Avene diaknel - beoordelingen

"Diaknel" van Avene Regulerende crème voor de huid met acne. Elimineert acne-uitslag voorkomt dat de vorming van littekens een bacteriedodend effect heeft. Voor tieners en volwassenen.

Avene Diaknel 21 januari 2012

Ik gebruik nu diaknel voor een maand. gemengde gevoelens. zoals puistjes verdwijnen, en soms lijkt het er niet op. Ik weet niet eens wat ik kan verwachten. soms van binnenuit dat ze klimmen.. een gevoel. Ik ben in de war door het feit dat er na hem rode vlekken zijn, wat te doen. Meisjes hoe ze schoon te maken en vertel me dan eens pliz. )))) Kan het branden? En toch, meisjes, die toen het resultaat kwam de beloofde?

Elizabeth
Sun Valley Guest

Avene Diaknel 17 januari 2012

Hallo, vertel het mij, maar van de pigmentatie in de nek, zal het helpen? Pigmentatie van het zonnebank, al bijna de helft van de nek in bruine vlekken.

Avene diaknel 4 november 2011

Ik gebruik het diacneal al drie maanden en ben zeer tevreden. Hij werd geadviseerd door zijn allergoloog en sindsdien alleen Aven. Als het je niet helpt, probeer dan een probleem in je lichaam te vinden, je zult het zeker vinden. Begin om zowel het probleem als de huid tegelijkertijd te behandelen, het resultaat is uitstekend. Ik weet het alleen.

Reacties Beoordeling nuttig? Ja 2 · Nee 1

Avene diaknel 4 november 2011

Weet iemand hoe adolescent diacneal moet zijn?

Avene diaknel 4 november 2011

Weet iemand hoe adolescent diacneal moet zijn?

Reacties Beoordeling nuttig? Ja 11 · Nee 4

Avene diaknel 4 november 2011

Weet iemand hoe adolescent diacneal moet zijn?

Reacties Beoordeling nuttig? Ja 4 · Nee 3

Avene diaknel 31 mei 2011

Na het lezen van goede recensies over Diaknele, rookte ik mezelf natuurlijk, omdat mijn huid werd gecombineerd en soms problematisch. Ik hoopte dat ik puistjes op mijn voorhoofd zou kwijtraken... Ik smeerde de T-zone de eerste 2 dagen voor de eerste keer, het leek te helpen, toen begon de gruwel, elke ochtend in de spiegel zie ik nieuwe kleine en niet-zo puistjes, al op de kinnen die nooit in zo'n hoeveelheid Het was, na 2 weken aanbrengen, de huid begon af te pellen op de kin en een rode vlek leek op een brandwond...: (((Ik gebruik ook Aven Cleansing Gel Cleansing, Cleansing Mattifying Lotion, Sebum-regulating Emulsion Colorless Cleaning, Thermal Water, al het andere is volledig bevredigend. Ze schrijven dat het resultaat n is is na 2 maanden van het gebruik, ik zit hier en denk.. gebruiken als verdere Diaknelem of op zoek naar iets anders, willen niet de hele zomer te gaan met acne.... En ik was zo hoop dat het...

Avene Diaknel 14 november 2009

Reacties Beoordeling nuttig? Ja 2 · Nee 0

Avene Diaknel 6 november 2008

Reacties Beoordeling nuttig? Ja 1 · Nee 1

Avene Diaknell 22 april 2007

Reacties Beoordeling nuttig? Ja 0 · Nee 0

Avene Diaknel 14 februari 2007

Reacties Beoordeling nuttig? Ja 1 · Nee 0

Avene Diaknel 6 februari 2007

Reacties Beoordeling nuttig? Ja 4 · Nee 1

Avene Diaknel 20 november, 2006

voor sony.
Diaknel (regulerende verzachtende crème met therm water Aven)
Bevat een set van elkaar aanvullende actieve ingrediënten. Elimineert acne, voorkomt de vorming van littekens en heeft ook een bactericide. actie. Glycolzuur verzacht de huid, helpt acne te bestrijden. 1 keer per dag, 's avonds aanbrengen op de aangetaste huid (indien nodig)

Over het algemeen is het een product voor een vette, lastige huid, met paling. huiduitslag. Ik heb vrij de tegenovergestelde huid is droog en gevoelig. maar ik ben goed bekend met het hele scala van producten van Aven. Deze info Ik nam de catalogus Aven. Ik raad je ten zeerste een apotheek aan op Falcon en Belorus. Er zijn zeer goede consultants (van 14 tot 20) op weekdagen en de prijzen zijn ook niet hoog.

Lost zwarte vlekken op in een paar dagen, behandelt acne (+ veel foto's)

Diacneal Avene, ik gebruik het nog niet zo lang geleden en heb het snelle positieve effect op de huid al opgemerkt.

Een klein buisje van 30 ml gekocht voor 365 hryvnia bij de apotheek.

De crème bevat: retinaldehyde 0,1%, glycolzuur 6%, ethylalcohol 3%, thermaal water Aven, cetylalcohol, siliconen, matkorrels.

Het diacneale werkt door retinoïden (evenals Differin en Klenzit), in dit geval retinaldehyde 0,1%. Een groot voordeel van Diakneal uit Aven is, in tegenstelling tot de bovengenoemde middelen, dat het een aanzienlijk percentage aan zuren bevat, namelijk 6% glycolzuur. Nou, net als alle Aven-producten zit er thermisch water in de compositie.

Door een dergelijke rijke samenstelling van actieve ingrediënten, zet Diacneal snel de huid op orde. Na een paar dagen aanbrengen van de crème verdwijnen de zwarte vlekken op het gezicht. En ze worden niet alleen lichter, ze lossen op. Dit is vooral merkbaar als de crème dik wordt aangebracht. De huidreliëf wordt ook genivelleerd.

De crème wordt alleen voor de nacht, over het hele gezicht, gebruikt. Dit is handig, omdat u 's morgens onder make-up uw favoriete verzorgingsproduct kunt gebruiken.

De crème zelf is naar mijn mening dik, met een enigszins onaangename geur, geelachtig van kleur. Wanneer het wordt aangebracht, wordt de huid tweak, maar het verdwijnt na een minuut. Hierna ontstaat geen ongemak meer. De huid van het gezicht onder de crème wordt onmiddellijk vettig en 's morgens is het erg vettig. Maar 's nachts kun je lijden, omwille van zo'n goed effect. Bovendien veroorzaakt dit nachtvet geen uitslag, maar behandelt het integendeel. Ik denk dat door dit vetgehalte de irriterende werking van glycolzuur wordt geneutraliseerd.

Ik heb deze crème apart gebruikt, zonder de hele serie Cleanance van Aven te kopen. Zijn alleen is genoeg om het gewenste effect te bereiken.

Het belangrijkste is om dagelijkse supplementen te kiezen die poriën niet verstoppen.

Ik wil een beoordeling toevoegen, meer dan 1,5 jaar na het schrijven van het eerste deel.

Desalniettemin, een aantal boerderijproducten geprobeerd. en de cosmetische industrie, kan ik zeggen dat de producten voor gelconsistentie (of het nu gaat om retinoïden, zuur of andere) veel beter geschikt zijn voor langdurig gebruik op een problematische huid. Fundamentals, crèmes, vette, en vooral zalven, veel minder voldoen aan de behoeften van olieachtige / gemengde probleemhuid. Zelfs als de rijke crème een sterk actief ingrediënt bevat, zal het effect ervan op de lange termijn niet al te vreugdevol zijn.

Misschien komt dit door de verstopping van de huidrespiratie (wat voor soort luchttoegang onder de laag vet waarover we kunnen praten?). Over het algemeen wordt een problematische huid met vrij lang gebruik van vette producten minder gezond qua uiterlijk en lijdt de teint daaronder. Ik beschrijf dit alles vanuit mijn eigen ervaring. Nu kun je me niets dapper maken (met uitzondering van natuurlijke plantaardige oliën - jojoba of druivenpitolie).

