEREN

interessant

GiGi - een combinatie van natuurlijke ingrediënten en hoogwaardige biotechnologische producten

Merken- H

POPULAIRE GOEDEREN

interessant

Koreaanse cosmetica voor gezichts- en lichaamsverzorging

Toonaangevende laboratorium voor professionele cosmetica in Israël

Merken- I

POPULAIRE GOEDEREN

interessant

Zeg "hallo" tegen je nieuwe assistenten - revolutionaire spiraalvormige elastiekjes-armbanden voor haar

Merken- J

POPULAIRE GOEDEREN

interessant

Johnny's Chop Shop is een stijlvolle cosmeticalijn voor mannen die er geweldig uit willen zien!

Probeer Japanse maskers van topkwaliteit uit.

Brands- K

POPULAIRE GOEDEREN

interessant

Plant energie voor haar schoonheid

KORA - de combinatie van natuurlijke ingrediënten met de nieuwste hightech

Merken- L

Merken- M

Brands- N

POPULAIRE GOEDEREN

interessant

Nuxe - de optimale combinatie van natuurlijke componenten, efficiënte technologieën en luxueuze texturen.

Dermatocosmetics voor de verzorging en gecombineerde behandeling van vette en jeugdige probleemhuid

Merken- O

POPULAIRE GOEDEREN

Brands- P

POPULAIRE GOEDEREN

interessant

Balsems voor droge, gebarsten en geïrriteerde lippen en huid

Merken Q

POPULAIRE GOEDEREN

Brands- R

POPULAIRE GOEDEREN

interessant

De revolutie in de wereld van shampoos: een kwalitatief nieuwe compositie in hoogtechnologische vacuümverpakking

Merken- S

Merken- T

POPULAIRE GOEDEREN

interessant

Betrouwbare dermo-cosmetologische producten voor de verzorging van pasgeborenen, kinderen en volwassenen

TONY MOLY is een kom vol stijl en schoonheid.

Merken- U

POPULAIRE GOEDEREN

interessant

Uriage - Hyseac - uw ideale behandeling voor probleemhuid 01.11.2017

Merken - V-Z

POPULAIRE GOEDEREN

interessant

Weleda vochtinbrengende lippenbalsems omhullen je lippen met de uitstraling van natuurlijke schoonheid!

Versterkend effect tegen tekenen van veroudering

Merken AZ

Merken - 0 - 9

POPULAIRE GOEDEREN

  1. beoordelingen
REVIEWS
GEZONDHEIDSHUIDCENTRUM
Evaluaties van SPF 50 Zonnebrandcrème met 50 ml Mineral Screen (Avene, Suncare)

Pisarenko Nadezhda Moskou (aan de rand van Moskou) | 4 februari 2017 |

Zonnebrandcrème SPF 50 met mineraalglas van 50 ml (Avene, Suncare)

Conclusies: vergelijkbaar met de oranje crème van Ivan, voor mij is erg zwaar. Het gezicht na de crème is erg wit, maar het kan zeker geen minus genoemd worden, want dat is hij en zonnebrandcrème. Terwijl je de crème draagt ​​die je altijd wilt wassen, wordt de crème altijd op de huid gevoeld. Ik ben blij dat hij bij velen kwam. Ach, ik behoor hier niet toe. Probeer indien mogelijk eerst in de sonde

Lyubov Egorovna KALUGA | 22/01/2018 |

Conclusies: uitstekende crème. Voor mijn huid is het gewoon een balsem, maar
koop het bijna geen gelegenheid, noch in de apotheek of in
cosmeticawinkels nee. Misschien is dit de onze in Kaluga.
Bedankt voor zo'n product. Lyubov Egorovna