Alleen wastafels, tonics, gels, lichte emulsies of lichte basisoliën. Laad de huid met zware verbindingen is niet goed)

Ik probeerde ook deze remedies voor probleemhuid:

Proactiv Solution, Zinovit-probleem Huidspray, zalf, Differin-gel, Skinoren-gel, gel, Baneocin-poeder, Aven-probleemhuidcrème, Vichy-serie, Tian De probleemhuidcrème, Ovante-crème, probleemhuidmasker, The Body Shop, Mirre masker met grijs en zink, Balsam Ward, gel "met zilver", St. Janskruid crème, Hamamelis, Emalan hydrogel, Cettua nasale reinigingsstrips, Tea tree olie, Bee celandine crème, cosmetische klei DNC groen.

Ik raad het Darsonval-apparaat ook ten zeerste aan voor een problematische huid. Ik heb ook het Clarisonik-apparaat geprobeerd voor huidreiniging (ik vond het veel minder leuk).

Record navigatie

Lost zwarte vlekken op in een paar dagen, behandelt acne (+ veel foto's): 31 reacties

Ik kocht het voor een paar dagen, maar ik zag niets goeds, geen acne, en zelfs een vlek lost het niet op, ik zou zelfs zeggen dat ik er integendeel wat roodheid van heb, er is geen effect, vreemd genoeg, de reacties erop zijn behoorlijk positief

LoveGreenEyes, ik begon deze crème te gebruiken na huidbehandeling met Differin

Hier is een recensie over Differin: een groot rapport en vergelijking met andere middelen (+ FOTO voor en na, in uitvoering). Deze geneesmiddelen zijn gebaseerd op retinoïden en werken na langdurige behandeling. Het duurt enkele maanden, dit is een must! Ik heb een cursus gedaan op Diffa 4 maanden (het is goedkoper) en daarna heb ik Diacneal gekocht. Zodat hij de zwarte stippen beïnvloedde, moest hij 's nachts behoorlijk dik worden aangebracht.

duur, maar ik wil meer van de zwarte stippen af. Ja, er is glycolzuur daar, het lost comedonen goed op. Ik begrijp dat het bij elke apotheek kan worden gekocht.

duur, maar ik wil meer van de zwarte stippen af. Ja, er is glycolzuur daar, het lost comedonen goed op. Ik begrijp dat het bij elke apotheek kan worden gekocht.

duur, maar ik wil meer van de zwarte stippen af. Ja, er is glycolzuur daar, het lost comedonen goed op. Ik begrijp dat het bij elke apotheek kan worden gekocht.

duur, maar ik wil meer van de zwarte stippen af. Ja, er is glycolzuur daar, het lost comedonen goed op. Ik begrijp dat het bij elke apotheek kan worden gekocht.

duur, maar ik wil meer van de zwarte stippen af. Ja, er is glycolzuur daar, het lost comedonen goed op. Ik begrijp dat het bij elke apotheek kan worden gekocht.

duur, maar ik wil meer van de zwarte stippen af. Ja, er is glycolzuur daar, het lost comedonen goed op. Ik begrijp dat het bij elke apotheek kan worden gekocht.

duur, maar ik wil meer van de zwarte stippen af. Ja, er is glycolzuur daar, het lost comedonen goed op. Ik begrijp dat het bij elke apotheek kan worden gekocht.

Olson, het wordt verkocht in apotheken die producten van medische cosmetica AVEN aanbieden. Eerlijk gezegd, na een lange tijd na het toepassen van Diakneal, ben ik niet de eerste die er blij mee is. Ik zal de beoordeling niet verlagen, omdat het nog steeds goed is. Maar ik kan wel zeggen dat hij geen "wonder" zal creëren met een problematische huid. En als je beperkt bent in financiën, dan adviseer ik het niet. U kunt een minder dure vervanging vinden.

Olson, ik kreeg het advies om hier te lezen, er zijn heel veel recepten en tips om voor een probleemhuid te zorgen. Onverwacht advies, onconventioneel. Maar echt helpen. Lees ook, misschien zal het u helpen. Nu gebruik ik gewoon boter, details hierover HIER

En je kunt de huid eerst nog behandelen met retinoïden en dan naar de olie gaan. Met succes kunt u Retinoic zalf van de binnenlandse productie toepassen, het is veel goedkoper.

any11, bedankt, want het advies is heel verstandig

any11, en je deed toen -nibul hem. schillen in de cabine in de strijd tegen post-acne en zwarte stippen ??

Olson, ja niets, of liever altijd alsjeblieft. Ze schilde wel in de cabine en deed ze thuis. Binnenin maakte ze een kuur met fruitzuren met een geleidelijke toename van% zuren. Ik vond het effect toen erg leuk. Maar na verloop van tijd keert de huid terug naar zijn oorspronkelijke staat. U moet begrijpen dat om de huid in goede conditie te houden, u ofwel voortdurend de schoonheidsspecialiste moet bezoeken en de procedure moet uitvoeren, of een huisalternatief moet vinden. De huid wordt immers voortdurend vernieuwd, de hoornachtige huidlaag verschijnt weer en de poriën zijn verstopt. dit alles moet worden afgepeld. Ik heb bijvoorbeeld niet de mogelijkheid om constant naar de salon te gaan, dus ik ben op zoek naar betaalbare thuiszorgproducten.

Peelings voor thuisgebruik met zuren, vertel me 7?

hier is een zwarte punt

Ik heb je product bekeken, bedankt. En ten koste van je huidschilfers met zuren, ze blijken niet allemaal hetzelfde te zijn. En de aanwezigheid van zuren in de samenstelling garandeert het effect niet. Ik had het anders: Faberlik (niet onder de indruk) Chinees peeling (leuk) zuur tonisch (onbelangrijk) masker van badyagi kan niet anders dan te vermelden (harde, maar effectieve manier om de huid op te frissen) Ja, er zijn veel van, maar zuur is geen wondermiddel. En voor de gevoelige huid past het gewoon niet goed.

Mirra heeft overigens een enzymschil met papaïne. Maar ik begrijp gewoon niet of hij iets doet.

Badyaga is een blik, hoewel ze het één keer per week gebruikte, totdat ze het grondde, dat er een verbranding was.

Ik ben het ermee eens, badyaga - tin, met haar behoefte aan zorgvuldig

Ik hou heel veel van deze kremik, maar nu koop ik een Triacnel =) Ik vraag me af wat voor soort dier het is.

Ik zou ook iets nieuws proberen))

Bedankt voor de informatieve beoordeling!

Heel erg bedankt voor het lezen van mijn recensie, ik hoop dat iemand zal helpen met de keuze!

En hoe koppelingen in het bericht in te voegen? Schrijf in ps alstublieft

Aven Diaknel

Er is zo'n kremchik-Aven Diaknel.

Dit is wat ze over hem schrijven:
Regulatory Acne Skin Cream

kenmerken:
Diacneal bevat een complex van complementaire actieve ingrediënten:
- Retinaldehyde (0,1%) normaliseert de keratinisatie, voorkomt huidverdikking en de vorming van zwarte vlekken. De crème remt ook de overmatige verspreiding van bacteriën die ontsteking van acne veroorzaken.
- Glycolzuur (6%) is een actief ingrediënt met exfoliërende eigenschappen, voert een echte peeling uit op het huidoppervlak, draagt ​​bij tot het verdwijnen van zwarte stippen en maakt de huid merkbaar glad.
- Thermisch water Aven met kalmerende en irriterende eigenschappen vermindert roodheid die kenmerkend is voor acne-gevoelige huid.
Het diacneale is een niet-vettige emulsie met een uitgesproken matterend effect. Na 2 maanden aanbrengen wordt acne veel kleiner en worden de sporen ervan merkbaar gladgestreken.

Ik smeer hier (voor de nacht) maanden 2, alleen op de T-zone. dat ik smeer, dat ik geen smeer, een vuilnis, plus alles in de ochtend de T-zone vet is. (Ik heb zelf een combi-skin).. Ik denk dat ik misschien deze bezigheid heb beëindigd en iets anders heb gevonden. of doe ik iets verkeerd? Iemand zei dat zweepslagen van hem afnemen... niets van dien aard! Puistje zoals bleek, en soms verschijnt, maar hij stelt de huid niet gelijk.
Maagd wat te doen?
Gelieve te adviseren.

Gezichtscrème Avene TRIACNEAL (Triacneal)

Hoe zorg je voor een zeer problematische huid (foto + video)

Ik wilde je zo veel mogelijk vertellen over hoe ik zorg voor mijn probleemhuid en in de acute fase en op het gebruikelijke tijdstip waarop de huid er goed uitziet. Omdat je niet meteen begrijpt hoe je voor een probleemhuid moet zorgen, als je het begrijpt, is de huidreliëf al bedorven. Daarom moeten we op een zeer uitgebreide en tijdige manier handelen. In de video vertelde ik over het hele complex, inclusief over de gel van Aven Triaknel. Onderaan onder de video (op YouTube) - alle aanvullende informatie en links zijn geplaatst.

(Ik wil je wat meer uitleggen over de situatie dat na gel-behandeling met klinzit en alles wat je in de video hoorde, ik zeg dat de huid wordt gereinigd en bijna puur wordt, dat klopt. Maar mijn huid is weer begonnen het verwent als een cyste-ruptuur optrad en ik lag ermee in het ziekenhuis en natuurlijk had het weer allemaal een geweldig effect op de huid...)

En net onder, zal ik indrukken specifiek op de gel schrijven.

Ik zag eerst de cosmetica La Roshe. En kocht een crème rosé duo. Het effect dat hij gaf was heel, heel zwak. En een beetje verstopte poriën. Het beste van alles was dat hij zichzelf liet zien op een al gezonde huid, waar hij eenvoudig de regeneratie van de probleemgebieden moest verbeteren. Het zink in de compositie loste dit kennelijk goed op en ondanks het feit dat het duo de poriën op de kin verstopte en de neus een positief effect op de huid had. Maar ik was niet tevreden met de aankoop.

Daarna de crème bespreken met Alena MissBlack, die tegen die tijd een duo had gekocht en triacnule aven had geprobeerd, vertelde me dat la rréche Avene Triacneal - natuurlijk zou geen enkele kaars goed genoeg zijn! En toen was ik zo verscheurd in de apotheek cosmetica van de eerste crème was erg blij om het te horen en na 30 minuten meldde ik aan Alena van de apotheek met de boodschap: zie wat ik kocht !!

Ik lees de instructies en zie - verbetering na 2 maanden.

Ik kijk naar mijn huid in de spiegel en denk - nou, is het cool om zo'n 2 maanden te verduren? En je kunt niet snel?

'S Morgens word ik wakker met een zeer fris, verstoken uitwendig roodachtig (acne op de plek, geen roodheid) gezicht en ik denk - wauw !! En dus in één nacht ?? Geweldig !!

Toen begon hij me echt heel goed te helpen. Elke ochtend werd ik wakker met een gladder gezicht en zelfs mijn rimpel op de brug van mijn neus zag er zelfs een of andere manier meer tevreden uit)

Zeer vlotte en mooie teint kwam voor mij in de tweede week. Puistjes waren er nog, maar de huidtextuur werd zo mooi en zelfs dat zelfs de zichtbare ontstekingen er op de een of andere manier meer esthetisch uitzagen.

Het gevolg is dat 2 maanden ongemerkt en heel gemakkelijk en mooi voorbijgaan en ik merk dat mijn gezicht al in een maand schoon en schoon is. Elke dag worden alleen de acne vlekken op de jukbeenderen en kin lichter.

De buis was net genoeg voor 2 maanden en er bleef maar een klein beetje over.

De crème is lichtgeel met kleine lovertjes, zoals parelmoer. Het is vreemd verspreid over de huid - het is verloren na de eerste vlek, en je ziet het noch voelt het. Niet economisch toegepast, maar met al deze buis voor 2 maanden is genoeg.

  • sensaties:
  1. Een beetje tintelend, soms helemaal niet prikend.
  2. Veroorzaakt geen irritatie, peeling, roodheid. (Alleen op de eerste dag werd de huid na toepassing rood)

Hij en het duo maken echt een groot verschil. Duo behandelt met zink en zuren. Triacnel geneest met vitamine A en zuren.

Het beste om dit te combineren. Daarom heeft Avene Cleanance K-in zuren, zink en pompoenextract. Dat wil zeggen dat het nog logischer is om het duo niet te vergelijken met de triacnun maar met de aven k, het lijkt me alsof je tussen verschillende opties kiest.

Onderzoek naar het oude recept van de crème, dat vóór de vernieuwing van de compositie "diaknel" heette, was een van de 60 mensen van 15 tot 40 jaar oud:

-5 mensen hersteld.

-Een merkbare verbetering deed zich voor bij 32 mensen.

-verbetering bij 12 personen.

-lichte verbetering bij 7 personen.

- geen verbetering 2 personen.

Gebruik van actieve ingrediënten:

Retinaldehyde 0,1%. - retinoïde in cosmetica:

- maakt kleine rimpels glad (maar meer positief effect bij 0,5%)

-elimineert schilfering van de huid.

Glycolzuur 6%

PLAATS VAN AANKOOP: apotheek "Lakes" SPB.

Parelmoerachtige gouden crème met een niet erg aangename geur, maar de ontsteking haat hem....... + foto, beschrijving, stalen. foto "VOOR" en "NA" 1 maand gebruik. Parsing in 10 stappen.

Ik gebruik altijd zure crèmes als ik een vette, poreuze huid heb met lange helende tekenen van ontsteking in het koude seizoen. Ik vond het effect van Avene Cleanance K Cream-gel erg leuk, maar hoe vaak ik het beu ben hetzelfde product te gebruiken en ik besloot om iets dergelijks te kopen dat anders is))). Door de pogingen werd Avene Triacneal Soin-Skin Care gekozen.

Avene Triacneal crème wordt aanbevolen voor een probleemhuid met acne. Bestrijdt zware imperfecties van de huid, verzacht de acne en voorkomt de vorming van nieuwe littekens. Niet komegodno. Hypoallergeen. Het helpt sporen van littekens en littekens te verminderen, vermindert roodheid en irritatie van de huid, zorgt voor oppervlakkige peeling en maakt de huid glad.

'S Avonds aanbrengen op een vooraf gereinigde en gedroogde huid.

Aan het begin van de toepassing kan een lichte tinteling optreden als gevolg van de werking van het medicijn.

Niet aanbrengen op de oogleden en lippen. Niet van toepassing op kinderen jonger dan 14 jaar en tijdens de zwangerschap.

Voor een maand dagelijks ('s nachts) gebruik van de crème zijn er nog zoveel over:

Ik wil opletten dat ik het niet het hele gezicht spaar behalve de huid rond de ogen en lippen.

CONSISTENTIE - gele parelachtige vetvrije crème.

GEUR is specifiek - in mijn neus lijkt de geur op gist vermengd met iets anders.

De crème is gemakkelijk aan te brengen, gemakkelijk over de huid te verdelen.... verandert me in een Vietnamees met een geel gezicht))) het gezicht wordt echt geel. Snel geabsorbeerd waardoor de huid mat wordt.

De gele kleur op het kussen werd niet opgemerkt, dus je kunt je geen zorgen maken dat de crème het beddengoed zal bederven.

Hoe verdrietig het ook is, mijn post-acne crème heeft bijna geen effect - letterlijk een beetje lichter, maar in vergelijking met Avene Cleanance K Cream-gel kan worden gezegd dat er geen speciaal effect is.

Ontstekingen zoals periodiek opduiken en opduiken.

MAAR! Triacneal heeft een goed effect op de huidtextuur - ik bedoel het hypoderm, dat zichtbaar is onder bepaalde lichtomstandigheden. Dankzij de crème is het gemakkelijker om ze te verwijderen zonder een spoor achter te laten - ik kneep en vergat dat er iets was.