[email protected] Kemerovo | 01/14/2018 |

Conclusies: Zeer hoogwaardig zonnebrand cosmetisch product voor het gezicht. Uit de naam (met een mineraal scherm) volgt dat de crème werkt als een scherm - en dit weerspiegelt heel nauwkeurig de belangrijkste functie van deze tool: het "ontmoedigt" letterlijk de zonnestralen. Mijn huid is donker en zonnebaadt snel. Met deze crème ging bijna de hele zomer voorbij als een "witte aristocraat" (maar dit is in de modus van de stedelijke zomer - zonder strandhellingen in de zon). Bovendien droogt de crème de huid niet uit (deze "bijwerking" wordt vaak aangetroffen in C3-producten), hydrateert enigszins, en verbergt zelfs enkele imperfecties van de huid. Maar om ervoor te zorgen dat de crème zo'n goede indruk op mij maakt, moet u zeker zeggen hoe u hem op de juiste manier gebruikt: u moet hem 30 minuten voordat u de woning verlaat, aanbrengen - hij kan in deze tijd in uw huid "passen". Over het algemeen zou ik het algoritme adviseren om dit hulpmiddel toe te passen, net zoals bij toononinstrumenten: zorgvuldige bevedering in alle gebieden (met uitzondering van de ogen) van het gezicht en de nek. Ja, de tijd kan niet worden opgeslagen, maar het resultaat is het waard - geen brandwonden en roodheid.

Miss Moskou | 10/6/2017 |

Conclusies: Helaas heb ik geen vrienden gemaakt met deze crème, het was onaangenaam, maar ik was zelf schuldig, omdat ik een beetje verkeerd heb gekozen. Ik hoop dat mijn ervaring iemand zal helpen. Deze crème is perfect, perfect voor warme klimaten en hete zon. Vooral voor reizen, inclusief zee, omdat het waterbestendig is. Mooi in de stralen van het Midden-Oosten. Beschermt effectief zelfs de meest gevoelige en allergische huid, en creëert een speciale minerale film. Veroorzaakt geen irritatie. Voor alledaags stedelijk gebruik is dit echter niet geschikt, met welk doel het is verkregen. De crème heeft een dikke en nogal vette crèmekleurige consistentie, enigszins geoxideerd in een buis. Het wordt gemakkelijk verdeeld, maar valt zwaar op de huid. Moet wachten om te laten weken. Het creëert een voelbare sluier in het gezicht, omdat de textuur dicht is, de toon een beetje egaliseert. In sommige omstandigheden paste het helemaal niet, maar in andere was het uitstekend. Moet rekening houden met de doelstellingen.

Funtikova Lily Pyt-Yah | 06/30/2016 |

Efficiëntie, beoordeling 5

Het effect is, minstens pigmentatie op het gezicht, twee keer per dag.

Textuur 5 beoordeling

Iets dichter, maar zo'n crème is altijd wit en dicht, comfortabel op de huid, niet verstopte poriën.

Winstgevendheid / onkosten, rating 5

Het verbruik is zeer economisch.

Conclusies: Ik vond de crème, ik heb een sneeuwwitte huidcombinatie, er zijn geen extra rimpels en onregelmatigheden.

Yulia P. Kharlova Omsk | 06/20/2016 |

Efficiëntie, beoordeling 5

crème beschermt effectief tegen de zon en voorkomt zo pigmentvlekken.

Textuur 5 beoordeling

dikke, blauwachtige crème, vet

Winstgevendheid / onkosten, rating 5

Conclusies: voor gebruik in het land is heel acceptabel, maar ik zou niet "met mensen" gaan met een blauw, dik gezicht. rechtvaardigt zichzelf, voegt geen pigmentatie toe.

[email protected] St. Petersburg | 05/24/2016 |

Efficiëntie, beoordeling 3

Ik koos deze crème als hypoallergeen, zonder de beoordelingen te lezen. Toen toegepast op het gezicht, was erg van streek. De crème is dicht, dik, heel wit, maar niet iets dat wit wordt, maar net als zinkpasta die is ingesmeerd met een witte laag en niet wordt geabsorbeerd. Bij het proberen om de huid kapot te slaan onderstreepte het pellen. Ik moest doorspoelen.