De crème verstopt de poriën niet, veroorzaakt geen irritatie, "tintelingen" op mijn huid Het komt alleen voor als de crème na het masker wordt aangebracht.

Teleurgesteld kopen! dus niet aanbevelen.

Afgaande op de rating kwam de crème op velen, ik vond het leuk - misschien vind je het ook leuk...... maar mijn huid begreep het niet.

Ik kocht op de site parfumeria.ua.

Bedankt voor de beoordelingen en aandacht voor de beoordeling!

"Cream, wat ben jij, mijn liefste? - Maar omdat ik echt de huid behandel, en niet alleen beloof!" + Een foto van mijn oude gehavende vriend.

Deze tube crème werd me een nieuw jaar gepresenteerd, het blijkt dat ik er al 10 maanden in zit. Ik heb het bijna de hele laatste winter en het begin van dit najaar gebruikt. En hij begon op te raken, maar ik sneed de doos door die ik weet hoe ik mijn lieve dingen kan verlengen. Dus als je een tube knipt, zit er nog steeds veel crème in, die zeker een maand meegaat. Ik bewaar dit hele ding alleen om duidelijke redenen in een tas.

Ik ben een fan van deze crème. Maar daarvoor gebruikte diacneal en ik hield echt van hem. Maar het werd verwijderd uit de productie en bijgewerkt, en zelfs de prijs werd verhoogd door de grabbers! Maar volgens de gever is de Triacneal praktisch niet anders, misschien zelfs koeler. Kortom, de apotheker danste daar en op deze manier en dat over de koper die vertelde en liet zien dat deze niet slechter is dan zijn voorganger en moet worden genomen!

Op de eerste avond profiteerde ik ervan en kwam ik tot de conclusie dat het echt niet anders is dan zijn voorganger wat betreft consistentie, kleur, dichtheid, geur, ik was blij om eerlijk te zijn. Verdomme, wat een cool hij is wanneer een nieuwe, puzatenky dergelijke buis

Het effect van de crème kan een week lang worden gevoeld door deze te gebruiken. Het wordt eenmaal daags, vrij overvloedig, één nacht aangebracht. Het gelaat krijgt een gelige tint en als je 's morgens veegt met een tonic, zal de watje geel zijn. Maar de kussens geven geen vlekken

De werking is als een geleidelijke peeling. Elke dag wordt de huid glad en soepel. Het zou de huid moeten knijpen wanneer het wordt aangebracht, als dit niet gebeurt, dan bent u niet goed genoeg om de huid van make-up te reinigen. Bij ontstekingen knabbelt hij intenser, maar ik ben nooit van hem op de muur geklommen.

Ik ben nog nooit van deze crème aan het pellen geweest. Misschien, integendeel, in de ochtend schittert de huid. Maar ik hou echt van wat ik 's ochtends in de spiegel zie. Dit is een fris, uitgerust gezicht, zwarte stippen fleuren, de huidskleur is aangenaam, ik wil het gezicht aanraken. En breng de foundation aan... mmmm.... een plezier!

Tijdens het gebruik van deze crème verschijnt er geen enkel puistje. Hoe kan dit niet alsjeblieft? Zelfs in de tijd dat ik 2 tubes gebruikte, merkte ik een zeer positief effect op: donkere vlekken van acne verdwenen. Ik heb ze sinds de adolescentie en uiteindelijk verdwenen.

De crème is duur, natuurlijk, de prijs is 1000 roebel een beetje. Maar voor mij voert het alle gedeclareerde functies uit.

Ik zal u adviseren om het te gebruiken met een zuurmasker van het bedrijf KORA, en het resultaat zal u niet laten wachten.

De familie heeft een zwart schaap + (2 foto's op de puist)

Hallo lezer. Ik wil het hebben over de crème van het bedrijf "Aven triacnule, regulating, smoothing". Ik begin voorlopig over de tool zelf)

De crème is geschikt voor:

Behandelt problemen zoals: Ontsteking, zwarte vlekken, vergrote poriën, littekens, dat wil zeggen, post acne, huiduitslag (acne), roodheid...

Zoals het op de doos staat: de crème is geschikt voor tieners en volwassenen met matige of ernstige acne.

We gaan naar de compositie:

1. Glycolzuur, omdat het "peeling-effect" geeft, verzacht, schilfert, huidgebreken elimineert.

2. Thermisch water Verzacht, elimineert roodheid, irritatie.

3. Retinaldehyde-zoals de fabrikant belooft, binnen-grenzen het uiterlijk van nieuwe ontsteking, voorkomt de verschijning van litteken na acne.

Aanbevolen aan te brengen op een schone huid, zonder make-up, bij voorkeur 's nachts)

Nu een beetje over mij, mijn naam is Yana, nu ben ik 18 jaar oud. Ik ben, net als veel andere mensen, de eigenaar van een gecombineerde huid, met zeldzame of frequente (in de winter) het uiterlijk van acnepatiënten, comedonen op het voorhoofd, wat pupyroshkov en zwarte punten maar op neus en kin, en nu begonnen deze punten langzaam op het voorhoofd en op de wangen te verschijnen, niet veel, maar ik merk het nog steeds. De poriën zijn enigszins vergroot, maar niet kraters...

Tot nu toe, eens bezocht de schoonheidsspecialiste. Heeft de procedure zoals het mechanisch reinigen van het gezicht. Ik had comedonen op mijn wangen gesloten, zeer merkbaar, maar na de schoonheidsspecialiste begon ik meer naar mijn gezicht te kijken en voorlopig verschijnen ze niet meer en worden ze niet zo vaak tot uitdrukking gebracht als voorheen. Ik heb maskers gemaakt van klei (blauw, zwart, groen en wit). Ik hou meer van de eerste drie typen. En conisch grijpen mijn kleine handen voortdurend naar het gezicht en verbrijzelen en verpletteren alle slechte en vervelende dingen, rode vlekken achterlatend, maar ik raak niet in het fanatisme van de lust op mijn gezicht sinds ik ooit de huid op mijn wang verbrandde en als een echte freak liep, plaatsen als een slang huid. Door het rood worden na het knijpen te elimineren, behandel ik nu deze punten met stippelpunten met verschillende alcoholen tegelijk (kamfer, salicylzuur en levomiticine) en smeer met zinkzalf of Flocet-gel (u kunt deze gel kopen als een zalf bij de apotheek).

En op de een of andere manier las ik over het goede Franse gezelschap Avene en Triacnel. Het probleem voor mij was om deze tool te vinden. Ik woon in de stad Lipetsk en hier is deze tool niet meer beschikbaar. Ik probeerde vanuit Moskou te bestellen, maar het werkte niet en vanwege een goed toeval ging ik zelf naar Moskou, ik vond het adres van de apotheek waarin deze tool beschikbaar was, ik maakte een reservering op mijn website en kocht deze de volgende dag. Mijn geluk kende geen grenzen. Immers, wie wil er nou niet een mooie, gezonde huid, zij het met kleine zwarte stippen of zeldzame puistjes, die eventueel kunnen worden weggestopt, maar daarvoor zonder deze vlekken, enge littekens en enorme acnepatiënten die hier of daar nauwelijks kunnen worden verwijderd.

Ik kocht de tool op 11 juli, het kostte me B 920 roebel, ik probeer economisch te spenderen, ik hoop dat dat lang genoeg zal zijn.

Ik breng het op mijn gezicht aan in een laag, als je een beetje in twee bent, als je de spoelen krachtig wrijft (wat moet niet worden gedaan, maar waarom?)))). Triacnel heeft een zure geur, ik heb al ergens zo ontmoet (maar ik kan me niet herinneren waar). De textuur is zacht, heeft een interessante gele kleur, de verpakking (tube) is zacht, aangenaam om aan te raken, hopelijk gemaakt van hoogwaardig materiaal.