Textuur, beoordeling 3

hield niet van de textuur, erg dik, zeer witter de huid (hoewel ik niet donker ben, lichte huid), absorbeert niet

Winstgevendheid / onkosten, rating 5

Conclusies: hield niet van, teleurgesteld in de aankoop. Wel, dat veroorzaakte geen allergieën

[email protected] Rostov aan de Don | 05/10/2016 |

Efficiëntie, beoordeling 5

Ik hield van deze specifieke beschermende crème. In tegenstelling tot de melk van hetzelfde bedrijf, voelt de crème niet op het gezicht, licht helder op en beschermt perfect tegen de zon. Veel mensen stellen de aanschaf van dit hulpmiddel ter discussie, van de relatief hoge prijs en dat kleine bedrag. Maar ik durf te merken dat zonnebrandcrème het nummer 1 is in een schoonheidsspecialiste. Je vraagt ​​waarom? Omdat het nodig is om het te gebruiken in de volgende gevallen: 1. acne, acne (zodat het niet erger wordt!) 2. wanneer je van de lente tot de herfst op straat bent in de zonnewijzer, zowel in het centrale deel van Rusland als in de zuidelijke regio's en zelfs meer in een warm klimaat! bij gebruik van producten met zuren - anders pigmentatie! 3. bij gebruik van producten met peroxide benzoyl (Baziron) - anders pigmentatie! 4. hoe veroudering van de huid, rimpels... te voorkomen (5. voor zelfs het bruinen van de huid van het gezicht

Textuur 5 beoordeling

De textuur is witachtig-lichamelijk, wordt goed over de huid verdeeld, wordt niet direct geabsorbeerd, je moet 5 minuten wachten.

Winstgevendheid / onkosten, rating 5

Zoals ik al zei, het volume van deze tool is klein, maar ik denk genoeg voor de zomer. Hoe dan ook, gedurende 1 seizoen verliest een open beschermende agent zijn eigenschappen.

Conclusies: je huid beschermen tegen de zon is een heilige zaak. Ik vertrouw Aven volledig. Ik herhaal de aankoop opnieuw. Ik vond deze crème erg leuk, te beginnen met de verpakking en eindigend met het feit dat het niet nodig is om een ​​dagcrème extra te gebruiken, hydrateren is voldoende. Maar ik neem mijn toevlucht tot een dergelijke vermindering van de "lagen" op het gezicht, alleen als ik het huis in de ochtend verlaat. Ik vind het niet nodig SPF te besmeuren, zelfs niet in die dagen dat je de hele dag thuis zit.

Volik Elena Anatolyevna Kanevskaya | 06/05/2016 |

Efficiëntie, beoordeling 5

De crème is zeer dicht, goed beschermd tegen de zon, een zeer grote mate van bescherming. Crème met een mineraal scherm, goed en bedekt strak de huid.

Textuur 5 beoordeling

Zeer dicht, laat een beetje witachtige kleur na aanbrengen, maar als je even wacht, wordt de crème bijna volledig opgenomen.

Winstgevendheid / onkosten, rating 5

Consumptie zuinig, u hebt een beetje geld nodig voor de toepassing, omdat Als u veel crème gebruikt, zal het moeilijker zijn om te laten weken.

Conclusies: Perfect beschermt tegen zonlicht, hoge mate van bescherming, lichtbleek. Geschikt voor make-up. Ik gebruik het in plaats van tonale middelen.

Rasputina Tatyana 30/04/2016

Efficiëntie, beoordeling 5

Crème met een verrassing: toen ik me voor het eerst aanmeldde, was ik bang. Op het eerste gezicht leek de crème op een tonale remedie, lichter in tonen van vijf. Na 15 minuten volledig geabsorbeerd. Niet kleverig, glanst niet, voelt niet op het gezicht, laat een nauwelijks merkbaar witachtig merkteken achter, maar is niet kritisch. Voor mij is het vooral belangrijk dat de crème mineraal is.

Textuur 5 beoordeling

Dik, wit met een parfum.

Winstgevendheid / onkosten, rating 5

Het verbruik is afhankelijk van het doel en de frequentie van gebruik.

Conclusies: crème leuk gevonden. Een volume van 50 ml zou genoeg moeten zijn voor de hele zomer; Ik vind dat een dergelijke hoge mate van bescherming in stedelijke omstandigheden niet elke dag nodig is.

Tatyana K. Moskou | 24-11-2015 |

Efficiëntie, beoordeling 5

Een ideale crème voor mensen met een gevoelige huid, eigenaren van postacne of pigmentvlekken. Dankzij hem kon zijn gezicht gelijkmatig bruinen, niet "bevlekt"

Textuur 4 beoordeling

Het enige negatieve is een dikke crème. Niet geabsorbeerd tot het einde! Niet vet, maar het is compact

Winstgevendheid / onkosten, rating 5

Sampler voor anderhalve week zee-recreatie

Conclusies: ik zal zeker sporadisch kopen. Het zal geen pigmentvlekken verbranden of verbranden. In dit geval is SPF 50 meer dan geschikt, maar omwille van een gelijkmatige teint kunt u veel doen. 5!

Pogorelnikova Marina Alekseevna Zarechny | 11.11.2015 |

Efficiëntie, beoordeling 5

De crème kan goed worden beschermd tegen de zon, maar voor mijn huidtype is het te vettig en glanzend, en het maakt de huid ook erg licht.

Textuur 5 beoordeling

Een nogal vette crème met een roze tint, sterk glanzend en de huid witter. Maar ik vond een manier om het te gebruiken.

Winstgevendheid / onkosten, rating 5

Conclusies: De crème is niet voor mijn huidtype, maar ik heb een manier gevonden om het te gebruiken. Ik voeg een beetje van deze crème toe in een donkere tint en gebruik hem zo. De crème is uitstekend, geschikt voor meisjes met een droge en normale huid.

7 beste zonneschermen

Vrouwen die niet van tevoren oud willen worden, weten dat zonnebrandcrème een essentieel onderdeel is van huidverzorging in het zomerseizoen. En voor het gezicht is het over het algemeen aan te raden crèmes altijd met SPF te gebruiken! Dit zal helpen beschermen tegen de schadelijke effecten van ultraviolette straling en fotoveroudering voorkomen. Niet elk hulpmiddel kan echter de kwaliteit van het lichaam beschermen, dus de keuze van het beste zonnescherm moet worden benaderd met kennis van zaken!

Hoe een zonnescherm te kiezen

Allereerst moet je onthouden dat de ultraviolette stralen anders zijn, namelijk het type UVA, UVB en UVC. Deze laatste passeren echter bijna niet door de ozonlaag, dus we hoeven ons alleen te verdedigen tegen de eerste twee. Veel moderne crèmes, ook wel sunscreens, sanskrin genoemd, kunnen de huid tegelijkertijd van de effecten van zowel UVA- als UVB-stralen redden. In de regel schrijven fabrikanten in grote druk dergelijke informatie voor op de verpakking - let hier op alle mogelijke aandacht op!

Daarnaast speelt de Sun Protection Factor een belangrijke rol, die ook bij alle SPF bekend is. En als je voor een wandeling door het schaduwrijke stadspark voldoende crème met SPF 15-20 hebt, dan voor een vakantie op het strand en nog meer voor een vakantie in een warm tropisch resort, heb je meer serieuze bescherming nodig en is het beter om een ​​Sanskrin te kiezen met een SPF-niveau van 30-50. Als u Koreaanse producten gebruikt, moet u er rekening mee houden dat in Azië PA-markering wordt gebruikt - een analoog van de Europese SPF. En in plaats van nummers na PA, plussen worden neergezet, en hoe meer van hen, hoe hoger de mate van bescherming.