Sommigen zeggen dat de remedie, die op de huid verschijnt, tintelt, maar niet op mijn hele gezicht, alleen op de puistjes die ik heb geperst, op de niet-gedroogde. Kan ik boos worden als ik niet tweak het niet werkt? (((Maar het resultaat is in tien dagen, ja, natuurlijk heb je meer tijd nodig om het resultaat echt te zien, maar ik heb een foto Before and After voorbereid, zodat je het kunt zien en misschien ook merkt dat het resultaat echt daar, wat ben ik erg tevreden)))

Tot nu toe is dit de enige remedie waar ik 100% tevreden mee ben, zoals ik al veel heb geprobeerd, en zenith, en klenzit, en skinoren en baziron, toen het nog niet zo populair was, een bloedtransfusie deden (ja, wanneer je bloed is afgenomen, en dan noemen ze het in de kont, het werkt ook, maar niet zoals de triacnel :)))) onlangs de Hollywood Peeling gemaakt, ik zal elke tien dagen verder gaan, kijken wat er gebeurt, ze zeggen dat het helpt...

Ik hoop dat mijn beoordeling je niet heeft geknoeid (ik schrijf voor de eerste keer), en de triacnel-tool zal je helpen als je het wilt kopen. ))

Als je vragen hebt, vraag dan, ik zal met plezier antwoorden)

Bedankt voor je aandacht))

Acne? Subcutaan? Brrr...... Voorwaarts voor Avene Triacneal.

Sinds ik een prachtige site heb ontdekt met ZEER lage prijzen voor farmaceutische cosmetica, wordt mijn huid elke dag beter en beter! Naar het ideaal, natuurlijk, nog steeds ver weg, maar vandaag heb ik veel bereikt - ik genas de problematische huid! Mijn redding was de afwijzing van cosmetica van slechte kwaliteit van massamerken en de overgang naar uw favoriete apotheekproducten!

De belangrijkste jager voor een prachtige huid - Avene Triacneal! De crème is ontwikkeld om ontstekingen en acne te bestrijden.

Hier is wat de fabrikant zegt over:

Avene TriAcneal Skin Care Cream vecht tegen de diepe problemen van een vette huid.

Ontworpen vooral voor de huid die vatbaar is voor vet en met ernstige tekenen van acne, huiduitslag. Het heeft een ontstekingsremmende, reinigende, verzachtende en kalmerende werking op de huid.

- Innovatieve, gepatenteerde component Effectiose blokkeert het verschijnen van irriterende elementen op het niveau van sebofollicle.

- Het heeft een schileffect, vanwege het gehalte aan glycolzuur in de samenstelling.

- Bevat retinaldehyde, dat de vorming van olieachtige huidonvolkomenheden vermindert en voorkomt dat resten achterblijven.

- Het Avene thermaal water dat deel uitmaakt, heeft verzachtende, ontstekingsremmende eigenschappen en geeft uw huid een onmiddellijk gevoel van comfort.

- Bevat geen parabenen. Toepassing: 's Avonds op een gereinigde, droge huid aanbrengen.

De crème wordt alleen 's avonds aangebracht! Vermijd toepassing op de huid van de contouren van de ogen en lippen.

De crème zit in een zachte plastic buis.

Het heeft een aangenaam onopvallend aroma.

Dikke consistentie, geperst door een dun gat zonder problemen.

Geel krijgt na het aanbrengen van het gelaat een gelige tint. Daarom, zoals de fabrikant zegt, mag de crème alleen 's avonds worden aangebracht!

Mijn gecombineerde huid droogt niet, maar hydrateert niet. Dus ik raad de droge huid niet aan. Het is ook niet geschikt, omdat het een groot aantal zuren bevat, waardoor het werkt!

De tool heeft zichzelf bewezen op 100%!

  • na 12-15 dagen is de teint sterk afgevlakt!
  • na 2 weken regelmatig gebruik was de helft van de zwarte stippen verdwenen en de overblijvende punten waren duidelijk lichter!
  • week na week van onregelmatigheden en kleine acne werd minder!
  • en na drie maanden raakte ik verlost van de brandende rode acne!

Na een behandelingskuur was ik erg tevreden met het resultaat! Hoewel de huid niet perfect is geworden, was mijn grootste probleem opgelost - ontstekingen verschijnen uiterst zelden en verdwijnen snel, waardoor er geen sporen achterblijven!

Tot op heden gebruik ik de crème nog steeds, maar ik heb de gebruiksfrequentie verminderd tot 3 keer per week. Of ik pas een punt toe.

Ik wil ook opmerken dat een belangrijke rol in de strijd voor een schone huid een grondige reiniging van de huid van vuil en vet is! Zorg ervoor dat u een wasmachine van hoge kwaliteit vindt! Ik, natuurlijk, voor de apotheek cosmetica! Uitstekende reinigende gels van Avene en Bioderma.

Bovendien is het wenselijk om het lichaam van gifstoffen te reinigen. Voor deze rol heb ik Enterosgel, die zelfs het uiterlijk van de huid alleen maar verbetert!

Miracle-crème gekocht voor 300 roebel op uw favoriete site van farmaceutische cosmetica, in Rusland is de prijs 750 roebel!

REFERENTIE NAAR MIJN FEEDBACK NAAR DE FRANSE PLAATS VAN APOTHEEK COSMETICS 3-4 keer goedkoper! Neem voor een korting op de eerste bestelling contact op met de PM!))

Alles is heel individueel, maar ik ben oprecht blij als mijn advies je zal helpen je huidconditie te verbeteren!

Thuiszorg Avène voor acne bij volwassenen: hoe kiezen en wat kan het doen?

Wat is Avène Cleanance?

De Avène-lijn voor probleemhuid heet Cleanance - en als u in uw leven acne hebt gehad, kon u er niets aan doen. Avène is van mening dat thuiszorg een cruciale stap is in het omgaan met acne. Het zou moeten werken als een preventie van verslechtering en ondersteuning van de huid tussen professionele procedures.

De samenstelling van twee lijnproducten is onlangs bijgewerkt: Cleanance Expert talgregulerende emulsie en TriAcneal Expert ontstekingsremmende emulsie. Nu zijn er geen zuren in. En in plaats van zuren - een component van expressine, keratolytisch gebaseerd op plantenextract (vermindert het aantal zwarte stippen, egaliseert de huidtextuur). Het is klinisch bewezen dat het in één procent concentratie effectiever is dan 6% glycolzuur, maar het breekt de lipidelaag niet en is geschikt voor de gevoelige huid.

De beste cosmetica 2018 wacht op u

Abonneer u op Beauty Insider en win een set van meer dan 40 producten waarvan wij denken dat ze het beste zijn!

Naast expressine bevatten beide emulsies diolenyl (doodt bacteriën die ontstekingen veroorzaken) en thermisch water Avene (vermindert irritatie). Het verschil is dat TriAcneal Expert een retinaldehyde heeft dat post-acnelittekens verzacht en vermindert (daarom is het bedoeld voor de huid met rijpe acne). En in de emulsie heeft Cleanance Expert monolaurine toegevoegd, die de talgproductie reguleert. Tussen emulsies kunnen worden gecombineerd.

Wie zijn onze heldinnen en dokter?

De deelnemers van de test deze keer - de patiënten van het "Instituut voor Plastische Chirurgie en Cosmetologie" voornamelijk met de eerste graad van acne. Allen worden waargenomen bij de arts-dermatoveneroloog, dermatoloog en schoonheidsspecialist Galina Viktorovna Sofinskaya. Alvorens bij het IPCC te werken, was Galina Viktorovna, vijfentwintig jaar oud, hoofd van de afdeling cosmetica voor kinderen van de schoonheidskliniek in Arbat, ze heeft veel ervaring in het behandelen van patiënten met acne.

Welk effect te verwachten van thuiszorg tegen acne?