Wat de samenstelling betreft, is het geweldig als titaniumdioxide en zinkoxide (fysische filters) of avobenzon, benzofenon, bisoctrizol (chemische filters) in de crème aanwezig zijn.

Nuances van toepassing

Natuurlijk moet men niet alleen in staat zijn om een ​​kwaliteitsinstrument te kiezen, maar ook om het op de juiste manier te gebruiken. Dus, geen Sanskrin zal de huid de hele dag beschermen - het moet worden vernieuwd, vooral na het baden! Een zonnebrandcrème mag niet direct op het strand worden aangebracht, maar 15-30 minuten voordat u naar buiten gaat, zodat de chemische filters voldoende tijd hebben om hun beschermende werking te beginnen.

Bovendien mag de Sanskrin-buis zelf niet op een ligstoel onder de brandende zon liggen - stop hem in een zak zodat de filters hun effectiviteit niet verliezen!

En om te beslissen welk soort zonnebrandcrème u moet nemen voor het gezicht en lichaam, kunt u onze beoordeling van de besten helpen, samengesteld op basis van de meningen van professionals en beoordelingen van gewone gebruikers.

Avene spf 50 beoordelingen

Een goede, ervaren masseur - Julia

Girlfriends! Vertel ons, welk soort SPF sunblock gebruikt u in de zomer boven de 30, beoordelingen?
Het is een feit dat ik een supergevoelige huid heb, dat ik elke zomer brand en rood word, in het algemeen, zou ik het leuk vinden, zodat ik geen last van zure room hoef te smeren, en ik heb ook een kleurtje nodig om het te krijgen. Nou, als het me niet helpt, raad dan een crème aan na zonnebrand, tegen brandwonden. Voor gezicht en lichaam, indien mogelijk.

- De beste - zonnebrandcrème voor kinderen voor het gezicht spf 30 of 45 kan worden gekocht bij een apotheek, Afrika wordt genoemd of iets dergelijks.

- Kijkend hoe actief de zon is waar je gaat smeren. In Turkije werd ik niet gered door Vichy 50, noch door de pose van Laroš, ook spf50. Maar in ons zuiden hebben ze veel geholpen.

- Als het is vergeten en verbrand, dan is "mijn zonneschijn" ook met panthenol, alleen voor een gevoelige huid, het lijkt mij dat het beter is om zonnebrandmiddel te kopen voor kinderen.

- Avene cleanance spf 30, er is nog SPF 50 voor hen. Zorg in het algemeen voor voldoende zonnebrandcrème. Meestal minder dan nodig, en van deze mate van bescherming wordt verminderd.

- Biore! Avene is ontzettend zwaar in vergelijking met hem.

- Als je een zonnebrandcrème kiest, wat beter is, dan gebruik ik kinderen, maar hoewel ze misschien goed zijn voor de gevoelige huid, worden ze het vaakst op de huid gezien, ze worden voor een lange tijd geabsorbeerd. Dit is waarschijnlijk specifiek voor ouders om te zien waar het kind besmeurd was, en waar niet. Geluk, zelfs als de crème wit is en niet blauwgroen.
- Opeens was Avon goed.

- Je kunt een gezichtscrème van Lancaster kopen.

- Voor het gezicht heb ik dit van Clarence. Wordt niet witter, verstopt de poriën niet. De huid is vettig, probleem.

- Hada labo spf50 voor het gezicht, voor het lichaam van Rosh, zaai pshikalka (maar niet spray), dus redde hij me in de bergen, geen enkel kleurtje (hoewel vaker bijgewerkt dan na 2 uur), en daar werden de oren volledig verbrand in een paar uur.

- Mijn zonnebrandcrème spf 50.

- Dezelfde vraag, maar met de toevoeging van het item, welk soort zonnebrandcrème te kopen voor het gezicht, zodat het niet als een masker is, en zodat u er normaal make-up op kunt aanbrengen.