We vroegen Galina Viktorovna, wat moeten we in het algemeen verwachten bij het gebruik van thuiszorg? Ze was eerlijk: "Acne lijkt te wijten aan het feit dat het geheim van de talgklier in het kanaal blijft en het verstopt (er kunnen veel redenen voor zijn: verminderde huidimmuniteit, stress, gastritis, antibiotica, hormonale insufficiëntie, enz.) in de wereld is de crème niet in staat om de kanalen van de talgklieren te verwijderen. Dit gebeurt door reiniging, peeling en andere cosmetische ingrepen. En thuiszorg staat niet toe dat ze opnieuw verstopt raken. Het normaliseert de kwaliteit van de afscheiding van de talgklieren, stimuleert de groei van nieuwe "correcte" cellen en werkt het stratum corneum bij. "

Wie zijn de "juiste" cellen?

De cellen van het stratum corneum groeien gewoonlijk in even kubieke vorm en hebben een uitstekend metabolisme. Terwijl je de bovenste lagen van de huid binnengaat, komt de inhoud eruit, worden ze dicht, vlak en grijpen ze in elkaar als een wapenuitrusting om het lichaam te beschermen. Het zou moeten zijn.

Maar laten we zeggen dat je onder stress zit. Het metabolisme is verstoord in de cellen. Ze zijn niet zo soepel, groeien in de verkeerde volgorde - zoals boeken die op de tafel liggen. Tussen hen is de hechting verbroken, een ongelijk oppervlak met "gaten" is gevormd.

Het eerste gevolg: de huid begint ongelijk te schillen. Wanneer u de crème aanbrengt, worden de schubben van het stratum corneum ermee gemengd. En dit 'cement' wrijf je, zonder iets te vermoeden, in de uitscheidingskanalen van de talgklieren en blokkeer ze. Er zijn ontstekingen.

Het tweede gevolg: deeltjes van vuil uit de omgeving komen in de "gaten" tussen de cellen. Dit wordt opgemerkt door de onderliggende cellen van Langerhans en zij "zeggen": "Hana, vrienden, je moet dringend worden gepatcht!" Een leger van bloedcellen en antilichamen wordt naar het probleemgebied gestuurd. In de spiegel zie je roodheid.

Wat belooft de thuiszorg van Avène Cleanance?

Breng celmetabolisme op orde: normaliseer peeling, hydratatie, kwaliteit en kwantiteit van uitscheiding. "De eerste veranderingen die de deelnemers aan het experiment moeten zien, zijn het reliëf egaliseren, de huid strakker maken en roodheid verminderen. Een beetje later zal het probleem van premenstruele ontsteking verdwijnen ", zegt Galina Viktorovna.

Onze heldinnen

Natalya denkt niet dat haar probleem het enge woord acne kan worden genoemd: "Ja, ik heb soms huiduitslag. Maar er zijn periodes waarin de huid helemaal schoon is. Het is echter niet vettig - eerder, een gecombineerde, vette glans komt niet overdag voor. Deze huiduitslag is waarschijnlijker geassocieerd met de hormonale cyclus en kan ook verschijnen tijdens reizen en vluchten. Een andere huid reageert erg op water - het harde water van Moskou past me niet, ik heb zacht water nodig. " Een dergelijke situatie in Natalia sinds de adolescentie, maar de laatste anderhalf jaar ontsteking nam toe.

Galina Viktorovna maakt een uitspraak dat Natalia de eerste graad van acne heeft. "De poriën zijn enigszins vergroot, maar de lipidenlaag is zwak: hoewel Natalya haar gezicht om 6 uur aan het wassen was, schijnt de huid om 15.00 uur helemaal niet. De talgklieren zijn niet actief genoeg en de huid is slecht afgepeld. Daarom zal haar thuiszorgprogramma er uitzien als afwisselende maaltijden en exfoliatie, "zegt ze.

Volgens de arts hoeft u zich 's morgens niet te wassen met speciale gels en schuimen. Op de huid moet een water-lipide mantel zitten, als je hem in de ochtend afwast, begint de ongelukkige geknipte talgklier snel een geheim te produceren. Het blijkt dikker dan normaal en verstopt mechanisch de kanalen.

Voor het wassen van Galina beveelt Viktorovna alleen micellair water aan (of in extreme gevallen kraanwater dat bij kamertemperatuur aanwezig is). Avène Cleanance Micellar Water regelt de talgproductie en vereist geen spoeling. Gedurende de dag schrijft Galina Viktorovna de huid 3-5 keer schoon met micellair water. Het verwijdert onzuiverheden die zich op de huid hechten.

Na het ochtendwrijven van de huid moet Natalia een Kerato-Regulatory Emulsion Cleanance Expert toepassen (niet wrijven, aanbrengen op de handpalmen en op het gezicht drukken). Het heeft ontstekingsremmende en seboreguliruyuschee-actie, maakt de huidstructuur glad en kalmeert de roodheid.

Afspraken voor de avond: ten eerste, reinigingsgel Avène Cleanance Gel. Het ritueel zou er als volgt uit moeten zien: je moet een kleine spons natmaken, een druppel geld erin duwen, opschuimen en het schuim op je gezicht aanbrengen met zachte bewegingen, zonder het te wrijven. Laat enkele seconden staan ​​en spoel af met water op kamertemperatuur. Het is wenselijk niet degene die uit de kraan stroomt, en mineraal, of op zijn minst echt. De arts raadt iedereen aan om een ​​gewone kom rond de gootsteen te nemen, deze 's morgens met water te vullen en' s avonds te wassen.

Ten tweede: na het reinigen moet Natalia één van de twee producten aanbrengen, om de andere dag afwisselend - TriAcneal Expert-emulsie of vochtinbrengende verzachtende Cleanance Hydra-crème (compenseert het uitdrogingseffect van preparaten voor de behandeling van acne). Galina Viktorovna waarschuwde dat een paar dagen na het gebruik van TriAcneal Expert Natalia's huid kon knijpen alsof ze geïrriteerd was (alleen omdat ze nu een zwakke lipidenlaag heeft). In dit geval moet ze een pauze van 1-2 dagen nemen, maar daarna: zorg dat je de emulsie weer gebruikt.

Tegen het begin van de cyclus had Natalia moeten worden schoongemaakt om een ​​nieuwe piek in de uitslag te voorkomen. Een kleurloos Spot Treatment-correctorpotlood werd gebruikt om de ontstekingen te drogen.

Natalia's mening na zes weken:

- Op het moment van testen weigerde ik make-up (foundation, poeder) - alleen mascara over. Daarom ontstonden problemen met het meerdere keren per dag wassen van micellen niet. Droeg gewoon met mij constant wattenschijfjes en een klein flesje Cleanance Micellar Water, evenals room in reserve. De huid was comfortabel - de micel geeft een gevoel van frisheid, het is erg zacht, er is geen plakkerigheid die ik zou willen afwassen. Ik waste mijn gezicht met Avène Cleanance Gel-reinigingsgel 's avonds, zoals Galina Viktorovna me adviseerde, een druppel in mijn handpalm druppelde, een beetje wreef om een ​​schuim te maken. Gel rechtstreeks op het gezicht wordt niet aangebracht. Positieve indrukken - de gel veroorzaakte geen uitdroging.

Aanvankelijk had ik 's morgens Expert, Hydra' s avonds met TriAcneal. Zoals de arts had voorspeld, reageerde de huid op TriAcneal door schilfering en irritatie. De meesten vonden de vochtinbrengende verzachtende Hydra leuk. Het is meer een helende crème, het heeft een dichtere en rijkere textuur; Deskundige gemakkelijker, ik denk dat iedereen het zal doen. In het geval van een ontsteking had ik ook Cleanance Spot Treatment, een lokale corrector, maar ik zag er geen effect van.

Tijdens het testen verscheen meer huiduitslag - zoals voorspeld door de arts. Daarom hebben we de procedure aangesloten - ik ben gaan schoonmaken. Ondanks deze verslechtering, de algehele conditie van de huid aan het einde ik hou van - het is gehydrateerd, soepel, dichte, teint is geworden soepeler. Ik wil Avene blijven gebruiken.