- Probeer Koreaanse Sanskrins, bijvoorbeeld, de geheime sleutel is mooi budget en licht van textuur.

- Moet shiseydo! Voor jou kan je dit corrigeren voor kinderen en een gevoelige huid. De factor spf 50, een zonnescherm voor het lichaam, gezicht, wordt versterkt door de interactie met water en gelijkmatige afdekkingen.

- Koreaans zeker! Ik woon in een zeer zonnige regio en zelfs met mollen - Koreaanse dingen redden me. Je kunt Missha (safe block 50) Innisfree zien, nam de gebruikelijke BB-crème de saem + 30, dus iedereen in de bergen ging met rode gezichten, en alles is goed met mij, ik raad je aan een kijkje te nemen.

- De beste zonnebrandspray 50. 1. Het beschermt niet alleen tegen SPF, maar ook tegen PPD.

- Babyhuid kan worden gezien omdat de samenstelling van de zonnebrandcrème hoofdzakelijk fysieke filters zijn, omdat ze als de minst schadelijke en meest effectieve worden beschouwd en lang meegaan. En veel chemische filters reageren snel en verliezen hun effectiviteit na een bepaalde tijd. Dat is de reden waarom de crème niet effectief lijkt.

- Cool, bedankt voor het uitleggen.

- De beste zonnebrandcrème spf 50 van het bedrijf Heliocare, er zijn veel filters, apotheekmerken zijn niet eens in de buurt, vooral als je naar het zuiden gaat.

- Hada Labo spf50 crème-gel is een grote pot (100 ml!), De crème is niet vet, niet wit, erg koel van textuur. Ik solliciteer op gezicht, nek, oren, halslijn en handen. Ik ben behoorlijk gehydrateerd en mat, maar ik heb een gecombineerde huid die gevoelig is voor uitdroging. Nieuwe sproeten en ouderdomsvlekken ermee niet in Moskou. Maar voor het nieuwe jaar in de tropen, redde niets me, noch Aven noch Hada Labo, noch Garnier, noch hoed, noch zalf elk half uur.

- Over sunblock of bescherming ertegen lees ik met plezier, maar na zonnebrand voor mij het beste hulpmiddel - 99% aloëgels, dit gebeurt met Koreaanse merken, evenals een enorme selectie op iherb.

- Ik werd geadviseerd door een dermatoloog door Setafil Daelong Plus. Apotheek merk, er is een lotion en crème.

- Ik heb een probleem. Binnenkort de zomer en ik wil stoppen met het gebruik van tonaliteit in het algemeen en de mooiste huid maken. Wat is nu - zwarte stippen, periodieke ontsteking van alles wat mogelijk is, wild gevoelige huid. Een penseel voor het wassen van haar enige irritante, klei-effectmaskers geeft geen erg merkbaar effect. Ik kan zure peeling niet gebruiken met SPF - elke SPF verstopt poriën nog meer en veroorzaakt de wens om het af te wassen.
Beste dames, vertel me alsjeblieft, welke procedures bij de schoonheidsspecialiste helpen om mijn probleem op zijn minst te verminderen? Hoe zit het met je in de lente en de zomer? En als iemand uit Moskou komt - deel de contacten van cosmetologists die gewoon hun werk doen en het efficiënt doen, zonder een stapel producten vanuit hun salons in te leveren.

- Wat voor soort zonnebrand heb je geprobeerd?

- Ik heb de SPC minerale SPF geprobeerd, het heeft ook het lichtste dichte effect (ik zeg, omdat het in de zomer ook klei op het gezicht lijkt), maar het is erg duur en beschermt niets.

- Reinigen, dan alleen het resultaat ondersteunen met een gel voor het wassen van de "piloot" en een scrubmasker, de crème is zelf-hydraterend.

- Zuren en ultrasone reinigingsmiddelen.