Commentaar van Galina Viktorovna: "Natalia's huid werkte perfect, zelfs beter dan ik had verondersteld. Vóór het experiment was het dun, droog (alsof uitgerekt), met rode en doorschijnende vaten. Meestal wordt zo'n huid geruime tijd hersteld. Maar Natalia had een duidelijke verbetering in zes weken: de textuur werd genivelleerd, de roodheid was verdwenen. De huid werd dicht, bevochtigd, het schilproces werd weer normaal. Dit succes doet echter niet af aan het feit dat Natalia tijdig cosmetische cosmetologie moet gebruiken. Als ze de thuiszorg van Avène Cleanance wel gebruikt en blijft gebruiken, zal acne haar geleidelijk stoppen om haar lastig te vallen. "

Xenia had huidproblemen, zoals velen in haar tienerjaren. En sindsdien leeft ze al meer dan tien jaar met een kleine hoeveelheid huiduitslag (open en gesloten) op haar gezicht, meestal vastgebonden aan een cyclus. Zwarte stippen ook. Tegelijkertijd beschouwen ze hun huid ook niet als vettig: "De huid is waarschijnlijker een combinatie - de T-zone is normaal (het kan soms schijnen), er zijn problemen op de wangen en er is ook droogheid". Ksenia ging eerder niet naar cosmetologists met dit probleem - ze woonde in een ander land en had niet de mogelijkheid.

Volgens Galina Viktorovna heeft Xenia geen hyperkeratose (een overtreding van exfoliatie van het stratum corneum), zoals Natalia. Ze heeft een gecombineerde huid: voorhoofd, neus, kin is normaal en er is hyperfunctie van de talgklieren op haar wangen (hoewel meestal het tegenovergestelde is). De talgklieren op de wangen produceren een te dik en overvloedig geheim. "Echter, Xenia heeft alleen de eerste, niet gestarte acne fase. In haar geval is een uitgebalanceerd dieet en goede thuiszorg nodig ", zegt de arts. "Ik heb een voedingsprogramma dat ik probeer te volgen. In feite is het belangrijkste voor mij om voedsel "vuilnis" uit te sluiten - chips, bijvoorbeeld, of zulke dikke dingen als mayonaise. Als ik mayonaise ga eten, zal er meer ontsteking zijn! ", Zegt Xenia.

Het doel ervan is: de huid reinigen met micellair water. Reiniging Micellair Water 's morgens (op dagen waarop hypersaliteit wordt gevoeld, kunt u wassen met gel, maar onmiddellijk uw huid bevochtigen met Cleanance Hydra-crème). Toepassen van seboregulatorische emulsie Cleanance Expert. Maak de huid gedurende de dag minstens 3-5 keer schoon met micellair water en herhaal de emulsie één keer.

Voor de avond: Cleanance Gel-gel en TriAcneal Expert-emulsie. Gebruik een corrector voor spotbehandeling en maak eens per 8-10 dagen een Cleanance Mask-gommage in het gebied van de wang.

Vertoningen Xenia na zes weken gebruik:

- Ik heb vroeger Avène micellair water gebruikt, ik vind het leuk. Mijn kwam echter uit een andere lijn, maar het bleek dat Cleanance Micellar Water niet slechter is. Ik schonk het in een klein flesje en ik had het altijd bij me. Er was geen overlast en er was geen ongemak.

'S Avonds waste ik mijn gezicht met Cleanance Gel-gel - het reinigt goed,' s morgens sta ik zonder enige glans op.

Ook 's avonds gebruikte ik TriAcneal - de huid ermee was goed opgefrist, de bovenste laag was afgepeld, het werd gladder. Peeling vond plaats - maar ik kwam er pas achter toen ik op een gegeven moment besloot poeder aan te brengen. Ik blijf de emulsie nu gebruiken, ik vind het effect leuk.

'S Morgens en' s middags gebruikte ik de seboregulatory Cleanance Expert. Goede zorg voor de dag - verwijdert glans, de textuur is licht (iets tussen crème en serum), mooi aangebracht, zeer snel geabsorbeerd.

In het geval van stekende huid en peeling, had ik ook Cleanance Hydra-crème. Deze problemen kwamen echter niet voor - maar ik probeerde het toch. Het is meer verzadigd, hydrateert, maar geeft ook glans op de huid.

Ik kreeg om de 8-10 dagen ook een masker met gommage, ik paste het zo aan - op een droge huid aangebracht als een crème en na vijf minuten uitgewassen. Toen zei de dokter dat het mogelijk is en nog minder vaak, omdat de huid al is opgefrist door TriAcneal en daarmee de nieuwe voorzichtig moet worden behandeld.

En het Spot Treatment-potlood hielp om snel ontstekingen op te lossen, letterlijk de volgende dag zakte het weg.

Na zes weken op Avène Cleanance, is de huid comfortabel, gladder, geen afvloeiing. De uitslag geassocieerd met de cyclus is er nog steeds, maar er zijn er minder, en met een potlood gaan ze sneller voorbij.

De opmerking van Galina Viktorovna: "En nogmaals, ik ben tevreden: Xenia had de huid geïrriteerd met een verzwakte hydrolipidenlaag. Nu is de roodheid verdwenen, het opperhuidpatroon is geëgaliseerd (de "juiste cellen" zijn met succes gekweekt) en het belangrijkst, verscheen een gezonde satijnen glans. De huid is gehydrateerd - het betekent niet meer afpellen. Schillen verstoppen niet de kanalen van de talgklieren. Het geheim valt normaal gesproken op, dus het probleem van de premenstruele ontsteking zal met de tijd verdwijnen. "

Valentina, 27 jaar oud

Valentijn van alle drie de heldinnen is de meest ervaren acne-jager. Ze had altijd een probleemhuid. Maar na een reis naar India drie jaar geleden, waar Valentina de verkeerde zorg oppakte en een gezichtsmassage met oliën deed, begon de ergernis. "Ik zou helemaal geen olie kunnen hebben," zegt ze. - Dat heb ik later geleerd. Olie preparaten verstoppen de poriën. En ik begon een uitslag, die in zweren veranderde. Gelukkig ben ik bij Galina Viktorovna! "

Galina Viktorovna leidde de patiënt twee jaar om een ​​stabiel resultaat te bereiken - en ze slaagde erin om haar uit de vierde fase van acne te krijgen naar de eerste gemakkelijk. "We hebben maskers, procedures, elektrocoagulatie gemaakt... Het is beter om het niet te onthouden. Het kostte veel geld, ik moest zelfs een lening afsluiten. We hebben de situatie na India als gevolg daarvan overwonnen. Alleen littekens zijn over, we malen ze - we hebben zowel een laser als peeling gemaakt. Nu moet je het resultaat behouden - ik heb een zorg nodig die niet tot dergelijke exacerbaties leidt, maar die de huid hydrateert.

Nog voor dit hele verhaal behandelde ik acne met huisregels die aanzienlijk waren opgedroogd - toen leek het me dat als het droogt, het betekent dat het werkt. Galina Viktorovna legde uit dat het niet zo is dat de huid gehydrateerd moet worden. "

Galina Viktorovna zegt dat Valentina's huid nu in een goede conditie is, maar ze heeft ondersteunende zorg nodig om de lipidenlaag te herstellen, kleine rimpels te verwijderen en geen "cosmetische acne" uit te lokken - een situatie waarbij obstructies, comedonen, inflammatoire elementen.

De ochtend wordt ook toegewezen aan wassen met micellair water Cleanance Micellar Water. Vervolgens moet Valentina één druppel van de Cleanance Hydra-moisturizer mengen met één druppel TriAcneal Expert-emulsie en aanbrengen met zachte aangebrachte bewegingen zonder de huid te wrijven.

Retinol verhoogt de fotosensibiliteit van de huid, maar Galina Viktorovna schreef geen crème met SPF-factor voor, omdat de zon tot het einde van de lente inactief is (in de zomer schrijft ze TriAcneal Expert niet aan patiënten voor).