- En schoonmaken met echografie of gecombineerd?

- Hoogwaardig zonnescherm. Clarins, la rose posay en shiseido. Ik dacht dat minstens één van hen zou doen, vooral omdat ik zeer goede recensies zag.

- Gecombineerd wordt na het reinigen ook een ionoforesemasker gemaakt.

- En hoe zit het met de gebruikelijke zonnebrandspray of gezichtscrème met SPF? Ik heb een gewone dagcrème met SPF 15, deze verstopt niets (de huid gedraagt ​​zich op dezelfde manier, zoals die van de auteur). Of is het niet?

- 15 is niet genoeg, tenminste 30.

- Ik kan alleen maar op deze manier advies geven - voordat je de procedures doorloopt, een consultatie doorloopt en tests uitvoert. Eerst moet je weten waarom je huid zich zo gedraagt. U kunt deze salons afschillen en helemaal niet nodig (en misschien zelfs schadelijk). Hormonen, allergenen, schildklier.

- Welke nonsens, en welke hormonen zijn verantwoordelijk voor huidvet? En het allerbelangrijkste: hoe behandel je ze, drink je hormonale pillen?

- Het meisje schreef niet alleen over de vette huid. Ze schreef dat ze verschillende ontstekingen had.

- Ik ging een gecombineerde schoonmaak doen, maar de schoonheidsspecialist adviseerde om cryomassage te doen.

- Ik ben gestopt met drinken in februari, mijn huid is het einde, ik weet niet hoe ik het moet behandelen, ik denk dat ik alleen kan overleven.

- Droge en normale huid, periodieke ontsteking en een dermatoloog zeiden dat dit stress is en allergieën dus passeren.

- Toon crèmes met spf (of gewoon crèmes met SPF) verstoppen de poriën en veroorzaken ontstekingen?

- Sorry, ik dacht dat als de poriën eenmaal verstopt zijn, het probleem in vet zit.

- Koreaanse cosmetica Caolion! Precies hetzelfde voor zo'n huid, ik probeerde een zuurstofmasker - vuur en toon gelijkmatig, en vecht met zwarte punten. En nog belangrijker - de huid nadat deze super zacht is, breng ik aan nadat ik de procedure van afpellen thuis heb uitgevoerd met behulp van afpelschijven, waarover ik wil praten en praten! Je kunt niet langer schilderen, alleen blijft het probleem in de zwarte cirkels onder de ogen! En het feit dat ik een SPF heb in bb en cs room, moet je apart nemen met de gebruikelijke met SPF.

- SPF-tonen zijn niet genoeg. Je zult nooit zoveel crème op je gezicht zetten dat het filter werkt. Dus dit alles is slechts een marketingtruc. Aan de auteur: Heliocare heeft goede sterke sanskrins voor de huid die vatbaar is voor verstopping.
Maar de procedure is te laat om te doen, het kost vele maanden. Het is net als 2 weken voor de zomer om te schrijven dat je voor deze zomer dramatisch gewicht wilt verliezen.

- Kijkend hoe tonaal, heb ik vertrouwen in mijn bb 100%.

- Ik had gewoon spf en tonaal met hem. Nu is het enige dat licht is en poriën niet verstopt, Bobbi bruin, waarin + - 15 spf staat.

- Ik heb een jaar lang ss van lumene met spf 20 gebruikt en na deze post werd ik attent. Bedankt voor het antwoord.

- Reinigend door cosmetologists, mesotherapie, voor thuiszorg is het cicaplast in plaats van room. Maar het droogt niet en de teint werd uitstekend.

- Dit geldt voor absoluut elke toon.

- En in Spanje worden ze in apotheken verkocht of waar? Ik wil het ook proberen. En geprobeerd om ze te verpoederen? Er zijn er verschillende, weet niet welke de meeste matten zijn?