Overdag moet Valentina haar gezicht periodiek afvegen met micellair water, de Hydra-hydraterende crème van Cleanance Hydro herhalen en haar gezicht elke 1-1,5 uur met Avéne thermaal water irrigeren. "90% van de moisturizers nemen vocht uit de lucht op - en als ze het daar niet vinden, drogen ze de huid uit." Correct doen het volgende, de arts denkt: sla thermisch water op het bureaublad op, sproei het periodiek naast je (niet op de huid, om niet het tegenovergestelde effect van uitdroging te veroorzaken) en stel je gezicht bloot aan de waterwolk.

Na de avondwasgel benoemd tot TriAcneal Expert. Eenmaal in 8-10 dagen kan Valentina een reinigingsmasker gebruiken, maar dan als een masker en niet als een scrub (masseer de huid niet). Om geen irritatie te veroorzaken, volg dit een paar dagen - breng geen emulsie aan met retinaldehyde, alleen een hydraterende verzorgende crème Cleanance Hydra ".

Valentina's indrukken na zes weken:

- Ik vond het leuk om micellair water te gebruiken Cleanance Micellair Water - Ik weigerde make-up, mezelf meerdere keren per dag afvegen was geen probleem (mijn gezicht 's ochtends afvegen, dan op het werk tijdens de lunch en daarna na het sporten). Het enige dat ik lees, is dat ze make-up verwijdert uit de ogen - maar ze neemt mijn mascara niet. De huid van het gezicht is er erg comfortabel mee.

'S Avonds waste ik mijn gezicht met Cleanance Gel-gel - een niet-irriterende huidremedie die goed reinigt.

Van de crèmes had ik Hydra - gewoon een prachtig ding, een hydraterende verzachtend middel, dat ik absoluut zeker zal blijven gebruiken. De huid met hem ziet er cool uit - gehydrateerd, gezond, zonder roodheid, terwijl het een lichte textuur en een aangename geur heeft. Het kan op verschillende manieren worden opgenomen - ik had soms een vettige glans, maar ik steunde het met servetten. Maar het gevoel van comfort op de huid is zo dat je het kunt verdragen - ik heb mezelf al de tweede buis gekocht.

Van TriAcneal, een crème met retinaldehyde, heb ik geen bijwerkingen (peeling, irritatie). Misschien omdat ik het 's morgens met Hydra heb gemengd, zoals geadviseerd door Galina Viktorovna. Ik plan en pas het verder toe.

Ik kon het Cleanance-masker maar eens in de tien dagen gebruiken - maar ik wist ook erin te komen. Een reinigende, dunne laag wordt aangebracht, een beetje knellen. Maar zonder erover heen te gaan, tolereert de huid het normaal.

Mijn poriën moeten nog regelmatig worden schoongemaakt. Ik probeer er ongeveer eens in de zes weken overheen te lopen, dan is dit niet aan het schoonmaken en dus ga je eruit alsof je niets met je gezicht hebt gedaan. Als je je acne al hebt overwonnen, tot een acceptabele vorm hebt gereduceerd, zijn er geen permanente zweren - de Avène-lijn biedt goede ondersteuning en geeft de huid een gezonde en kalme toestand.

De opmerking van Galina Viktorovna: "De taak is volbracht: de huid heeft een gezonde gloed, hij is elastisch, goed gehydrateerd. Het werd meer afgescheiden, het betekende een verbeterde stofwisseling. In het algemeen is dit het geval wanneer alles goed en belangrijk is om het evenwicht niet te verstoren. Daarom moet Valentina medische cosmetica blijven gebruiken voor een probleemhuid. "

We danken voor de hulp bij het organiseren van het experiment "Institute of Plastic Surgery and Cosmetology" en Galina Sofinskaya.

Avene Triacneal Review



Retinaldehyde (een derivaat van vitamine A) en glycolzuur zijn zeer actieve stoffen, dus fabrikanten voegen ze toe aan producten voor thuisverzorging in de minimale concentratie om de negatieve effecten te minimaliseren. Vaker in de crème zijn er retinol of zuren, en dus is alles tegelijk een groot succes en zeldzaamheid. En Avene Triacneal is weinig van wat in bijna elke apotheek verkrijgbaar is. Glycolzuur zorgt voor afpellen, elimineert huidgebreken en verzacht de verlichting. Retinaldehyde beperkt het verschijnen van nieuwe inflammatoire elementen en voorkomt het ontstaan ​​van littekens. Het dringt de huid binnen en stimuleert de productie van collageen en heeft een minder schadelijk effect dan retinol en retinezuur.

Het blijkt dat Avene Triacneal geschikt is voor zowel jonge huid als meer volwassen, met een anti-aging effect. Welnu, het feit dat hij acne behandelt is een aangename bonus.

Recensies over deze crème zijn volledig tegengesteld verdeeld: van enthousiaste tot volledige afwijzing. Kortom, al het negatieve gaat naar de dichte textuur van de crème, de hevigheid en slechte absorptie. Misschien is het op een vette huid - de crème is niet erg prettig, als de talgklieren maximaal werken. Maar op een droge huid (en ik heb dit, en hoe verder in de winter, des te droger het zal zijn) wordt Avene Triacneal eenvoudigweg als een voedende balsem gevoeld. Het wordt direct geabsorbeerd, niet vet en zeer comfortabel. Ik doe het 's nachts aan, zonder serums en vochtinbrengende lotions, één crème is genoeg.

Net als andere crèmes voor de behandeling van acne, bouwt Triacneal geleidelijk op. Binnen een paar weken genezen de ontstekingen, wordt de huidrelaxatie gladgestreken en nieuwe ontstekingen verschijnen helemaal niet of verdwijnen heel snel. De teint wordt gladder en maskeer de gebreken is niet vereist. In mijn geval laat Avene Triacneal je toe om de basis te verwaarlozen en in de buurt te komen van licht poeder.

Hoewel ik niet meer een tiener ben, maar de afgelopen paar maanden, heeft acne de gemoedstoestand erg verwend - het voorhoofd en de haarlijn veranderden in een slagveld, zodra een subcutaan voorbijging, terwijl er nieuwe verschenen. De situatie herstelde een beetje op vakantie, waar de ontsteking verdroogde dankzij de actieve zon, maar dit was slechts voor een tijdje. Daarom begon ik bij mijn terugkeer meteen zware artillerie met retinol en betreur zelfs dat ik deze crème nog niet eerder had geprobeerd. In tegenstelling tot producten voor een vette huid, droogt het niet uit, veroorzaakt het geen afschilfering en wordt het zeer goed verdragen.

Ik merkte ook op dat de huid minder reactief is geworden, niet reageert op veranderingen in temperatuur, wind en koude. Waarschijnlijk is dit de werking van Effects, die het niveau van ontstekingsmediatoren reguleert en de huid kalmeert.

Let er bij het gebruik van producten met retinol op dat u SPF gebruikt. Retinol veroorzaakt geen hyperpigmentatie, maar wordt vernietigd en geïnactiveerd door de werking van ultraviolette straling. Retinol dient ook te worden uitgesloten tijdens de zwangerschap en de planning, omdat het een teratogeen effect heeft. Nou, als je op die gelukkige leeftijd bent, wanneer acne nog niet voorbij is en er rimpels zijn verschenen - Avene Triacneal is een uitstekend hulpmiddel.

Concentratie van actieve ingrediënten: effecten van 0,1%; retinaldehyde 0,1%; glycolzuur 6%

ingrediënten:
Aqua. Cetyl Alcohol. Cyclomethicon. Polysorbaat 60. Glycolzuur. Avene thermaal bronwater (Avene Aqua). Sd Alcohol 39-C (Alcohol Denat). Polymethil-methacrylaat. Natriumhydroxide. Cetearyl Alcohol. Arginine Hcl Bht. Ceteareth-33. Dimethiconol-geur (parfum). Kaliumsorbaat. Red 33 (Ci 17200). Retina Undecyl Rhamnoside.

Voor Meer Informatie Over De Behandeling Van Acne