- Over het algemeen is dit een Spaans bedrijf, dus in Spanje is het duidelijk aanwezig. Ik heb besteld bij Moskou. Voor een vette huid - degene met het merk olievrij, probeerde het alleen. Maar ik geloof niet sterk in de zonbeschermende eigenschappen van het poeder - nogmaals, vanwege de onmogelijkheid om een ​​voldoende dikke laag aan te brengen.

- Waar is het bewijs? Je praat er zo gemakkelijk over, ik heb geen tonale, ik heb een bb-crème van het Koreaanse bedrijf Orgahue, de ingrediënten van deze producten zijn gecertificeerd volgens internationale kwaliteitsnormen, zoals Ecocert, USDA Organic, OTCO, Australian Organic. Ik maak schillen en pas dan alleen deze bb toe, alles is perfect.

- Ja, waar gaat dit allemaal over? Ik bedoel dat zonnebrandmiddel voor het gezicht moet worden aangebracht met een dikke laag zodat het 100% werkt, niemand gebruikt decoratieve cosmetica in dergelijke hoeveelheden, daarom werkt het niet. We lezen de blog.

- Adel's blog is niet de ultieme waarheid, het is op een of andere manier vreemd om onvoorwaardelijk alles te geloven wat daar is geschreven, kritisch denken is er, alles is zakelijk.

- Er worden feitelijk links naar onderzoek gegeven. Het is vreemd om iets te zeggen over kritisch denken, wanneer het artikel vrij betrouwbaar is vanwege de beschikbaarheid van bronnen.

- En ik deed mijn onderzoek. Als ik na lang pellen geen pigmentvlekjes heb en zelfs een hint van hen, dan denk ik dat mijn bb werkt, maar onder bb breng ik in ieder geval een moisturizer aan, dus ik ben het ermee eens dat het met spf moet zijn. Alleen maar omdat het handig is, toegepast en niet gestegen.

Aven Cream Sunscreen SPF 50+

Maximale UV-bescherming voor de droge en gevoelige huid. Zeer licht, overgevoelig voor de huid van de zon.

De huid wordt op betrouwbare wijze beschermd tegen korte en lange UVA- en UVB-stralen. Geen irritatie en droogheid.

eigenschappen

Avene Zeer hoge beschermingscrème SPF 50 (Aven Cream zonnebrandcrème SPF 50+) voor de droge, gevoelige huid.

Sunscreen Avene Zeer hoge beschermingscrème SPF 50 biedt een zeer hoge mate van bescherming tegen het volledige spectrum van ultraviolette straling voor licht, droog en overgevoelig voor de zonneschil. De crème bevat een uniek complex "SunSitive", evenals het minimum aantal chemische filters die een mild effect hebben zonder de tere huid te irriteren. Avene Zeer hoge beschermingscrème SPF 50 heeft een niet-vettige textuur, waardoor het aangename sensaties geeft wanneer het wordt aangebracht en snel wordt opgenomen zonder zichtbare sporen achter te laten. De ingrediënten in de samenstelling kalmeren en verzachten de huid, voorkomen veroudering van de foto. Avene Zeer hoge beschermingscrème SPF 50 is verpakt in een handige airless tube met een dispenser, waarmee u eenvoudig de hoeveelheid applicatie kunt regelen.

  • Avene thermaal water kalmeert, verlicht irritatie, elimineert het gevoel van strakheid;
  • pre-tokoferil is een voorloper van vitamine E, beschermt de huid op cellulair niveau;
  • Titaandioxide is een mineraalfilter dat de huid op betrouwbare wijze beschermt tegen ultraviolette straling.

Bevat geen parabenen. Waterbestendig. 100% fotostand. Gecertificeerde UVA-conformiteit.

  • vrij van parabenen

Wijze van gebruik

Breng de spray op de huid aan met een uniforme laag vóór elke verschijning in de zon en zo vaak mogelijk, vooral tijdens baden in de zon en na elke zwembeurt.

Voor Meer Informatie Over De Behandeling Van Acne